Девствена кака - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена кака
преди: 1 година, 15 дни, прочетена 6042 пъти
Здравейте,
мъж на 31г. съм. Искам да ви споделя нещо, което много ме обърка, дори мога да кажа шокира. На рождения ден на един колега се запознах с една жена на 34. От първия момент ми направи впечатление колко нежна и миловидна е. Разменихме си контакти и започнахме да си пишем. След време решихме да излезем само двамата. Разприказхвахме се за това, онова. И тя каза че до сега не е правила секс. В началото реших, че се шегува, Сподели че е така, защото все не попадала на 'нормални мъже" - това бяха точните думи. Или били женени, или чичовци, или пияници.. каза че с непознат от дискотека пък няма как да е. Затова предпочита да си седи девствена пред това да направи сефтето с някой за една нощ. Смутих се и стана доста тъпо. Тя каза че ще разбере ако не я искам, нямало да досажда, ако не я потърся аз и т. н. После се видяхме пак, но не повдигнахме темата. Бяхме излезли по приятелски. Наистина съм доста объркан. От една страна тя е красива, с едно чипо носле, с едни хубави трапчинки, с хубаво тяло. Как е възможно никой да не я поиска. Има си и образование и хубава работа. Втория път уж отиде до тоалетната, а пътьом платила сметката, защото било нейн ред да почерпи. От една страна съм привлечен от всичко това, от поведението й на дама, от финеса и възпитанието й. От друга съм объркан. Уж "хвани си кака да те отрака" пък то не е така. Мъже, как бихте постъпили в такава шашава ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 1 година, 15 дни
hash: 619493709e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз съм ти набор и бих и дал шанс определено. По-добре такава мацка, отколкото с тотално промит мозък от всички хуйове, които е изяла последнитв 15 години.
Давай, опознай я още, ако не изникне нещо притеснително, примврно да е някоя психопатка, може да се получи нещо готино. И какво значи "хвани си кака"? Ако си на 20 а тя на 34 да, ама ти си на 31 а тя на 34, тука разликата е незначителна.
Действай, ако те кефи и после ела да кажеш какво е продължвнието на отношенията ви

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a5f4fd2004
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ако тя беше на 25-26... нямаше чак толкова да ме учуди. Факт, че повечето мъже и жени днес не струват, и ако си по-избирателен, оставаш на сухо. Но чак до 34 да е срещала само "женени, чичовци, пияници"... Ако не ги търси самата тя със свещ, не виждам как ще стане... Изброява някакви крайности, а повечето хора си имат проблеми, но да ги категоризира всички по такъв начин... Човек на тия години да каже, че само това му е опита и няма някаква по-нормална връзка която се е провалила заради по-нормални причини... не говори добре.

Ако трябва да гадая, най-вероятно като млада сама е търсила връзки с възрастни, женени мъже (не малко жени го правят), и от там има негативен и несполучлив опит с мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 8168b00780
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами не се подигравай с нея! Или бъди сериозен и си я вземи за дълготрайна връзка или бегай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: ce308b8bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   За мен не е странно, нито шокиращо. И като цяло не знам защо това е толкова важен въпрос за повечето хора.
А, и между другото - не става дума за това, че не са я поискали, просто тя не е поискала никого достатъчно силно явно. И е доста обнадеждаващо, че не го е направила просто за идеята, за да не изостава от другите или някоя друга глупост. Това показва характер.
А ти, ако си търсиш обиграна жена, която да е супер разкрепостена в леглото, ами... нещата са ясни. Търсиш на грешното място.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: e986ba9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Как било възможно никой да не я поиска? Не питаш правилно. ТЯ не е искала никой. Явно е имала високи изисквания и е чакала прекрасния принц на бял кон, но с времето е изтрезняла и смъкнала летвата. Но това е мое предположение, няма как да знаем ние в сайта. А и ти си още в периода, когато виждаш главно външността. При първите срещи всеки гледа да се представи в най-добра светлина, но изненади не са изключени. На твое място не бих бързал да ѝ давам някакви надежди, планове за бъдещето и т. н.

 
  ...


...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 105528b669
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Брат какви са тия простотии, кефи се че си срещнал девствена мома

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: 3093c6b09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Тази мацка е супер попадение.
Идеална за съпруга. Не вярвах че са останали такива.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 66982ffd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Опитай, но си имай едно на ум. Масово хората твърдим, че все някой друг ни е виновен, все ние сме си супер, ама те, другите, са пияници, чичковци и тъпкачи, и т. н. Ако някой се оплаква, че все останалите не са наред, той самият яко издиша.
След като е толкова хубава и нежна, ще има много кандидати, което ще доведе бая паплач, наистина, но и повече свестни хора. Никой не бяга от хубавото, особено красотата на една жена може да засенчи много нейни недостатъци. На грозна жена се гледа като на полу-човек, няма какво да се лъжем.
Та пипай внимателно с ясната идея, че нещо не е както трябва. Вариантът за нереалистични очаквания сякаш оная работа ѝ е златна, е доста възможен. Пък може и мъж да е, знае ли човек...

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 9299f4bace
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Браво на младата дама. / Извън темата:Всички дами са жени, но не всички жени са дами/. Това момиче е високостойностно и някои и с пожарникарска стълба не могат да достигнат нейното ниво. Браво на момичето. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: fbba44d1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Както ти е писал 7 - това е жена иделна за съпруга. Точно такава жена си взех и аз, тогава беше на 31, МНОГО КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК, само това ще ти кажа. Гледа мен, двете ни деца, въобще това да не намериш подходящ мъж до по-зряла възраст не е нещо толкова странно, за мен по-скоро е необяснимо защо трябва в отчаянието си да започнеш да спиш с всеки срещнат, ей така за спорта. Не бъди страхлив глупак, а започни сериозна връзка, не бързай със секса, покажи че си достоен за нея и тя ще ти се отблагодари. Успех!

 
  ...

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: d4c2f63b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

12.   Като сексуална, но моногамна натура мога да кажа, че не е възможно да си нормална психически и да не си правила секс да такава възраст, освена ако не си асексуална или фригидна.
Вместо да червиш уши, ципата лесно може да се премахне, а и в много пт случаите след 16-годишна възраст се обезкървява и дори и да е девствена жената, не тече кръв, така че особен смисъл може да има дамо за някой закостенял комплексар.
Стещу 1500 лева девствена ципа може да се постави и на раждала жена.
Някои се пазят девствени, но са правили анален секс и орална, но няма да си признаят.
Всяка жена на такава възраст би се срамувала да сподели този факт, особено в недотам напреднали взаимоотношения.
Би го казала непосредствено преди акта.
Девственост на такава възраст говори за проблеми в комуникацията, самочувствието, психиката, сексуалния нагон, освен ако не е изкуствено присадена с операция, но тогава е коварство, хитрост и т. н.
Не е възможно през студентските години да не срещнеш нито един мъж, към когото да не изпитваш влечение. Разбирам да е на 24, дори на 25, но на 34....
Девствената ципа не определя характера, нито сходството в сексуалността. Девствеността няма да спре нито един мъж да затеже една жена, ако си е наумил, че трябва да преспи с поне 50 още. Живеем във времена, в които отдавна никой не се жени за една жена, само защото е девствена.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: c05d47dfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз след няколко месеца ставам на 35 г. и съм си точно такава-с миловидно лице, тънка, стройна, хората ме мислят за 17- годишна, че още уча в Гимназията:) Не съм правила секс и то не защото кандидати няма, напротив постоянно ми се лепят всякакви, но Любовта на живота ми-за съжаление не е на този свят, а аз винаги съм обичала, обичам и ще обичам-единствено него-първа, вечна, единствена любов, безусловна обич:)
И това, че секс не съм правила-чудо голямо, не искам. Дори реално с годините станах и Асексуална. Дори не бих могла да целуна друг, камо ли нещо друго..
Не мога да имам за приятел мъж, защото всички се влюбват в мен, дори когато се държа по-агресивно. Те влюбени, а аз искам само приятелство и нищо друго от тях, но за тях пък-това било непоносимо-да са близо до мен, без никаква интимност.
Ами, такава съм си:) Не допускам никакво интимности, щом любов-няма.
И определено - никой НЕ може да стъпи и на върха на малкия пръст на любовта на живота ми. Аз и не търся... никой. А пък деца-никога не съм искала. Земният живот е кратък миг, физическото тяло е само обвивка. Всеки е Духът в тялото. Нищо не започва и не свършва, със земната инкарнация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: 4065dccf8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Послушай номер 1. Това е съветът ми. Тази жена е истинско попадение. Шапка ѝ свалям за честността. Моля те, само не се подигравай с нея и не я мотай, ако нямаш сериозни намерения. Жената явно е една на милион. Във времето, в което живеем това е изключителна рядкост.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 3093c6b09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Авторе, историята която разказваш не е много за вярване.
Но ако е истина прочети за Телегонията. Има ли я, няма ли я- не може да се занае със сигурност.
Ако историята е истина и телегонията съществова, тази девойка е златна.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 5faa2c3ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

16.   На 34 и девствена определено й хлопа дъската.
Хората на по 34 са с деца, някои от които вече подрастващи, а тая ми ти госпожа цял живот чака принцът, не само че от здравословна гледна точка не е ок без секс цели 34 години, но и от социална такава.
Тва че си комуникирате, не значи че като я опознаеш няма да побегнеш, определено нещо има, не обсъждам девствеността, а невъзможното да допусне и задържи мъж до себе си.
Девествената жена е благодат ако е на 20, не повече...!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 7509316c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Честно казано не знам дали и тя знае колко е красива. Каза ми че както и да се развият отношенията ни не иска да отдавам значение на девствеността й. - Това за тези, които казват, че е мислела че и е златна.
12 - В какъв филм ме вкара? Ако е такава каквато казваш ти, то тя заслужава Оскар. Такива измамнци ако има то те едва ли се целят в обикновен човек, а в шейхове милионери и подобни. Плюс, ако лъже за девствеността, ще излъже и за годините - спокойно може да свали 7-8 години и едва ли някой би се усъмнил.
Каза че сред причините да е такава до някъде е и начинът и на живот - университет - вкъщи ; или работа - вкъщи. И в университета и в работата е заобиколена само от жени, които пък не били много по излизанията и дискотеките. Иначе не виждам проблеми в комуникацията или в поведението поне за сега.
Благодаря на коментиралите.
Авторът

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: f7f6f103ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Моя съвет е бягай от нея. Колкото се може по-надалече. На 34 години да е девствена не е нормално изобщо, мани ти.

В единия случай или ще го е правила поне един път в по-младите си години, или щеше да има семейство до сега. Факта че няма нито от двете трябва да ти говори че нещо не е редно в тази картинка.

Или е поредната дето е обиколила леглата на половината държава и накрая е решила да се прави на монахиня или има някакво заболяване - физическо/психическо. Бягай от там момче.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 66db5fc45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

19.   По-добре жената да е правила секс с някой преди теб, защото ако си и първи, след време ще се чуди какво ли е да е с друг и с такива мисли, ще вземе да ти изневери. А и без опит ще е дърво в леглото. Въпреки това ти сам трябва да си прецениш, а не да слушаш непознати. Ние не я познаваме. Дори ти не я познаваш още. Никой не казва, че трябва да се жениш за нея. Ходете месец два три. Опознай я, правете секс, ако ти харесва все още, продължавате заедно, а ако не ти допада нищо не ти пречи да я зарежеш. Според мен така е най добре

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: a309f15af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

20.   Коментиращите си правят бъзик с теб, не нормално жена на 34 години да е девствена!!!
Таралеж в гащите е, не ти трябва такава, преориентирай се към някоя в диапазона 25-30.
'Хвани си кака да те отрака' важи при жени с опит, които са готови на сексуална връзка, без обвързване.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 147f3fecd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

21.   До #3, от къде знаеш, че става за дълготрайна връзка?
По-скоро като й се отпуши клапата да не става за сериозна връзка, може и да е асексуална и затова да не пречи липсата на секс.

 
  ...

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 52c5b7bf48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Половината хора ще те посъветват да не се занимаваш, а другата, че си заслужава. Аз те съветвам да послушаш само твоите усещания и сърцето си, ако те привлича и виждаш в нея неща, които те привличат, го правиш, ако притесненията и някакви предразсъдъци надделеят, не се занимаваш. Никой не може да знае по-добре от теб каква е тя, ти как я възприемаш, довери се на интуицията си, а и все пак тя ти е казала, че би те разбрала ако девствеността й е някакъв проблем за теб. Една жена може да е свестна и в двата случая, и със сексуален опит и без, както и обратното.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: d403680761
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

23.   13, бях с такава жена, като теб. На 37 г беше. Просто се беше примирила, не търсеше, но пък имаше много приятели.
Ще споделя, за по горен коментар, че тя си прокървила. Нормално. Също така я и болеше.
Беше най хубавото нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 73d86a1032
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Дошли сме на тази земя, за да се докоснем до всичко човешко, включително и секса. Предимство ли е наистина девствеността на жената? На 34, не мисля, че е. Макар, че в най добрия случай девствеността й говори за придирчивост, принципност и устойчивост. Но и може би и на студенина? Ако ти харесва, дай й време, но не безкрайно. Нали ти не си девствен, ще се справиш. Но не се оставяй да ти промива мозъка с глупости. Кое си тебе, оно си сака. Жена, съпруга, майка на 46.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 02ab08c4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

25.   Девствен мъж на тия години е възможно, , но красива и нормална жена на такава възраст ми звучи направо като фантастика!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: 6bd50c3ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

26.   Да оставиш човек, който ти харесва само и единствено, защото е девствен?
Хора, вие тотално, тотално сте полудели! Не съм вярвала, че може да съществува такава тъпотия!

Авторе, като ти чета публикацията мисля, че по-добре ще ти подхожда някоя разпоретина с доста стаж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 9299f4bace
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

27.   До АВТОРА-//Щом сте попаднали на такова момиче, трябва да се щастливец. Дръжте се за него и не го пускайте. Такъв шанс на тези години е много рядък. Това не е момиче, а диамант по своята нравственост. Аз два пъти съм попадал на такива момичета, но то беше преди много години и те бяха на 20 години. Едното /второто/ стана моя съпруга. Това момиче, с което първо се запознах, честно ми каза, че ще бъде с мъж само, ако той се ожени за нея, ми аз не исках да се женя и се разделихме, с приятелски чувства. Не се захващайте с оборотните, по-далеч от тях. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: afcf3e2f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   25 защо да не, ако казва на всички, дето излиза с тях, че е девствена и те побягват от страх.
По принцип не е много нормално, но на всеки живота се развива различно, независимо колко е красив, понякога хората не търсят и връзки и той живота си минава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: efda885ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

30.   Мисля, че голяма част от коментарите под тази тема могат да ви помогнат да си отговорите на въпроса: "Защо толкова много свестни и готини хора са сами за дълго? ".

Много ми е трудно да ви разбера двойните стандарти. В този сайт буквално бъка от теми за девствени мъже на 30г. и отгоре, дори съм срещала теми, написани от 40-годишни девствени господа. Коментарите там, обаче, са нещо коренно различно от тези тук. Тези мъже биват окуражавани, че ще намерят подходящата, че всичко ще се оправи, че и за тях ще се намери момиче, за което девствеността няма да е мерило и ще ги обича с всичките им недостатъци, такива каквито са и т. н., и т. н.
До тук добре. Това са чудесни думи.
Стане ли въпрос, обаче, за жена в подобно положение, която дори друг мъж описва като красавица и приятна компания, нещата завиват в съвсем друга посока... Направихте я на мармалад и я обявихте едва-ли-не за прокажена само, защото е девствена. Толкова ли ви е ограничен мирогледът, че не можете да допуснете, че има и красиви жени, на които им е трудно да се отпуснат и да се доверят на някого, или просто са по-затворени в себе си и им е трудно да открият подходящ мъж, с когото да изградят сериозни взаимоотношения? Съществуват и такива създания, да.
Абсурдно е да обиждате човек и да съдите за него, според това, дали и кога е правил секс. Това е нещо изключително интимно и лично и всеки го прави тогава, когато го почувства. Моментът е различен за всеки. За някои е на 18г., за други може и да е 34г., какъвто именно е случаят. Няма нищо срамно, странно или страшно. Не си ли давате сметка, че именно тъпанарското отношение към такива хора, ги кара съответно да се свият още повече в себе си и често се депресират и отчайват, че ще си останат сами завинаги, заради общественото клеймо.
Авторе, ако харесваш тази жена и тя ти отговаря със същото, няма никаква причина да не дадеш шанс на нещата да се случат. Може да ви провърви, може и да не, както би станало с всяка друга връзка. Не се поддавай на глупави внушения, без покритие. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 175858605e
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

31.   30 - нищо странно няма в изказванията на хората. Разбира се, че 34-годишна девственица е равносилно на повредена жена. Не го ли разбра?

За мъжете е ТРУДНО да си хванат приятелка. Иска се време, ухажване, пари (разбираш ли? МАНГИЗИ се искат! ), коли, да си забавен, да си отпуснат и да умееш да дрънкаш на 100 теми нонстоп глупости, да направиш така, че мацката да ти върже точно на теб измежду 200 други. РАЗБРА ЛИ?

Докато при жените е свръх лесно. Просто няма по-лесно нещо от това жена да си намери секс. Даже ако излезне гола във входа на блока, в който живее, първият съсед, който мине, ще я наеб-е. Да не говорим, колко много мъже ви заговарят постоянно, предлагат ви кафенца, сокчета, пастички, коктейлчета, колички, с които да ви заведат "някъде" и т. н.. Значи, изводът какъв трябва да е? Трябва да си свръх захлупена, проста лелка, че да не си правила секс на 34. Друг вариант е да е болна от нещо! Може би вагинално или циците й не са уред. Възможности има. Общо взето всяка, която е прескочила 20-сетака и не се е ч-кала с някой е много, ама наистина много зле.

И само не ми излизайте с номера, че и в днешно време имало морални момичета. Хайде без игрички. Всички ви знаем на какво приличате и външно, и вътрешно.

Това са вариантите. Като онази, където коментира, че и тя е девствена, щото любовта на живота й бил на онзи свят и тя не виждала смисъл да прави секс без любов... Божеее, какви болни хора. Нямаше ли някой тази да я посъветва за всичките тези години да иде на психиатър?

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 7509316c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз като цяло съм по-склонен да й дам шанс. Не съм толкова краен като ном. 31 и подобните на него. Точно защото е най-лесно да намери секс, а тя не иска да прави компромиси със себе си е нещото, което ме привлича. Дава вид на стойностен човек, уважаващ и млади и стари. Каза ми че има приятелки на нейната възраст, които могат да си легнат с първия срещнат, и са го правили. Но по някаква причина тяхната среда не и е повлияло в това отношение. Със сигурност ще продължа да общувам с нея, защото е интересна личност с много интереси. Дали ще останем само приятели или отношенията ще прерастнат в любов времето ще покаже. И пак ще кажа - красива е. Ако я видите на улицата няма и да предположите че е дори няма приятел. А камоли че е девствена.
Авторът

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 5bf94d96b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   31 - Ако обичаш, успокой се и не ми говори по този начин. Никой не ти е виновен, че жените не ти пускат, така че не си го изкарвай на хора, които дори не желаят да ти четат простотиите.
Това, че повечето се бутате сред жени, които са готови да ви д*хат срещу почерпка и обиколка на мола, не означава, че всички момичета са така. За да разсъждаваш по този начин, трябва да си изключително елементарен човек и мирогледът ти да се е стеснил до текстът на последната песен на някоя силиконова чалгарка.

А що се отнася до жената, която сподели, че любовта на живота ѝ не е на този свят и затова не иска никой друг - Ти за скръб по починал човек, чувал ли си някога? Или за теб всичко опира до това дали има подходяща дупка, в която да си го сложиш? Хайде, бягай в порно сайта да мастурбираш.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: fbba44d1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

34.   От 10. Дами и господа, не е увредена девствената дама на 34, както твърди 31. Увредена е вашата психика! Приемете, че не всички хора са като вас и се чукат с който им падне, приемете, че има и жени, които имат морал и докато не срещнат подходящ по техните критерий мъж не си разтварят краката. Да, това е изключително рядко срещано, да, това е изключително трудно постижимо, но ДА, има такива жени. И те определено не са по-увредени от тези, които тук словоблудстват и е абсурдно да ги принизявате до тези, които си разтварят краката за две мартинита в бара.
И както написах по-горе - точно такава жена си взех, беше устискала до 31 години, като разбрах повече за живота й, стигнах до извода, че си е било до МОЙ КЪСМЕТ и лични качества на жена ми, а също така до мои лични качества, които е видяла в мен, за да се стигне до това да стане моя жена, да е девствена към този момент, но да се реши да бъде с мен. Много мога да говоря за тези нейни лични качества, но ще обобщя до следното - явен интроверт, красива, но студена външност, по-висок морал в следствие на здраво семейство. Но което е по-важното - оказа се, че този човек е отлична домакиня, отдадена на съпруга и децата си, същевременно с интересни хобита и знания, които й дават възможност да изкарва прилични пари.
Та продължавайте да търсите под вола теле и да твърдите като шопа, че те такова животно нема, това е вашият избор, а и вашият опит, и все пак не забравяйте, че светът нито започва, нито завършва с вас. И пак казвам на автора да благодари на Бога за късмета си и да не отхвърля този дар от съдбата, успех, авторе и смело напред!

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: c7a5d5f50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   Уауу. Аз бих и предложил направо брак.
Дай боже да имам твоят шанс и късмет някой ден!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: eef2533c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

36.   За Ганьо няма угодия,
30 - Няма гаранция, че щом някой е правил секс е с всичкия си. Доказателство са психарите, пребиващи и убиващи жени. Кои са "всички", които знаете. Много знаете, но всъщност не знаете нищо.
И аз загубих девствеността си късно - на 32. Заради травма от тийнейджърските години се бях затворила за дълго. Ясно е че повечето момченца искате да минете по бързата процедура. Та като видеха, че с мен ще е по-трудно пишлеметата се отказваха. После записах специалност, в която бяхме само момичета, после на работното място попаднах в дамски колектив и така времето си минаваше. Дори без да търся връзка, даже не съм се и замисляла. За щастие срещнах човек, които се зарадва и беше готов да ме чака. Сега сме щастливо семейство, аз не искам да си "наваксвам" - никой друг не ме вълнува. Аз съм неговата кралица - той е моят крал. Яд ли те е че няма да срещнеш жена като тази от историята или като мен? С това мислене и не заслужаваш. Както казаха по-горе и с пожарникарска стълба не можеш да ни стигнеш.
Авторе и другите хора ти казаха - ако искаш пълна програма - търси другаде. Такива жени са само за сериозни отношения. През толкова много хубави и лоши неща са преминали сами, едва ли ще им е болка за умиране ако до края са сами.
Ж36

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 6ac022b5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

38.   Като ти чета коментара и съжалявам момичето че ти е признало нещо толкова лично. Шокирало го това - големия комплексар. Пишеш го, защото си толкова ограничен, че не можеш да приемеш нещо толкова нормално. За сведения и аз съм такава и съм на тези години и то по собствено желание, защото всички с които съм общувала са били прости, с вулгарен речник, или са подмятали глупости на работното място или не са ме привличали. Няма как да правя секс с някой ако дори малко не ме докосне емоционално и интелектуално, а мъже с бицепси и без мозък бол. А за обноски.... Мираж. Чакам си принца на бял кон пък дано дойде, ако не и така съм пълноценен човек.
И никой не би предположил че съм девствена, даже обратното. Но аз и няма да тръгна да обяснявам на някой си нещо подобно.

Наскоро ми се оплакаха 2 мъже над 35 че са девствени и то толкова бяха се вкопчили в тая тема и се самосъжаляваха, не знам какво да кажа за тях. Мен не ме интересува това, но когато ти го повтарят и повтарят и се подценяват - е това не мога да го приема. Не бих правила секс от самосъжаление или за да не ме пишат такива като теб по сайтовете.

Ударихме дъното като общество. Поздравления! .
Остави момичето, защото не го заслужаваш! Намери си някоя която е била с 10-20 ама и тогава ще питаш нормално ли е? . Докато не еволюираш като личност нищо няма да е нормално за теб и за всички които мислят като теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 0ed137484c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Хайдеее, дами-анонимки, ударихте го на свободни съчинения. Изведнъж всички девственици над 30 се събраха в Споделито. И аз съм девствен - вчера не съм правил кекс. Хайде дами, на всяка с непокътната и ДОКАЗАНО СЪЩЕСТВУВАЩА девствена ципа я черпя в центъра на София и като за десерт с удоволствие ще й ударя един таш-ак в някой хотел.

Иначе така да си пишем и фантазираме....

От 31

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 9299f4bace
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

40.   Мисля, че съм нормален средностатистически мъж, вече възрастен, израствал и формирал своята ценностна система в друго време, в други обществено-икономически условия. Където момичетата бяха момичета, момчетата -момчета. Момчетата харесваха момичета, но ги беше срам да си признаят пред тях, че ги харесват. Влюбването ставаше на ставаше на значително по-зряла възраст, като правило след като момчетата отбиеха, както е беше прието тогава да се казва "войнишкият си дълг". Бяха съвсем нормални -18ет, 19-ет, 20 -ет годишни момчета. Почти всички девствени. Както казваха тогава командирите, "вие не сте мъже, а силни, здрави, пъргави и натренирани момчета, които даже не са и целували момиче", и бяха прави. Не мога да разбера, защо е тази злоба и жлъч, която се излива върху момичето, за това, че има високи морални разбирания и лично достойнство. Изглежда, че "давалките", както ги наричат руснаците, са ценни за момчетата, те даже не са и мъже. Тези, от мъжете, които имат сестри, дали желаят сестрите има да са "оборотни" и да се омъжат за някой, който ги бие, по-най-дребен повод, ами силно се съмнявам. Колкото повече има такива момичета, с такива разбирания, с такова лично достойнство, толкова по-добре за народа. Психически или по-скоро ментално -познавателни и нравствени проблеми имат тези, които пишат срещу стойностните момичета. Тези писатели не могат да достигнат никога и при никакви обстоятелства тяхното ниво. Нека по-добре се занимават с тазовъртенета, гюбеци и да се опиват от протяжният вой на чалгарките. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: ff784f0374
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

41.   Търсите под вола теле……, , Хвани си кака да те отрака, , звучиш като некой льохман бате…….. После се чудите що нямате жени. Тя е искала да ти се отдаде, а ти си се дърпал като някоя ощипана мома. Сега си във френдзоната, а нея ще я грабне някой мъжкар.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 38db5a11bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

42.   41, щом за 34 години никой мъжкар не я е докоснал, това едва ли ще се промени скоро.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 дни
hash: 9299f4bace
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

43.   " а пътьом платила сметката, защото било нейн ред да почерпи. " Ето това не мога да го разбера и смятам, че донякъде и жените са виновни за това явление, те да плащат сметката. Това явление е вследствие на феминизма. Трябва да се знае, че мъжът винаги плаща сметката в заведението и за тази своя постъпка, той не трябва да очаква никакво по -различно отношение. Трябва да е щастлив, че жена му е оказала внимание и го удостоила да бъде с него в заведението. Простаците смятат, че са заслужили нещо по-специално отношение и едва ли не, трябва да прекара нощта с него. Хайде де. Неолибералната простащина вместо да изчезва, то тя се задълбочава. Забелязах, че веднъж, два пъти нещо подобно извърши и дъщеря ни. Беше се разделила с еди лигльо, който И загуби няколко години. Не го харесвах и имах голямо желание да го сритам по стълбите, но майка И и самата тя заставаха винаги в негова защита. Та спира тя пред заведение, а тя тогава караше БМВ-645 кабрио, отвратителна неудобно и опасна кола. Това, че пътьом към масата тези, които са видели, че влизаме, сигурно ни коментират, но това не е проблем. Друго ме дразнение, че тя иска и плаща сметката-това вече ми идваше в повече. Само веднъж ми се е случвало позната от моята възрастова група да иска да плати сметката, но аз И обясних, че ако иска по-малко да ме обиди, може публично да ми удари шамар. Мъжът винаги, абсолютно винаги плаща сметката, без никакви очаквания, а пък това да си делят сметката е още по-отвратително. От която страна да го погледнеш е гнусно. Има няколко елементарни правила, които трябва да се знаят. Мъжът отваря врата на автомобила, мъжът държи стола на жената при сядане, мъжът не пипа приборите за хранене, преди жената да ги е докоснала, мъжът става когато жената отива да "напудри" нослето. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 9938040a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

44.   И аз си търся девствена кака, за сериозна връзка, за деца и семейство. Но искам девствена. Аз също съм девствен, мъж на 36 години. Не по мое желание съм така, просто не можах да си намеря жена, нямам социални контакти, нито приятели и не излизам никъде. Така че моя съвет е или я вземай за сериозна връзка или ако не я чувстваш за твоя сериозна половинка в живота за създаване на семейство и т. н. тогава не се възползвай от нея ами я дай на мен някакви контакти аз да се запозная с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: cfa8cf5b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

45.   Аз ще ти кажа как бихме постъпили ние, мъжете! Така или иначе вече знаеш как биха постъпили мъжлетата - описа ни го добре!

Щях да загрея, че съм попаднал на нещо невероятно - все едно числата от тотото да ми се явят като на видение и когато ги пусна, наистина да спечеля джакпота /не съм халюцинирал, наистина съм видял печелившите числа/. След това ще отида да благодаря в близката църква, синагога и където още се сетя - голяма благодарност ще падне. Но това след като приключим разговора, в който ми е признала. В този разговор, драги, ще ѝ кажа, че е напълно нормално някой да има критерии за другия пол и да не се мята на първия срещнат, за да навърта бройка. След това ще допълня, че за мен ще бъде чест да бъда до нея и единственото, което искам, е да се чувства добре. Тя ще определя скоростта на действие, кое ще се прави и кое не, въобще ще се погрижа да се чувства удобно и да не е притисната от нищо и никого. Ако реши, че не иска да бъде минтимни, така да бъде! Нейно право е да решава за това.

Ако не ни пързаляш, имаш красавица, която е платила сметката, защото го е сметнала за редно /вместо да седи и да си мисли, че понеже има отвор между краката, парите ще ги даваме винаги ние - популярна местна заблуда/ и имаш възможност да оставиш траен отпечатък в живота ѝ! Трябва да си абсолютен дебил и завършен идиот, за да не се възползваш и да направиш така, че тая жена да си каже "да, има всякакви, но аз намери и един, който не е като другите". Рядко го казвам и се е случвало да се джафкам с жените тук, но ти буквално си попаднал на съкровище и сега се панираш, подхранвайки женския хейт, който поне в твоя случай ще е на място. Излагаш се и то качествено!

Ако не си достатъчно мъж за тази дама /задавам отговори - по реакцията ти се вижда, че не си - за теб нейният външен вид значи, че трябва да има бройки и явно я смяташ за негодна заради липсата на такива макар и да не го казваш директно/, направи услуга на всички замесени и се разкарай от живота ѝ! Току-виж си намери някой по-добър от теб! Колко вярно било онова за ябълките и прасетата, Боже, колко вярно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 40e2b71948
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

46.   Така, тук има 3 варианта:

1. Лъже, че е девствена по някаква незнайна причина. Не знам защо на 34 би лъгала за това така че е малко вероятно.

2. Ако наистина проблем са ѝ мъжете, че били пияници или женени или т. н. значи най-вероятно е куко, но пък с огромно самочувствие.

3. Има някоя друга причина (вероятно физическа) поради която е девствена и само се оправдава преди ти самия да разбереш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 453f190b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

47.   Един и същи човек пише за "девствената кака - благодат", авторът бил комплексиран и негоден за сериозни отношения с нея. :-D
Апелирам, човекът да отиде при специалист, не е възможно да си наред с главата и да пишеш по 10-20 коментара наричайки злато, съкровище и безценен дар девствената госпожа.
Автора чете всички коментари, той най-добре знае за себе си какво решение да вземе, и в никакъв случай не е по-малко мъж за дето пита във форум.
Някой да е чувал изразът: "Това че е девствена не я прави по-малко к***? "
Девствената ципа не те прави специална, не те прави по-добра и достойна за някой.
Тя може да го е правила анално и орално много пъти, и да си е девствена, това не се нарича чист човек и достоен.
На 34 години да се докара до там, значи че нещо при нея не е както трябва, дали ще е характер, дали ще е високи очаквания, дали несериозност, дали невъзможност да обича и да се раздаде във връзка, и прочее.
Без да сте я виждали и опознали я смятате за сериозна и отговорна, само защото на 34 години е девствена, това меко казано е инфантилно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: e986ba9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   44 - Ами да ти я докара направо у вас не щеш ли? Пък ако не знаеш какво да правиш и да ти покаже?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 46a5292cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Почти всеки ден чета коментари, че жената трябвало да роди максимум до 25 г. и родилите след 30 можело да родят дете с генетични проблеми, но сега се оказва, че било истински благодат жената на 34 да е девствена и тепърва да се опознавате.
Подобни теми, в които се изисква странични хора да дават оценка за човек, когото никога не са виждали, ми се струват много странни.
Те говорят единствено за едно, че авторите
не са сигурни и се колебаят, защото ъсещат, че нещо не е наред.
Такъв тип тема никога не бих пуснала.
Достатъчни са ми точно 15 минути разговор очи в очи, за да преценя какъв човек стои срещу мен и никога първите впечатления не са ме подвеждали.
Помисли си, авторе, какви бяха твоите първи впечатления и наблюдения от жестовете, физиономиите, погледа. Абстрахирай се от думите, те често служат за манипулация, спомни си какво видя.
Придържам се към мнения - 46, 31, 20, 19, 28, 16, 12 и подобни.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: eef2533c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   За днешните момченца по-здрава психически е тая която са я клатили над 10 мъже. Жената със сигурност ще намери някой. Чужденец би приел това за нормално. По-либерални са. Простият Ганьо след време ще казва "Добре че бях аз"

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: a8099103b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   до номер 31

Не простако-не е задължително да е "увредена"-може бе просто вашите.... може би просто търси нещо ДОСТА ПО$ДОБРО в постелята! А ако е така-ЕВАЛА на тая жена-така трябва! И ние не искаме каквото и да е-ти какво си мислиш? !

А за онова момиче там и нейната история-изобщо не я коментирай-НЕ ни стига капацитетът да го разбереш! Травми, любов-все неща, които Не са за теб!

Най-простите и най-големите боклуци дават етикети и обиждат хората толкова лесно-ще ви се не знае и...

Абе онова за уменията в постелята СЕРИОЗНО ти го казвам-вие тукашните НЕ се славите с много добри умения! Трябва да се търси по-качествен материал!

И иначе кво-искаш да кажеш, че всички жени са "па.... ври"? Да-90 и няколко процента СА, но ако това го кажеш на някое от малките изключения ще ти отреже оная работа! Желание не ми липсва.... Та още един мразещ жените, циничен, вулгарен, гаден, простоват предствавител на тези географски ширини-един от МНОЗИНСТВОТО! Ето ТОВА предстваляват повече тук-мислят като теб!

Не забравяйте никога, че КАЧЕСТВОТО, а не количеството е важно!!! И ако търсите качество и не принизявате критериите си и имате мозък в главите си-простолюдието ще ви МРАЗИ люто, но и живота ви ще си заслужава много повече!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 9299f4bace
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   Възхищавам се на младата дама. По своята същност тя се явява нещо уникално и изключително ценно момиче с високи морално -волеви качества, което е устояло на на разложителният натиск на деформираните изисквания, на съвременната демократично-неолиберална тълпа. Мога с ръка на сърцето, че огромната част от така наречените съвременни български мъже не заслужават такова момиче. Дано това момиче не са не се поддаде на мазно-лигавите или просташко-гнусните ласкателства на съвременни представители на така нареченият "силен" пол. Цитирам "" сред американците расте търсенето на девственици. И ако това е тенденция, реално ли е да се очаква възстановяване на нормите на нравствеността в Америка, и свързано ли е пропадането на човечеството в глобалната безнравствена криза, с поредната световна икономическа криза? И ще тръгнат ли по пътя на възстановяването на нравствените норми, другите отклонили се към аморалността, държави, като Франция, Германия, Англия, Русия и т. н. Търсенето на девственици в Америка не е куриоз, защото доста драматични се оказаха за САЩ последствията от нравствената разпуснатост: само наркоманите там са 55 милиона. Картината на упадъка допълва и фактът, че там работи само половината от трудоспособното население. Но особено впечатлява интеллектуалният упадък: половината възрастни в САЩ не могат да напишат и писмо... Търсенето на девственици е предопределено от увеличаващите се уродства, понеже разпуснатите преди брака момичета, после раждат наркомани, извращенци, инвалиди и психично болни... Това повдигане на съзнанието в Америка дава надежда... То се подсилва и от факта, че през последните години са престанали да пушат 40 процента от американците. А това е крачка към възстановяване на физическото и нравствено здраве на обществото. А по какъв начин влияе девствената чистота, на здравето на поколенията? -Огромен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 69414653f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   "Как е възможно никой да не я поиска. " Това го казваш защото ти нямаш много стандарти за жените и не мислиш за характера им а само за секса. Може много хора да са я харесвали, тя защо ще го прави с тях ако не мисли че това ще е приятно преживяване? За повечето жени е важно най-елементарно ниво на емоционално привличане. Колкото по-образована е една жена толкова по-малко толерантност към глупости. Секс с някои които не ти харесва няма да е хубав а просто ще се чувстваш отвратително. Представи си да го правиш с някоя отвратително грозна за теб и груба стара лелка. Еми нещо такова е красив мъж с грозен характер. Защо ще се принуждават да правят нещо такова за да са като всички други? И после да се чувстват ужасно, само за да могат да кажат "не съм девствена" без да лъжат. Уау. И момичето вместо да те лъже и да я мислиш за "нормална" под глупавите стандарти над обществото е показала страхотното качество че е честна.

Нали осъзнаваш че има нещо наречено мастурбация? Повечето жени не могат да се възбудят достатъчно само от пенетрация. Но това за жалост кара много мъже да се чувстват несигурни защото поставят твърде много от своята стойност в сексуалните си умения. Това е една от причините да наричат тук жената "луда" защото им се иска да е толкова важна за тях пенетрацията че единствения начин да не я иска достатъчно за да се постави в лоши ситуации е да е "луда". Пада ви вече самочувствието ако си признаете че за някои хора това не е толкова важно(или изобщо в някои случай). Трябва да поработите над самочувствието си и да осъзнаете че на хората може да им пука за вас и като човешко същество, не само тяло(към мъжете в коментарите го казвам ако не е очевидно).

"Има си и образование и хубава работа. " Което всъщност го прави по-вероятно да предпочита да се самозадоволи вместо да се подставя над опасност от сексуално предаваеми болести и неискана бременност с някои които не харесва защото "така правят другите".

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker