Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота
преди: 9 месеца, 11 дни, прочетена 1121 пъти
Привет! Момче на 21 години съм. Като цяло, проблемът ми е самотата. Имам всичко-уча хубава специалност, имам чудесна работа, живея в собствен апартамент в центъра на София, имам и част от къща на морето, карам Мерцедес. Разбирам се чудесно с родителите си, подкрепят ме и ми помагат. Всичко това губи смисъл, след като вечер се прибера и няма с кого да го споделя. Изобщо не ми върви с момичетата и това ме съсипва. Мечтая да намеря своето момиче, на което да дам всичко и тя да бъде единствена за мен, но не ми се получава. Пълен съм с любов, която искам да дам, но просто няма на кого. Мечтата ми е една стабилна, сериозна връзка и това е може би единственото нещо в живота, което не мога и не мога да постигна. Не пия, много рядко излизам по дискотеки, единственият ми кусур е, че пуша. Смея да твърдя, че съм добър човек, винаги съм усмихнат, имам много приятели, обичам животни (имам куче), старая се да се държа добре с всички. Тренирам и не съм запуснат, не мога да си дам самооценка за вида, но се поддържам. Обаче явно има нещо в мен, което момичетата не харесват и просто не мога да разбера какво е. Обмислям да посетя и психолог да ми даде насоки, защото ми е адски криво. Бих се радваш хора, били в моето положение, да ми дадат някакъв съвет. Благодаря :).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 9d28a6effc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На 21 години-със собствен апартамент, къща на морето и мерцедес... -момичетата, разбират че има доста гнили неща покрай теб-или ти, или баща ти е мафиот, политик, или мутра- занимаваща се с наркотици и проституция-ЗАТОВА момичетата те избягват.
И аз да съм-и аз ще стоя далеч от теб, ако ще и да си красавец. Никое РАЗУМНО момиче, не би рискувало да го въвлекат в проституция или мутренски бизнес!

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: f270c39e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Има нещо в теб, което не е наред, затова така се получава...

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: a09ba045e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторе на въпроса - дали можеш да си намериш приятелка и евентуално жена за създаване на семейство? - естествено, че можеш! Ти си млад и животът е пред теб - просто имай търпение!

Друго важно нещо - не се хвърляй да търсиш красива жена, защото красивата жена рядко ще е само твоя...
А гледай най-вече да е добра, благочестива, сериозна, отговорна, всеотдайна!

И още - търси жена с близки(или еднакви) до твоите интереси, цели и приоритети - с която да имате какво да си кажете и "да вървите в една посока"!

И не бързай, нещата много рядко се получават от раз.
Така, че - имай търпение!

-------------------------------------------

Сега, да ти обясня: има два основни варианта при търсенето - първия е да търсиш какъвто и да е тип жени:

При него - използваш всяка възможност за запознаване с жени, включително да ги заговориш на улицата, в метрото, в парка, на някоя опашка за нещо, на заведение... и т. н. т.
И недей слуша тези, които ти казват, че така няма да стане!

Аз примерно с жена си се запознах като я заговорих на улицата, тя си минаваше покрай мен...

Хващал съм си гадже като съм сядал на пейка в центъра до две девойки...

Така, че начини много, но важното е да бъдеш търпелив и да не се отказваш!


Вторият вариант е да си търсиш подходяща жена за теб по общи интереси, възгледи, хобита, приоритети. Значи трябва да влезеш в такива среди. Тоест по този вариант трябва да търсиш подходящата жена - на подходящото място!

Имам мой близък, въцърковен православен християнин, който искаше да си намери също такава вярваща жена и след дълги години търсене я откри в църквата...

Става също и варианта - да те запознаят с подходяща жена - твои близки или приятели, познати...

Но още веднъж ти казвам - не бързай, имаш достатъчно време! Не се отчайвай и не се отказвай!

Имам друг близък - повече от 10г. си търси подходяща жена, а беше вече над 40г, и всички му казваха, че нищо няма да излезе... Но човекът беше упорит и търпелив, и най-накрая я срещна, и вече от няколко години е женен и има прекрасно семейство!

Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос и това си е самата истина!

Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 6cbb19fb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Сайтовете за запознанства почвай. Както се описа, ще те скъсат от ебане. Ще трябва само да ги поразкараш с Мерджана и да ги почерпиш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: d5c2cb06b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, пропусна да кажеш откъде купуваш коката. Дилърът ти е добър. Вервам ти!

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 92585fd713
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   На 21 със собствен апартамент в София, мерцедес и къща на морето? И как по-точно изкара тези пари с максимум 3-4 години трудов стаж? Или родителите ти ти дадоха всичко на готово и сега буквално са те оставили без нищо, за което да се бориш?

Ето затова децата трябва да се оставят сами да се оправят, колкото и пари да имат родителите им. Сега можеше да си на квартира в някоя панелка и да караш някой голф 2ка пред разпад. Тогава щеше да имаш стимул да събираш пари и да се бориш с живота, за да си купиш собсвен апартамент след години. Щеше да мечтаеш за скъпа кола, но тя за сега щеше да е просто един блян. Вместо това на 21 години си тръгнал да се вайкаш, че нямаш приятелка...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 2f706caeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: благодаря много на номер 3 за коментара <3. До останалите-не се занимавам с проституция или наркотици. Работя като програмист на металорежещи и металоогъващи машини за което съм преминал обучение в Германия. Отделно владея английски, немски и румънски и се занимавам и с преводи, съответно имам достатъчно добри доходи. Мерцедеса съм си го купил сам, апартамента го изплащам с малка помощ от нашите. :)

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: da8fc44a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Е, няма угодия... Ако беше "на квартира, без кола или такава в разпад" и прочие, щяха да го съсипят от подигравки, че е мизерник.

Авторът споделя, че учи, самостоятелен е, има добра работа и.. "ама ти си мафиот". Нормално е работещ да има добър стандарт, не е нормално да е само в няколко сфери. И вместо всички да се борим за такива доходи, ще линчуваме всеки, който не си брои стотинките до заплата. И какво лошо жилището да е наследствено? Ако родителите имат свободно, защо детето не живее там, ако си поема разходите? Трябва всички да обикаляме квартирите, за да има справедливост ли?

А авторът ще си намери, просто при всеки любовта и връзките идват по различно време. Не е намерил жената за него и е хубаво, че момичетата не го лъжат. Ако не усещаш, че това е твоят човек, по-добре да го оставиш да си намери точния за него, вместо да го използваш, за да не си сам.

Иначе всеки мъж с нормално отношение към жените би трябвало да намери половинка. Виж, за женомразците, сексистите, стиснатите и завиждащите кой имал кола и кой не, може да е по-трудно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: f66c2482f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Братле, от 3 години имам същия проблем, а преди бях доста добре с жените, но след една тежка раздяла нещо се пречупи в мен и станах някакъв където не бях преди и от тогава само надолу. При мен проблема е, че прекалено бързо искам да стават нещата и много рано показвам интерес, върнах се в спомените си от преди и осъзнах, че преди 3 години беше точно обратното. Чаках те да ми покажат първите сигнали и от там действах, а сега гледам коя ми харесва и отивам и действам, и често ми намирисват намеренията от ден 1, което е лошо щот жени. Никога не излагай намеренията и картите си прекалено рано.

Според мен точно защото го виждаш като някакъв вид постижение, някаква цел, нещо което гониш от там се корени проблема. Знам защото и при мен е същото. Наскоро го осъзнах (след поредния провал, в който показах прекалено голям интерес в началото хаха). "Пълен съм с любов, която искам да дам" - това подкрепя каквото написах горе, за жалост в любовта не е като всичко друго, тя не е рационална като работата, ученето, спорта където ако направиш това, това и това правилно или достатъчно бързо всичко се получава. Любовта е сложен психологически процес, който отнема бая време, желане, привличане и кво ли не още. Тя не е логична, не се опитвай да я рационализираш.

Друго нещо е, че на 21 години се целиш към някоя около твоите години или по-малка, което е нормално, но имай предвид, че в София на тия години те още си "живеят животите", hot girls summer, "развиват се" и т. н. разбра какво имам предивд. Много рядко на тия години търсят нещо сериозно и стабилно, тогава повечето търсят тръпка, неща, които да ги карат да се чувстват живи. В малките градове е различно, аз не съм от София, но повечето момичета където останаха в нашия малък град се ожениха и родиха на по 20-22. Също така, много от тях имат още момичешки манталитет на тези години. Аз наскоро се занимавах с една на 25 (аз съм на 26) и си викам айде тая е по-голяма от предишните ми може вече да е порастнала малко повече, йок братче, манталитет като на момиченце.

Сега ще ти там един съвет, който дадох на един приятел преди 10 години сигурно и сега си го давам на себе си хаха, тръгни с момиче, което не харесваш, но тя има интерес към тебе, дай й цялата любов която имаш, тя няма да я оцени, в един момент ще те остави и вече като си дал каквото имаш да даваш и си по-чил ще видиш как ще ти се променят нещата жените много искат вече взети неща ;) ма, може и да не ме послушаш и аз не съм на по-добър хал дет се вика ама кот такоз.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker