Не знам как да постъпя с приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121394)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя с приятеля си
преди: 10 месеца, 6 дни, прочетена 1133 пъти
Здравейте!
Пиша тук, защото имам проблем с приятеля ми, с когото сме заедно от почти три години. Напоследък, не се разбираме добре, караниците в отношенията ни са непрестанни, а за да се оправим ни трябват няколко дни, в които да не си говорим и е които осъзнаваме, че не ни е хубаво един без друг. Искам да подчертая, че с него не желаем нашата връзка да приключи, но в същото време имам чувството, че нещата няма как да се поправят. В някои отношения съм много токсична, като например имам проблем да отиде за няколко дни с приятели на почивка, държа да излиза главно с мен, несъзнателно го лишавам от личен живот извън нашата връзка, което непрестанно води до спорове и вътрешно го отблъсквам от себе си. Не излизаме с никого, а само двамата, което ме дразни и отново се превръща в скандал. Не знам как да постъпя с него, че да има прогрес. Ще се радвам да чуя Вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 337d0f8a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Намери си приятелки и излизай с тях. Проблема ти е че ти самата нямаш личен живот и го стоварваш изцяло на него.
Не е лесно, но опитай.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: c5705b5c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Крие те, а той си ходи като ерген. Мечтаната връзка за кръшкача.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: c5705b5c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той не иска да има прогрес. Мъжете не искат да имат приятелка, освен за секс и манджи. Затова и този ходи като ерген с аверите, а теб те крие. Обвързан мъж да се запилява с дни с други мъже, значи че ходят по жени. Я е с тях реално, я с някоя жена. По принцип двойките ходят заедно по почивки, или с с компания. Ако ти се запилееш с дни, как ще реагира?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 8bac180913
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   По скоро трябва да ни питаш как да постъпиш със себе си, защото се оказва че ти не му даваш да се събира с други хора държиш да излиза главно с теб, в следващия момент му се сърдиш че излизате само двамата, знаеш ли въобще какво искаш? Нали за да те изведе с други хора първо той трябва да е излязъл с тях няколко пъти за да затвърди връзката си с тях и чак тогава да те вмъква в компанията.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 7a9ed18757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си токсична! Мъж, който ходи на море с приятели при дълга връзка, го прави, за да ходи по жени.
През студентските ми години имах 3-годишна връзка, която продължи още 2 години след завършването. Ходехме заедно на море, често с голяма компания негови приятели, но две от летата отиде на море допълнително с един приятел, без мен. След връщането им от едното море, моят отдавна бивш приятел разказваше за връзките си, когато приятелят му вметна " Ами Яна? ". А бившият ловко се измъкна, че тя била кратка авантюра на морето преди години и я бил пропуснал.
Разделихме се след време, защото аз мислех за семейство, а той започна да говори, че имал много малко жени в живота и преди да създаде семейство, трябало да си навакса. Останахме приятели, дълги години, той прехвърли 45 и така и не създаде семейство през тези години, все с различни жени - женени, разведени, всякакви к само за 2 години имаше още една връзка. Миналата година ми се обади да ме поздраваи по повод някой празник и тогава се изпусна за
Яна. Забил я е на морето за една нощ, а тя също си била имсла приятел тогава.
Е, толкова за морето само с приятелите.
Едно е да се видиш за час- два на кафе с приятел и съвсем различно е да отидеш на море или на почивка, докато имаш дългогодишна връзка.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: d23cbc78b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми ти си написала проблемите си и питаш нас. Според мен единственото, което може да те "поправи" е раздялата. Проблема във вашата връзка си ти. Не някой друг.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: d22d5f1da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Той има право на личен живот. Да излиза с приятели, да има хоби. Но в твоя случай той се държи като че ли няма приятелка. Пътува за дни с приятели без теб и не се виждате заедно с никого. Това вече е притеснително.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 04d0fb36da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   3 години са малко за една двойка за да ходи на почивка поотделно. Почивките са броени дни в годината, в които прекарваш с най-близките си. Щом приятелите му са по-близки... Мъжете са така, удобно им е в една връзка, свикнали са лошото и хубавото, но личния им живот си е личен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2bac4be296
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Що за глупост? Като излиза с приятели се дразниш, като излизате сами двамата пак. Чудно как той те търпи и до кога? Аз съм жена, но не бих изтърпяла такова нещо в живота си.
За теб съвет нямам, ти ще си останеш такава. За него- да те разкара и да си намери нормално момиче.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 1be729519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Скъпа, нямаш проблем с него, а с теб самата. Не искаш да излиза с приятели, а се дразниш, че излизате само двамата. Чисто женска логика. Познавам такава двойка като вас. Караха се до 3 часа през нощта и след това същото. Разделиха се, разбира се. Кога ще разберете, че съвместният живот е низ от компромиси? Като на турски пазар. Той иска 400, а ти даваш 200. Сделка ще стане, но само ако единият смъкне, а другия вдигне. Не разбирам как с лека ръка, пропилявате най-хубавите си години. Това не е живот, а кошмар. А това да не си говорите с дни, е отвратително и инфантилно. Просто е въпрос на време, чашата да прелее и да те зареже. После ще пишеш, че много си го обичала, но те е зарязал. Това не е любов, а мания за собственост. Защо, защо си причинявате всичко това? Наистина не ви разбирам. С годините, житейските проблеми ще стават все повече, а вие ще сте още по-нещастни ако сте заедно. Тази връзка е обречена. В следващата, ти ще си по-възрастна и ще правиш още по-големи компромиси, ако не искаш да останеш стара мома. Тогава ще си кажеш, че предишният е бил много по-добър, но не си го оценила. Затова има много стари моми и ергени, защото никой не иска да отстъпи. Карайте все така!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 480a9a2801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, връзка от 3 години и да се запилява сам почивки- ми не е нормално. Мъжко мислене.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2e1f678496
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Хахахахаха егати логиката не било нормално да ходи някъде с приятели... ами какво да кажем за рибарите? Някои още от петък след работа заминават за риба и се връщат в неделя! И за тях ли не е нормално или жена им трябва да е с тях....

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 1be729519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   № 11, ами ако на теб постоянно някой ти мърмори все едно и също и ти ще искаш да ходиш само с приятелки и без него. Това е вашето женско мислене.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker