Не знам какво да я правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да я правя
преди: 8 месеца, 27 дни, прочетена 1595 пъти
Имам голям проблем. Аз съм на 38, тя на 36. Има дете, казах си какво пък толкова, не е проблем.
Беше свита и срамежлива в началото, личеше си че е в депресия и че е подтисната. Явно съм решил че съм спасителя, че някак тя е жертва.
Сега 2 години по-късно не знам какво да правя. Няма го това срамежливо и свенливо момиче. Живеят при мен, но показва ясно, че не желае класическо старомодно семейство. Не полага грижи в къщи, не и е важно, някак седи безотговорна, оправдава се че няма време или с детето. Мислех че е някакъв период или поредната и емоционална дупка, но не е. Покривам повечето разходи, говорим постоянно за нейните проблеми, дупки, драми, нестабилна е. Рядко говорим за мен, не и стои важно. Компенсира емоционалните си състояния само с пазаруване на дрехи, желание за почивки, заведения, но не и с желание да си остане в къщи. Не може да остане насаме със себе си, в къщи е отнесена, вяла и не знам дали някога ще се подобри, мислех че и трябва адаптация. Развела се защото изпаднала в някакво състояние, човека правил всичко за тях, но не било достатъчно. С времето ми споделяше че я притеснява някакъв бивш, искал контакт с нея, но тя го разкарала. Не разбрах защо ми споделя за него, радвам се че го е разкарала, но говореше за това ентусиазирано, разпалено, обвиняваше го че бил еди какъв си, такива емоции рядко влага, меланхолична е по принцип, отделно защо ще обвинява някой, към който е безразлична. Чух и за други бивши от трети хора и там си затворих очите. Както казах финансово съм добре, искам да е добре, но ме притеснява че може това да я задържа, както казах от други хора дочух това онова, все е търсила стабилност. Ако моделът за търсене и е такъв е много вероятно да съм просто удобен. Нейната обърканост и мисли ми се отразяват, винаги съм бил спокоен и дисциплиниран, но сега започвам да се клатя, защото трябва да правя компромиси с толкова много неща, като ми е трудно да комуникирам с нея за тези неща, свкаш си прави каквото може и всичко друго е страшно усилие за нея.
Ще питате вероятно какво харесвам в нея. Тя не е лош човек, красива е, не е някоя слобна жена която само иска.
Не мога да разбера Сали съм само удобен компромис или ме обича. С толкова мъже в живота си някак ми се вижда трудно да ме обича, някак мисля че и трябва време за да заживеем нормално, но и в това не съм сигурен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 419e74eadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Жената си търси някой да я осигури във всички аспекти, нестабилна е емоционално, въодушевява се само от парцаляци, елементарна като личност. От тук натам, няма значение колко те обича, това съжителство не те удовлетворява. Аз не бих си го причинявла за вечни времена. Вие сте млади, трябва ви енергия, ентусиазъм.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: c8d8eef484
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Alfa widow
Тъгува по някой топ мъж който е изтървала, ти си го усетил - компромис с тебе за да не е сама.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: cdafcc4ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не разбирам защо се хващате с жени с деца от други мъже. Малко ли са ви жените без подобен багаж, които са сами? Повече от очевидно е, че те ползва за портфейл. Не те обича и ще те побърка до такава степен, че ще се чудиш откъде ти е дошло.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 76a2b8a525
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не знаеш какво да правиш, защото някъде там в началото си видял, че е проста и безотговорна, обаче да не си сам, красива била и си решил, че плюсовете са повече от минусите, ама сега просто плащаш сметката за твоите избори. Ти какво очакваше, тя да е влюбена като 20 годишна тинейджърка? Или да ти чисти и готви, при положение че цял живот не го е правила. Бас държа че детето и е отгледано при баба и дядо, докато тя тича тук там иначе от къде време за мъже, сама с дете. Манията за шопинг и парцалки, емоционалните и състояния, нищо необосновано. Бас държа че не е прочела една книга през живота си, за образование дума не може да става. Е как да живее такава жена с претенции? На чужд гръб разбира се.

Нали не мислиш, че жена с дете и голям брой мъже, ще се е влюбвала във всеки с който е била, еле пък сега след всички тези бройки които е натрупала? Играете си на семейство, тя ти пуска, ти си боднал чушката, ще плащаш, такъв е живота през нейните очи. Само че да топваш не е достатъчно след едно време и тя няма да е виновна, защото тя толкова си може, ти го виждаш. Лоялност, привързаност, емоция от такава? Забрави. Тя си мисли детето, парцалките, да отиде някъде да си гледа кефа, много и е зор за мръсните ти чорапи и проблемите ти. Кой как си го направи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: ac34108e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не знам човек какво да ти кажа... защо си избрал жена с дете? При мен на работата ми всички с изключение на мен (аз съм омъжена) са неомъжени и без деца, жени на 30 . Много често си мисля по тези теми, как България има отрицателен прираст и се чудя например защо моите колежки (хубави, симпатични и умни) не са женени (а знам че много искат да имат семейства). То примери като твоя много ясно го показват всъщност що. Честно казано ме е яд, защото несправедливостите много ме възмущават. Заради някаква егоистка, която използва мъжете, свестни жени си седят сами. Сигурно го има и обратното (мъжете самотници, или мъжете безработници, които не могат да задържат жена). Но ти ако имаш някакъв стандарт, преспокойно можеш да намериш неомъжвана и неразвеждана жена между 30-38 годишна възраст, да се опознаете, сключите брак и отгледате поколение заедно. Какъв ти е проблема?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: de7ad60313
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тази е абсолютен парцал. Паразит. Животът и се изчерпва с това, че е родила зорлем и цял живот сменя мъже и търси, кой да я изхранва. На всичкото отгоре е някаква емоционална пиявица, която се жалва за щяло и нещяло. И аз съм срещал такива жени. Впрочем, в БГ не е трудно да откриеш такава. Даже е супер лесно.

Какво можеш да направиш? Изгони я, без да и даваш пари. Да се оправя.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 9f0aaf0d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И аз съм на кръстопът какво решение да взема спрямо мъжа ми. Ние имаме дете и това е основното, което ме разколебава, защото тя е привързана към него. Иначе не чувствам да ме обича, просто мисля, че съм му удобна. Живеем в мой апартамент, изкарвам повече пари от него, не разчитам за повечето неща за купуване на него. Живеем като съквартиранти, предпочита да си гледа в телефона или телевизора, вместо да споделя нещо с мен, не проявява инициатива за секс. Аз преди бях активна да искам, но ми писна и това унижение все едно само аз си го прося. Така че и с това се примирих и вече сигурно от 5 месеца не сме се докоснали. Много ми тежи всичко това, чувствам се непълноценна. Единствено ме спира детето, но вече и това не знам дали трябва да е повод да седим заедно. Иначе не е скандалджия, но мълчи в повечето време, труден ми е разговорът с него. Може да си седи на дивана по цял ден и да не забелязва, че съм вкъщи. Вие поне нямате общо дете, щом така се чувстваш не е добре да седиш в тази връзка, по-добре проведи сериозен разговор с нея, кажи какво не те удовлетворява и ако няма промяна, си тръгни. Имаш време за нова връзка и за собствено дете.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 097c7c68db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз се изживях веднъж в ролята на спасителка и ужасно съжалявах.
След като господинът се пребори донякъде с емоционалните травми от бившата/бившите, реши да ми изневери. Поне не бях провайдър.
Щом бившият й е правел всичко за нея и на нея пак нещо й е липсвало е голяма червена лампа.
Явно проблемът е в по-бившия, за когото още мисли.
Всъщност защо сте с тази жена? Само защото е красива?

Ж 47

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 7f1c2484df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Честито. Нахендрил си се за касичка, твое дете няма да имаш, ще трябва да се задоволиш с храненик. Набивай и шута овреме, ако си със стабилни доходи бързо ще си хванеш младо момиче в детеродна възраст, направи си 2 ТВОИ деца и разбери какво означава щастието!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 88d0a8a2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не човек, никога, ама никога не излизай и имай отношения с разведена и сама жена с дете. А тази твойта има толкова червени флагове, че направо води класацията.
Виждам, че не си глупав, усещаш правилно нещата. Въпросът е защо си още с нея? Такива жени освен драма и разправии нищо друго няма да ти предложат. Има го този период на срамежливата и скромна в началото и после всичко излиза наяве. Не е сама случайно. А това с бившите е без коментар, тя говори разпалено за него, защото го иска, но не може да го има.
Такива мъже, като теб ги ползва, за да има кой да и оправя сметките. Няма обич при такива жени. Няма да ги псувам, но това са жени с огромен емоционален багаж и нямаш работа там. Ти си просто един провайдър за нея и ше става по-зле. Не стига, че гледаш чуждо дете, не стига, че слушаш за бившите ( как изобщо го допускаш това? ) ами и емоционално ше те срине до земята, карайки те да се чувстваш виновен за нейните проблеми, ще ти смачка напълно самочувствието.
Няма мъж, който е имал връзка с разведена, който да ти каже, че е супер и си заслужава. Сценария е един и същ. На мен през г годините яко ми налитаха разведени, защото изглеждам по голям и стабилен, но никога не си позволих да имам сериозни отношения с такива жени освен секс. Винаги провеждах 1 бърз разговор в удобен момент и понеже умея да ги предразполагам да говорят, си казваха всички проблеми и истинските им лица лъсваха без да усетят. Само че не усещат и колко негативно е всичко, което ми казват. Почти всичкк разведени мислят по един и същи начин, приемат ролята на жертвата и колко е зле бившия. Бегай с 200 докато не си направил дете без да искаш, ако изобщо има и секс. Че после ще стане ад.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: bf08767b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   """Не мога да разбера Сали съм само удобен компромис или ме обича. С толкова мъже в живота си някак ми се вижда трудно да ме обича, някак мисля че и трябва време за да заживеем нормално, но и в това не съм сигурен. """ Без да се правя на психоаналитик като Фройд, Павлов, Юнг, е повече от ясно, че Вие сте нещо като запасна позиция, повече от ясно е, че тя не Ви обича, ако изобщо тя може да изпитва подобно чувство. Вие сте временно удобен за употреба, не си правете някакви илюзии. При подходяща възможност, тя ще се премести на по-подходяща, но виждайки възрастта И, ще И е повече от трудно. Може само за сравнително кратък период от време да бъде оборотна. Моя лична препоръка, с която Вие най-вероятно няма да сте съгласен, предлагам да прекратите тази връзка. Не съм сигурен, как ще постъпите, ако имате общо дете. Най-добре е да нямате такова, тя не става за майка, а още по -малко за съпруга. Както казвахме в казармата ""при разведка боем и осъществяване на огневи контакт с превъзхождащ по численост и огнева поддръжка противник, следва незабавно оттегляне от зоната на огневи контакт и водене на ариергардни боеве"". Та затова Ви предлагам да се оттеглите, колкото по-рано, толкова по-добре. Намерете си стойностна жена, та ако ще да е с дете, но стойностна, консервативна в разбиранията си за семейство и общество. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 32250df17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   А вие не мислите ли за общо дете? Ако не, не мисля, че има смисъл да отглеждаш чуждото с един явно, отстрани погледнато меркантилен човек без интереси и хобита, нарцис, червена лампа е, че все говорите за нейните проблеми, а за твоите не. Ти покриваш повечето разходи, а вкъщи няма кой да изслуша твоите проблеми и грижи. Тя може да не е лош човек, но е лош партньор. Не мога да си представя някой, как може да е толкова нахален, да му покриват повечето разходи, дори да не те изслушва и дори да не си прави труда да изчисти или сготви. Жена съм и имам женска солидарност, , тук определено не.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 17e2c14082
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Правилно си усетил, удобен си й. Имало е някой бивш, когото е сложила на пиедестал, може би защото я е разкарал и говори егото й. Другите я дундуркате и й угаждате и затова не сте й интересни, просто ви оставя да я глезите и винаги нещо не й достига. Това нещо е онзи, по когото въздиша докато ти се трепеш и се чудиш на главата си ли да се изправиш, за да излезе от "депресията"

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 73cdb0de4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Казал си бил ''кво пък толкова, не е проблем. " Еми като си си казал така, сега ще си я влачиш с тебе и даже ако искаш, направи като един мой преподавател от университета - той я показва най-демонстративно по улиците, тя е с дете от друг, той плаща и дава кинтиТТИИТТТИИИ, ако и да е стиснат иначе; яд го е да даде 5 лв за пица или дюнер за себе си да яде, ама на оная дава ли, дава пари и харчи по нея! А тя даже по-дърта от него с 10 години! И той пак я развежда по улиците, гордеейки се с нея.
Та и ти тъй - води си я за ръчичка сега по улиците, хвърляй много кинти по нея, давай пари и на детето й и си гледай ''прекрасния'', ''разумен'' избор, който си направил! И да не забравиш после да мрънкаш как всички жени са коври, щото ти такава си си избрал, такава си ти харесва, така че кво мрънкаш тука, бе???

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 2c05ec82a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора - Благодаря на всички коментирали.
Някак не ми се иска са повярвам в тези неща, макар да ги подозирам. Не е лош човек, прави ми малки жестове, от време на време особено след това с бившия стана много загрижена, започна да казва “нас”, някак беше развълнувана, беше out of control, държеше се като тинейджърка. Сега пак се върна към старата меланхолия и не знам какво се случва. Сестра ми и се дразни, преди я харесваше много, но с времето казва, че правя прекалено много за нея, докато тя е някак потайна, седи в страни, не е като да я чувстваме част от семейството, тя страни.
Аз лично се чудя ако не ме обича, как може да седи до мен изобщо, с какви очи. Вярно че доста време я свалях докато се съгласи да излезем, както казах беше в дупка, но чак да няма никакви емоции към мен и да седи, не го разбирам.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 627b1ab56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Като жена ти казвам да си потърсиш друга. Редно е, щом покриваш повечето разходи, тя да домакинства. Обаче щом не го прави, или й искай да покрива разходите си и на детето чистачка или си намери друга жена. Според мен е във връзката, за да се грижиш за нея и детето й - финансово и емоционално.

Това, че имаш доход, не значи, че е редно да те точи за пари. А тя с какво допринася?

Ж, 24

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 063d25bee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторе:
Всичко това което си написал все едно аз съм го казал с разликата, че при нас няма дете. И двамата сме имали даване, но без взимане от емоционално нестабилни жени. При мен ситуацията беше същата с разликата, че с жената се познавам от 15 години. Беше ми на гости и стана така, че прескочихме границата и решихме да играем на семейство. За година и половина е сготвила 10 пъти в вкъщи и изчистила 2-3 пъти. Аз плащах всичко като дом, сметки, развлечения, почивки и получавах секс един, два пъти месечно. Чувствах се много кофти, защото всичко ставаше само когато тя има желание, моите желания не значеха нищо за нея. Моите проблеми не значеха нищо за нея. Знаех че това не е жената за мен, но в името да запазя тези взаимоотношения търпях. Проблема както при теб така и при мен е, че искаме красива жена до себе си и това ни привлича. Както казаха по горе ти си временна позиция, докато не намери нещо по добро от теб. Нещо което ще и носи пеперудки в стомаха и така цял живот ще си обикаля от мъж на мъж и ще обвинява колко са зле мъжете. Тя няма как тепърва да се научи да бъде домакиня, защото никога не е била такава. От това майка не става за семейство разбираш ли? Тя стои с теб заради сигурноста и не те обича. Моята когато реши да ме зареже ми изтъкна причина, че и е изчезнал лист хартия от багажа и не можела вече да живее на място на което няма доверие. Иначе съм бил перфектния мъж. Знай, че тези жени са повърхностни, имат и сериозни психологични проблеми и са умели лъжкини. Не вярвай на нищо от това което ти казва. Колкото по рано е разкараш от живота си, толкова по добре. Не очаквай от нея нищо хубаво. Моля, моденираторите да позволят автора да ми остави форма на контакт.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 962cb9ea4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, на мен пък не ми се иска да вярвам, че човек на близо 40 може да се остави да го оплетат така. Приеми истината- казват ти я всички. Тя била в дупка, но ако не се осъзнаеш в дупка ще си ти. Изглеждаш добър човек, но много наивен. Чудиш се защо стояла с теб? Ами защото някой трябва да я издържа, нея и детето и, след като не иска да работи. Вероятно и не може нищо, освен да харчи чужди пари.
Ако ме вярваш, има много прост тест. Остани няколко дни в къщи. кажи я, че са те уволнили и нямаш шанс скоро да започнеш работа. Спестените пари си ги издухал, няма да ти стигнат за месечните сметки. Затвори и кранчето, няма шопинг, глезотии, парцалаци и заведения. Изненадай я, че се налага веднага да започне работа, защото не можеш да ги издържаш повече. И гледай тогава що са драми и депресии.
Като спрат облагите, ще разбереш колко са и чувствата.
Само че за съжаление нямаш характер и воля да се отървеш от един паразит.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 3d3c3db4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Поредната тема за опасността от сингъл-мамите.
Как пък мъжете никога не се научават, как винаги тяхната "не е таква".

Авторе, нищо не "можеш да я правиш". Само какво ТИ ще направиш можеш да контролираш, но няма да го направиш, то е ясно защо - пълен слабак и безгръбначно си. Решението ти е елементарно: нищо не казваш, сменяваш ключалката когато тях ги няма, изхвърляш пред вратата техните боклуци, и казваш : "до тук съм. Друг да се грижи за тебе". И не поглеждаш назад.

Но както всяка подобна тема на твоята, няма да го направиш, защото "тя не е лоша" и подобни глупости. А реалността която виждаме ние отстрани е: ти си льольо и нямаш качествата да бъдеш Мъж. Знаеш, че зарежеш ли я, те чакат пак години на сухо докато не се появи следващата, която пак ще е специална. Това което трябва да промениш е СЕБЕ СИ, да се научиш как да живееш на първо място сам и да се заобичаш. Едва тогава ще можеш да имаш пълноценни отношения с жените. Докато се държиш към себе си по подобен начин и другите ще го правят - ще те мачат, използват, злоупотребяват с теб. Просто защото ти самия го позволяваш.


Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 645cafa8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора последно.
Тя работи, изкарва пари, но ме притеснява че не заделя, всичко отива за някакви глупости. Виждам че е свикнала и иска само да е някъде навън, което струва пари. Аз понеже и угаждам, усещам че ме приема за сродна душа в тези нейни начинания, да има с кой да ходи някъде. Само че аз искам домът ми да е дом, да сме добре и там, а не сме. В къщи сякаш сме си чужди, сякаш е друг човек. Натяква, тръшка се, изпада в някакви свои състояния и всичко това се оправя ско тръгнеме някъде на път, тогава свкаш всичко изчезва за малко. Но бе виждам как може постоянно да сме някъде, мисля че ако не сме добре в къщи, няма да сме добре никъде.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 6474d23129
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   17, не всички сингъл мами са такива, не всички жени са такива. Сега много рядко жена да има уменията за готвене по-специално на нашите майки, но истината е, че ако е както в една тема имаше израз "синеока хубавица", то е ясно, че не върви да бъде само пред печката, и мъжа ще гледа да си я задържи и с някое друго излизане, ако е читав и не иска да я изгуби, ако е някоя красавица, тя знае, че дори да не е с този, има още 5 опции: но влюбената жена не мисли в опции, дори да е красива. Тя ще изслуша мъжа, ще му прави изненади (много мои приятелки правят много повече изненади на мъжете си, отколкото те на тях, даже във връзките им само ТЕ правят изненадите), ако е по-разхвърляна или той има забележки за детето, децата, тя ще се старае: ключовата дума е старание. Жена, която обича, старае се, ще обърне планини. Жалкото е, че при такива жени мъжете им са нещо от сорта на твоята приятелка.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: e1772c66b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Нищо пич, сигурен съм че в началото свирките са били на ниво. Разкарай я, нищо по различно от това което е сега няма да видиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: ad18786900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Като прочетох коментар 20, то е ясна работата - ти си я искаш такава и ще си седиш с нея. Тогава за кво пусна тая безсмислена тема, да си упражняваш пръстите по клавиатурата?
Седнал да мрънка тука, пък си обича и иска такава, да си я дундурка и тя само да ти харчи парите. Аре, у лево, турма и двамата, лика прилика сте си.

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 0050265d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Каквото си търсил си намерил. Поредната принцеса прокопсала само със з*дник. От българските жени по-мързеливи няма в това се убедих. Дай им само някой да ги хрантути а те по шопинг, молове и да си клатят краката, но няма как да е доволна въпреки всичко. Сърби я.
Жена 36

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 1790734e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   21, така е имало някъде някаква самотна майка, която не била като другите. Само, че още никой не я бил виждал или срещал.
И нека е ясно на всички - самотните майки са огромен социален паразит. Всеки е имал вземане даване със самотна майка - къде лично, къде професионално. Така, че няма какво да ви обяснявам що за нещо са. Със здраве.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 54351926c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 21. Толкова глупости не бях чел. Жената да се стараела викаш. Тя сменила 100 мъже, гледала си интереса, не гледала интереса на детето си, зарязвала мъже като носни кърпички, изведнъж ще се кротне, ще стане загрижена за всички, що за дивотии.
“Синеоката хубавица” за която говориш ще е там, където има най-голяма изгода за момента, често е с най-грозния и ужасен мъж на планетата ( циганин, някой дебелак, някой на 60 години). Защо ли? Защото често всяка жена търси красивия, високия, с големия, който да има адски много пари. И тъй като красивия и високия имат избор и не са балъци, често неглижират и не обръщат внимание на “синеоката хубавица” или не я взимат на сериозно, ако имат взаимоотношения не ги задълбочават и нямат никакво намерение да и дадат част от своето аз, само защото е красива, просто си бодът и после продължават. Така тя трябва да не се занимава с тези утрепки, които не им дреме много, а и трябва някой, който да я оцени. Така се мятат точно на този дето може да ги глези най-много, който дава най-много пари, този който иска да си я води навън и да си я показва, ама изобщо не се замисля, че там където я води са я набримчили десетки и стотици мъже, и той докато се мисли за велик, тия дето са я боднали седят и се хилят отстрани що за будала е той, често не са и умни и не им е проблем нищо. Такива се намират, него го е страх тя да не го остави, защото в жалкия ди живот няма да има друга такава която да го понася такъв, какъвто е, тя пък може да си живее на гърба му и да си прави каквото си поиска, защото знае, че той не е мъж и че дава ли дава за нея. Е разбира се няма да го уважава, защото го вижда какъв е, ще си мисли за друг докато този тип и е отгоре, ама какво от това, живота продължава и за това такива изпадат в депресии, защото им е много хубав живота, макар да парадират че имат такъв. Примери има много, не е нужно даже да ги пиша.
За “самотните майки” не ми ги хвали, една на десет стават що годе и то пак не е сигурно, някога и те са били омъжени ама са направили избор, който е довел до втори, после трети, а не познавам човек който да е правил само грешни избори за важните неща и изведнъж да е цъфнал и вързал.
Та за какво му е на един мъж жена която не готви, която е глупава, която е емоционално скопена, която може да послужи само за показване и то пак не точно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 962cb9ea4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   После ганьо бил виновен, че е прост, ограничен, безсърдечен, не може да оцени една жена и не иска в къщата си самотна майка с едно, че и две чужди деца. Е, авторът като я е прибрал тази, угажда и на капризите, търпи и психичните отклонения, какво е постигнал?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 672c924e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   до 27.
Той и няма да постигне, дори да има най-голямото желание за това. То тази не се е кротнала до тази възраст, сега ще си намести празнотите, глупостите в главата и простотията. Забелязал съм че един човек или става или не, средно положение няма.
А като чета пича само тича да и угажда на прищявките, а тя се мисли за много оборотна с голямо самочувствие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker