Сърцето ми е разбито - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сърцето ми е разбито
преди: 11 месеца, 8 дни, прочетена 1496 пъти
Аз съм момичето на 17, което публикува историята "Да съжалявам ли за него"... С дни наред не мога да спя спокойно... Побърквам се от рев и не мога да преживея това момче... Мисля го постоянно... А той вече е продължил с новата си от разстояние... Направих и грешката да го потърся от друг телефон по Вайбър, писах му, видя съобщенията и след време ме блокира и оттам... И до ден днешен не разбирам как момче, което твърдеше, че ме обича повече отколкото аз него ще ме забрави така лесно... След всички срещи, приключения, пътувания, интимни контакти, думи, действия... Ревността му и неразбирането ме задушаваха, но аз още го обичам... Страшно много. Аз не бях така токсично ревнива, но пък от моя страна бях изпаднала в горчива депресия, от която изход не намирах и това ми се отрази и на връзката... Той не ми даде съвет, както аз му помогнах в неговия случай със семейството, а просто твърдеше, че ме разбира и търпеше споровете ни, без да осмисли това, което ме тормози. Пробвала съм човешки да му обясня какво преживявам, за какво си мисля постоянно, като винаги, когато и него нещо го е мъчило съм била насреща. Много ме боли... Не мога да повярвам колко бързо ме замени, докато аз него не съм. Всеки човек допуска грешки, и аз съм допускала. Но вярвам, че всяко нещо като се дискутира може да се поправи... Дори психоложката ми от училището му беше предложила да направим една обща среща да изговорим всичко, насъбрало се през месеците и да се успокоим. Но той вече ми е бил шута... Страшно разбита съм....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 49ff5a2881
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "Дори психоложката ми от училището му беше предложила да направим една обща среща да изговорим всичко, насъбрало се през месеците и да се успокоим. "
Айайай... Дано темата е писана от ChatGPT...

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 88b566dc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мило момиче, няма смисъл да страдаш. Млада си, не го осъзнаваш, но щом някой си е тръгнал от живота ти, така е трябвало. Жените обичат, мъжете- не. Те късат и продължават със свалките, докато жената и трябва време да се съвземе.
Не го търси. Да му вдигаш егото и да ти зяпа сеира. Да знае, че ще си му резервата. Че някоя си влюбена патица ще го чака да си походи. Че има коя да го забавлява. Просто намери сили да го забравиш. Намери сили да не ти пука. Пълен абсурд е тая среща между двамата и психоложката. Какво ще си приказвате? Не го е еня за теб емоционално, психически, че да се притеснява ти как си. За него си бившата, история. Един бог знае какви ги плещи за теб пред приятелите си и гаджето.
Само той си знае колко е бил искрен с теб и какви емоции е имал. Вярвай на действия, не приказки. Изтрий снимки, блокирай го навсякъде и не се изкушавай да го търсиш. Не питай за него. Ако го срещнеш случайно- подминаваш. Никакво спиране, говорене. Никакво Здравей. Никакво молене, плачене. Нищо. Гробна тишина. Ще ти трябва време, но ще се чудиш после за какво си се тормозила толкова.
Ще срещнеш друго момче, когато си готова. Ако имаш нужда да му кажеш нещо, напиши го на лист. Не го пращай, просто го напиши. Направи си списък какво мразиш в него и си го чети, ако трябва всеки ден.
Млада си, но трябва да се научиш да си тръгваш с достойнство. Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 88b566dc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако продължаваш с това молене, търсене, ще знае, че ще си му резервата, ако тази го отсвири. Ще се върне да паразитира. Уж ще се разкайва, много сгрешил и т. н. Затова блокираш отвсякъде и това е.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: d747ef09a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мило момиче, знам, че почти всеки, който прочете историята ти се припозна в нея, за жалост. Моето сърце също беше разбито. Чувствах се предадена, че човек, който твърдеше, че никога няма да ме остави, ме захвърли толкова лесно и продължи с друга. Човек, който твърдеше, че съм му най-голямото щастие и всичко. Човек, когото аз обичах. Предпочитах да не се беше случвало нищо, защото от спомените само ме болеше. Мислех, че няма да го преживея никога. Знаех, че рано, или късно ще срещна друг човек, но аз просто исках само него, а не друг. Но знаеш ли, срещнах друг човек и мисля, че за първи път обичам някого толкова много. Човекът, когото разби сърцето ми, остана просто един разочароващ спомен. Сигурна съм, че няма да ми повярваш сега.. но по-късно ще се убедиш.. че това не е последната ти и най-силна любов. Няма да е винаги така. Ще срещнеш друг човек. Не мога да ти кажа дали това ще е твоят бъдещ съпруг, но със сигурност знам, че за да се разделиш с някого, винаги е с причина и това не е твоят човек. Ей, някой в момента мечтае за теб. Този някой ще те срещне и ще изживее живота си с теб. <3

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: c724fabd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Слънчице, изплати се. И това ще мине.
Сега ще ти кажа нещо и знам, че ще ти прозвучи като филм, но го преживях.
Той ме заряза… от нищо, в средата на най-хубавото. Стигнах до там, че посегнах на себе си. Знаеш ли кога? Когато ме покани на сватбата си с тази, заради която ме разби.
И после времето минаваше. Болеше ли? Ужасно. И после… от нищото, в средата на най-лошото дойде любовта. Бях скептична, предпазлива. Обаче моята любов е търпелив човек и малко по малко ми показа, че мога да му се доверя. И до днес не спира с това отношение, в ръцете му аз съм наистина принцеса.
Няма такава любов - обич, страст, смях, приятелство, сигурност, деца вече
А онзи … простих. Научих се с времето да прощавам. Наранил ме, ок! Няма да страдам, да мразя. Простих и му пожелах щастие, защото АЗ заслужавах това.
Иии класика. Аз вече омъжена, бременна, щастлива и един ден онзи ми пише: “Имам нужда от теб, моля те, ела на нашето място” 7 години :))))
Веднага го показах на съпруга си. И да видиш какво е мъж.. каза: “Момчето може да има проблеми наистина. Някога сте се обичали. Иди и виж! ” Отговорих: “Нали ще дойдеш с мен? ”
И отидохме. Онзи, като ме видя, просто си тръгна.
Разбит. Отвреме навреме чувам някакви неща за него - съвсем е изпаднал. Разведен, самотен, безработен.
Дано се съвземе човекът и срещне щастието, което аз намерих.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: db2889e065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1, темата е писана от една доста по-възрастна "девойка", но посетителите тук вярват на всички публикувани измислици без да им идва на има, че авторите на подобни истории просто си правят словестна гаргара и да видят, че тяхната история пак е публикувана.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: b8a3f48b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Конкретен съвет и препоръка не мога да Ви дам. Просто на тези години не съм изпитвал такива чувства и емоции. Вярно, че момичетата ми много харесваха, но се плашех от тях да не ме наранят емоционално.. Освен това бях пъпчив, така, че кое момиче ще се запознае с мен. Освен това тогава такива социални мрежи нямаше, а общуването беше по стационарен телефон. Тогава спокойно можех да говоря със съученичка защото не ме виждаше. Основните ми занимания бяха джудо, учене, четене на книги. Вярно, че със съседското момиче се чувствах спокоен, с нея си разменяхме книги, правехме записи, слушахме музика, по-малка от мен, заедно сме израснали, беше ми като по-малка сестра.. Бяхме както са казва задръстени. След това, матура по български, защото не мога дабре да пиша, кандидатствуване с математика и физика, приемане във ВМЕИ и чакане на повиквателната. За първи път ме целуна едно чешко момиче на морето, два месеца преди да влезна в казармата. В казармата първо НШЗО, след това полагаем отпуск, после по разпределение в един парашутно -десантен батальон далеч от София, а там още тежки натоварвания:тактика, огнева подготовка, физическа подготовка, бойно самбо, специална подготовка, политическа подготовка. Бяхме интересни в очите на местните момичета от малкото градче, но помнех строгите наставления на майка ми. До тук никакви вълнения. На почти 21 години за първи път бях с млада, хубава жена десет години по-възрастна от мен, разведена, много по -млада от майка ми, нейна бивша колежка. Добре, че мама нищо не разбра, че щеше да е страшно. Така, че до 21 години нищо съществено в емоционален аспект, а след това нормален живот на студент. За вас мога да кажа, ще си намерите сериозно момче, не се хвърляйте на врата на първият срещнат. Бъдете стойностно, младо момиче, не бързайте да пораснете. Имайте ясна визия за кариерно израстване. Момчета много, не знам като характер какви са, но повечето са лигави, като, че ли има много наркоманчета. Едно съседско момче ми сподели, че техните го преместили в друга гимназия, защо в училище му, "хванали " синчето на зам. директорката, с друго момче да правят секс в мъжката тоалетна. Това е повече от отвратително. Съседското момче е сериозна момче и не вярвам да си измисля. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 20bd7f952f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: Благодаря страшно много на всички! Прави сте! Просто ще ми трябва повече време, както се казва: Времето лекува. Наистина се нуждаех да "чуя" някои от нещата в коментарите. Да, като се влюбя съм доста наивна и обичам страшно силно...

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: f3349627f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Едва ли има някой, на когото да не са му разбивали сърцето. Ще си късметлийка ако ти е за първи и последен път.
Аз мога да споделя как аз го преживях последния път - никак - все още ми тежи, сигурно ще е така докато съм жив. Въпроса е как това да не прецаква живота ти. Според мен единственото нещо което помага е да замениш старата и несподелена любов с нова.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: d640db52ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Порасни и без селски номера, когато някой не те иска, не те иска. За любовта трябват двама. Токсична си. Защо звъниш от друг номер, насила нищо не става. Не се бутай където си нежелана. Има милиард мъже на този земя, остови единствения принц и се оглидай, милиони са по-добри от него.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 711425b00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Общуваи с него, всеки път няма да попадаш на такъв мъж, затова, какво от това, че в момента е така, поправи нещата, бъди до него, какво ти пука, гледаи си щастието, това е правилното нещо за теб.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 70c8716444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   От авторката: до номер 11 - няма как да общувам с него и не смятам, че е редно. Приех обстоятелствата, ако ни е писано след време той сам ще се върне. Не разчитам на това, гледам си живота. Направих грешка, че въобще го търсих, след като той самият не желае контакт. Нека си живее живота с новата, пък каквото стане, аз не бързам да се хвърлям на нови връзки.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 391397649e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Дай време на времето.
Ж

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: b73cf52595
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   12, авторке, няма нужда да се връща! Щом не е избрал теб, не ти трябва.
Мъжете винаги се връщат, но тогава вече не ги искаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 1c83285307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Колкото повече го търсиш, толкова повече той ще се отврати от теб.
Ще те смята за жалка, без достойнство, за такава, която не заслужава уважение.
Дори да се върне, ще се възползва от любовта ти и няма да си щастлива. Минах по този път и се радвам, че се събудих от зимния сън, в който спях от любов. Зарязах го и точно тогава той реши да ми каже, че е влюбен. Късно. Вече осъзнах, че ме е използвал емоционално.
За себе си разбрах - човек винаги обича силно първата си любов, ако ще и той да е динозавър или чудовише - злодей. Но това е сляпа любов. Истинската любов е осъзнатата. Тази, в която ти наистина се чувстваш щастлив и спокоен - без сълзи, без болка, без отровна ревност. В щастливата връзка има мир, доверие и хармония.

Ще срещнеш любовта, но с друг.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 32661bf6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До № 14 - престанете да пишете заучени глупости. Винаги се били връщали, ай моля ти се, това са пълни небивалици! И не се връщат никъде.
Авторката, не слушай кво ти пишат тука. Повечето писания са абсолютни тъпизми.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 88b566dc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, ти май не живееш в реалността. Пиша от личен опит и на приятелки. Ми правят геройски напъни да се връщат, уж съжалили, уж оценили те, уж още обичащи. Просто и пиша истината за мъжете и какво може да очаква след месеци, даже години. Да пита някоя жена. Връщат се, когато вече не изпитваш нищо и да се пробват за секс, вдигане на егото.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 88b566dc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   16, мъж си 100% и никога няма да си признаеш, че си претърсвал някоя бивша да си давате шансове. Че си си го мислил дори. Но това е като закон-винаги се връщат.
Авторке, наблегни на ученето. Лято е, отиди на море, ако можеш. Този не го търси повече. Излизай с приятелки. Не се интересувай как е, какво правят с гаджето, нищо. След време ще срещнеш друг. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 4e71fbb946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Времето лекува авторке - това е абсолютна истина!
Така, че не се тормози! Ще го преживееш и преодолееш!
Приеми го като част от житейския опит, който придобиваш.
Старай се изобщо да не мислиш за него!

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 061c1c29e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До н. 19-Въобще НЕ е вярно, че времето лекувало-това е най-голямата ЛЪЖА на света!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: e8ff6e5866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 20: и аз така мисля, просто свикваме с болката.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 14 часа
hash: 5c6dfa602c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката: Новини - аз се чувствам 100 пъти по-добре вече, открих си много нови приятели и живея различен живот без тази депресия, в която бях изпаднала, докато бях с него. Разбрах, че е скъсал с това момиче, защото не харесал външния и вид (а обясняваше как външният вид няма значение и че е влюбен) и сега постъпва по същия начин с нея :) За капак на всичко я и използвал за интимни неща на първата им среща, без коментар просто. Въобще не съжалявам, сега разбрах много неща, които са били скрити от мен и разбрах що за стока е :) дори да не съм се държала на моменти добре с него, все ми е тая, заслужил си го е и е имало защо да се притеснявам.

П. С. Ако някой човек е в моята ситуация, нека запази спокойствие, светът е голям и момчета, и момичета има много :) дерзайте

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 88b566dc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Браво, авторке! Само напред и по-ведро!
Другият път да знаеш, че щом някой веднага се мята в нови отношения без да си даде време да забрави предните, няма да трае дълго. Не прави и ти така в бъдеще- давай си време да забравяш хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker