Любов от пръв поглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Любов от пръв поглед
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 5705 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас моята история и най-вече ви моля за съвет!
Започнах работа в една фирма в офис и там се запознах с него. Той е на 28г., а аз съм на 24г. Още в първия ден като ме изпратиха в този офис да работя, но само за една седмица по заместване, се влюбих силно в него, той също в мен или поне така аз си мисля, но силното превличане между нас беше твърде силно и още го има това превличане като магнит между нас. Той страшно много ми помагаше в офиса, като имах нужда от нещо той веднага се озоваваше, и искаше да остана в този офис за постоянно. Той заема длъжност по-висока от моята, т.е. нещо като шев ми беше.

На втория ден ме покани да обядваме заедно през обедната почивка и обядвахме заедно и аз точно тогава почнах да усещам как започвам да се влюбвам в него, непрекъснато се гледахме в очите. Но дойде и последния ми ден в този офис, на другия ден аз трябваше да отида в друг офис. Вечерта преди да си тръгна, докато аз приключвах за деня и правех отчета, той седеше и ме гледаше непрекъснато, не сваляше поглед от мен и двамата мълчахме, след като свърших с моята работа, останах след работно време, за да си поговорим, и си говорихме доста дълго и се разбрахме да се чуем.

Минаха се няколко дена и усещах как все по-силно и по-силно започва да ми липсва, но чаках първо той да ми се обади, но накрая не издържах и му се обадих аз, той ацки много се зарадва и от тогава започнахме да излизаме, той идваше да ме взима от работа. И още на първата ни среща, той ми каза, че още в самото начало, като сме се запознали нещо силно го е превличало към мен и аз го попитах какво и той ми каза, че това не може да се опише с думи, след това и аз му казах, че и при мен е същото. Но на следващата ни среща, като се разбрахме да дойде да ме вземе от офиса, той дойде вечерта с цвете и ми го поднесе по най-прекрасният начин, това най-много ме трогна от самото цвете.

И така, се виждаме в седмицата по 2 пъти най-много, понеже той е много зает със служебни неща, но въпреки това той ми се обажда всеки ден и дори ми каза, че съм започнала да му липсвам ужасно много, както и на мен ми липсва ужасно много.

Той непрекъснато е зает с нещо и заради това се виждаме малко по-рядко, заедно сме, но много ме е страх да не го загубя. Пропуснах да ви кажа, че още на първото ни излизане го питах дали е женен или дали има приятелка, и той ми каза, че нито е женен, нито има приятелка, но първо той ме попита мене и след това аз него, т.е. той живее с техните, както и аз с мойте родители. Но проблема ми е той дали има чувства към мен, как да разбера, и това, че непрекъснато е зает ме притеснява много, но въпреки всичко намира време за мен, той не само с работата, а и с ученето е зает също (той учи втора магистратура, а аз първа магистратура). Но аз все си мисля, че с търпение и постоянство се постига всичко, т.е аз трябва да проявявам повече търпение към него или не знам, искам да ми дадете съвет. Ще се радвам да ми помогнете със съвети. Благодаря ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: fa56b6c76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ужас!!!
Разсъждения, словоред и правопис - за първи клас, а учила за магистратура...
Дори в раздел "Тинейджърски" са във всяко отношение по - развити!
Срамота!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 007a154b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Към номер 1. Ти, ако беше много умна, нямаше да се изкажеш по този начин, но има и такива, които завиждат и злобеят!

Въобще не мисля да се занимавам с такива, като теб.
Ама, ти вярно си за раздел "Тинейджърски", децата само в първи клас се изказват така, като теб, ти си за там!!!
СРАМОТА!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 148fcce4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Искам да кажа на авторката много филми си гледала моето момиче ти сцена от филм ли ни описваш?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: fa56b6c76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2, за какво да завиждам на такива непросветялници като теб и авторката? За това, че нямате грам мозък, но имате диплома? Че те хората ще ви пеценят веднага, щом си отворите устите! Или да завиждам, че уж я обичали, ма не е сигурно, но пък и време нямали за нея...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 007a154b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, точно сцена от филм ви описвам! Аз просто ви помолих за съвет, а не за такива тъпи изказвания. Моля, да ми пишат хора, които наистина искат да ми помогнат със съвет! Благодаря предварително.

А тези, които досега се изказваха така, искам само да им кажа, че в момент на отчаяние написах моята история "Любов от пръв поглед", и затова можеби, така се е получило, както казва номер 3, че ви описвам сцена от филм.

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 007a154b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5: Първо се научи да пишеш и тогава пиши, защото ти и с диплома и без да имаш диплома ефектът е същия....!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: fa56b6c76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7, разбрахме те! Пак си същият комплексар/ка от по-горе! Да те светна, че грешки в поста ми НЯМА! Има изядена буквичка, която само малоумната ти тиква ще счете за грешка. Мога и на други няколко езика да се позаям с теб, ако искаш, та да видим колко струваш най - накрая - ТИ И ТВОЯТА КУПЕНА ДИПЛОМА!

А сега пак погледни твоя пост и кажи колко грешки си намираш! Май хапваш препинателни знаци за следобедна закусчица...

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 27a349a58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Скъпа авторко и неуважаема №2,

Съжалявам че ще си позволя да ви попитам, ако имате възможност да ми преведете на Български език следните думи и части от изречения, използвани в гореописаният преразказ на нещо незнайно, но не случилосе:

- превличане

- имах нужда от нещо той веднага се озоваваше (къде се озоваваше - под бюрото или другаде?)

- нещо като шев (или може би като кройка?)

- ацки

- превличало

Ако не успеете, посъветвайтесе двете - може и с други полуграмотни магистри или доктори.

Иначе имайки предвид изключителното ниво на интелигентност и у двете (особенно онази №2 която "светка") е пределно ясно коя черта от характерите ви мъже, като споменатия ценят най много. Оназе която ви разполовява долната част на гърба!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 00bbffa408
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ммм забавно станало тук ... :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 53bb3b4721
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, доста е забавно! И интересно защо, но никъде до тук не видях някой да е дал съвет на момичето! Все пак, тя е споделила историята си, за да й помогнем по някакъв начин, а не да я упрекваме за правопис или да не й вярваме! Всеки от нас допуска правописни грешки, идеални НЯМА! Това да ви е проблемът!

Мило момиче, според мен ти сама си отговаряш на въпроса какво да правиш - "...Но аз все си мисля, че с търпение и постоянство се постига всичко, т.е аз трябва да проявявам повече търпение към него...". Опитай! След време, като се поопознаете, ще разбереш що за стока е, но не започвай веднага със съмненията! Няма нищо лошо да бъдеш нащрек и да внимаваш, но не прекалявай! Най-хубаво е винаги в началото, когато всичко е розово, не разваляй хубавите моменти с излишни съмнения! ;)

Надявам се да съм ти помогнала поне малко. Успех и всичко най-хубаво ви желая. :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 213d11fb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, много умници са се навъдили тук, единстения свестен отговор е на № 11, другите да духат супата, големи разбирачи са се барнали, комплексари... Или са от детската градина.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: cb4b852ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей,няма нищо по-хубаво от това да се влюбиш в някой от момента в който сте се видяли.Ти сама трябва да прецениш дали сте родени един за друг или това просто е привличане.Не бъркай любов с превличане.Любовта идва един път в йивота и това се разбира от самото излъчване на човека.Ти сама трябва да прецениш с времето дали той е за теб една реалност в любовта,а не съмнения,които те побъркват и ден и нощ.Бори се за тази любов въпреки всичко.Ти наистина го заслужаваш.Бъди щастлива и не пропускай тази възможност от съдбата...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker