Къде ми е грешката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде ми е грешката
преди: 10 месеца, 2 дни, прочетена 1041 пъти
Здравейте, дълго мислих и не си обяснявам дали съм права или не в начина си на живот и действия. С мъжа ми сме заедно от 10г, като винаги е казвал че той е влюбеният от началото, а аз в последствие. Родих децата, сменихме дом, развихме кариери, като покрай децата загубих кариера, скорост и ритъм. Наложи се да остана вкъщи и да разчитам малко на него, което никога не е било проблем, както и аз го издържах докато завърши обучението си и се развие. Той започна да изкарва достатъчно, но и аз искам да работя за собствен комфорт, макар че с две деца на градина е почти невъзможно съсредоточаването и не отсъствието от работа. Така се наложи да ме освободят от две работи и се разбрахме да изчакам още малко с желанието си за работа. Преди години го бях хванала в опит за среща със старо гадже:) говоря в истинския смисъл на думата защото тя беше с 11г по-стара от него и я уговаряше за среща като при въпрос от нея как ще се измъкне от вкъщи без да се усетя, той й беше отговорил че няма да му е за първи път... Тогава исках да се разделим, тръгнах си, но той каза че е бил глупак, не иска да ме губи, няма друга освен мен... преглътнах и се върнах, защото осъзнах че този поне вече си го познавам що за стока е. Последваха години без да е погледнал друга но все нещо ме гложди. Не се разделяме и за секунда когато е в БГ, но напоследък го забелязвам че ми отказва секс, дразни ми се на всеки въпрос, критикува ме, включително и пред децата, поради което малкия започна да ми се сопва. Когато се опитам да му кажа да не ги учи по този начин да ми възразяват и на нямат уважение към мен се започват обвинения че съм търсела под вола теле и т. н. Говорим все по-малко и основно за теми свързани с децата или нещо да се свърши/сготви. Обикновено си рови в телефона, играе игри, излизаме с децата и до там. Вкъщи аз съм в хола, той в дневната. Водим сина ни да тренира, понякога заедно, понякога сами. На последната тренировка и след поредната критика от негова страна в колата че задавам тъпи въпроси и го натоварвам с повтарящи се отговори, забелязах че вдигна погледа си от телефона само, за да огледа добре и то минута две майки, спрели се близо до нас (добре тунинговани и с къси панталонки естествено! ). А само предната вечер и сутрин ми отказа секс под предлог че е адски жега и не му се мори. Почти сигурна съм че няма как да ми изневерява, но какво е тогава? Покрай децата нямам много време за себе си, а и гледам да пестя парите му, готвя прилежно, за да не харчим по заведения, всичко вкъщи е чисто, изпрано, изгладено. Всичко си правя сама и не ходя по спа или козметици и фризьори. Ако той каже и реши отиваме на почивки, но никога не съм мрънкала за скъпи хотели или дестинации, защото ми е по-важно скъпите преживявания с децата ни. И все пак като го видях как ги гледа нещо ме жегна и ми се върна онова парене под лъжичката докато чувах думите с които уговаряше оная к... ва от преди години. Объркана съм къде греша? Защо ми е тъпо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 3896eda7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Изневерява ти

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 94306c2e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сама си си го направила. Тази скромност и това желание да му угаждаш и да мислиш първо за него е довело до това да те има за даденост. Казваш че искаш да пестиш парите му. Защо? Започни да харчиш за себе си - разкрасителни процедури, масажи, фитнес, сауни... Започни да изглеждаш като жените, които е оглеждал. Излизай с приятелки, намери си работа. Като цяло не разбирам жените като теб от типа "всичко за мъжа и децата" - а ти? Теб кучета те яли. Като се обърнеш животът ти ще е минал в угаждане на други хора. Децата ще порастнат и ще ви напуснат без да им мигне окото. Мъжа ти ще се изнесе и ти оставаш без пенсия, без приятели, без нищо. Животът ти ще е минал в готвене, пране и гладене и жалене на някакъв льохман. От тоя повече нищо не чакай. Хващай си живота в ръце и го пращай друга да му слугува. Ако наистина има повече пари го одрусай яко.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: e0934bf8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Грешиш според мен, че правиш всичко, което се очаква от теб, не възразяваш, не изискваш. До известна степен си му досадна ако вечно сте залепени един за друг. При подходящ момент този мъж би изневерил. Сега ти си останала, защото го познаваш и имате две деца. И ти имаш своите доводи. Подобни критики, тоест обиди пред децата един ден ще ти излязат през носа ако не секнеш това още в корен. Ти бъди ухажваната и ревнуваната от него, накарай го да ревнува, дори да е нарочно. Той се чувства като много търсения и ревнувания, а не бива да е така. Съсрай се много за външния си вид.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 9ec9299c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Еми в изборът на мъж най-вероятно... Тия влюбчивите им е такъв проблема - бързо се влюбват, бързо разлюбоват.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 5b714bacbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нормално е да се чувстваш така. Този твоя не те уважава, ама никак. По-лошото е, че дава и такъв пример на децата. Като се сопне, отвърни му и ти. Не го оставяй да те мачка, припомни му коя си, заяви се с по-твърд тон. И дано да не са му влезли някои бръмбари в главата...

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: ffabb138b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Щом след като 10 години старания, труд, самоограничения и усилия да бъдеш почти перфектна (защото идеални няма) съпруга, домакиня и майка, получаваш това "признание" и "благодарност", помисли си заслужава ли ги мъжа ти? След като дава такъв пример и на децата, естествено и те ще започнат да се отнасят с теб като със слугиня. А слугата, както е известно никой не го уважава.
Според мен си сгрешила още отначало като си го издържала да завърши. Много хора учат и работят едновременно. Не е било нужно винаги да му създаваш комфорт и да отстъпваш. Грешка е и да останеш за дълго време в къщи, без собствен доход. Тогава мъжът започва да се чувства по-силен и значим, едва ли не като твой работодател. А ти се обезличаваш като човек, като жена, ставаш зависима, губиш години стаж и качества като специалист.
На твое място бих престанала малко с обслужването за сметка на грижите за себе си и социалния си живот. Нищо няма да им стане на твоите хора, ако вместо манджа вечер си приготвят сами сандвичи, салата и пр. Нито ако си измият чиниите и почистят масата. Видиш ли го с телефона и игрите, започвай същото и ти. Остави го в 1 почивен ден с децата и излез с приятелка/и, ако нямаш разходи се сама, иди на кино, на изложба и др. Смени си външния вид, прическата, цвета на косата, полагай повече грижи за себе си. Изобщо стани пак ЖЕНА вместо домакиня. Без да му даваш обяснения. Започни да ходиш на фитнес, пилатес, стречинг, йога, каквото ти харесва. Не пести повече от маникюр или дрехи. Има сносни неща на съвсем поносими цени.
Спри да му искаш секс. Насила хубост не става. И не бъди наивна - не иска секс в къщи, защото го получава навън. Който веднъж е излъгал, ще го направи пак. Дори още по-умело. Това, че си преглътнала е грешка, както и това, че продължаваш да му вярваш.
Оглеждай хубави мъже, така че да забележи. Въобще, започни да се държиш като него.
Спри да се държиш като сива мишка и да не искаш на заведение или на почивка. Заслужила си ги. Не лишавай себе си като пестиш, той тези пари ще ги изхарчи за някоя корва.
Апропо, носи къси панталонки (ако ти отиват).

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 2c5b9c6c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Грешиш, че си станала домакиня и си се отдала изцяло на семейството като си пренебрегнала личните си нужди и си му позволила да те възприема за даденост. Още повече, че сте на негова издръжка, което му поддържа самочувствието, че не можете без него. Естествено, грешката не е само твоя, просто мъжът ти явно не е от най-свестните и не би му попречило да ти изневери при сгоден случай. Моят съвет е да се фокусираш върху себе си и собствените си нужди. Намери си работа, дори да е почасова, ще имаш някакви средства да се поддържаш, да отидеш на фризьор и козметик. Не говорим за скъпи удоволствия, това са естествени женски потребности. Започни да спортуваш, дори да е за половин час на подложка вкъщи, ще се чувстваш по-добре в тялото си. Като имаш свои доходи, ще може да отидеш някъде да си отдъхнеш, дори да е за ден-два или да излизаш по-често с приятелки. Докато си на негова издръжка, винаги ще ти е неудобно да си поискаш пари за собствени потребности (знам го от личен опит, независимостта ще ти даде самочувствие). Все пак има доста семейства с по две-три деца, където и двамата родители работят и се справят. Не е нужно всеки ден да готвиш, понякога и готовата храна върши работа или пък набързо скалъпен аламинут. Нека усети какво е да не е сготвено и по-занемарено, щом не ти оценява усилията. Домакинската работа е най-неблагодарната. А ако работите и двамата на пълен работен ден, мъжът ти трябва да се включва в домашните задължения.
Лошо е, че ти повишава тон и ти говори накриво пред децата, наистина ще им даде лош пример, който ще последват. Не го позволявай. Следващият път му отговори по същия начин, даже си събери нещата и отиди при родители или приятелка за ден-два. Това ще му даде урок, че няма винаги да преглъщаш всичко леко и тихомълком, и ще разбере, че с лошо отношение може и да те загуби.
Колкото до секса - недей да просиш. Като започнеш да спортуваш и да се грижиш повече за визията си, ще се чувстваш по-добре и ще си личи в излъчването ти. Не е лоша идея деликатно да провокираш чувство на ревност и от негова страна. Препоръчвам да прочетеш книгата "Мъжете си падат по кучки". Не с всичко съм съгласна, но авторката доста набляга на това колко е важна личната самооценка и грижа за себе си, за да се чувстваме уважавани и харесвани от мъжа до себе си. Децата отнемат доста време и енергия, но трябва да намираш такива и за себе си! Бъди дама, с изправена глава и достойнство, а не "прислужващата и отдадена мама" в ъгъла, т. е грижи се за децата както досега, но не занемарявай себе си.
Успех ти пожелавам! :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 2c5b9c6c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Грешиш, че си станала домакиня и си се отдала изцяло на семейството като си пренебрегнала личните си нужди и си му позволила да те възприема за даденост. Още повече, че сте на негова издръжка, което му поддържа самочувствието, че не можете без него. Естествено, грешката не е само твоя, просто мъжът ти явно не е от най-свестните и не би му попречило да ти изневери при сгоден случай. Моят съвет е да се фокусираш върху себе си и собствените си нужди. Намери си работа, дори да е почасова, ще имаш някакви средства да се поддържаш, да отидеш на фризьор и козметик. Не говорим за скъпи удоволствия, това са естествени женски потребности. Започни да спортуваш, дори да е за половин час на подложка вкъщи, ще се чувстваш по-добре в тялото си. Като имаш свои доходи, ще може да отидеш някъде да си отдъхнеш, дори да е за ден-два или да излизаш по-често с приятелки. Докато си на негова издръжка, винаги ще ти е неудобно да си поискаш пари за собствени потребности (знам го от личен опит, независимостта ще ти даде самочувствие). Все пак има доста семейства с по две-три деца, където и двамата родители работят и се справят. Не е нужно всеки ден да готвиш, понякога и готовата храна върши работа или пък набързо скалъпен аламинут. Нека усети какво е да не е сготвено и по-занемарено, щом не ти оценява усилията. Домакинската работа е най-неблагодарната. А ако работите и двамата на пълен работен ден, мъжът ти трябва да се включва в домашните задължения.
Лошо е, че ти повишава тон и ти говори накриво пред децата, наистина ще им даде лош пример, който ще последват. Не го позволявай. Следващият път му отговори по същия начин, даже си събери нещата и отиди при родители или приятелка за ден-два. Това ще му даде урок, че няма винаги да преглъщаш всичко леко и тихомълком, и ще разбере, че с лошо отношение може и да те загуби.
Колкото до секса - недей да просиш. Като започнеш да спортуваш и да се грижиш повече за визията си, ще се чувстваш по-добре и ще си личи в излъчването ти. Не е лоша идея деликатно да провокираш чувство на ревност и от негова страна. Препоръчвам да прочетеш книгата "Мъжете си падат по кучки". Не с всичко съм съгласна, но авторката доста набляга на това колко е важна личната самооценка и грижа за себе си, за да се чувстваме уважавани и харесвани от мъжа до себе си. Децата отнемат доста време и енергия, но трябва да намираш такива и за себе си! Бъди дама, с изправена глава и достойнство, а не "прислужващата и отдадена мама" в ъгъла, т. е грижи се за децата както досега, но не занемарявай себе си.
Успех ти пожелавам! :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 28922ed8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не му е чиста работата.
Звучиш ми като да си му удобна, да те държи от чист мъжки егоизъм, просто не му се занимава да пуска питомното та да гони дивото.
Моят съвет, ако ти е възможно, пусни го ти.
Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: db0018a8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Грешката ти е че продължаваш да съчиняваш измислени глупави истории. Най вече, че каквото и да пишеш накрая винаги обвиняваш мъжете с които уж имаш отношение. Ти никога няма да се осъзнаеш, че с твоите вечни недоволства от мъжете ставаш отегчителна човек да ти чете измислиците. Бедна си на идеи затова пишеш едно и също във фейк историите си. Нямаш никакъв талант за нещо ценно.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 9d27527d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти дегродираш деца, вкъщи и битовизми. Не си единствената, която ходи на работа и има деца в детска градина, просто си намери работа и на интервютото не се обяснявай как боледуват, ще отсъстваш и т. н. Поговори с мъжа ти и отидете някъде само двамата, дори и за една вечер. Изневярата е повод да осъзнайте, че нещо в брака ви куца, а не първосигнална реакция развод. Ако не един мъж му липсва нещо, той го търси навън и аз незнам мъж да изневерява и да ходи при жена да му сготви, по-скоро тези жени са дргата противоположност. Но ако ти си на работа, ще е друго, ти ще се чувстваш по-, добре, все още са рядкост 4, 6 часов работен ден, но това опитай. Да то контролираш и държиш на каишка, няма да доведе до нищо. Пусни някого на свобода и ако те обича, той ще се върне. Открит разгово. без децата да са там.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 21ad44f1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Здравей казвам ти го като мъж. Отегчен е, не може да се зарадва на това което има, и ежедневието го смазва. У Еден съм че и ти се чувстваш по същия начин, но лошото е че той няма очи да го види. Лошо е когато има неизговоре и неща помежду ви това довежда до повече и повече напрежение и накрая. Дано не се е обърнала към друга жена защото е тъпо но много мъже го правят. За мен лично няма никаква логика, но ако е решил да търси нещо навън то не означава че влага някакви чувства. И все пак не е това начина говорете си или всеки по пътя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker