Намиране на жена на по-късна възраст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намиране на жена на по-късна възраст
преди: 9 месеца, 9 часа, прочетена 1597 пъти
Здравейте. Мъж съм на 33г. Заглавието на темата може би ви подсеща, че много много не ми върви с жените. Нямам приятелка. Имал съм само веднъж преди доста години. Имал съм и няколко неуспешни опита с други. Общо взето годините си летят. Най-хубавите години ми минаха забит в учебниците и вкъщи. Минаха в срам и притеснения да общувам с жени. Забелязвам, че има доста мъже например на 40+ години, които също като мен никакви ги е нямало с жените като по-млади, а и на дали и сега са особено по-различни в това отношение. Но тези мъже с годините на работа чисто кариерно и финансово са понапреднали. И около тях се навъртат доста добре сложени млади жени. Вземам за пример мой съсед лекар, около 42-3 годишен, който преди 2-3 години се ожени за може би с 15 години по млада от него жена за каквато на дали би имал смелостта дори да си помисли в ученическите или студентските години. Дори и две деца имат вече. Мисля го това нещо и за себе си. Имам професия, имам не лош доход, имам свой дом и разходите ми са почти нищожни, защото освен за битови сметки и храна аз няма за какво друго да плащам. Я отида 1-2 пъти на 2 месеца в някой ресторант и веднъж в годината на някоя екскурзия и толкова. С времето парите се трупат и след 10-15 години се оказва, че имаш хич не малко пари, пък и кариера. Не ми се получава нищо с жените сега. Отбягват ме. Просто, защото съм срамежлив и нямам подход. Да, много добре знам, че след години, ако случайно съм се издигнал в работата и имам и пари явно ще представлявам интерес за жени, които на дали ме харесват особено като мъж, а по-скоро харесват това, че ще съм като полезно изкопаемо. Но какво от това. Нали пак ще имам красива жена до себе си, за каквато в момента, а и преди не съм си мечтал, нали пак ще имам шанс да имам наследник. Кое е толкова лошо? Ако мога да осигуря добър живот за една такава жена, какво лошо ще има? Няма ли да бъда доволен както аз, така и тя? Бих се радвал да коментирате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 52f3c02ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Единствено става ясно, че риеш по дъното.
За пръв път чувам чак такъв симп, който оправдава златотърсачките.
Ми, пожелавам ти да си намериш такава - заслужаваш си я.
Само не забравяй да пуснеш ДНК тест на детето, защото е доста вероятно да се окаже и чуждо. Но дори и да е така, аз някак не се съмнявам, че пак ще си намериш оправдание да продължиш да симпваш.
Дано написаното е с цел провокация, че ако е истина направо не ми се мисли какво бъдеще я чака държавата с толкова безгръбначни хора.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 3ca521936c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Имам 2-ма колеги, които никога не са имали сериозни приятелки - единия е на 45, другия на 38.
Не са педали - умилкват се около колежките, но колежките са обвързани и не се интесуват. И 2-мата са IT-та със сериозни доходи, собствени жилища, хубави коли и т. н, не са дебели, вероятно и не са прекалено грозни. Предполагам, че патките им са прекалено малки, за това нямат успех.
Та пиша това за да разбереш, че не си сам - има и други и като гледам ако не направиш нещо, така ще си останеш до ктая на живота си.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 312f4a67d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторе,
харчи парите за себе си. Не ги давай на разни шаврантии.
Ще ти ги осмучат и ще те захвърлат като парцал. Мои познати се опариха. Живей си живота възможно най- добре и не мисли за жени. Много хора в днешно време правят така.
Аз бях като теб и по едно време се ожених. Мога да те уверя че ако имаш много пари без жена се живее по- добре. Мъже които не умеят да се оправят с жените биват смачкани от тях рано или късно. И го правят много бавно и неусетно, като оная история за бавното сваряване на жабата. Даже на разчитай на редовен секс понеже в един момент го спират. А като идеш на проститутка, кеф ти руса, кеф ти 20 годишна, ако не ти хареса секса отиваш при друга. Сега гледам че като излезем с приятели по мъжки, без жените си прекарваме супер. Да се чуди човек оти ручахме жабетата. Ако можех да върна времето назад щях да опитам да намеря някоя жена в България (аз не живея в България) да ми роди дете и щях да и давам 2- 3 хилвди лева на месец да го гледа, но без да живея с нея.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: ecd11391f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Авторе на въпроса - дали можеш да си намериш приятелка и евентуално жена за създаване на семейство? - естествено, че можеш!

И не си възрастен - има много хора, които на по-късна възраст от твоята си намират съпруги.

Но недей си търси красива жена!
(дори и да станеш по-вървежен след години)
Красивата жена рядко ще бъде само твоя - имай го предвид!

На външен вид е достатъчно жената да ти допада! (и евентуално да е симпатична и приятна)
Гледай най-вече да е благочестива, добра, търпелива, сериозна, отговорна, всеотдайна... - това са важните качества в една жена, за да създадеш семейство с нея!

И още - търси жена с близки(или еднакви) до твоите интереси, цели и приоритети - с която да имате какво да си кажете и "да вървите в една посока"!

И не бързай, нещата много рядко се получават от раз.
Така, че - имай търпение!

-------------------------------------------

Сега, да ти обясня: има два основни варианта при търсенето - първия е да търсиш какъвто и да е тип жени:

При него - използваш всяка възможност за запознаване с жени, включително да ги заговориш на улицата, в метрото, в парка, на някоя опашка за нещо, на заведение... и т. н. т.
И недей слуша тези, които ти казват, че така няма да стане!

Аз примерно с жена си се запознах като я заговорих на улицата, тя си минаваше покрай мен...

Хващал съм си гадже като съм сядал на пейка в центъра до две девойки...

Така, че начини много, но важното е да бъдеш търпелив и да не се отказваш!


Вторият вариант е да си търсиш подходяща жена за теб по общи интереси, възгледи, хобита, приоритети. Значи трябва да влезеш в такива среди. Тоест по този вариант трябва да търсиш подходящата жена - на подходящото място!

Имам мой близък, въцърковен православен християнин, който искаше да си намери също такава вярваща жена и след дълги години търсене я откри в църквата...

Става също и варианта - да те запознаят с подходяща жена - твои близки или приятели, познати...

Но още веднъж ти казвам - не бързай, имаш достатъчно време! Не се отчайвай и не се отказвай!

Имам друг близък - повече от 10г. си търси подходяща жена, а беше вече над 40г, и всички му казваха, че нищо няма да излезе... Но човекът беше упорит и търпелив, и най-накрая я срещна, и вече от няколко години е женен и има прекрасно семейство!

Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос и това си е самата истина!

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 432d91dc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо лошо няма, авторе. Обаче, ако не си наистина добре финансово, ще трябва да се задоволиш с втора трета цедка жена. Не е трагедия човек да се примири с това, за да има наследници. Последното е може би най-важната задача на човек.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: e642f4ead0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторът съм до номер 1.
Разбирам какво искаш да кажеш. Не съм писал темата с цел провокация. Но какво да направя, като не ми върви с жените. Ето, казвам си го. Притеснителен и срамежлив съм. Не съм тийнейджър или на 21-22, че да се оправя. Как на 30 години да си променя социалните умения спрямо жените. Това звучи като кауза пердута малко.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 713ec59978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Лошото финансово състояние действително е "цедка" за жените. Аз примерно така си отсявам меркантилните кучки.

Авторе, 33 си е направо тийнейджърска възраст. Много влакове ще минат още през твоята гара. Хвани си някоя скромна женица, с която да си направите едно хармонично семейство. Меркантилната кучка само ще ти отрови живота и ще направи така да си спомняш с носталгия за самотните си години. От опит ти го казвам.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 73cecff6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравей,

Годините ти не са проблем - 33 е супер възраст. Ще срещнеш жена, единственото, за което апелирам е да не се отчайваш и да не правиш компромиси.

Също мисля и че си тръгнал в грешна посока. Говориш за жените като цяло, което ме навежда на мисълта, че няма някоя, която да се откроява в твоите очи. Недей да правиш компромиси и да си хващаш коя и да е жена. Съжителството изисква двойката да е равнопоставена по много показатели - външен вид, интелигентност, интереси, виждания за живота.

Пример - искаш жена домакиня. Много жени в днешно време искат да работят за да се чувстват добре и трудно ще ги затвориш в кухнята с един парцал и две деца. Тоест, ако това са вижданията ти за семейния живот - задължително ти трябва жена с подобни.

Пример 2 - компромис с интелетка в твоя полза - неизменно идва деня, в който се прибираш и виждаш само едно кухо парче, с което не можеш да обелиш две приказки и ще осъзнаеш, че предпочиташ да си сам. Обратния вариант с жена, която те превъзхожда, също не е ок, трябва да си мъж, а не някой свит до полата на жена си. Тоест, търси да е с интелект, сходен на твоя.

Пример 3 - компромис с външния вид. Срещаш жена, с твоето мислене, пасвате си като характери и изобщо е идеал жена, с малкото изключение, че не те привлича. Ще се напъваш 4-5 години и после жената ще пуска истории тук "след като родих, секса спря".

Така че, моят съвет към теб е: използвай времето, което имаш за да си изчистиш концепцията какво точно искаш. След като разбереш - не се задоволявай с по-малко. Като срещнеш женаТА, ще усетиш, че искаш нещо от този човек и нещата ще се случат. До докато просто търсиш жена, ще излъчваш едно отчаяние, което няма да е в твоя полза.

П. П. Имаш и привилегия. Като 30-годишна жена, мога да ти кажа, че необръзаните мъже (и жени де) са доста малко. Всички се оглеждат и когато в компанията има необвързани, те са единици и задължително се оглеждат един-друг. Така, че излизай, абсолютно задължително. Разшири си приятелския кръг и когато най-малко очакваш, нещата ще се наредят. Ако ще и на детски рожден ден да те канят - отивай, кой знае майката какви приятелки има. Вече ти си знаеш какви са ти интересите и каква среда ще предпочетеш. В днешно време, има много варианти за всякакъв тип хобита, по желание и в рокерски клуб може да търсиш. Но трябва да си навън, едва ли ще ти почука на вратата.

П. П. 2. А ти какво работиш? В смисъл, нямаш ли социални контакти на работа?

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a192601a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз има същия проблем като автора. На 33 съм. Аз се оглеждам доста обаче съм по притиснителен и затова трудно заговарям човек за първи път. И което момиче заговоря като за каръщина винаги е обвързана. Но мисля да не се отказвам ще се пробва колното мога. Има едни приятел той само си пише с момичета по 3, 4 излена няколко път с тях и всичко приключи, мо не се отказва.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: e0f005a1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не знам какво да ти кажа, някой е написал в коментарите ти оправдаваш златотарсачките. Ами малко така правиш, да, защото замисли се, трябва нещо да им предложиш на тия жени. Ти какво друго можеш да им предложиш освен заплата и апартамент, че те свестните момичета вече си ги имат тия работи. Не знам дали аз движа в някаква среда, дето не сме като другите, но аз лично съм на 33 имам ок работа за добри пари, собствено жилище и ремонтирам второ, което смятам да дам под наем, а и повечето ми приятелки са така. Имат си работа, имат си жилища.
Защо не се пробваш да се зарибиш по нещо, примерно катерене, каране на колело, пещернячество... примерно, знам ли, дори куче да си вземеш знаеш ли с колко хора ще се запознаеш покрай него. Опитай да се движиш в някви среди, а не само да мислиш как имаш апартамент и ок заплата, защото така само някоя простакеса ще лепнеш, дето ще се чудиш после какво да я правиш.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 2edee5abf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Една госпожица е писала тема "Стокхолмски синдром" по отношение на това как началникът и я е нападнал сексуално. Ами, авторе. Така като те чета, май след 10-15 години ти ще си от тези началници. Като одъртееш и се видиш в пари и власт ще ти дойде самочувствието и ще атакуваш нескопосано младите ти колежки. Пък може и някоя да ти върже, но гледай да не те изработи и да ти вземе и пари и имоти и коли, че и такива случаи ги има не един или два.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 1cd90ae4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Авторът съм. Тези дни бях на конференция по нашата специалност. Имаше доста млади колежки, които се навъртаха около по-възрастни колеги, а някои дори открито им се подмазваха и флиртуваха. Същите тези по-големи колеги нямат вид на някакви играчи и женкари и т. н. Въпреки това около тях пълно с млади и красиви жени. Също забелязах, но това си е всеизвестен факт, че младите и красиви колежки, ако бяха в компанията на някой по-млад колега, то той определено не беше някой, който е отговорен в работата си и който има изгледи да се развива и прогресира напред. Най-често е някой, който го раздава много тежко и е с някакво самочувствие. Знам много добре, че по-възрастните с по 15-20 години колеги на дали представляват някакъв интерес като мъже за младите колежки, а по-скоро интересът е в това, че са реализирани в професията и са с добро материално състояние. Най-често младите жени виждат в тях човек, който може да им съдейства по някакъв начин, нещо да се уредят и т. н. Но например един такъв мъж на 40 и няколко, дори 50 години, ако е сам, защо да не си намери по този начин млада и красива жена? Това е и моята мисъл. Пак се повтарям. Не ми върви сега с жените. Не съм отворен, не мога да ги свалям и ухажвам. Общо взето съм си малко темерут. За сметка на това пък гледам да се развивам като специалист и след време при добра реализация и заемане на по-висока длъжност със сигурност около мен ще се появят хубави жени. И да, ясно ми е, че няма да са привлечени от мъжките ми качества, няма да са привлечени от 40 годишен смотан мъж, който не може да говори с жена, но ще са привлечени от позицията ми и материалното ми състояние например. Знам, че пак ще ме хулите. Но какво мога друго да направя. На 33 съм. Не съм на 15-16, че да се уча как да общувам с жени те първа.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: dd9c87cc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Aвторе, не чакай да минат 15 години, да си богат и да се ожени някоя за теб. Достатъчно е, да не си темерут, който мълчи от страни. Сигурна съм, че и теб те заговарят колежките, но си се запънал, че си срамежлив. Поне по професионални теми не можеш ли да вържеш две приказки. Никой не може да чете, че имаш някакви комплекси или, че си нямал приятелка. Има и колежки, които са залягали над учебниците и са в твоето положение. Ти, почти само в къщи си стоиш и се вайкаш. Бъди по-активен, развивай някави итереси. Ако нямаш такива, няма и да имаш за какво да говориш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: aee30b8b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   След 10-15 години я камилата, я камиларя, Знаеш ли как ще изглеждаш тогава? Дали ще си в кондиция или ще си изпаднал още повече в летаргия? Дали здравословно ще си добре, дали ще ти се занимава да гониш жени или ще си се уморил и ще си от хората, които си лягат с кокошките. Изобщо, вятър работа. Все едно аз като жена почти на твоите години да се отрека от мъжете и да реша да уча и да се развивам, да печеля все повече пари и на 42-43 да направя инвитро от анонимен донор. На теория е възможно, тъй като нито пия, нито пуша, имала съм двама секс партньора в миналото. Но на практика едва ли ще забременея след 40. Та така и твоето намиране на жена минеш ли 40-те.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 1a27ea9092
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ех, авторе, авторе, защо си толкоз ти дезадаптивен и защо пусна тема пошла, като пак си знаеш твоето и ще го рецитираш дор до гроба. оти жабите ручахме? оти съвети ти писахме, като пак посредствените шафрантии са ти таргета? питам те, авторе, питам те и отговор не искам. то и няма.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 3648dc9d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе,
Сега съм на 49 и нито съм богат, нито имам някаква кариера.
В момента ми се свалят две жени на около 35, като едната ми е колежка, а другата е комшиика, която явно ми показа, че ме харесва!
Мога да ги мина и двете, но съм семеен и не смятам да изневерявам!
И двете май ги привлича външният ми вид, но колежката поне ме познава, като характер, докато комшииката най-вероятно няма на представа на колко съм, просто ме е харесала. И двете са хубави жени.
Пиша ти това, за да ти покажа, че не всичко до години, пари и кариера.
Действай;)

 
  ...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: e80bd44811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Момче, просто не бъди смотан. Аз съм жена на 67 г. Имам по-млад приятел, с когото живеем заедно година и нищо, а и винаги съм била с млади мъже. Важното е не възрастта, а увереността. Аз лично така ги избирам

 
  ...
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 600f4ccf94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   В много фирми уволняват служители ако се свалят и е правилно. На работа се работи! Остави колежките на мира!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: e87b763129
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторът съм. До номер 13.
Ами по професионални теми мога да говоря, мога и по-други теми да говоря, но това не създава интерес в жените, било то колежки или други. Общо взето за доста неща мога да говоря, но не и да привлека вниманието на някоя жена. Знам, че темата ми е глупава, знам, че и коментарите са ми глупави, но не виждам друг вариант за себе си, да имам жена освен израстването ми кариерно и финансово. Ако бях на 15-16... 20 години, да се ошлайфам, да мога да комуникирам с жените като мъж. Че аз съм на 33. Сега ли ще се уча? Че то е смешно. Мислил съм си да сменя и страната дори заради това нещо. Бил съм в Холандия, Дания и Германия на командировка за по 3 месеца. Уж хората там са студени, уж ни смятат нас за втора ръка, пък някакси доста по-лесно общувах с жените там - местни и други чужденки. Каквото и да заговорех на някоя винаги ми отвръщаха с усмивка. Някои може би и са имали интерес към мен, но не посмях да ги поканя на среща. Само бях излизал на среща с италианка. Тук като съм, се спичам напълно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker