Мъжът ми ме изгони, докато бях бременна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ме изгони, докато бях бременна
преди: 9 месеца, 27 дни, прочетена 1013 пъти
Ние бяхме двойка от 2021ва до вчера.
През края на 2022ра решихме да започнем опитите за бебе, като заченах през февруари 2023та.
За съжаление между всички тези периоди с приятеля ми имахме раздели най-вече заради нашите характери. Той крещи и се дразни от всичко, независимо че и аз работя и върша домакинска работа.
Живеехме в неговата къща, създадохме доста неща - градина, патичарник, гледахме патенца, имахме план и за кокошарник.
Понеже от работа трудно се спестяват пари, нещата в чисто битов план ни се случват по-бавно, но се случват. Независимо че помагам финансово, че отделям време и влагам енергия в нещо, което дори не знам дали ще остане за мен и за бъдещето ни дете, приятелят ми беше вечно недоволен от мен. Дали ще е че някой от дните нямаше готвено, дали че в мивката ще има неизмита чиния... направо полудяваше. Това са единични случай не ежедневие, но въпреки всичко беше нервен какво и да направя или да не направя. Останах без работа, бях на борсата, намерих работа, която ми позволяваше да остана и на борса, защото финансово не мога да разчитам на него. Забременях точно през този период и бях много притеснена, защото ваканците му към мен се увеличиха. Една вечер пак нещо беше недоволен от мен и ме изгони. На следващия ден отидох на работа без да ям, бях съсипана от предната вечер Отидох да спя на вилата, като на следващия ден му писах и се върнах с идеята да поговорим как смята да я караме. Бях съсипана. На 21. 04 преживях спонтанен аборт. Вчера пак ме изгони, като преди това ми кръщене. Предишните ни раздели бяха заради това че той беше писал на други жени, даже с една си пишеше с оправданието че иска да я привлече като клиент (понеже е фитнес инструктор) и тя така щяла да дойде на тренировка и да му се увеличи дохода. Да не съм си мислела глупости. Сега работи в денонощен магазин, през деня е фитнес инструктор. Случвало се да не успея да сготвя или да оправя, ходя на работа, ходя при баба ми, която скоро си отива. За него аз нищо не правя и не го подкрепям. Преди месец в мен се зароди идея за собствен бизнес като за целта имах срещи с хора, проучих нещата, но тъй като съм ангажирана и с работата, този страничен бизнес за допълнителен доход е на изчакване, тъй като трябва да съм налична и да имам определена сума за инвестиция, която в момента не мога да отделя. Вчера ми заяви че съм заразала всичко, защото меракът ми бил 2 седмици - а самата аз нямам физическото време. Не разбирам защо ми говори така. Не разбирам защо при положение, че знае какво е състоянието на баба ми и я мисля, ходя при нея след работа, като се прибера той е нощна смяна, и започвам да готвя и да чистя. И не разбирам неговото държане. Оправдавах го с работа. Наложи се да го помоля да ми плати телефона- направо ме съсипа. Как той бил пазарувал, как плащал сметките. Аз пазарувам и плащам сметки и стокови кредити, но не го ИЗСТЪКВАМ. не търся съжаление. Казах му че живеем като съквартиранти. Аз се грижа за себе си, плащам си сама всички прегледи, ако трябва да се ходи, женски процедури, телефони, бензин за колата, всичко всичко. Рядко съм го молила да ми услужи, но когато се наложи го говори 300 дни след това как ми бил помогнал. Къде греша?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 5e53d6080b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ами този мъж, ако мога да го нарека така не те обича. Какво правиш при него колко пъти те гони, не разбираш ли, ти никаде не грешиш човека си е такъв. Преодолей го забрави го и си намери друг свестен!

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 8fbb455812
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Защо изобщо създавате дете след като не се разбирате.
Заради него си получила спонтанен аборт.
Този човек не те обича. Защо изобщо си губиш времето с него.
Разделете се и продължете начисто.
Що за мазохизъм е това да стоиш с човек, който не те уважава.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 342193f6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Грешиш в мъжа. Оставяме битовизмите настрана, те не са важни. Важно е отношението, а неговото е комплексирано и жалко. Не забравяй, че с времето нещата няма да стават по-добри, имам усещането че този може да направи още поразии. А на какво да правиш, ти си знаеш, ти си го избрала такъв.
М40

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 40a0823f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Добре, че си получила спонтанен аборт, че ако това се беше родило, животът ти щеше да стане още по-голямо страдание. Отървала си се от голямо бреме, особено от такъв неблагодарен, даже жесток мъж, ако мога да го нарека мъж. Ти се опитваш да си максимално пълноценна пред него, но той не цени нищо. Не заслужава твоето внимание, нито подкрепа и помощ. Според мене той няма да се промени към добро, а даже може нещата да се влошат и би било най-добре да го разкараш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: e5b975a426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Къде грешиш - очевидно е - хванала си се с грешния мъж.
Не разбирам жените, които търпят подобно отношение. Колкото по-рано го зарежеш, толкова по-добре.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 9373b843f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ми какво? То сега така е модерно. Ти си в крак с модата. Не виждам защо се оплакваш. Явлението е масово. Няма защо да го мислиш. Не се притеснявай. Скоро или ще се върнеш при него или ще си намериш същата утайка като него.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 58b55647fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Зарязвай го и се концентрирай в себе си. Не ти трябва такъв човек. Очевидно е, че любов между вас няма. Не сте прекарали и чак толкова време заедно, че да ти е трудно да го напуснеш. 2-3 години с неправилния не са фатални, лошото е, когато се решиш след 20-30.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 356b309ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не грешиш... Човека е емоционален насилник. Ти и сега си сама, зле придружена и не оценена. Не си струва този мъж. Щом сега е такъв, как ще е след години. Напусни го и си гледай спокойствието.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 212c840790
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не ти е мъж. Не сте женени. Вече не си бременна. Защо се занимаваш с отпадъци? При тия проблеми, да те кара да работиш е безумие. Щом не може да те издържа не е готов да има жена. Зарязвай!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: e890b571ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре са ти го казали по-горе. Но това е си е лично твой избор да го търпиш. Все пак си от онези привилегировани дами, които са избрали да си хванат алфа мъжкар.

Пробвай пак да заченеш, да видим дали този път бременността ще е по-дълга...

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: cc7f16cc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Видно е, че той не се чуства добре и това се отразява върху тебе ако ти го караш да се чуства добре това ще се отрази върху тебе неговите благоприятни чуства които си предизвикала в него ще се разплатят на този който ги е предизвикал., .. и обратно ако той предизвиква такива чуства в теб и ти ще му се разклатиш защотото ще се чустваш добре и ще можеш да плащаш ако не се чустваш добре как да плащаш? !

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: cc7f16cc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Помоща не винаги може да я видиш, до като ползваш от неговия дух може да не може да я видиш, но като спреш да ползваш от неговия дух , тогава ще видиш дали ти е помагал дефекти.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 35533a87b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, номер 4 ти предлага да го разкараш, само че щом си на негова територия не можеш да го разкараш. Най-много той теб да разкара или сама да се разкараш. Помисли си къде грешиш за да се ядоства толкова. При скандали мъжът няма как да е виновен, защото винаги жената ги предизвиква. И, щом му харесва да чаластри други жени, не трябва да му вдигаш скандали и да му пречиш. Мъжът винаги има право да изневерява, защото това си е биологична нужда, докато жената няма право на тези неща още повече че е и фитнес инструктор. Мъж е това, не е жена! Радвай се и бъди щастлива че не те бие, защото да правиш забележки на силен мъж фитнес инструктор си е направо престъпление и може да получиш сурово наказание. Пак си помисли и си задай въпроса. Къде сбърках? Научи се да бъдеш смирена, а не вироглава и нещата ще се наредят. Жената трябва да си знае мястото, а вие дори не сте женени, живеете на семейни начала. При това положение не можеш да го осъдиш и да му вземеш имуществото, както правят повечето жени днес. Само че мъжете вече не вярват на женското мило поведение и знаят за коварното и подло женско мислене да ограбят доверчивия и добър мъж. Ако живееш в малко населено място, където всички се познават и ще знаят, че си била бременна и си пометнала, никой мъж няма да те вземе. За това си опичяй акъла бъди смирена и поискай прошка от мъжа. Така той ще бъде благосклонен към теб, ще ти прости, ще те заобича отново и ще ти разрешава развлечения, след като си си свършила домакинската работа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 8fbb455812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да, щом е фитнес инструктор бягай от него докато не е почнал да те бие.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 31d407e66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Гони те, а ти се навираш, така ли? Имай достойнство.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: e2d902fc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Спонтанният аборт е трябвало да ти бъде червената лампичка, че с този човек не трябва да създаваш семейство. Ти и да искаш, не би могла. Щом е фитнес инструктор, значи в съзнанието му може да има всяка жена, която поиска. Ти си удобната прислужница, която не си върши работата - да мие чинии, да готви, да отглежда животни в двора. Той гледа на теб отвисоко и не смята, че си му на нивото. Не му пука за чувствата ти, при всяка възможност ти се подиграва, скимне му и те гони, дори бременна. Наистина стягай се и се махни, блокирай го отвсякъде, за да не те обърква после с обещания как всичко ще се промени и молби да се върнеш. Ако не затвориш тази страница сега, след години ще искаш и ще се ядосваш, че не си го направила навреме.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: b9d562aa4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Разбира се. че трябва да се махнеш от него щом те гони. Трябва да имаш достойнство.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 4ef6825e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Я стега сте я убеждавали да го напусне, дали това ще е добре за нея? Фитнес инструктор е, винаги може да намери начин да я пребие без да пострада от закона. И не забравяйте, че той е инвестирал в нея! За да го напусне ще трябва да го обезщети. По-правилно ще е да му се извини, да го помоли за прошка за да я пусне, а в замяна тя да обещае да му плати някаква сума за дето го е лъгала и провалила надеждите му за бъдещ живот. Ще поработи някъде известно време и ще върне парите инвестирани от фитнес инструктора за нея. Мисля, че така е най-правилно и е добре за нея.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 9645e72142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Гони те, а ти стоиш! Думи нямам! Къде грешиш? Грешиш в това, че се занимаваш с малоумници!

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: efecaa3854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не мисля, че ще я пребие защото той не я иска а тя се натиска. Значи той не я иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker