Защо съм им толкова интересна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо съм им толкова интересна
преди: 9 месеца, 19 дни, прочетена 1727 пъти
Здравейте!
Преди почти една година си имах приятел с привилегии тогава беше много забавно е всяко нещо си има своя край, след като прекратихме отношенията си останахме на по едно "Здрасти" ако се видим. Обаче точно след като прекратихме отношенията си се появи един странен проблем неговите приятели, с които ме запозна на една нова година постоянно се събират на една градинка, която е точно срещу моя блок. Реално градинката е в затворено каре и буквално е пред моя блок там е постояннен достъп, защо е до една обществена сграда и за мое съжаление, когато излизам и се прибирам се налага да ги виждам не си говорим нищо с тях, но те все имат коментари, когато ме видят... я ще ми подсвирнат, я ще изсъскат и все такива глупости и най-досадното е като почнат да ме обсъждат на висок глас за да ти чуя... Но не разбирам, защо го правят и също така не разбирам с какво съм им толкова интересна с въпросното момче всичко приключи отдавна. Друг случай бях заминала за няколко дни съответно не ме бяха виждали и след като се върнах имаше коментари "Ааа ето я върнала се, къде е ходила тая... да и е.... майката" и това го чувам на входната врата докато си търся ключовете? !?
И само да подчертая, че това продължава половин година...
От къде идва този интерес, обяснете ми, защото аз наистина не мога да разбера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 39e5109681
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Викай полиция, това е посегателство на човешкото достойнство.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: eac3989cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Приятели с привилегии е равносилно на безразборен секс. Правило ти се е секс, избрала си си някого и сте го правили. След това сте се разделили. Сега си в процес на набиране на кандидати. Чудесно, ще дойде и новият тъпкач. Лека жена без секс не остава. Ти не ги мисли тези пред блока, ами се оглеждай за следващия чеп. Те просто ти казват истината в очите.

Според мене жените не трябва да разполагат с правото да си избират партньори и свободно да се ч*кат, с когото си поискат. Отново трябва да се върне правото бащата на момичето да определя кога и с кого дъщеря му ще бъде, за да няма к*рволък и разврат в обществото. Но сега "така е модерно"... И се виждат ясно резултатите от "свободния избор", който е даден на жените.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: b73f88cb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Твоят бивш приятел с привилегии вероятно всичко е споделял с неговите познати. Подиграват ти се. Това означава тяхната реакция.
В бъдеще внимавай с какъв мъж ставаш близка и интимна

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 17b28cc215
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защото тоя те плюе пред тях. Защото го е яд.
Товва са прости хора, с прост приятел.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: a77b40d130
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ами, ти се даваш за без нищо. Даваш си "невинността" и не получаваш нищо в замяна, само секс. За теб е нормално, като модерна жена, за много други хора не е. За тях ти си долната курва, която е давала на техния познат/приятел и те като вълци на агнешко гледат на теб. После, примерно, ако срещнеш свестен човек и искаш да създадеш семейство, макар да ми се струваш(само по начина на писане) далече от тия неща, не се чуди защо никой няма да те иска. Всички мъже или поне голяма част искат лесен секс с някоя, но никой не би искал такава жена за себе си и за майка на децата си. Така е било, така и ще бъде, независимо кое е модерно.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: f1c3a1aea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не си написала -ти на колко години си, този с който сте се срещали САМО за секс на колко години е... Тъпите му приятелчета искат да те тормозят, защото си нямат друга работа, а и кой знае какви простотии им е ръсил онзи за сексуалните ви срещи.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 3ae21dd5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   TИ, на това интерес ли му казваш? Твоят приятел им е разказал за привилегиите и сега те водят много дашна и се чудят как и те да топнат чушлетата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: ecc4514292
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Какво има за неразбиране? Твоят бивш се е похвалил, че си му давала "привилегии", поразказал им е някоя друга пикантерия.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: b42a0a9e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Ти не си им интересна, те ти се подиграват в очите, не го ли разбираш. Кофти бивш с кофти среда, кога ще отмине това нещо не знам, но разбери, че не си им интересна, а ти се подиграват има огромна разлика.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: f8c8216d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Това е интереса на малкопишковците... това не е адекватно ако искат нещо да дойдат да си кажат, а не да съскат от градинката, не им стига смелост и акъл и по друг начин не се сещат как да ти привлекат вниманието за това се държат изключително детски, но определено искат да ти кажат нещо, но какво е то нямам идея. Ти така иначе минаваш покрай тях, другият път директно отиди при тях и ги питай, ако всички замлъкнат и не успеят да отговорят поне след това не би трябвало да си позволят да коментират или до известно време.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 20370422d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   И естествено 5 звездички получават злобните моралисти, без да дават някакъв съвет на авторката, а само я нападат. А най-адекватният съвет получава 1 звезда. Добре дошли в България

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: f8c8216d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хораа какво се случва стига с тоя хаплив морал тук хората не искат морал и да им летят етикети, а съвет!!!
Не виждам с какво да има да и се подиграват, тези момчета. Явно ти си го зарязала този и той чрез приятелите си се опитва да се се върне при теб малко са им детски номерата, но толкова им измислил акъла.
Пробвай да отидеш при тях, а не само да ги подминаваш поне ще разбереш евентуално защо е драмата. Небрежно можеш можеш да ги попиташ за заплка или нещо от този сорт да се завърже разговор.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: d6d679fe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Защото решенията ти те рисуват в чуждите глави. Твоите решения и избори те рисуват като лека и сега те плюят като лека. Какво си лъжеш акъла, че си им интересна и тука някоя друга заблудена в коментарите си в внушила, че дава "адекватни съвети" от рода на "завиждат ти и нямат смелост да си кажат, ама какво искат да кажат, нямам идея" - Ебахти адекватния съвет... типично за редовната фризьорка "Всеки, който не ме харесва просто ми завижда! " Ама после не знаем защо получаваме по 1 звездичка...? !

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: f8c8216d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Приятелите с привилегии не прекарват НГ заедно и също не би трябвало да те запознава с приятелите си, явно това момче е искало връзка с теб, но поради някакви причини не успял да ти го каже директно и сега се чуди как да се добере отново до теб, за това приятелите му са паркирани постоянно пред блока ти. И изобщо не смятам, че ти се подигравават не знам някой хора как изобщо стигнаха до тези заключения, но аз не виждам причина за подигравка!!! Искат да ти привлекат вниманието не е най добрият начин, ама те мъжете толкова си могат или поне някой... Сигурно проверява дали си имаш друг! Ако искаш да си сигурна в думите ми попитай ги какво прави въпросният, покажеш ли че имаш отново интерес към него гарантирам, че държанието им ще се промени а и нищо чудно и въпросният да се паркира там.

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 11026a8249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Нищо не търсят, иначе щяха да са със друго държание към теб, игнорираи ги, защото и за теб тяхното отношение е без смисъл и пречи да имаш як живот, кажи им в комедиен сериал да участват, където е за тях, нормалните хора нямаме нужда от такова отношение, масово мнение е на хората. Нормално е да искаш адекватни и приятни неща, другото е подигравка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: 13c2278b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Странни същества, странни постъпки и още по странни коментари. Никога не съм бил моралист, но моралният упадък на така нареченият български народ ми идва в повече. И тук същото, някакво разгонено женче, курва по произход, курва по държане и курва по постъпки иска да мине за възпитаничка на институт за благородни девици, ами няма как. Едни я нападат и критикуват, други като истински последователи на Александър Матросов я защитават. Е, сравнението с Александър Матросов не е най-подходящото, то, момчето се е жертвало и загинало, за да спаси другарите си, а тук демократични и американогейски постъпки, които трябва да бъдат героизирани или приети за новата нормалност. Измислят си разни порнографски прилагателни или ги копират от някъде :" приятел с привилегии", "hot girl summer", да го обяснявам ли какво значи това в широкият смисъл, ами чукане до затъпяване, с който и където попадне. Нека и ние някога да сме били млади, нека и ние да сме имали контакти с чуждестранни момичета, било то на студентски международни бригади или пък на плажа на Златните, пред "Метропол"Нека и ние да сме гушкали с тези момичета пък било в рамките на седмица или две, но винаги сме имали нещо като морален компас. Не по-малко са ми водевилни и отвратителни, някакви отрепки живеещи в чужбина, които един път в година се накичват с национални носии и почват да се правят на българи. Е, не са българи, българите живият тук и сега, останалите са временна имитация, която след няколко години ще изчезнат. Така, че нека никой не се сърди като го определят като нещо, което не е повод за гордост, като такова същество го определят неговите постъпки и държане. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: c6eba8f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Прави и кеф да се подиграват.

Аз съм работлив мъж, самостоятелен както е модерно да се казва. Имал съм само 2 сериозни връзки през живота си, последната почти 10 години.
Сам съм, но никога не съм самотен. Не понасям празните приказки.

Ако те срещна и се харесаме, в момента в който разбра, че си практикувала "приятели с привилегии" директно те слагам
в графа "курва" и никога повече няма да имам контакт с теб.

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 441be88d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ти си му отказала
Той е споделил
Това е...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 15 дни
hash: 4f53957cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Те ти се подиграват, а ти си мислиш, че си им интересна. Много си заблудена.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: b868e8ee59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Интересна си им, защото са от тоя тип комплексарчета без личен живот. И понеже толкова им е и акъла, освен да подхвърлят грозни коментари по твой адрес, друго не могат да направят.
Поведение на путьовци бих казала. :D
А за тия големите моралисти горе, който те нарекоха курва и не знам си още каква, бих ви попитала вие не сте ходили на платена любов никога в живота си ли? Нещо се съмнявам. Достатъчно съм чела в този сайт, може би очи в очи не бихте си признали, но сте бая... Казвате "мъжете имат нужди", а жените нямат ли? Двоен старнарт мъч? !

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 2d7cd1cb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Значи маняка се е похвалил, сигурно с подробности, та сега и те искат да минат.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 71a866f456
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Еми явно той те е наклепал пред тях. Ако е разправял, че си тъпа курва или ако си го отрязала ти и ти има зъб, затва така те обсъждат. Още по странното е защо те в представил на приятели, след като му е само за секса. На мен яеднъж ми се случи такова нещо, но не аналогично. Мъжът ме запознава с негови приятели и единия ми каза нещо по-обидно. Един вид, че съм тъпа. Тогава не знаех какви са намеренията на тоя мъж, но после той ми каза, че иска само секс. т. е. като си само за секса с някой, приятелите му не те уважават.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 часа
hash: f8c8216d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Значи мъжете като имате нужда от секс може да отиде и да си платите, но пази Боже жена да има нужда от секс и да си хване което си поиска привилегировано приятелче и край ауу долната курва бе кви са тия двойни стандарти?
Факт е че жените винаги могат да се уредят с който си поискат, пък мъжете с която пусне....
Ама такива моралисти да се правите в коментарите е нелепо и смешно!

Тия глупаци явно са хлапаци никой над 25г не би
трябвало да се държи така, по детски се закачат безобидни са не им стига сивото вещество примерно като толкова искат да те заговорят да кажат по едно здравей все пак казваш били сте заедно на нова година познавате се смешно е че не могат да говорят нормално. И не виждам защо да ти се подиграват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker