Има ли надежда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли надежда
преди: 9 месеца, 4 дни, прочетена 924 пъти
Здравейте, с приятеля ми сме 4 ходини заедно, през които той ми е изневерявал два пъти с две жени- с едната сексуална връзка около година, с другата се влюби в нея за година. Прощавала съм всичко но след последната случка, в която той ми каза че е избрал да остане с мен защото тя не е искала връзка с него, нещо в мен се пречупи и не знам какво се случи запознах се с едно момче, видяхме се и правихме секс. Никога дотогава не бях поглеждала дори, нито мислила за друг мъж. Изпитах вина и признах на приятеля ми за станалото, казах и причината защо се е случило. Той иска да оправим нещата, казвайки че разбирайки докъде съм стигнала, заради неговите лъжи и колко много ме. Енаранил, и е осъзнал че не иска да ме загуби. Въпроса е че аз сега съм много и объркана. Той иска да ходим на терапевт, самия той вече ходи 2 седмици. Казва че го прави за да се промени за да имаме нормални отношения. Апоред вас такъв човек, който не само на мен а и в предишните си връзки е изневерявал многократно, има ли надежда да се промени? Той казва че започва да изневерява когато във връзката нещо куца и не бъде разбран. За мен това не е оправдание защото правилното е да прекрати връзката а не да изневерява. Казва че започне ли да изневерява, изпитва някакво удоволствие от това че се забимава с две жени. И казва че иска да се промени затова е започнал да ходи на психолог за да видя че иска промяна. Не знам възможна ли е…
От друга страна аз съм човек който… никога.. наистина никога не е изневерявал. Дори тази случка не е изневяра защото ние не бяхме заедно когато се случи, но изпитах вина защото той уж иска да се оправим. На мен никога не ми се е случвало да се занимавам с двама едновременно. Дори не ми се беше случвало досега секс на първа среща. Във това момче с което се запознах, видях много положителни качества, много неща които търся в партньор, даже с него като че ли по-добре се разбираме. Той също знае за цялата ситуация с приятеля ми. Не знам какво да правя в момента изключително съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 4 дни
hash: a853e745f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Здравей. Ако искаш кратък отговор - не, няма надежда, няма и да има, не си губи времето. Сега по същество. По неясни за мен причини явно си до болка закачена за този тип. Вярна си му като куче, простила си му гнусните му изневери, които на всичкото отгоре са си били чисти паралелни връзки, докато е във връзка и с теб. Очевидно той е наясно, че ти си една сигурна опция за връзка, която да му дава спокойствие, че винаги ще има една девойка да го чака в случай, че с другите не проработи. С цялата си наглост и безочие ти заявява, че е с теб, защото друга не го иска? ! Момиче, искрено те моля, събуди се! Звучиш като такова свястно и добро същество, не се оставяй на такъв боклук да те изпозлва и да се гаври с теб и чувствата ти. Каквото и да сте имали, колкото и да си свикнала с него, погледни рационално на нещата и му бий шута. Това, че е тръгнал на терапия е чудесно, защото определено такъв нарцисист трябва да се лекува, но такива хора не се променят. Това трябва да ти е кристално ясно. Терапевта не е магьосник, а той ако цял живот е такъв, ще му отнемат години дори за най-малката промяна. Замисли се готова ли си да погубиш младостта си, нервите си, да понесеш още обиди, предателства и какво ли още не заради такова долно подобие на мъж?

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 3fd99acde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не. Топне ли го в друга-край. Може да звучи крайно, но как го гледаш изобщо? Та той се е изгаврил и продължава да го прави! Защо искаш да си с лъжец?

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: e144baa9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До 2. Хайде ся, да не бъдем такива моралисти. И ти ще правиш същото като авторката, ако гаджето ти готино и си влюбена до уши. Просто жените сте такива. За някои мъже създавате правила, за някои - създавате изключения! Както го почувствате там долу.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 56575a9011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти самата си наясно с отговора на въпроса си. Няма да има промяна, да ходи на 100 психолози ако ще. Отначало уж всичко ще е ок, след това ще започне пак с курвалъка. Защото така му харесва и го влече, Това, че бил неразбран и пр. са глупости, оправдания за наивници. Ти няма за какво да ходиш на терапевт, да си ходи той като иска. Достатъчно време, любов и внимание си му дала, получила си лъжи и предателство. Стига му толкова. Като не е ценил, каквото има, не го заслужава. Разкарай го и продължи с новото момче.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: c1f2802aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз бих те попитала не дали има надежда, а ти имаш ли достойнство? Че надежда няма, е ясно, но ако ти е останало поне малко самоуважение, бягай от този докато не ти е сринал самочувствието съвсем. Хубаво е, че нямате деца, така че за теб възможността да намериш някой, който те заслужава предстои. Този ще си остане вечно такъв, такива са все едни неясни, нерешителни, незнаещи коя и какво искат... като малко му е засегнато егото бяга при едната, като почне да не му е сгодно с нея.. търси пристан обратно. С една дума - пълен п. тьо

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 7cb63cf37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Изборът е твой, както го чувстваш, така деиствай.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 8eb56bdf18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бягай и никога не го поглеждай този. Жена ми е същата само, че аз търпя 18 години. Не изпитвам щастие. Като се заговори за изневери в компания с приятели и се чудя къде да се дена от срам, че жена ми постоянно ми изневерява. Никога не съм й изневерявал, защото не го разбирам това как можеш да го направиш и после да погледнеш парньора си. Отваряли са се много възможности, но винаги съм отблъсквал такива отношения, защото такова ми е разбирането, ако съм свободен ок, но във връзка дори и токсична, ми се струва, че ще затъна още повече... Малкото приятели, на които съм споделил отвръщат, че повече биха повярвали аз да съм изневеряващият, а съпругата ми света вода, но реалността е друга.
Като я подхване и става странна и започваме да се караме. Реве, тръшка се само аз съм бил, отрича и никога не признава. Изтрива снимките (уви и снимки имаше), чатове и фейсбук, и после твърди налудничаво, че не е имало нищо всичко е изтрито. Децата се нагледаха на скандали. Искам да се разведа, тя не иска, естествено. Ще кажете ти луд ли си, че търпиш заслужаваш си го. Тя е потайна и прикрита. Първите години нищо не разбрах, после един ден така се случи, че разбрах накуп за 8 връзки, които е имала - отворих Фейсбука й. Но с деца вече, и като с прозореца на Овертон, малко по малко и вече се чувствам смазан и размазан. Много съм мислил защо го прави или ако се влюби в някой да се взимат и да ме остави, но това не се случва, търси адреналин. Очевидно, е че съм изпаднал в силна зависимост, за което аз съм си виновен, че нямам воля да се отърва. Не правете живота си филм на ужасите и не давайте втори шанс на такива връзки, защото така сами си слагате въжето на врата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 04beccb6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Малко късно те е обзело объркването. Още при първата изневяра е трябвало да се разделиш с този човек. Ти прощаваш това продължително предателство, изтърпяваш следващото, накрая се изтрескваш с някакъв, че и признаваш накрая? ! Тук аз виждам само тъпи изпълнения и от двете страни.
С кого колко ще се оправиш и какви ще бъдат отношенията никой не може да познае. Отношенията зависят от зрелостта на всички участници. А, не виждам някава зрялост тук. По принцип, е настъпило голямо разпищолване на тема секс. То, проститутки, то компаньонки, то не знам какъв секс. Да, сексът е много важен, но не може да минеш целия си живот само с ръгане с някого. Много повърхностно отношение към живота, много. Не знам до къде ще стигнем като цивилизация. Страх ме е за следващите поколения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker