Излизане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излизане
преди: 8 месеца, 26 дни, прочетена 939 пъти
Разделих се с приятелката си преди по-малко от 3 седмици. Тя вече е с друг човек и дори поства публично снимки с него. Видях, че го е добавила в приятели във фейсбук само около седмица след раздялата ни. Сигурен съм, че не е изневерявала физически, може да си е писала с него още преди или да го е пазила като резерва. На мен лично ми е криво, защото това беше 6 месечна връзка, а тя продължава на следващия ден още след като аз я прекратих връзката (имаше много червени лампи).

На вас случвало ли ви се е това? Как е възможно човек да продължи веднага с друг, дори и да си е писал с този човек? Аз лично си пиша с някои жени сега, общувам, но съм много изморен от връзката и не се чувствам готов за нова връзка, камо ли да публикувам вече снимки с нова приятелка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: beadbdf587
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   На всички се е случвало. Хората не случайно повтарят мъдростта за маймуната и клона. Приеми, че жените са такива. Винаги, във всеки един момент, независимо с колко успешен и красив мъж са във връзка, те сканират обкръжението си за някой още по-по от текущия, с когото да усетят “тръпка”. Ако такъв се появи, текущия рязко изгаря. Изведнъж той се оказва скучен, недостатъчно успял, алкохолик, агресивен и т. н оправдания, с които жената оправдава в собствената си глава желанието за раздяла. Като поостареят и кандидатите секнат, обикновено се кротват с последния в редичката будали.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 9582e93673
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Човек трябва да остане сам, докато не се оттърси. Ако веднага скачаш в други отношения, значи лъжеш себе си и другата страна. Даже е е признак за леко поведение на липса на сексуална хигиена. И новата връзка бързо ще издиша. Прочети за rebound relationship.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: f7e62771d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Tи си се разделил с нея заради червени лампи, пишеш си с някои, ама бившата защо не прави точно като теб? ! Ами, защото не си ти. Това е нейната рекция на твоето отхвърляне.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 2f5572f4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тоест страдаш за жена, за която си бил един от многото, голяма грешка и доста безполезно. Трябва да се избавиш от това чувство за собственост и да се избавиш от очаквания към следващите ти жени, тогава живота ще ти стане доста по-безпроблемен.
Факта че се мята от мъж на мъж ми говори, не толкова добре за нея, макар че се среща не е като да е първата такава, като шансовете за нещо “грандиозно” и “неповторимо” намаляват със всеки следващ, не питай защо, приеми че е вярно.

Човек ако не се чувства добре сам, няма да може да е добре и с някой друг, чисто психологически не е възможно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: ab38013993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хората са различни, нормално е, да е имала някои друг, за резерва, може да е обиграна, никои не иска да е сам, след раздяла с някои, защото всеки иска щастие в живота си, да не ти пука, всякакви хора има, търси коректен човек за отношения, това е точния път за теб в живота.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: b189ff1a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На мен ми се е случвало същото, но от мъже.
Най-"любимата" ми случка беше с един мъж, с когото имахме връзка (но явно не беше така за него) и точно ден след като прекратихме отношения, той обяви публично връзката с любовта на живота си зад гърба ми, като беше скрил дори събитието във фейсбук от мен, за да не видя и да не му правя проблеми.

Паралелно с това започна да се държи много студено с мен, да си публикува депресарски снимки и др., макар и уж да бяхме останали "приятели" след раздялата и уж и двамата да я искахме тази раздяла.
Чак след месеци, когато разбрах за причината от странични хора, ми стана ясно каква е цялата драма. Още преди да се разделим е започнал да говори за мен всякакви неща от типа, че му изневерявам, че съм го наранила и разни подобни. И после е дошла прекрасната му любов на живота, която да го спаси от злата жена и да го направи щастлив.

Паднах като разбрах какви ги е бръщолевил, докато в същото време аз се притеснявах за него и даже го питах как е... :D

Ta, да. В твоя случай поне вече официално сте били разделени като е започнала срещите. Което е нормално. И двамата се опитвате да продължите напред просто. Това е нейния начин да се справи с раздялата, а може и да се опитва да те накара да ревнуваш.
Тези първи връзки след раздялата не се застояват и са без значение. Спри да я следваш' насам-натам. Махни я от социалните мрежи и си продължавай сам известно време докато не ти мине изцяло. После си намери твоето момиче и толкова. :) Горе главата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 19b81f53e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като си прекратил връзката, защо и ровиш профила и гледаш снимките? Вече не е с теб и може да прави каквото си иска. Това не те засяга.
Криво ти е защото тя вече има друг, а ти си сам. Ако ти сега имаше гадже, а тя не, нямаше да ти пука.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 0880c986f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разделили сте се, тя не те кефи, защо точно ти пука с кой се е събрала, след колко време се е събрала и т. н. Гледай си твоя живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker