Искам любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам любовница
преди: 10 месеца, 12 дни, прочетена 1470 пъти
Здравейте. Искам да си намеря любовница. Имам жена и дете на 3 години, но не правим секс, като цяло живеем, като съквартиранти. Няма тръпка, няма удоволствие, няма нищо. Аз съм на 30. Животът си минава. Живи и здрави утре ще съм на 40, на 50 и тн. Да чакам да ми порасне детето ли? Тогава ли да живея? Дайте някакви съвети. Накъде да се насоча? Къде да намеря? Правих секс с едно момиче, но младите момичета в диапазона 25-30 си търсят нещо сериозно. Излизах с едно друго момиче на 25, което беше мн секси и много я исках, но и тя ми каза, че много ме харесва, но иска нещо сериозно. В този диапазон или трябва да са глупавички, за да са съгласни на позицията любовница или трябва да ги лъжа, а аз не искам да лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 12 дни
hash: d15e7fc19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами трябва да намериш някоя със същия зор като тебе. Но такова нещо като само секс няма. Или може би в началото само при мъжете. Хубавият, чест секс с подходящия партньор, отключва емоции, дори и чувства. С жена съвсем ли е загубена каузата? Млади сте още

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 702928e6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   А защо не правите секс, много чудно поговори с жена си, а иначе младите жени искат семейства и те разбира се, че няма да изкат само спорт, може да пробваш при някоя по голяма от теб разведена с дете която си търси също само забавления. Успех!

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 2669b14463
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И аз това съм си мислил, че трябва да намеря някоя на моя хал. Някоя, която живее с мъжа си, като със съквартирант и да й се живее просто, но да иска да си живее с детето. Изневярата не е хубаво нещо, но на мен ми е нужно, защото според мен е много по-голям грях да изоставиш малко детенце да расте с един родител. Много хора казват, ами разделете се бе. Е това ли е рицарският подход? Вече не си ми интересна чао на тебе, чао и на детето, ще ходя да гоня жените. Ще намеря някоя, която ще ми стане жена и точно след 1 година ще съм на същото дередже. Трябва ми умна, интелигентна жена, която да е осъзнала всички тия неща и просто да й се живее. На мен ми се живее. Това че имам дете пък не означава да си заробя живота. Жените преди децата и след децата са коренно различни. Але пък да се и ожениш, тотално да си сложиш главата в торбата. Знам, кофти звучи, но за мен това е истината.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e32e191c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защо просто не изгладиш нвщата със жена ти и не проведете разговори в тази насока какво ти липсва в отношенията ви

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 60adda8f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма жена, която да се съгласи само на секс.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: e02806aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз като жена на 25 ще ти кажа, че и аз не бих се съгласила да съм любовница и ще ти кажа защо. Когато правя секс с някого или го правя от любов, или след секса се влюбвам в него и имам чувства. В този случай ще искам да имаме връзка и да сме заедно. Ти няма да можеш да ми предложиш това, защото имаш жена и дете и не би ги оставил заради мен. По същата причина и другите в диапазон 25-30 няма да ти се вържат. И аз като останалите мога да ти кажа, че трябва да намериш някоя с дете, която има същия проблем и да няма как да очаква връзка от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 3a3dcc701b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Раздели се с жена ти, ще става по зле с годините, благодарност не чакаи, явно е, че да си при нея няма смисъл, нормално е, щом имаш дете, не трябва да ти пука да се оправя жена ти, явно търси балъци, но много лесно така, нищо да не ти дава, а ти да си с нея, да не ти пука, масово е, мисли за себе си, животът бързо минава, като си сам, шансът е голям да имаш жена само за секс, казваш, че си разведен и така можеш да спиш с нея много време, това е начинът.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 4b28953015
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защо не поговориш сериозно с жена ти и не й кажеш какво си намислил да правиш, от какво имаш нужда?
Ти помагаш ли й с детето, с домакинството? Защото, ако тя върши всичко, е нормално да е изморена и да няма сили за секс.
Показваш ли й топло отношение, любов, загриженост? Ако си студен, дръпнат и кисел, и тя си мисли, че вече не я обичаш, е нормално да не иска да спи с теб. Иначе не вярвам, че чак пък толкова да няма желание за секс.

Най - лесно е човек да бяга от отговорност и да търси нещо странично, но кой печели от това?

Ако наистина вече изобщо не се понасяте, то за всички, включително и за детето, ще е по-добре да се разделите и всеки да си търси щастието. Пък детето можеш да си го виждаш, когато поискаш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 91d315b66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Много жени просто правят само секс, особено след 40 г. и нямат очаквания от любовника си. Сексът не е обещание за брак.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 712e329803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До номер 4. Жените преди и след децата са различни. Но ти ще си търсиш отново жена, която е разведена и съответно този съвет отправяш и към човека? Къде е логиката?
Относно казуса, през който е изправен човека, съответно и мнозина други, бих го посъветвал да се започне със сериозен разговор. Вероятно проблемът е стартирал в периода малко преди и след раждането, който първите до 5 години съвсем не е лек. Ако това е само периода, ще отмине с отравянето на детето. Често и др партньор вижда коренната промяна, а е възможно и той да има желание към друг човек. Ключова е комуникацията. Тя е изключително трудно. Аз бях в такава връзка, жена съм, но реших, че е по-добре да се разделя с този човек. На 42 съм. Нямаме деца. В крайна сметка непрекъснатото кръшкане, сноване по хотелски стаи, извинения за закъснения в даден етан ще отключват нервни изблици и при двамата изневеряващи. Относно мъжете мога съвет е изцяло ако не желаят развод, платен секс. Няма жена, която да е мотивирана да бъде с някого просто заради леглово представяне

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: dbe3b0ed89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ага, ти не желаеш жена си, там ли е проблемът? Защото, ако още я харесваш, бъди по-нахален, хващай я между краката и действай.
Сигурна съм, че и тя има нужда от секс не по-малко, отколкото имаш ти.
Мисля, че няма по-голямо нещастие от това да държиш жена си на сухо, вързана и нещастна, а ти да хойкаш.
Жестоко е спряно жена ти. Детето е по-дибре да има щастлива майка и да живее само с нея, отколкото да има баща кръшкач и нещастна майка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 73c8aad16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Оправи си отношенията с жена си, помагай й за детето, прави й подаръци, покажи обичта си.... все пак това детенце е и твое и тя е в тона положение заради вашето дете, детето няма да е винаги малко и няма винаги да е толкова трудно, запази семейството си, ако твоя баща мислеше така приятно ли би ти било?
Аз съм майка на две деца и съм на 27 години, мъжът ми винаги ме е карал да се чувствам желана и обичана и отношенията ни са прекрасни, заедно сме от 12 години и тръпката е същата, даже по голяма, но винаги сме били категорични в избора си и сме родители от 20 годишни. Винаги сме искали да имаме деца, защото не усещаме това като тежест, а като плод на любовта ни! Обичайте се, правете компромиси, няма нищо по хубаво от семейството!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 4ab73a1674
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Само на 30, с едва 3 годишно дете, и вече с жената няма интимност, търсел любовница... За какво изобщо се бракувахте и правихте деца?

Естествено, че на тая възраст трябва да търсиш някаква идиотка да си губи времето с теб. Да беше като нормален брак, да сте на по 45-50 години... На 30 жените още са вървежни и тепърва мислят за брак. Нашият вече му омрзънало и търсел любовница. Един съвет към всички жени - избягвайте тоя тип мъже...

 
  ...
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: a6a2194cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   И аз бях като теб. Намерих си любовница и се започнаха проблемите. Любовницата искаше все повече и повече. Уж беше само секс, но в един момент стана че все и беше скучно, все ми звънеше, все фасони. А сексът беше уникален и не можех да си представя, какво бих правил ако се разделим. Накрая съпругата ми ме напусна и останах сам. Любовницата си помисли, че вече ме е опитомила и стана същата като съпругата ми. Сексът драстично намаля. Нямаше го този външен вид, който ме караше да се дървя само като я видя. Изчезнаха чорапите с жартиерите, еротичното бельо и всичко което ме караше да полудявам. За сметка на това пък мрънкането и претенциите се увеличиха. Започнах да ставам такси, домашен майстор, детегледачка и всякаква "опора в живота". В интерес на истината пари никога не ми е искала за нищо. Но ми искаше всичко останало. И ето ме днес на кафе с компанията и любовницата с мен. С небрежан прическа с небоядисни корени и облечена, като все едно ще ходи да си чисти мазето. И разбира се вечното мрънкане и претенции. Е за какво беше всичко? Да започна отначало и пак да стигна до същото. Няма смисъл. Започнах да ходя по платена любов. Има такива яки проститутки и ако си платиш за екстри се държат уникално, все едно че са ти любовници. И накрая си тръгваш и никой не иска нищо от теб и никой не ти прави фасони. Малко е скъпичко, но на фона на всички проблеми с една любовница, цената си заслужава. Съжалявам, че преди бях скептично настроен към платената любов. Нямаше да премина през всичко това и сега щях да съм щастливо женен. Защото съпругата ми беше уникална жена, перфектна във всичко. Само сексът, ако изобщо се случеше не и се отдаваше. Просто с годините стана асексуална, а на мен ми се ебеше страшно много и откачах. Това авторе е моята история. Дано си я разбрал, защото това не е само моя история, а на поне десетина мои познати, които преминаха през същото.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 95aeeb305a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До тук само 11 и 14 са казали смислени неща. Това е истината казвате си всичко, изслушвате другият и се стараете разговорът да премине спокойно и без повишаване на тон. След него правите промени и още разговори и още промени и тн... И ако все пак нещата не вървят разделете се с добро и бъдете щастливи. Другото са глупости!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 8b2a6d6c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   A какво предлагаш в замяна? Ще има ли скъпи подаръци, ресторанти, почивки в чужбина? Ще плащаш ли наема за жилището на любовницата? Или по долнопробни хотелчета? Защо тряба точно с теб да си губи времето една жена? Ако даваш само секс няма смисъл. И никоя не би приела.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 9c58b64d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До номер 4, автора предполагам.
Аз съм жена на 30 като теб, но те разбирам. Според мен си добър човек, разсъждаваш правилно. Не си някой да следва инстинкта и да си зареже семейството, ДА прав си, по-голям грях е да си оставиш детето, отколкото да изневериш. На мъжа е по-простено, така е. Няма какво да се лъжем.
Щом няма секс, те разбирам. Аз бях като жена ти, признавам си. Знаеш ли прав си и че жените са много различни преди и след децата. Нямаме оправдание, но един мъж няма как да разбере какво е да си майка, живота ти се губи, жената в теб остава на заден план.
При нас беше така, вече не е, децата ни са малко по-големи от твоето. И този период отмина. Аз съм в най-добрата си форма сега и искам секс повече от всякога, вече го правим много. И аз съм инициаторката, не той. В мен това го отключи едно момче, с което само си пиша в момента, нищо не сме предприели. Имам дори тема тук затова. Той ми върна живота, наистина, не знам какво направи с мен и то само от общуване и писане.
Не казвам и на жената ти да й се върне така живота, хаха, сигурно не го искаш, но нещо трябва да я събуди.
Аз разбирам отлично и нея и теб.
Аз съм против изневярата, така сме възпитани повечето хора, но все пак съм на мнение, че ако не нараниш човека до себе си, ако не разбере, не го напуснеш и прочие, е ОК. Има и по-лоши постъпки спрямо партньора ти.
Желая ти жена ти да се събуди и да не ти се налага, ако ли не да си намериш по-голяма от теб и да ти се получат нещата. По-голяма ти трябва, не търси по-малки. Ще сбъркаш. Някоя на 35 примерно, която знае какво иска, идеално.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 634aa48052
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Благодаря на всички за коментарите! Към 17 - на мен точно това ми е идеята, че всички имат проблеми с жените си почти и най-голямата глупост, която може да направи човек е да изостави детето си и да превърне любовницата си в жена, която в даден момент ще се държи по същия начин. За жалост всичко е позиция, сила и интерес. Към 20 - да, четох темата и те разбирам. Радвам се, че и ти ме разбираш. Дано нещата един ден леко потръгнат. Към останалите -с жена ми съм говорил много пъти, но кел файда. Признавам работи и си гледа детето, което не е малко. Аз също го правя. Общо взето се редуваме в нас кой да работи и кой да го гледа. Признавам си, че напоследък започнах да си плащам за секс, но това не ми харесва, защото съм хубав мъж, отделно съм образован и имам социални умения. Не съм някакъв засръстеняк. Поради тази причина смятам, че правейки всичко това за семейството си, заслужавам добър живот. Щом не го получавам, ще си го търся другаде. Не става само дума за секс, ами и да седнеш и да си кажеш 2 приказки с някой. Някой от коментарите беше каза "Е защо се жените тогава и правите деца? " Не съм женен, а детето ми беше непланирано. Да, мой си проблем. Поех си отговорността и сега се оправям както мога. Имам и стабилна професия, а отделно и продължавам да уча.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 76cefb5477
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Хем не пускаш жена ти, защото ти е сигурна, да си потърси друга връзка и щастието другаде, хем понеже ти е скучно вкъщи да се разнообразяваш. Хем много мъже обиждате жените, че били "неморални" и прочие, хем в такива случаи се чудите защо искали сериозна връзка, а не да се забавлявате с тях.. Такива тайни странични истории са жалки, не са вълнуващи. Жена ти също заслужава да бъде обичана и желана, а не да ѝ слагаш рога зад гърба ѝ.

Да, като не вървят нещата най-нормалното нещо е да се разделите. Тези глупости, че детето щяло да живее без родител ги забравете. При двама живи и здрави родители да не е сираче, че го оплакахте предварително? Ако имате желание да сте му родители, ще си го гледате споделено и каквито и да са отношенията между вас като бивши, то към детето е съвсем различно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 22d19fc10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До автора и 20.
Жена съм и ще ти кажа нещо много важно. Няма себеуважаваща се жена, която да се предложи на някого само заради голия му хуй. Запомнете го много добре. Пак повтарям никоя, ама никоя себеуважаваща се жена няма да легне с автора само заради единия секс. Ако, има такива това са жени с огромни комплекси и много, ама много ниско самочувствие и ниска степен на себе уважение. Нормалните жени, не си търсят оскотяли за секс мъже, за да ги чукат.
Н. 20 ще перевразирам написаното от тебе накратко. Предлагаш на автора жена му да се изчука с друг, защото така може да си върне желанието към него, т. е на принципа "клин клин избива". Е, не благодаря Вагината ми не е средство за експерименти.
Авторе, има решение на проблема ти, но за целта трябва да се понапънеш малко и да включиш в употреба интелектуалния си потенциал, защото ти най-добре познаваш жена си. Жената винаги има тънка струна, която може да я събуди.
Иначе мисленето ти е на разгонен орангутан и най-много да си намериш някоя разгонена орангутанка, като н. 20, която е готова да я ръчкаш без много да мисли, а жената през това време ще купува и на едно място ще хваща паяжина.
Извини ме за тона, но си го заслужаваш.
Жена на 35, омъжена с две деца

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: 56c90865c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Мъжко мислене-ще лъжим, мишкуваме и ще се подиграваме. Жената ще ти готви, чисти, гледа детето, ти ще се чудиш къде да го пъхаш. Ей, това е мъжката любов! Ми разделяйте се и си спи, с която си искаш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: f2e967ae6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Разбира се, че е възможно да си намериш любовница само за секс. Търси сред омъжените - има много жени в твоето положение и още повече такива, които търсят нова тръпка. Особено - около 30-годишна възраст.

Няма да е за дълго, предполагам - така, че ще трябва да ги сменяш след време по най-различни причини, но е напълно възможно.

Не ти давам съвет да се опитваш да оправиш нещата с жена си, защото това си е ясно, че трябва да го правиш, а и щом си стигнал до тук - сигурно не си спирал да го правиш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 4d0c85520c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ще ти кажа че няма "развод между родител и дете". И да се разведете ти завинаги си му оставаш баща и тя завинаги си му остава майка. Аз съм на 25 и от както съм била на 1 г. родителите ми са се развели и се виждам и се разбирам добре и с майка ми и с баща ми. Това изобщо не го приемам като изоставяне. Иначе баща ми си е хванала любовница, но след време са се разделили. Казвала съм на майка ми, че онази не е била виновна. Ако не е била тя, баща ми е щял да си хване някоя друга и пак да се разведът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker