Случвало ли ви се е да се заблудите, че някой ви харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Случвало ли ви се е да се заблудите, че някой ви харесва?
преди: 11 месеца, 14 дни, прочетена 1008 пъти
Здравейте момичета, честно казано не ми се споделя ситуацията и няма да имам никакви отношения с мъжа, който ми е симпатичен, но ще ми е полезно и интересно да чуя вашите истории.
Интересно ми е чрез тях да разбера дали съществува едностранно привличане?
Дали ви се е случвало да се чувствате страшно развълнувани около някого, да ставате непохватни, да не можете да скриете усмивката си, когато погледите ви се срещат. Същевременно да избягвате тези погледи, защото усещането е толкова интензивно, че ви хваща страх.
Казвам страх, защото около този човек се усещам в така наречения "Режим на оцеляване". Действам, както е характерно за него - неадекватно, като на автопилот с 3- те примитивни опции: бий се/ бягай/ замръзни. Т. е. около него всичкото ми рацио изчезва и или го подминавам сякаш бързам за някъде, или просто замръзвам. Не успявам да се овладея и да реагирам различно, дори когато го искам.

Той не е в автоматична реакция и изглежда много спокоен около мен. Може да ме наблюдава няколко минути без да се смущава, че аз виждам това. Някак си той не се прави на незаинтересован, за разлика от мен (предполагам как изглеждам отстрани), но и не прави нищо за да се уверя в това.

Не искам обяснения в любов, които няма да приема, ей така за да ми е весело. Просто се чудя дали е възможно, когато един усеща "напрежение с нож да го режеш", другия изобщо да не е в този филм. Моят опит показва, че винаги е било взаимно, но наистина искам да споделите своя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 60153056e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Случвало ми се е да бъда и от двете страни. Повече пъти да бъда от спокойната.
И аз виждам, и ми е напълно ясно, че човекът отсреща се чуди какво да направи. Особено при положение, че са мъже и следва те да направят първата крачка, направо жал може да те хване. Имах един колега, мноооого захласнат по мен. Трябва да правим нещо заедно, той замръзва и едва говори, събаря стока на земята, не се сеща, че трябва да я вдигне. Беше му голям филм. Аз междувременно виждам какво им е, но съм си много спокойна край тях, защото аз нямам същото влечение. И просто ми е забавно. На някои съм им помагала да изплюят камъчето, за да може да им кажа, че няма как да излизаме един с друг. Други съм избягвала просто защото съм преценила, че ще е хубаво да не ги режа по една или друга причина.
Иначе когато аз бях загубена, а момчето спокойно - бях убедена, че не ме харесва именно заради това. Той така ведро си ме гледаше. Така хубаво си говореше. Тъй съвестно си вършеше работата, ако ще и да съм някъде наблизо... Че нямаше шанс да е прехласнат по мен. Пък след някоя друга годинка се оказахме на почивка заедно без да искаме и нещо му се отпусна душата да каже, че много ме харесвал едно време. Питах го що не е направил нищо, каза че защото съм изглеждала като човек, който всячески желае да го избегне и решил, че няма смисъл да ме притеснява с въпрос за среща. Идеше ми да му плесна един ама не му казах, че и аз съм го харесвала. Той вече си беше женен и нямаше значение.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: ecdb72a4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Влюбила си се - очевидно е. Това е типичната "Любов от пръв поглед"
Аз съм мъж, но и на мен ми се е случвало. Сигурно ще ти мине след време.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 682d398866
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Възможно е, защото си по-срамежлива да е така, особено ако не си имала много връзки и опит в общуването. Другият човек ако е уверен и спокоен, дори и да те харесва няма да има такива силни реакции.
По-скоро трябва да помислиш какво ти говори, кани ли те на срещи, иска ли да те вижда, проявява ли сериозно интерес.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: aa8151b44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Пробваи социално общуване с него, излез, опознаи го, каквото и да стане ще знаеш, че си опитала, деистваи, животът бързо минава.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 1c862b750e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А, дали и той не се чувства така и просто да си е сложил някаква маска, защото не знае също как да подходи. Аз съм в така ситуация в момента. Много харесвам една жена и като я видя буквално се гипсирам, а принципно нямам проблем в общуването с жени. Отстрани може би изглеждам равнодушен и незаинтересован, но това е, защото реално не знам как да подходя с нея. Тя също изглежда скована и дръпната или просто такъв й е характера. Не мога да преценя, но се чувствам в задънена улица.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 2dc0e36332
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, кажи му го. Ако и двамата сте свободни и необвързани какъв е проблема?

От моя опит, често е взаимно

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 86c5572fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не. Никога не вярвам, че някой ме харесва, дори да ми го казва.
Та... всеки с филма си.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: e91793aa12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подпалила си гащите, останалото са филми в главата ти. Ако е по-опитен женкар пичът стои и ти гледа сеира, докато се пържиш в собствен сос.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 8365b76aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо да не може да имаш никакви отношения с мъжа?
Жена не може да има отношения с даден мъж само ако тя сама така си реши. Ако изглеждаш ок, той няма да откаже. Ако нещо чак толкова те притеснява във външния вид, например дрехи, наднормено тегло, кожа или друго може да го промениш.
Не знам как се познавате, колеги ли сте или от някъде другаде, но поздравявай го и го заговаряй ти като го видиш. С по неангажиращи разговори и поздрави в началото. Може и да не разбира харесваш ли го или ти е неприятен по някакви причини, като бързаш да отминеш например.
Идва лято, може да отидете заедно на вечеря, а най добре на море, на почивка, на екскурзия. Като приспите няколко пъти, ще ти мине срамежливостта и няма толкова да се смущаваш и сковаваш. Това са нормални неща между хората. Оттам нататък ще се види може ли връзка между вас или ще си остане само секс за няколко пъти.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: f4d2b088ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   И аз съм същата ситуация.
Преди няколко месеца усетих, че една жена има симпатии към мен, като и аз показах моите симпатии.
После почнаха едни погледи и усмивки от двете страни, докато не се престраших да я поздравя! После се престраших и се запознах с нея, но не беше удачно да говорим!
После се случи няколко пъти да се правя, че не я виждам, като тя ми отговори по същи начин! Сега ако се видим само двамата се поздравявам, а ако сме с други хора- не се поздравяваме!
Няколко пъти не ме поздравява и точно реших, че явно не ме харесва и изведнъж пак започне да ме поздравява!?
Като я вида адреналинът ми скача..
Проблемът е, че съм обмързан, а наскоро видях, че и тя си има приятел!
Явно прехвърчяха някакви искри, но няма как да се получи между нас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker