Изневерявате ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявате ли
преди: 10 месеца, 27 дни, прочетена 1237 пъти
Изневерявате ли или изневерявали ли сте докато сте били във връзка?
Как се прикривате за да не ви хванат или да събудите съмнения в половинката си?
Имате ли угризения на съвестта или всичко става рутинно.
Какво ви е подтикнало за да изневерите? Какви са причините.
В сайта всичко е анонимно, който има какво да сподели и ако желае нека сподели.
Моралистите моля да се въздържат от осъдителни коментари и да се изявяват в други теми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 26 дни
hash: a60a17868e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На една от приятелките ми изневерявах преди десетина години, като в нейно отсъствие играех на "Halo Reach" и тя не подозираше за кривването ми от правия път. Имах леки угризения поради това. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 5a34e2db99
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не, аз съм си избрала мъжа. Не виждам смисъл да съм с друг, след като не сме никакви с другия и ако няма да има нищо освен секс между нас.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 31cddd2911
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм се влюбвал докато съм бил женен, но никога не съм изневерявал. Въпрос на избор и уважение, най-вече към себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: a215cdccd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Знам, че които го прави не е случайно, това са лични неща, никои не се интересува кои с кого е интимен, къде е бил на ваканция, колко пари е дал и подобни неща, на хората не им пука, нормално е.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 3a6a05bf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не. Какъв тогава е смисъла да съм с някого, ако ще кръшкам, ако ще се крия, ще лъжа? По-добре раздяла от такива мишкувания и гледане на сеир. Гавра.
Изневеряващите нямат съвест, нито чувства. Долни, лицемерни хора.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: be36e099dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мда-а-а-а, прави сте с изискването, за други коментари. Никой мъж, никога, при никакви условия, даже да е сам със себе си, няма да си признае. Няма такива наивници, които да се хванат на уловката, :"", всичко ти прощавам, то е било отдавна, но ти си кажи"". Как пък не, даже наивници като мен няма да повярват. Ако накърниш егото на жена, която те обича , тя никога не прощава. Така, че както казват във филма :"Ало, ало"-"трай-те си"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 7f6b60b95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Изневерих на бившия ми доста пъти, докато бях на бригада в САЩ с приятелки. Знам, че сигурно ще ме упрекнете, но бях още студентка, много ми се правеше секс и просто реших да се отдам на удоволствието, а и не бях много привързана към него. След това скъсах с него като се прибрах, но не му казах защо. Сега имам нов приятел и за нищо на света не бих му изневерила, нито бих ходила без него за дълго време някъде по света. Във връзка сме от 4 години и сме много щастливи. Като цяло не съм за изневярата, но ако няма достатъчно силна химия между двамата партньори е много вероятно да се стигне до нея. Важно е да внимавате с кой се обвързвате сериозно и ако не сте сигурни в чувствата си, по-добре не започвайте връзка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 03382488c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сигурно ще бъда упрекнат много пъти от жените в този чат, но е имало моменти, когато съм имал нужда от повече секс, а пък не съм го получавал в къщи по различни причини. Така че съм изневерявал почти еднократно, в смисъл никога не съм продължавал връзка с друга жена, с която съм бил веднъж или максимум 2 пъти. Бил съм честен с жените, с които съм бил, че няма шанс да продължим връзка. Не съм бил с някоя, която е имала други очаквания. Ще се изненадате, но има доста жени, които разсъждават като мъже и са готови за среща заради неангажиращ секс. Не съм красавец, не съм и богат. Обичам секса. Обичам жени, които обичат секса. Не е необходимо да са красиви, а навити да го направят без много угризения и очаквания.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 2f0a18bf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не но моята ми изневерява често. В началото се дразнех много, после говорихме, тя ми каза, че така иска да се чука с различни. После го приех и накрая сега започна да ми харесва даже (не съм подозирал, че някой ден ще ми харесва чак)! Тя е много секси и привлекателна почти не остава незабелязана никъде от мъжете и постоянно и се слагат! До тоалетната да отиде без мен и вече са я заговорили и са и направили предложение! Предпочитам да я споделям отколкото сам! И ми е много леко така не го мисля като други да следя да откачам. А напоследък страшно искам да го прави с друг в мое присъствие! Макар, че в началото много я ревнувах но ми даде да разбера, че няма да търпи това и е по-добре да я оставя да прави секс с когото пожелае! Да вметна, че последно ми сподели, че я ухажват и негри и е опитала с такива също!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: cda1a55cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не, никога не съм изневерявала и не бих, при никакви причини.

Природа, честност, грижа и за сърцето и душата на партньора, и за здравето му. Много са факторите.

Ако трайно не върви между нас - край и всеки по пътя си. При изневяра от негова страна - също край.

Не е само до морал, а до уважение към човека до теб. Ако има проблем, или просто вече не го обичаш и искаш - имаш уста да поговорите. Ясно, че отдавна почти нито една връзка не е "Докато смъртта ни раздели" и няма нищо срамно в това.

Не разбирам защо трябва да причиняваш болка на другия, или защо се самоунижаваш да се криеш като мишка с друг по ъглите... Някаква тръпка ли има в това? Наказваш ли някого?

А и изневярата се усеща, няма как нещо такова да остане завинаги тайно.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 72845620a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Hикога.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 2981820fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Женен с две деца, с жена ми сме от 10години заедно и никога ама никога не съм и изневерявал. Причините са няколко 1. Мен лично са ме лъгали по този долен начин и е обидно и гадно. 2 Много уважавам жена си и не бих и причинил това. имаш съм възможност и предложения и както искате го наречете НЕ. 3 Никога не бих допуснала за миг дори да загубя семейството си заради единия... Нали. Обичам жена си, децата си здрави прави и съм благодарен че тя е прекрасен човек. Съветвам всеки един от вас ако е обвързан, женен или по др начин обвързан първи да се замисли как би бил той в отсрещната страна. Бъдете здрави.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: d2d1ed6645
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ако трябва да съм откровен, да изневерявал съм, но не повече четиринадесет пъти (другите не се броят. ). Просто бях обсебен от жените и секса. Всичко съм правил толкова дискретно, че все едно се е случвало с някой друг. Странното е, че в много от случаите, жените поемаха инициативата или по-точно, те правеха първите стъпки. Даже съм се чудил защо така се случва. От друга страна съпругата ми има много ниско либидо. За нея секса е нещо животинско и загуба на време. Тя е плашещо организирана, плашещо работоспособна, прекрасен ръководител, отлична математичка, , инженер в областта на електрониката, нейните хора я уважават заради принципността И и нейната коректност и грижа за тях. В неделя винаги приготвя минимум шест купчинки с риза, боксерки, тениска /когато е необходима/, чорапи и ги строява за всеки работен ден по един комплект и един резервен. За да получа секс с нея, е голяма молба, трябва да се правя на драматичен актьор. Непрекъснато оплаквания от различен вид, "ще ме продъниш, намери друга по-широка/последното го казва, ама не го мисли-много е ревнива/, много си развит, не ти ли омръзна и т. н. Пози само няколко, а аз искам повече, фелацио с огромна мъка и много, ама много рядко, а хигиената и на двамата е на много високо ниво. Колкото до "back side", това се случвало през целият ни продължителен съвместен живот, най-много до десет пъти. Обяснение, щял съм да я повредя и да се наложило да я шият, и щяла да стане за смях. Като по-млада беше с атлетична фигура, мускулеста, но секса за нея беше остатък от животинското.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker