Защо в Европа жените са вманиячени в парите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо в Европа жените са вманиячени в парите?
преди: 10 месеца, 5 дни, прочетена 2755 пъти
Защо в бедни държави в Африка или Азия, където хората нямат какво да ядат, нямат интернет, нямат коли, а жените им раждат по 5-10 деца, даже гледах за някакъв беден африканец от беден квартал, който има 18 деца от 3 жени, а е толкова беден, че дори няма обувки и ходи бос. И това е масова практика. Защо там се размножават като въшки, а в Европа нямаш ли 3 коли, 4 апартамента и минимум 10 000 лева доход на месец, жените не искат да ти раждат, защото нямало да може да гледаш децата? И в същото време трябва да си разделите домакинските задължения, защото жената не е прислужница. Там не могат да си позволят да отидат до съседното село, но имат по 10 деца, а в България не я ли водиш на почивка в чужбина по 2-3 пъти в годината, не иска да роди и 1 дете? Не казвам, че трябва да сме като тях с по 10 деца, но защо има чак толкова огромна разлика в претенциите, нали уж всички сме хора и всички сме еднакви? Защо повече от 1 дете се счита за много, а ако имаш 3 си направо извънземен, в бедните държави, ама наистина бедни, на 20 години имат вече 4 деца.
Сега ще кажете, че българите са бедни, ако имахме пари щяхте да раждате повече. Не е така, в Западна Европа са много по-богати от българите и раждат дори по-малко защото претенциите им са още по-високи, не си ли принц или милионер, не ставаш и си клошар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 1f6fa63104
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Просто е: колкото по-презадоволен е един човек, толкова по-голям егоист е.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: ff8b0e0ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Оле следващия, ае луд жените ги интересуват 3 неща за да се размножат - външен вид, тлъста тръба и височина - повярвай ми една не малка част биха те издъжали ако покриваш 2 от 3 (ама задължително тръбата да е едното). Разбирам тези дълбоки вътрешни успокоения на бедняка - ако направя пари ще ми лазят в краката ама не пич, ще те имат за банкомат-балък. Съжалявам ако ти разпилявам представата за света обаче е така жените са много по-първобитни от нас. Ако не им влизаш в критериите трябва да си плащаш като поп за да са с теб, но не по любов. И последния признак, че са с теб за пари - винаги ти си инициатора за секса. Леш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: fe7056df76
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пълни глупости.

1. Това дали една жена ще ти роди дете си е нейна работа - тялото е нейно, следователно и няма как да мрънкаш кога точно ще поиска да забременее. Жадни за контрол и недоволни от живота като теб е повече от естествено да не искат жените да им раждат деца. Не е до изисквания - ти просто не покриваш и минимума за добър мъж, най-вероятно, не привличаш жените.

2. Принципно жените искаме деца, а мъжете се дърпат в България. Понеже е отговорност, а вие сте масово с много претенции, но като стане сериозно имате навика да бягате. Или не се съгласявате въобще за деца, или като направите "белята" бягате. Имам няколко приятелки, които останаха самотни майки - образовани, готини жени. На едната мъжа ѝ я оставил с детето понеже му било време да живее сега (на 33 е), а другият даже и причина не е дал, просто си духнал още след като разбрал, че е бременна. Наскоро пък на друга приятелка мъжа ѝ я заряза, като ѝ взе и детето, и сега се прави на самотен татко и сваля мацки на поразия.

Та не ми говори за българките какви са, виж българите първо какво представлявате. Коя би искала да ви роди деца? Вие сте отвратителни масово... Има и читави мъже, но са единици. Не сте годен материал за бащи и съпрузи, обаче, като цяло.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 1f99d2adcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Не всички европейки са такива - само при нас е така. Българките са още по-зле. Те са меркантилни, посредствени и масово са приели ролята на златотърсачки!

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 24e20c1e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много е важно какви жени гледаш, навсякъде има всякакви хора. Аз лично не познавам толкова меркантилни жени, нито мъже. Не живея в дупка, живея в Пловдив. Живота ли ме крие от тях? Не зная... Ако си падаш по кукли барби---- трябва да ги гледаш като такива. Ако си падаш по земни, начетени момичета, трябва да гониш техния стандарт..

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 8ae5f97e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Колкото по- ниско образован е човек ражда повече.
Никоя образована жена не иска децата и да растат без условия. Там за контрацепция не са чували.
Колко внимание може да отделиш на 10 деца например.
И не жените у нас са нормални, моят мъж не взима много и нямам познати жени с богати мъже. Явно ти е такава средата.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: cc57fd9289
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Напротив азиатките са още по-комерсиални. Задоволяват се с бедни, защото нямат избор. Иначе ако бял мъж отиде в Азия, за отрицателно време ще го наобиколят 100 азиатки. Африканките просто нямат избор, дават ги още като малкина някой мъж и никой не ги пита, искат ли, не искат ли.

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: c52ddc935b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Кой ти каза, че е само в Европа? По парите не са вманиачени само в арабските държави, защото там са ги дресирали да не вдигат глава, че ще има тупалки.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 09c31bdd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   В Европа има по-добра селекция.

Жените са по-образовани и си знаят правата.

Колкото по-образовани си - толкова повече изисквания имаш и се вглеждаш в детайла.

В АФрика без пари и с 10 деца е гаранция че няма да се измъкнеш никога от бедността и да заживееш като бял европеец ;)

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 34bd90a625
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   И на мен това ми е супер странно. Сред познатите ми жени 30 наблюдавам следните тенденции. Тези, които са с деца са много дръпнали откъм умствен капацитет, чувство за отговорност, здраво стъпили са на земята. Докато тези, които са решили да нямат и особено да го отложат (с оправдания) са много странни: дори да подготвят сватби или да са женени, те са по много особен начин инфантилни, нямат зряло мислене, глезят се. Дават луди пари за: животинки, почивки, хобита, тефтери-планери, в които рисуват като малки деца и пишат задачите си от деня 1 до 20 под номер и записват 10 неща, за които са благодарни с рисунки отстрани. Питайте майка с дете дали има време за подобни планерчета и колко задачи е свършила, докато другите ги изрисуват? Закачат се за психоаналитици, кото им взимат луди пари и обикновено ги лъжат (това са пари по отглеждане на едно дете). Ако четат: вместо да взимат от библиотеките, където скоро карат новите книги, дават луди пари за книги. И другото: уважавам решението на тези, които не искат деца, личен избор. Но тези, които искат, а отлагат и са на 30 , не разбирате ли, че колкото повече отлагате, толкова по-зле? И да, и на мен много мъже ми споделят, че искат деца от приятелките си 30 и те им казват по-натам. Колко по-натам? Медицината е напреднала, но колкото по-възрастни стават яйцеклетките имат шанс да бъдат един ден болни деца, дори да не се открие болест в рамките на самото раждане, а по-нататък в живота.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 57c3393bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защото имаме изкривени представи за света. Естественият подбор ще ни изключи, независимо кой какво си приказва.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 1cfcbbf70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Хората пропускат и не си дават сметка, че африканските и особено арабските държави са изключително мъжки светове. Там жените изобщо нямат правата на белите европейки и кажи речи нямат много глас в живота и битът там. Имам познат, който живя доста години в Нигерия и ми е казвал, че там, преди да се ожени една жена, бащата на момчето и на момичето правят нещо като пазарлъци и сделки и дори броят някакви пари за колко бащата на момичето ще я даде за булка. Подобно на нашите роми и турци, които по селата в България избират дъщеря им за кой момък искат да се ожени. Само че по тяхна си традиция. Мюсюлманските държави пък -
там нещата да от ясни по-ясни.

И това, което описвам си е нормален обичай и традиция, за която всички знаят, че така се случва и никой не говори за права и за това как жената не можела да избира. Всеки там знае че така става. Докато тук в Европа се залага на масови права на всички, има феминистки движения, всички били равни, жените можели всичко което и мъжете...

Тази тенденция се създава от слаби мъже във властта и слаби мъже в реалния живот, в който става все по-трудно да намериш сродна жена. И когато я намериш правиш вскякави компромиси, само и само всичко да е мирно и тихо в къщата.

Жените в арабските страни са възпитавани от майка си и баща си, че трябва да са покорни, послушни, да служат на мъжа, да го уважават, да не му се противопоставят за нищо, да се грижат за къщата, за децата.

НЕ КАЗВАМ ДАЛИ ТОВА Е ДОБРО ИЛИ ЛОШО, ПРОСТО СПОДЕЛЯМ КАК СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА.

За Африка честно казано не знам на какво се дължи това безразборно правене на деца, но е факт, че жените в тези държави не могат да кажат и гък. Аз съм го питал въпросния колега ако в голям нигерийски град жените излязат на феминистки протест за повече права какво ще стане и той ми се изсмя и вика "Боооожееее"... Сами се досещате какво има предвид. Всичко това звучи супер ужасно и отвратително дори и за мен като мъж, но фактите са, че тези страни функционират така от хиляди години. Съвсем друг е въпроса за развитието им. Арабските се развиват доста, защото поколението им над половината е младо и образовано в чужбина. В Саудитска Арабия жени и мъже вече могат да ядат на едно място в ресторантите, могат да гледат кино в една зала мъже и жени и тн. И когато имаш целия този млад човешки ресурс, образован и възпитан... Страната ти има бъдеще. Тук в Европа се стига до момента, в който жените в младата си възраст правят тотални мизерии със себе си - поголовен секс, наркотици, цигари, алкохол и какво ли още не вредно и това влияе на продуктивността. Озлобяват се срещу всичко и всички в младата си възраст и се държат като свине. За Англия пак лично знам, че жените да много озлобени и еманципирани - ебат се като мъже, псуват като мъже, пият като мъже и плюят на земята, което за един тих и спокоен мъж, какъвто става всеки след една зряла възраст, не би му се харесало.

Дали според вас жените в арабските страни или африканските ходят и спят с всички от провинцията, както са повечето жени в България? Не много ясно!

Всичко това влияе на отношения мъже и жени, респективно и на продуктивността.

Надявам се да съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 8e4ca601f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Защото цялото това нещо е пропаганда, с която се цели да се обезсили този континет. Започна война в неговата територия, която не е първата за последния век, напълни се с всякакви хора от различни континенти, които не се интегрираха. Гръмна Чернобил. Тук на жените се промива мозъка постоянно 24/7. Гледаш ги по социалните мрежи- излъскани, направени, тунинговани. Но в крайна сметка това с възможността да гледаш потенциалните деца се разчупва и фокусът се измества дали момъкът ще е потенциален да строи палат на избралата го, да я води да се снима на екзотични дестинации или да я черпи в хубави ресторанти. Целта е постигната- да не се раждат бели деца. Да няма здрави семейства, защото здравите семейства са клетките на една здрава държава.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 72c55954e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Народопсихология.
Не гледай Африка и други държави. Аз съм израстнал в една друга България от преди 1990та година, където хората се уважаваха, имаше морал и тъй като повечето нямаха пари, това не ги интересуваше много. Ако се знаеше че някой е крадец, дори да има пари всички го избягваха все едно е чумав. Не се гледаше сериозно на самотни майки.
От всичко изброено и отношенията между хората беше по-човечно, по-правилно и по-праволинейно.

Сега с настоящата внушена народопсихология наистина се търси предимно материалното, което изобщо не е градивно. Дори някоя да намери това което търси, финансово да е задоволена, да и се угажда на всички капризи, това изобщо не значи че тази жена ще е щастлива. Уж гледаш всичко им наред, пари, коли, почивки и изведнъж всичко се разтурва и преобръща за седмица като отношение. Това е защото не се гледа морала, правят се компромиси в името на парите и нещата се натрупват. Отделно във връзки с финансови основи често не можем да говорим за любов, обич, емоция.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 52d0c0830a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Аз не виждам нищо лошо жените да искат повече пари, но нека те си ги изкарват, не да искат от друг. Разбирам, че при брак и деца, мъжът също трябва да има стабилен доход, но колкото по-голям е доходът на жената, толкова повече майчински ще получава и толкова по-стабилни ще са финансите на семейството. Затова не разбирам такива изисквания към мъжете. Жените имат достъп до същите работни места като мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 0b124498ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   с тази тема направо бръкна в здравето на разни демократи и моралисти!

Иначе по същество - колкото са по-бедни хората, толкова повече се и размножават. Май винаги е било така.

С нарастването на богатството, нарастват и претенциите и хората стават егоисти. Все не им стига. Все искат още. Нямало да може да си 'хранят' децата, а в разни африкански държави гледат по 5-10 деца, с много по-малко средства и храна? !

В България става като на Запад - колкото повече се забогатява, толкова по-малко се ражда, заз сметка на личното его и прищевски - екскурзии по екзотични места, скъпи дрехи, скъпи телефони.

Това обаче е в ущърб на българина/европееца, защото просто ще бъдат завладени от хората, които се намножат и раждат.

В крайна сметка сме демократични страни, а там упраавлява МНОЗИНСТВОТО, а повярвай ми след 30-40 години, ако нещо КОРЕННО не се промени в манталитета и начина на живот на западняците и българите, същите просто вече ще са малцинство в Африканска Европа и Ромска България.

Толкова по темата. За справка, моя прабаба са били 5 дъщери в семейството, преди около 100 години(по време на царството), сега масово българите са с 1, най-много 2 деца.

Аз лично познавам 1(едно) единствено българско съвременно семейство с 3 деца, - тоест, такова което не само ще замени бройката на родителите си, но и ще даде 1 българче естествен прираст.

А вие колко такива семейства познавате? !?

Т. Т.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 68ba7ea719
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Toва с имането/нямането на много деца е първо въпрос на контрацепция, култура, религия и накрая на финанси. Колкото по-добре живее човек, по-образован е, толкова по-вече иска да даде на децата си- грижа, внимание, възпитание, развиване на способностите му, които в крайна сметка да доведат до добър живот на децата му. Когато всички около теб нямат, ти се приравняваш на тях. Ти не си виждал друго, нямаш възможност да осигуриш нещо различно, правиш същото като околните. Не забравяй, че тези деца освен вещи, нямат достъп и до здравеопазване, образование, храна за оцеляване, чиста вода за пиене. Европа има дълга история на имане, развитие, икономика, древна история, култура, архитектура, медицина, военно дело, морски експедиции и т. н.
Ако на теб ти е все едно дали ще имаш добра храна, кола, хубав телефон, добри доходи, възможност за развлечения, не упреквай жените, че искат добро за децата си. Замисли се колко жени сами отглеждат децата си, защото бащата просто се е изпарил.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 1d9cb534ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Тогава иди в Африка и се опитай да намериш три жени да ти родят 18 деца!!!
На европейката плановете й за деца са свързани с тяхното цивилизовано образование, на африканката плановете за деца са свързани с това мъжките да служат за физическа отбрана на селото, женските да търсят и й носят храна и вода! За африканката не е важно децата да се образоват, праща ги на училище като малки само защото там в училищата европейските организации раздават храна!!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: b886e1df97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   ... не си ли принц или милионер, не ставаш и си клошар. Нищо подобно няма и милионерите и клошарите са малцинство в сравнение със средната класа.
...нали уж всички сме хора и всички сме еднакви? Друга глупост. Хората не са еднакви и никога не са били. Еднакви са само биологично. Различни са като интелект, образование, начин на живот, манталитет, възможности и пр.
Като не ти харесва европейския начин на живот, свободен си да отидеш в Африка или Азия. Ще бъдеш единствен на фона на прииждащите мигранти от бедните страни, които даваш за пример. Като се засечете някъде с тях задай им същите въпроси, които питаш тук.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: df70a0c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   В Африка са още са на животинско ниво. Животните също се размножават, защото трябва да се размножават. Там хората не са еволюирали на нивото на белия човек. А това за жените в Европа не е точно така. Само една златотърсачка може има претенции за лукс срещу секс и дете. Те са си елитни проститутки. Но има и обикновенни момичета. Реално темата е проблема на мъжете с достъпа до жени.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: a27b473bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Това са глупости, защо реши, че в Азия и Африка са толкова бедни и защо реши, че жените в Европа са меркантилни. В САЩ какво е. Това ти е в главата, това виждаш. Всеки прави каквото иска гледай себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 12333e4f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз общувам с хора от цял свят и не е вярно това, че само в Европа са меркантилни. В Азия, Арабките, Индийките, Рускините са много по-меркантилни. Арабките имат много високи изисквания към мъжа, включително и финансови, но те си го заслужават, защото са морални, почти всички са девствени, добри домакини са, женствени и знаят как да се държат с мъжа. Индийките също. Според мен жените трябва да имат високи стандарти, а не да бъдат лесни и да си патят и ако една жена е стойностна трябва да избере най-доброто за себе си. Ако жена има голям избор, разбира се, че ще вземе най-доброто-най-богатият, най-мъжественият, най-добрият. Той този мъж ще е за цял живот все пак, трябва добре да се подбере и обмисли.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 12333e4f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До номер 3

Затова моето мнение е, че жените в България трябва първо да се оженят и чак тогава да имат деца. Защото вижте какво става. А един мъж, ако се ожени за теб и самият той е лош и те зареже после можеш да го осъдиш или да му вземеш парите. А и повечето лоши мъже, те дори няма и да се оженят за теб, те ще бягат. И това е супер, лошите да бягат от теб и само добрите да останат. Същото е и със секса, кажи му, че не правиш секс преди брака и той като е курвар сам бяга. Аз така правя и вече нямам проблеми, не съм религиозна, а просто не искам да ме манипулират и използват. Как ли пък не, само те ще ни правят на глупачки и ще ни травмират, вземете им на лошите мъже парите момичета, нека да си плащат за лошотията, нищо в живота не е безплатно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 12333e4f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Аз не мисля, че българките са меркантилни, напротив, много са лесни-безплатно ти дават секс, най-много някоя един сок за 2 лв да си издейства и дотам. Просто са евтини и глупави. В другите държави като Русия и арабските държави например са умни-някои хиляди, даже милиони взимат от мъж, апартаменти, коли, дизайнерски чанти, скъпи екскурзии, бижута, доживотни издръжки. Българките сами налитат на мъжете. Моят мъж е арабин и е хубав и постоянно българки му се натискат, дори преди аз да съм била с него и той дори не ги отразява и тези момичета изглеждат много нелепо и се излагат, не знаете арабите как ви се подиграват и какви неща говорят за вас, че сте лесни и уличници, само за секс мислите. А българските мъже са стиснати, арабите са доста щедри. Но аз разбирам българските мъже, жените са поставили летвата много ниско и мъжете знаят, че могат да ги имат много лесно, безплатно и затова и мъжете не се и раздават, не се стараят, защото няма и смисъл. Рускините например са много умни жени, почти всички рускини, които познавам мъжът им им купува подаръци, дава им пари, има и много рускини, които са с араби. Българки, учете се от рускините и арабките и не бъдете толкова евтини, вие тичате след мъжете и им давате най-милото си и не взимате и 1 стотинка, жалка работа, имайте поне някакви стандарти, вие никакви нямате.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: b886e1df97
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Не е важно количеството, а качеството. И у нас в гетата братчедите имат по един куп чавета, само че са ги натирили на улицата без да мислят да ги образоват. Вие, дето се тревожите толкова за демографията, по колко деца имате? И така ли ги отглеждате? Който не харесва Европа, да заминава за Африка, Азия или при пингвините, ако ще. Като не иска българка, да си купи филипинка или някой тайлански шимейл.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 12333e4f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 15

Много жени с богати мъже също си правят дете, дори някои и по 3-4 деца. Това, че са материални не разбирам какво общо има с децата. Мъжът може да я води по почивки, да и купува неща, да и наеме прислужница и жената се чувства осигурена и е логично да няма проблем да си направят дете. Иначе хората, които нямат пари не си правят деца, защото няма как да ги издържат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: f3c3db3b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   4. - "Само българките са така. - смях. Намери една французойка, австрийка или германка да роди от теб тогава.
17 - Ако аз си изкарва, 10 000 тогава защо ми е мъж? Отивам в клиниката и си имам бебе без да търпя прищевките на начумерен и вечно недоволен тип.
Нормално е и ще става все по-честа практика да не се ражда от мъж с 1000лв. За да преживява нормално едно тричленно семейство на месец трябват поне 5000. Храна, сметки, дрехи, техника.... Да плащаш за някакъв спорт на детето, както и за частни уроци. Час и половина за урок по математика е 60лв. Детето ти ще има и други извънкласни дейности няма как да говорим само за ядене - не сме примати като любимите ти африканци. Светът върви напред и се развива. Едни съсседи дават луди пари за образование - то не са роботики, то не са курсове по езици и т. н. Това дете вече владее 2 чужди езика и има повече познания от теб. Няма как да искате някой да си обрече детето на мизерия. Избиите си го от главите.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: f9251bb601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   16

Какво значи не се гледаше сериозно на самотни майки? Както номер 2 каза, много често мъже правят лошо, изоставят жените си с децата, жената може да няма вина. И не е справедливо такова отношение към самотните майки, какво като имат деца, те работят на 2 места и също нямат ли нужда и те от любов все пак?

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: f9251bb601
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   16

И това, че някоя жена е с богат мъж не означава, че няма да е щастлив. Ако си имаш високи стандарти ще си избереш мъж с много пари, но едновременно с това да е и джентълмен, добър и лоялен и няма да правиш компромиси, ако се държи зле или направи нещо, а го зарязваш. И това, че си се омъжила по сметка не означава, че няма с този човек да ви е приятно да живеете, пак може да си имате своята романтика, хубав секс, страст, да си се забавлявате, да се уважавате и разбирате, човекът като е добър и позитивен ще ти е приятно с него, пак ще има любов, няма как да живееш с някой, който мразиш. И имаш и бонус много пари и да не работиш нещо гадно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 1fed18282c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Предполагам, че това явление е следствие на американогейският, демократичен, неолиберализъм. Възрастен съм, "дъртак" по правилният новоговор. Смятам, че някога преди години, отношенията между момче и момиче бяха поставени на друга основа. За нас момчетата, момичетата, бяха най-красивите, най-нежните, най-желаните, най-енигматичните същества. Те като, че ли бяха станали млади дами, а ние си останахме обикновени момчета, които есента след завършване на средното образование постъпваха в казармата за две години. Там вече както беше определено кой танкист, кой артилерист, кой свързочник, кой десантчик, кой морпех, мотострелковак, граничар и т. н. През тези две години момичетата израстваха емоционално и ментално, а ние се въртяхме в омагьосаният кръг на момчешките мисли. Но момичетата никога при никакви обстоятелства не излизаха от мислите ни. Където и по, което време да попаднеш във войнишка среда, дали в строят, дали при почивка, дали в караулното, дели на занятие или тактика, винаги говорихме и си мислихме основно за момичета, особено когато си сам. Както казваше батальонният "Вие си мислите, че сте мъже? Но не сте, вие сте едни силни, бързи, издръжливи, корави момчета, но не сте мъже, та повечето от Вас не са целували момиче. " Ами прав беше, малко бяхме тези, които имахме щастието или шанса, момиче да ни е позволило да го целунем. След уволнението започваха опитите за нашето социализиране. Бяхме поизгубили и малкото си умения, а много се притеснявахме да не ги обидим или да не постъпим нетактично. Ходехме по студентски бригади, лятна и есенна. Бях и на международна студенска бригада в първи курс. Терасирахме хълмовете преди село Бакьово, около него и след него. Бяхме на палатков лагер над големият завой преди селото. Имаше момичета от СССР, отделна група от Латвия, поне двадесет момичета от Унгария, от Полша. Вечерно време нещо като купон пред палатките. Танцувахме, седяхме около лагерният огън и момичетата бяха неземно красиви, даже в сините бригадирски дрехи. Завързваха се контакти, никой не питаше за пари, Нямаше какво да им подарим, освен диви горски цветя, лежахме на купите сено над лагера, гледахме звездите, а те бяха огромни и ярки. Гушкахме се в хладната планинска нощ, целувахме се. Харесвах едно латвийско момиче, какви очи имаше, все едно в тях е събрана цялата галактика. Така беше и на есенните бригади. Някой се запознаха и свързаха живота си завинаги. Значително по-късно след дипломирането ни, започвахме работа в различни институти, организации, заводи. Отново млади жени, млади мъже, отново създаване на близост, но вече на значително по-зряло отношение, по-внимателно, но пак парите не бяха в основата. Контакта с колежка, беше на емоционално и сексуално ниво, тук чувствата бяха много по-прикрити от другите. Пак парите не "играеха", даже в много от случаите, жените бяха с по-висок материален статус от обичаният колега. Когато вече е намесват парите това е търговска сделка. Чувства срещу пари, секс срещу пари, любов срещу пари. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: d890b75d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Всеки си преценява сам, има и коректни хора, светът е шарен, индивидуално е при всеки.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: f80fb89303
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Поредния голчо, който няма 2 стотинки а иска прислуга, инкобатор и секс робиня. Дреме ми че голчо африкански няма пари за обувки и не може да си вдигне гащите
Ако търсиш такава жена има и тук. Отиваш в близкия катун и си избираш ромска булка, че и девствена ще е. Няма да е претенциозна, само сватба трябва да вдигнеш, после може и в барака да си цвъкате деца и боси да ходят и ще ти готви(ако има продукти) и са свръх ебливи. Живот мечта. Успех авторе.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 5231e33b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Това е една система работеща за унищожаването на бялата раса и поробването и смачкванеро на Европа.
Целта е ясна. По слаби икономики. Заливане с негри мигранти.
Етническа деверсификация (да му се доповръща на човек от терминологията им)
Евро жените бяха превърнати в едни долни нищожни боклуци, които се чукат, като разпрани с новодошлите негри и с каквото им попадне.
Разглезени, оскотели и масово ползващи западно атлантически лафчета и терминология да запълват бедният си речник.
Дай им снимчици по разни бистра снимани до чиния с харана.
Кой ще. е. този глупак да иска. деца от подобни.
Тук и малкото бракаве се правят предимно по сметка и завършват обикновено катастрофално.
За новото поколение да не говорим. Персонажи от Планетата на Маймуните и тн.
Африка и Азия континенти с витално и младо население готово да ни завладее.
Докато не се разтури тази гнусно педераска опорочена, затънала корупционна институция наречена Евро парламент и не се спре с васалното отношение към сащ ще си гледаме края и то много по скоро от колкото някой е очаквал!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: a9acc0d4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Моя мъж съм го и издържала докато завърши (той е 2г по-голям от мен) и две деца съм му родила и къща въртя без излишни глезотии по ресторант и бар, козметични и т. н. когато имаше здравословни проблеми съм се борила редом с него. И за какво? - за да може накрая да ме помоли най-мило да освободя жилището (което ремонтирах и обзаведох с лични пари), защото приятелката му, за която и не подозирах допреди това, имала желание да дойде с него в България! На ти деца на ти пари. Че няма да съм вманиачена по парите ли? Аз една почивка не съм си позволявала да му искам, а сега... прави са жените да искат-искат бъдеще за себе си и децата си... в крайна сметка какво друго остава за мъжа ако не вади пари, само си прави кефа! Че ако ще е така за какво й е на жената мъж? Дете като реши има и инвитро и наистина качествен мъжки материал за една нощ за разплод. Другото е губи време, чувства, надежди!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2d385be3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37, точно така се оказва, права си. Аз съм същата и много съм мислела по тази тема. Защото кифли, кифли подиграват им се, че били златотърсачки или на някои момичета, които си искат неща, само че техните деца са на море, а моето не. И защо не? Защото все сме скромните, нищо не се печели камо ли със тази скромност и особено децата, бъдещето, което заслужава да е добре, дето се вика на две почивки да отиде в годината, на тия скромните си седи вкъщи. На тези, които ще кажат ми заведи си го ти, нали трябва нещо и мъжа да направи? Жилище му осигуряваш, това, онова, аз и ако сама си водя детето, то по-добре да съм сама. Не бъдете скромни, момичета, защото вашите деца утре ще страдат от вашата скромност!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: b886e1df97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   36 - Май много жени са те рязали... И ако закрият Европарламента пак няма да се бият жените за теб и подобните.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: f8f94c66d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Аз съм мъж на 32 от София.

Не съм напълно съгласен с това което казва автора. Първо гледал съм клипчета в който интервюрат африканци и те казват точно това - че масово при тях жените също са дигнали изискванията си, гледат как хората живеят и искат по хубав начин на живот с чужденец например и не искат мизерия. Да няма да за всички, така че някой се примиряват с бедният африканец. Културата им е друга, раждат се доста деца. Сега това на много места е нормално само в България се смята за нормлано жената да роди само 1 дете.

Тука идва и друга част. Българката е доста по мързелива спрямо чужденката. На българката много неща и "тежът". Това си е народо-психология като ще си затрие голяма част от българите.

Сега в България жените искат самостоятелно жилище, кола и хубав доход от страна на мъжа. Причината да го искат е че доста хора го имат. Реално дори и няколко години да ходят по срещи и да трябва да направят дребни компромиси успяват накрая да намерът такъв мъж. Да няма да е толкова висок колкото са искали или няма да ходи на фитнес, но реално намират. Тук се намесват 2 главни фактора. Първо много хора имат жилище от дядо си и баба си. Родителите в България много помагат на децата си финансово. Не само им купуват жилище, ами и им дават пари за екскурзии което за мен е повече от странно.

За мен лично това е голяма тъпотия защото трудностите в живота изграждат характер и кара човека да търси решения. Тъй като на тях са спестени много трудности те изпадат в истерия и паника като се случи нещо дребно понеже не са свикнали да се оправят сами с трудностите.

Забравих да спомена нещо важно. В америка понеже също има доста богати хора там жените масово искат милионери, който и да са високи. Да там може ако си по нисък да трябва да се примириш с доста не добре изглеждаща жена - да кажем средна работа. В България понеже хората предимно нямат пари ако си милионер си като цар.

В Дубай имам приятел на приятел, който има състояните оценявано на няколко милиона долора и е последна дупка на кавала там. При положение че хората масово са с коли за 500 000 $ той изглежда ебати мизерника с колата си за 50 000 $ Толкова беше му станало проблем че се махна да си търси чужденка по другите държави защото реално не можеше да се добере.

Така че имайте предвид конкуренцията. Навсякъде жените искат мъже над средното ниво. По точно ако си средно ниво или под него за тебе жена няма. В България мисля че 1500 е средната заплата. Ако работиш за 1500 тука няма да стане работата, на всички ни е ясно. Обаче ако вземаш 2200 - 2500 вече ставаш по желан. Няма да си хипер желан обаче на 1500 си все едно невидим за тях. Със 2200-2500 почват да те виждат като размазано петно, контурите.. на 5000 се вклюва HD то и те виждат и забелязват доста ясно (^^)

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 39900b15d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Живея на Запад от 30г. Вманиачени са за пари, защото не им се занимава да готвят, нито да чистят, нито да си накипрят дома. Умират да ги каниш, да им дигаш и слагаш, а те да ти мелят на главата. Плащат на чистачки и се обзавеждат с готов интериор от ИКЕА щот не се сещат. Идват в дома ти, плюскат на аванта, въртят се като пумпали да оглеждат, гък не казват пък после злобеят. Няма по-големи авантаджии от западняците. Аз контактувам с чужденци, но не с местни.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 752a8339ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   До 31, 32 от 16.
Не виждам защо ти се налага да пишеш два коментара, дали така е някак по достоверно или просто си се присетила за още нещо.

Самотните майки в 95% от случаите са такива заради характер, останалите 5 са заради съгрешения на мъжете им. Самотна майка е синоним на лекомислие поне в България.

Относно другото което си написала също е доста смешно. Някой е добър, благ, с пари и както казваш е страхотен за партньор. Аз познавам много благи и добри жени, но нито една не би могла заради горните качества да провокира емоция в мен, да не говорим за обич, да не говорим за хубав секс. При комплекс на хора търсещи в партньора си родител да си го гледа би могло да е възможно, но това е до време, след това такъв комплекс провокира разни други негативни неща. Отговорност и очаквания се прехвърлят на родителя/партньора.
Точно и твоя коментар показва именно това което казвам.
Можеш да характеризираш партньора си като добър, внимателен, грижовен, като социален статус да е заможен и заради това да решиш че е всичко което си искала, само че не е точно така.
Обяснено чисто анатомично - човек има емоции, които задействат хормони, които от своя страна регулират и балансират тялото и при долни нива, започват депресии, в някои случаи могат да тръгнат и личностни разстройства с трайни последици или направо физически проблеми с бъбреци, дробове и тн.
Така че да, това че някой има пари и добър е възможно да задейства в теб краткотрайни емоции, които след привикване към ситуацията да се нормализират и да спадат с времето, но не и да се покачват. При животните е същото.
Обобщено:
Съжалявам чисто човешки индивиди които гледат материалното, познавам много такива, но не знам нито един от тях да е щастлив. Могат да показват статус на финансово заможни, но единственото с което могат да си качат адреналина или са покачат тези усещания е с нещо друго по-скъпо, по-ново. Така до следващото насищане от това ново и после пак се налага това, а същевременно не са много хората, които имат толкова висок статус, че постоянно да поддържат и покачват нивото. Същевременно познавам доста балъци изтеглили по 10 големи кредита за да угодят на някоя, само и само да я задържат.

Описанието добър с пари няма да ти оправи живота, ще си поредната нещастна и загубена душа, просто защото природата така е наредила. Друг е въпроса че точно природата дава избор с нашите инстинкти, кара те да избираш между алчност и хубав живот.
Що се отнася за човешки взаимоотношения единственото нещо което си струва е да има взаимна обич, да знаеш че човек който харесваш много, в последствие да го заобичаш е имал голям избор, но е избрал точно теб, това усещане не може да се замени и да се опрели с никое друго.

С пари без пари, живеем средно някакви си 70-80 години, които отлитат прекалено бързо, отделно най-богатите хора оставят наследство, но не финансово, а с мъдрост и нито един от тях не определя парите като важен фактор за съществуване, ако не вярваш прочети прощалните думи на Стив Джобс както и на много други.

Колко жени познаваш попаднали на сигурен, добър, богат и красив? Аз не познавам нито една, познавам жени, които правят компромис със себе си в името на кинтите, като често се оказва, че нито този е толкова добър, нито е толкова романтично всичко в такива взаимоотношения, ама пуста алчност и пресметливост, рано или късно излизат криви сметките.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 8eaa55b6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Ами ако Африка ти е примерът, кой те спира да отидеш в гетото и да имаш 10 деца, с които дружно да си ровите по казаните?
Аз имам 1 и знаеш ли, въпросът не е само финансов, както ти се опитваш да го изкараш. Защото за да е добре, детето има нужда от доста неща не всички, които са материални. Например от качествено време с родителите си, е да, но и двамата работим и ако имам повече деца, физически няма да мога да съм добра майка и да играя/изслушвам/съчувствам/съветвам и т. н. Е, аз предпочитам да дам най-доброто на което съм способна на дъщеря си, пък както ти казах ти имай 10 и ги зарежи без надзор и без грижи да скитат голи и боси по улиците.
Ето това е разликата между образованите хора и хората от племената. А и забравяш още нещо, да в Африка имат много деца, но колко от тях доживяват до 20? Там е, както е било тук преди 200 години, глад, болести и от 10 деца, 3 доживели до пълнолетие. Така, че да съпоставяш хората в Европа с жените от някое племе в Централна Африка е меко казано тъпо. Точно както е тъпо да сравняваш днешните жени с жените от 18 или 19 век. Животът ни няма нищо общо! Днес, поне в Европа, никой не ражда 10 деца за да му помагат на полето, не мислиш ли? А и както казах, слава Богу, половината деца не умират още преди да навършат 3 годинки.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 54f7afd898
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   На авторчето му личи, че азиатки и арабки е виждал само на снимка, щом твърди, че не били меркантилни. :D По цял ден съм заобиколена от такива, няма по-меркантилни жени от тях..

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: fdc374541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   То цялото им прогнило общество е основано на материализъм и пари, та жените ли. Лошото е, че тази проказа пусна отровни корени и тук, разяждайки духовно-морални устои, градени с векове.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: d4c0f0e766
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   До 44, те всички жени на тоя свят са меркантилни, но ако американката от нормална къща и нормален квартал се налага да я и вземеш Ферари или Бугати, за да я впечатлиш, то на бедната филипинка или тайландка от колибата, ще трябва да имаш заплата от няколко хиляди долара, твой апартамент и някаква средна кола. Което е много по-постижимо в наши дни. Отколкото първото. Стандарта за едни, за други е мандра небесна. На бедната тайландка и филипинка мирогледа в мизерията е друг, щото идват от колиби. На красивата французойка, американка, германка или англичанка - съвсем друг. На втората група - вече гледат милиардери, защото в държавите им има такива и то много. В държавите на филипинката и тайландката насред всяка колиба и оттичащия се канал на дворът им, трябва да имаш много малко, за да я задоволиш...!

ОТ меркантилност до меркантилност има огрооооомна разлика...

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: f7fcb432a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   38 Ами то има деца дето са на бора бора, канарските и сейшелиъе с майките си мутреси и държанки. Не и искаш ли и твоето случайно да е там. Сигурно ние едно време сме ходили по два пъти на море и сме разтягали локуми кой кога е бил.
Или ти е по готино да подучваш момичетата да стават още по-големи сметкаджийки та накрая да свършат на 40-45 сами и нещастни, защото видиш ли не са си намерили заможен мъж.
Има достатъчно много други занимания за дете ама от де толкова акъл и желание да се научи. Нали трябва и то с другите да е точно на море.
Може пък да опитате да отидете на църква или манастир и да вкусите малко от благодата на духовнта храна, вместо да гледате в чиниите на другите!

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 часа
hash: df70a0c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Въпроса не е в парите. Те и няма как да имат такива финансови претенции, защото не всяка е плейметка, и не всеки българин е Гущеров. Осемедесет процента от българските мъже карат 15-20 годишна кола и живеят в наследствена соц панелка. Даже след навлизането на демокрацията много българки започнаха да раждат от боклуци и утрепки. Квартални дилърчета, наркоманчета без два лева в джоба, някакви охранителчета от местните дискотеки и така се появиха самотните майки. Българката не е висока топка. На автора и други като него проблема не е парите, а вероятно самочуствие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker