Как да задържа интереса му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да задържа интереса му?
преди: 9 месеца, 21 дни, прочетена 1145 пъти
Преди 2 седмици се запознах със страхотен мъж. Имахме няколко срещи, имаше първа целувка и романтични жестове. Секс не сме правили. За съжаление се налага да замина за около месец и ми се къса сърцето, че го оставям.
Страх ме е, че ще ме забрави. Страх ме е, че може да си хване друга.
Възможно ли е разтоянието и липсата да засили чувствата му към мен?
Какво да правя и какво да не правя за да го задържа?
Той е работещ мъж, гледам да не му досаждам със съобщения и обаждания.

Моля за съвет.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 20 дни
hash: bf4af47281
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Нищо не трябва да правиш. Мъж не се задържа, ако той самия не иска. Ако те иска, този месец няма да промени нищо.
Не се унижавай като му показваш колко го искаш. На сегашните мъже и без това егото им е до космоса. Дръж се приятелски, пиши му от време на време, без да приказваш за бъдещето, връзки и т. н. Той трябва да преследва и спечели теб, не обратното.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 5f03340cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Да, считай се за забравена. Щом не иска секс с теб го намира другаде. Ти като заминеш той ще остане само с другата и така тя ще надделее. Не се заблуждавай че той месец ще стой без секс

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: e36108c291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма как да погледнеш в бъдещето. Не го мисли толкова, да го задържиш или не. Каквото има да става, ще става. Надявам се да си щастлива!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: c8466e9b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   В чужбина ли заминаваш или в друг град?

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 7bc039cb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Моралисткия съвет е "АКо НаИСтинА те ХАрЕсВа, Ще тЕ иЗчаКА!! "
Реално погледнато няма за какво да чака човека, ако не стане ясно, че ти си много сериозна към него и много искаш като се върнеш да се случват неща. Съвсем реалистично е да избледнееш като събитие и да има възможност с други жени през това време. За какво да чака нещо, което може и да не се случи, като има пред себе си нещо конкретно, пък дори и да е само моментно, ако това странично нещо се "старае" достатъчно, като нищо да си насочи интереса натам.
Прави секс с него и зарежи моралистите тука и глупостта, че така щял да получи каквото търсел и да спре да се интересува... А кажи ми кой бяга от хубаво?? Постарай се да се запомниш и загатни, че той ти харесва и си отворена към идеята да повторите като се върнеш. 100/100 това създава събитие в неговия мисловен календар, което да очаква - ти да се върнеш и пак да се радвате един на друг. И тогава вече си работиш работата както си знаеш без таймер и страх, че отсъствие ще унищожи шансовете на отношения и проверявате дали има какво да става между вас. Не е сложно.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 90063f9f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не спирай да контактуваш с него. Пишете си в свободното време колкото е възможно в рамките на нормалното.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: a77cebf9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   На първата седмица след като заминеш вече ще се натиска и мляска с друга и нататък е ясно. Тези филми, че му липсваш, ще те чака и само за теб ще мисли нон стоп си ги избий от главата. Реално нямате нито връзка, нито нищо съществено, което да те прави незбравима и незаменима за него.
Каквото и да правиш, не можеш да го задържиш ако той не иска.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: f4e434e403
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Чат-пат го търси (не основно ти, но имай инициатива), предлагай да си говорите, питай го как му е минал деня, интересувай се от него. 1 месец не е много време раздяла, ако има самия той сега интерес, ще поддържа и той комуникацията.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: dcc3662f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Момиче, позволявам си така да се обърна към Вас, защото сте на по-малко години от дъщеря ни. Когато един мъж харесва или пък обича, той ще ви обича с цялото си сърце. Ако Вие не му направите някой к-----ски номер няма опасност да се разделите. Даже за вечер или две да се понатиска с някоя, ако Ви обича или значите много за него, тези са без значение. Просто си гали егото. Даже да изчука някоя, пак е нищо, като цяло мъжете с тези свои приключения не променят отношението към обичаната жена/момиче. Това е остатък от прастари времена-нещо историческа памет. Номера №№6 и 8 дават добри съвети. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 7cc1b57e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   най-вероятно ти ще си тази дето ще изчезне

Така е иронията на живота.

Лично аз като мъж не бих натиснал пауза за теб именно защото още не си специална или нещо такова и после я се видим пак, я не.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: c1ab639f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако наистина е страхотен и има истински чувства, няма да има проблеми от негова страна.
Поддържай огъня без да се натрапваш и един месец ще мине като седмица

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: c8466e9b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До н. 9-десантчика, нещо май на двата полюса го играеш-в някои коментари пишеш как разни твои познати ти споделяли и се хвалели колко жени изчукали и как жените се кефели на членове с магарешки размери, а в други теми се правиш на големия моралист. Кифльото в тоя сайт и той така на два фронта-единия ден с едната маска, на другия ден -слага другата си маска. Не можете ли да не сте лицемери? !

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: bf4af47281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   9, лъжи я, че някой като се търкаля с други, я иска и обича. Това е несериозно и леко.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: d9ccc5a6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Погледни на нещата от такава гледна точка - това ще е тест, дали преценката ти за този мъж е правилна.
Ако след месец, като се върнеш все още иска да е с теб - значи си важна за него. Ако си е намерил друга - тогава си извадила късмет, че не си си загубила времето с него.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: dcc3662f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До №12, нещо грешите или нещо се само-заблуждавате. Не ми е в лексиката да използвам примери за мъжки фалоси /к-рове, х-ьове, пениси и т. н. /. Може нещо да съм споделял някои мои лични изживявания, но едва ли в такива подробности. При нас е прието, това, което правиш с никого не споделяш. Дали е било с руско момиче, на което сте празнували рожденият И ден, в някакво затрупано от сняг градче в степите между Волга и Урал и сутринта се се събудил до него в огромна дървена къща, това са подробности. Дали някое друго момиче или по-точно млада жена, някаква командировка те е приласкало, теб намръзналият се и те изкъпала в топла вана и след това те е гушкала, това са неща, които може споделиш с някой непознат след много години, който /която/ не познава съпругата ти. За случките от дискотеките по време на симпозиумите или конференциите и това след тях остава трайни и трудно забравими спомени. Тях не споделяш с колеги, както не споделяш как ки помагал на вилата на колежка, чийто съпруг е някъде или из Близкият изток или някъде из Африка, а тя сама жена трябва да се разправя с дебелоглави майстори. Тогава приятел в нужда се познава. №13 Когато мъж обича съпругата си, дори предишната вечер да е бил с позната, това не значи, че не обича съпругата си. Другата жена е приятелче, той я много харесва, много я желае, много е, да кажем влюбен, но обича само жена си. И двама не се опитвайте да ме изкарате, някой безпринципен сваляч. Не съм. По -точно аз винаги съм бил скромен и срамежлив. Само една колежка ми е казвала, че с моята срамежлива и наивна усмивка съм спал с половината колежки в института. Не беше вярно. |А да не говоря, че всичко това беше много отдавна. Вие двамцата /№№12, 13/ си коментирайте интересните коментатори и не се занимавайте с мен. Аз не съм интересен. Аз съм бумър, човек от друга политико -социално -икономическа реалност. Такъв, който е служил в БНА, клел се пред знамето на НРБ, служил две години като старшина -школник в парашунто -десантен батальон, изпитващ отвращение към чалгата, слушащ рок, диско, поп, прогресив рок, романтизъм и т. н. Не играещ игри, а четящ книги. Обикновен скучен чичак. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 672857f354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Какво, като не сте правили секс. Хубавите работи стават бавно и завинаги. Може, пък да се страхува да не се изплаши сърничката. Едва ли си му безразюична, но това ще се разбере след месец, когато пак си срещнете погледите.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 75246b2435
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   15, ако учиш дъщеря си на такива глупости, значи я учиш да е изтривалка. Ако някой обича, не спи, не докосва други. Твоето е лицемерие.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 959d857cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мъжът е този, който задържа интереса ни, не обратното :-)
Мъж да те гони и иска, не обратното.
Той да се пита дали го мислиш и искаш, не обратното.
Пише ти жена с дългогодишен брак, омъжих се за 4я мъж в живота ми, така и никога не се разкрих първа на мъж и разочарования не съм имала.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker