Мрежа от лъжи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мрежа от лъжи
преди: 9 месеца, 9 дни, прочетена 1281 пъти
Не толкова далечната 2020г…. Годината, която остави най-големият отпечатък в живота ми… И до ден днешен, вече с мъж и дете, този така лош спомен ме преследва постоянно. Няма да задълбавам, толкова много. Просто, много ми тежи и имам нужда да излея тази лоша емоция, защото няма на кого да я споделя. Таа… Той беше мой колега от доста време вече и както в повечето истории, не ти е минавало през акъла, че може нещо да има, като не си гледал на този човек по такъв начин. До онзи поглед.. поглед, в който ти става неудобно и тайно се изчервяваш, но се надяваш да се повтори пак, и пак, както се случи и при мен. От поглед на поглед – от целувка на целувка иии, ей го на, влюбен си! И наивно си мислиш, че човека отсреща изпитва същото. Хахах, друг път.. Това продължаваше няколко месеца, а аз вече мечтаех за какво ли не, за Бога! Докато не разбрах, чрез общи приятели, че той, нашия, през цялото време е имал приятелка и умело успя да я скрие от мен, както явно и мен от нея. Скарахме се, изсипах какво ли не в яда си. И най-смешното е, че излезнах аз виновната, защото на нея каза, че съм някаква луда, която го е преследвала…А още по-тъжното беше, че тя му повярва. (Спестявам ви доста неща, между другото, защото, просто няма смисъл да се унижавам допълнително, простете). Тази драма продължи до там, че след като всичко се разбра, продължи да се опитва да има контакт с мен, но аз бях толкова съсипана вътрешно, че по всякакъв начин се опитвах да сдържам емоциите си и да запазя добрия тон, защото не исках колегите ни да разбират, въпреки, че някои разбраха. Моята психика стигна дъното в момента, в който “тя” започна работа при нас и може би се досещате, че това беше моя предел на емоционалното ми състояние. Напуснах работа с надеждата, никога повече да не зърна тези лица и три години по-късно, все още успява тази надежда да ме крепи, но това предателство, тези лъжи (не знам, наистина, какви думи да използвам) не ми дават покой. Във всеки един момент, в който остана сама със себе си, той ми е пред очите… Моята голяма, неизживяна любов, която ме накара да се чувствам, като най-голямата глупачка, защото ме вкара в страшна мрежа от лъжи! И, да ви кажа, малко ми улекна. Благодаря на хората, които ще прочетът историята ми. А съветът ми към вас ще бъде: Не бъдете, толкова наивни, колкото бях аз! Не допускайте хора до себе си, без да сте ги изпитали! Само ВРЕМЕТО показва, кой си струва! Кой е за цял живот и кой преминава през нас за да ни покаже, че след лошото, винаги идва хубаво – след бурята, винаги изгрява слънце!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 9 дни
hash: d3cb2fb735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Да си наивен не е лошо, а който злоупотребява с доверието ти той ще плаща.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: d3cb2fb735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Да си наивен не е лошо, но неможеш да обвинил мъжа си след като сте свързани духовно защото като част от него ти също имаш намеса в неговото поведение и това което е направил може да не е с неговия дух, а с твоя.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: d3cb2fb735
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така е но за да няма лошо и хубаво трябва да си свята защотото след хубавото идва лошо а след светостта идва рая. В случая той също може да погледне на теб като невярна защотото когато е имал нужда от теб да го вкараш в правия път то си го оставила.. ти също може да излезеш от правия път и ако мъжа ти те остави няма да ти е особено приятно.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: f97b260be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От това което си споделила в историята си наистина звучиш като най-голямата глупачка. Сама си признаваш, че си била наивна, а наивноста е признак на глупост.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 20a78945fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отговорности от действия му се казва, преглъщаш и няма място за драми.
На мен ми се случи нещо доста по безобидно, но аз не виня жената която го причини, а само мен, защото тя толкова си може. Харесвах я, казах и го, тя не отговори, не направи нищо и аз помислих че просто е объркана. След това направих пак опит, беше ясна, но проблемът беше, че беше разказала нещата по начин, все едно съм някакъв нечовек и в работата и на гаджето си. Чувствах се ужасно, защото беше разкрасила и преувеличила случката до степен, да си мисля че съм някакъв престъпник който я тормози, представям си как е изглеждало в другите очи, а аз на мравката път правя и винаги съм бил коректен с хората.
Животът е урок, това е.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 05701367f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Забрави го и продължи напред. Няма смисъл да губиш време от живота си.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 3ee470fd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мило момиче всяко нещо в живота ни идва с определена цел, дори и неподходящите човеци, неизживените чувства, всичко... няма случайности. Идва с цел, с урок, да си направиш извод от всичко, да те подготви животът към сходни ситуации....
аз бях подлъгана горе долу по сходен начин с тази разлика, че не работихме заедно.... забравях го 2 години.... с новата работа, която намерих почти не мисля за него, но обица на ухото ми остана, сега гледам да не допускам такова отношение към себе си..

Желая ви всичко най най на всички, които прочетат поста и темата! Бъдете щастливи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: be75f4f40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не, че е някво утешение, но бъди сигурна, че г-н кръшкач ще изневери отново на гаджето, най-вероятно вече го е направил. Тая порода са си такива. Най-вероятно оная вече го е зарязала, че и се е хапала, че не го е разкара още като е разбрала за тебе, така, че спокойно, разните измекяри рано или късни всички ги разбират. Не се терзай.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 92d865e829
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си сама, и аз все още се опитвам да преодолея чувството на срам, наивност и измама вече година след като приключих контакт с един такъв лъжец. Такива емоции демонстрираше, такова чудо... зор да ме убеди колко ме обича, без да съм си просила отношение, напротив.. казвах му да не говори ако не го чувства истински, че нямам нужда от излишни излияния, тъкмо защото игрите на чувства ме отвращават. Но, който си е свикнал да лъже и манипулира- няма спирачки, нито приема, нито предава. Оказа се, че през цялото време се е опитвал да си връща бившата и само защото тя се беше хванала с друг, той ме е ползвал за емоционална изтривалка. Накрая не можеше вече да прикрива яда си и цинизмът му стигна до там да се опитва да ме ползва за кошче за душевни отпадъци и да си изкарва лошото настроение върху мен, като че ли аз съм му виновна за това, че хитрите му номера на сто фронта се увенчават с неуспех. Грозна и малодушна работа на комплексирани хора е това. И мен ме е яд, че още не мога да си простя в каква измама бях въвлечена и че срещу коректното ми отношение получих една голяма помия, но какво да се прави, това е животът. Трябва и ти, и аз да продължим напред и времето веднъж завинаги да заличи лошите ни спомени.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: e3c8820d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Нормални неща от живота, свиквай, всеки мъж иска хубави неща от жената, тя е да помага на мъжът да има баланс в живота и да е щастлив, поне деликатно си разбрала, че можеш да си любовница при него.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: a3f66bcae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Странни, детски и лекомислени постъпки. Права е една моя позната, която понякога когато се лежим ми е казвала "Жените обичат чрез ушите си"". Е, поне сте били необвързани и други не са страдали от вашите глупави и емоционални постъпки. Лично аз за пръв път бях с жена след казармата и вече бях студент, така, че това беше на почти 21 годишна възраст. До този момент само веднъж ме беше целунало чешко момиче на морето, лятото преди казармата иначе аз нямаше да посмея и това да направя. Даже и първите месеци след казармата продължавах да бъда срамежлив смотаняк, въпреки, че служих в елитно поделение, и се предполага, че сме смели. Да, но има различни видове смелост, едно е да си с момиче, а съвсем друга е смелост при скока от АН-чето. След връзката ми с тази повече от 10 години по-възрастна от мен, колежка на майка ми, пред мен се отвори съвсем нов и с други чувства свят. Продължех си тренировките по джудо, започнати още от девети клас и прекъсната само от казармата, но пък там тренирахме нещо като бойно самбо, но в съвсем твърд вариант. Тогава поне мислите ми бяха по-чисти и детски, сега вече бях обхванат само от мисъл за момичета и жени. На морето завързвах познанства с гедерейски и чешки момичета. Не беше проблем, поне на външен вид в тялото изглеждах атрактивно, широкоплещест, гъвкав, със здрави и силни ръце, мощни рамена, тесен ханш и таз, но за съжаление със сравнително детска физиономия. Така преминаха студентските ми години през разни влюбвания и флиртове, както и с някои контакти с колежки както от нашият ВУЗ, така и от други. Започнах работа в един институт в областта на електрониката, бързо станах научен сътрудник, бях на 26-27 години. Толкова много колежки, обвързани и необвързани, но с едни общи черти умни, възпитани, културни, излишно е да казвам, че са и високо образовани. Мда-а-а, много хубави времена, но вече трябваше всичко да е много потайно и дискретно, вече бях почти женен, а и колежките имаха контакти от различен вид. Оказах се завършен мръсник и нравствен отпадък, съзнавам го, но то беше по-силно от мен. Сигурно е някакъв комплекс. Все едно съм някакъм емоционален и нравствен "доктор Джекил и мистър Хайд". Все едно доказвах на майка ми, че не съм смотаняк или и тук не съм прав. Е, вече няма време за корекции и промяна. На никоя не съм казвал, че я обичам. Казвах, че съм влюбен, харесвам я, желая я, но обичта е само на жена ми. На краят всеки си сяда на задника, така и стана. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 9c2554d256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Поредното доказателство за пропадналостта на работещите в офис.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker