Иска ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска ли ме?
преди: 8 месеца, 23 дни, прочетена 1021 пъти
Здравейте, има едно момче, което харесвам. Изпитвам много голям срам като е около мен, вцепенявам се и понякога дори не му казвам "Здравей", когато го видя, дори не мога да го погледна. Виждаме се в работата, но не сме точно колеги. Как да знам той има ли симпатии, понеже в инстаграм ми харесва често снимки, забелязвала съм го да ме гледа, но в същото време не идва често, за да ме види и да показва, че има интерес, но пък като е тук сякъш има нещо. И аз не мога да разбера, как да разбера и как да не се вцепенявам така от него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 23 дни
hash: b6b4e698d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Тоя ще да е от модерните мъже, дето чакат жената да ги свали....
Не ти трябва. Дръж се културно и толкова.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 46342466c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Да ти кажа, самовнушението е голяма работа, не казвам, че твоя случай е сто про така, но когато човек иска силно нещо, почва да си въобразява разни работи.
Не искам да те разочаровам, но мъжете са доста конкретни създания, ако те иска до себе си, ще ти го покаже.
Но, за да не оставаш в недение, защо не пробваш следния експеримент, покани го на нещо безобидно. Примерно разбери се с приятели да излезете някъде след работа и е така, по междо другото, уж случайно, го покани с вас. Ако те харесва, дори и да има планове за след работа, ще ги отмени и ще дойде ако си намери извинени да не дойде, ще знаеш, че не те харесва. Както казах, мъжете са доста конкретни създания.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 7bd0bd07b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм твърдо против жена да сваля мъж, но не го разбирам за това питам вас

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: e21cc1ce6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не си споменала какво точно работите двамата и на колко сте години... , така по-лесно ще ти дам съвет.

 
  ...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 05e16edbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той само твоите снимки ли лайква или и на други хора? По твоята логика тогава би трябвало да харесва и тях? Не бил идвал често на работа да те види? Затова ли ходите на работа и ви плащат там? Да се гледате и да се сваляте? Като ти не знаеш дали те иска, как ние да знам и да ти кажем?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: fed581ad45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може да те наблюдава, защото се държиш странно.
Иначе ако те харесва, ще го покаже - или ще се държи като дърво (също като теб, само че мъжкия вариант) или ще почне да се навърта около теб - да те заговаря, да се прави на интересен.
Ако искаш да ескалираш нещата - пробвай да се понатишнеш малко в неги - "уж случайно" - да ти усети циците и дупето - ако не реагира, значи не си му интересна.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 352435a03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мило момиче, позволявам си това обръщение защото Вие сте на години много по млада и от дъщеря ми. Стотици хиляди преди Вас и още стотици хиляди след Вас ще си задават този въпрос, в различни варианти. Важното е да си опазите сърцето чисто. И аз съм минал по този път, но по мое време, някак изведнъж момичетата израстваха в емоционален план много над момчетата, те се превръщаха в млади дами, а ние си оставахме обикновени сиви, безлични момчета. Лично на мен вече в краят на гимназията живота беше обикновен-учене, джудо, четене на книги. Нямаше социални мрежи, а комуникацията беше или по телефона, или с пряк разговор, което беше по-трудният вариант, но по-искреният. Когато си срамежлив и стеснителен, а и няма от кого съвет да поискаш, беше си проблем, а също го и криеш, някой да не разбере, че харесваш някое момиче. Освен това казармата, прекъсваше това емоционално развитие за две години. Много малко от момчетата преди казармата бяха целували момиче. Изглежда офицерите и старшините разбираха това състояние на бойците, даже нашият батальонен, когато правеше анализ на нашите постъпки, казваше.. "Вие не сте мъже, може да сте силни, бързи, издръжливи, непретенциозни към удобства, но си оставате момчета. Това, че сте парашутисти не ви прави по-различни. Та вие даже не сте целували момиче"". Ами беше прав. Това, че непрекъснато си говорехме за момичета и си фантазирахме, просто бяха момчешки приказки, без грам истина. Единици бяха, които бяха над сивата маса. Изглежда, че този процес на емоционално израстване, с помощта на информационните технологии се е ускорил. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 81fbc0b381
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке, не слушай тъпи коментари то сорта, че си въобразяваш и т. н. Може и така да е, но трябва да се провери. Запомни, че човек винаги трябва да пробва!
Случаят ти е едно към с моя. Харесвам много една жена и я виждам на нейната работа. И аз като теб направо се вцепенявам като съм около нея, не мога да мисля и се изпотявам, а по принцип се имам за решителен човек. Лошото е, че нямаме общи познати и няма как по друг начин да бъда близо до нея. Не съм се отказал обаче и съм твърдо решен да пробвам. Ако ме харесва - супер, ако не - продължавам напред. Съветът ми е да се опиташ да го предразположиш. Нужно е съвсем малко - усмивка, някоя шега и др. подобни. Просто трябва да стопите това напрежение и ще стане ясно дали и той те харесва.
Искрено ти желая успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker