флирт с колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

флирт с колега
преди: 8 месеца, 23 дни, прочетена 1340 пъти
Колега ми сподели симпатиите си на фирмено парти. Като подчета, че Не ИСКА секс, ами да ме целуне. Аз държа да подчетая, че съм омъжена и имам дете. Водихме кратък разговор и му обясних, че нз какво иска точно, но няма как да стане. И да се прибира да спи. Беше си доста настоятелен, че иска да ме види и т. н. отпратих го.
Подължи да ми пише, аз спрях.
Мина време от партито и му писах, ей такак как е. И ако иска да поговорим, защото знам, че мина през тежка раздяла, придружена с изневяра и т. н. Поговорихме общо взето празни приказки. Почувтвах се много глупаво. Усетих как не иска да говори с мен и ми говореше неща за семейстото и детето. Приключих разговора.
Почувствах се много обидена. НЕ мога да го обясня.
Един вид много ме харесваш, ама за един път и ако мине номера, ама иначе си морален.
Аз исках да поговорим без наличие на алкохол. Чисто приятелски.
Почувствах се като някой боклук. Изобщо защо му трябва да ме преследва и да се държи заинтересовано и на другия ден, аз не те познавам.
Не искам нищо от него, ама като сексуален обект само. Парче месо.

Не знам кое ме обиди повече, че си е мислел, че ще му мине номера за един път или че в дествителност е нямам интерес към мен.
Щом нямаш интерес, виждаш, че има мъж и дете защо въобще ходиш да се пробваш. Или на принципа, ако мине номера. Това май повече ме обиди.

Моето мнение е, че се е пробвал ако мине номера. И не знам при следващо парти какво да ми е поведението. Затворих приятелски разговора, но не съм сигурна дали въобще да контактувам с този човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 97b6ad318b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   И за какво контактуваш с този човек? Да си чешеш егото? Или искаш да му запазиш интереса и евентуално да му пуснеш след няколко опита?
Така като контактуваш с мъже, замисляш ли се дали и мъжът ти контактува приятелски с други жени? Докато ти приятелски си пишеш с този, дали и мъжът ти приятелски се изяснява с някоя колежка?
ОК ли ще си с това?

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 3bca58ec20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Оф, наранил ти е егото явно, защото ти се решила, че си пада по тебе, а той е искал ако мине номера за една вечер. Я му тегли една майна и бъди доволна, че си му отказала.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: bb4a229d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съжалявам, ти си си виновна, от какъв зор ще му звъниш след партито? ! Намерила си каквото си търсела, няма какво да се правиш на обидена.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: d96908fdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Изчукайте се не го мисли много!

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: bcc20aab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според теб, авторке, на тези фирмени банкети, тимбилдинги и пр. каква им е истинската цел? На колкото такива съм била винаги е имало свалки на пияна глава. И от жени към мъже също. Колегата ти е бил подпийнал, дрънкал е глупости, каквито му дойдат на устата, лигавел се и се е натискал на която му паднало. Типично за този род партита. Отрязала си го и трябвало да се приключи до там.
Втората част на историята обаче я инициираш самата ти, авторке. Какво те интересува как е, имал бил раздяла и ти му предлагаш приятелски разговор. Нещо като кош за емоционален отпадък? Изключително нетактично от твоя страна. Не ти е приятел, нито желае в такъв момент да се "изповядва" на някого. Ако му се говореше, сам щеше да те потърси. Постъпила си глупаво, затова и се чувстваш глупаво.
Не мога да знам какво точно ти е казал и от какво си толкова обидена? Че се пробвал да те свали като бил пиян ли, а после се отказал? Или че не ти потръгнал разговорът с него?
На твое място въобще няма да отида на подобно парти.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 5aeabc16df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   СЪрбяло те е явно и си разбрала, че няма да те почешат.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 8ff3e7ce9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Поздравявам човекът. Постъпва много правилно. Представям си ако беше продължил да ти пише и да настоява. Тогава темата ти тук щеше да, че се чудиш дали да кажеш на мъжа си да го набие, или да пуснеш жалба за сексуален тормоз срещу лудия колега.
По-интересно е ти защо си обидена. Хем си го отхвърлила, хем после се чудиш защо е спрял с флиртовете, търсиш го “да си поговорите”, че и пускаш тема. Според мен, просто ти е харесало чувството да си желана и не искаш всичко да приключи така лесно. Чакаш си обясненията в любов, тръпката на флирта. Готова си да стигнеш до край, но искаш отсрещната страна да се постарае, да ти каже че е влюбен, че си ужасно специална за него и иска да живее с теб до края на живота си. Много солидни омъжени жени като теб са попадали в този капан. Просто защото с годините бракът доскучава и тръпката изчезва.
Та с две думи - сега егото ти е засегнато. Била си за него поредната, с която се е пробвал. Отказала си му, здраве да е. Не е срамно да ти откажат, срамно е да не си поискаш ( стара мъжка поговорка).
Аз имам подобна история с омъжена колежка преди доста години. Пак на фирмено парти. Поисках си, отказа ми с аргумента, че съм пил и на другата сутрин “нямало нищо да помня”. А аз даже не бях чак толкова пил, просто много я желаех от известно време и алкохола ми даде смелост да се пробвам. След отказа й, доста време ме беше леко срам от случката и се държах с нея чисто делово, говорехме си само и единствено за работа. Но тя явно не беше забравила. След почти три години, пак на фирмено събитие, докато водехме някакъв банален разговор, от нищото, тя ми предложи вечерта да отида в нейната стая. Направо не повярвах на ушите си…. И в следващия момент й отказах с аргумента, че вече съм женен и не правя такива неща. Истината е, че отдавна вече не ми се занимаваше с нея, беше спряла да ме привлича. Тя направо не можа да повярва на ушите си и й личеше как ужасно се обиди. От тогава сме в меко казано доста хладни отношения.
Та и твоят човек така. Или го е заболяло от отказа ти и не смее повече да отваря темата, за да не го отхвърлиш отново, досъсипвайки егото му, или просто се е пробвал за една вечер и вече е забравил за случката и е продължил напред.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: de6ab93f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Малко историята е боли ме сърби ме. Защо ме иска като вижда че съм омъжена с дете ама като спре олеле защо спря, нали ти харесвах. Аман от женски номерца и превземки за галене на егото. Май ти се иска да продължи интереса ама се правиш на приятно разсеяна че си омъжена

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: b8a4933e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Наистина ли изневерите са главно мъжки патент? Виден психолог отговаря на тези и на още въпроси, свързани с брачното кръшкане. Не, изневярата не е само мъжки патент, казва терапевтът, според когото днес жените изневеряват почти толкова често, колкото и мъжете. Той разбива още един мит. Не, казва той, мъжете не кръшкат просто защото търсят сексуално разнообразие. Те търчат подир чуждото главно по три причини. Новите завоевания укрепват егото им. Мъжът тип „нарцис” търси в непрестанните афери най-вече утвърждаване на собственото Аз. Особено когато кариерата му буксува или пък, когато настъпи така наречената „криза на средната възраст”, нарцисът с всички сили търси нови завоевания, за да повдигне самочувствието си. Мъжете несъзнателно се боят от прекалената близост. Според психолога, когато на един мъж постоянната връзка му „отеснее”, той се хвърля в някоя нова авантюра, за да намали чувството си за зависимост. Неусетното отчуждаване Трето - най-често се изневерява вътре в несполучливи бракове, където партньорите намират утеха в чужди обятия. 60 процента от изневеряващите мъже и мнозинството от изневеряващите жени кръшкат именно в тази хипотеза. Неусетното отчуждаване и липса на емоционална комуникация създават най-добрата почва за брачни изневери. Но самата изневяра рядко е планирана. Обикновено тя възниква по стечение на обстоятелствата, като спонтанен резултат от среща с приятен човек. Като правило мъжете никога, не признават изневярата си, не споделят с приятели, близки роднини, като братя и сестри. Те даже и пред себе си не признават, крият тези спомени в най-дълбоките кътчета на спомените си. Като правило на мъжът не му трябва много, за да скочи в леглото на колежка или позната жена. Това той не го смята за изневяра, а нещо като приятелски жест, движещият мотив е най-разнообразен от моментно увлечение, от създали се обстоятелства, от проявен интерес от страна на жената, от някакъв импулс предизвикан от различни причини, от емоционален изблик от страна на жената, тогава той направо е непреодолим. Всичко това не му пречи да обича съпругат си и вътре в себе си да смята, че И е верен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 076d35a59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Каква работа имаш ти да да си вкарваш такива мисли, че и тема да пишеш след, като се омъжена. Какво значение как си се почувствала от някой колега след като си семейна... и има и още?

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 0c536f4df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Писах му просто ей така.... айде бе, ние сме вчерашни, та не знаеме. Писала си му, щото искаш да си чешаш егото, решила си, че той ще припада месеци наред от любов. Отрязала го първия път да се направи на порядъчна, ама после му писала.
Евала на пича, ако бях аз даже нямаше и да ти отговарям.
Седи си при мъжлето, а не да се чудиш за другите мъже. Нали имаш мъж, дете. Какво пишеш за друг?

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 4445fa3edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Накрая ще му направиш тъп филм на човека, защото хем няма да излезе нищо между вас, хем ще започнеш да се правиш на жертвичка пред твоя мъж. Това е обичаен и почти 100% сценарий във всяка една такава ситуация. Като си имате мъже и деца, Какво толкова не ви стига и търсите други мъже. Нали още направили точен избор за вас и познавате мъжете? Изневеряващите винаги имат тъпи оправдания за действията си.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 8e110b2f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   номер 10. Много обичам такива моралисти. Безгрешни. Не вярвам в праволийени хора. ЕГО му се вика на нейните чувства. По добре да сподели мисли и чувства отколкото да се изтреска с колегата.
Не смятата ли, че е по правилно?

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 001719b435
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А ти като си омъжена с дете какво търсиш при други мъже?

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 3683ee672f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Типичен пример за "Абе аз не те харесвам, ама нямам нищо против и дори много искам ти да ме харесваш". Блях...
Отрязала го, пък после се прави на обидена че не й обръща внимание. Е как да станат нещата? Мъжете да не би да нямаме его и чувства?
Типичен женски егоцентризъм и липса на емпатия!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: b8a7e34152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не се засягай чак ролу, че те желае за секс. И аз бях така, засягай сез обиждах се, че видиш ли, някой си, не иска супер сериозната връзъ, ами само секс. Това беше като бях по-малка. Мъжете са така, мислят първосигнално, желаят жените, които са обект на интереса им, няма как първата мисъл да е "ооо желая да се оженя за тази жена и да остареем заедно", като спрете да мислите така, ще си спестите много разочарования. И вече от жената си зависи ще пуска, или няма..
Толкова за твоя колега, минал е през раздяла, самотен е, не е спал с жена отдавна, иска секс. Кое не е ясно, голяма жена си. Естествено, че след тежка раздяла не иска връзка и то точно с колежка, за да му е още една драма. Не се занимавай, ще те използва, ще те товари емоционално и ще ти съсипе семейството, хипотетично.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 3fed490688
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Вика, писах му ей така да видя как е, ахахахаха :))))

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 14d62518c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 14
Иска да мърсува.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 53ad14e925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ясно като две и две-одумал ти се е на пияна глава на фирменото парти и на трезв акъл сигурно е бил щастлив, че не си откликнала. И от тук вече започва филма-ти го търсиш.... да си говорите. Недей разсмива хората, авторке. Ако си жена на място се дръж, все едно нищо не се е случило. Той ти е говорил за семейството и детето-кое не ни е ясно? Искал е еднократен секс в нетрезво състояние. Друго няма от негова страна. Само че се запитай ти това ли искаш?

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 8e110b2f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От авторката:
Потресена съм от лицемерното ви мислене. Всички си лягате в 8:00 и никога не ви минават неприлични мисли. Правите секс само по любов и срещу предложение за брак, никога не изневерявате.
Разбрах, че няма значение дали съм спала с него, дали ще спя с него или дали ще го отрежа.
Масовото разбиране е, че жената е КУРВА без значене как ще се държи.

И да ако имам опция ще го изтрескам.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 53ad14e925
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ааааа, дойдохме си на думата-ами изтрескай го, нали това искаш от самото начало. И после коментиращите били лицемери...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 3567120906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Някой ти го каза по-нагоре - твойта е "хем сърби, хем боли, хем драго ми е". Отрязала си човека доста остро. А той може би наистина изобщо не е имал намерение да те ебе тогава. Имал съм подобни ситуации. С повечко алкохол в главата човек се отпуска и му се ще да се разбъбри с някого, да поинтимничи... Това последното не му влагам точно сексуален смисъл. Интимност е и когато се разговориш с някого за неща, които иначе не би споделил. Някаква интимност е и всеки танц. Нали при други обстоятелства не би се прегърнала с него... за няколко минути. Да не говорим, че алкохолът в главата на мъжа прави хубавица от... всяка жена ;) Няма как да знам точно какво точно е било в неговата глава тогава. А и в твоята... Не изключвам възможността ти да си имала симпатии към него преди партито, но не ти се е удавала възможност да го "доближиш". На партито си се притиснила от внезапното сближаване и си постъпила не най-добре. Направо си преиграла. После си го потърсила заради егото си най-вероятно. Може и поради други причини. Най-лошата е да си хлътнала и да си започнала да се влюбваш. Не знам защо написа, че би го изчукала... Дали само като подобаващ остър отговор на заяждащите те коментари или... наистина май ти се е загнездило в главата. И аз бих ти казал - недей, откажи се. Има голяма вероятност да не те харесва на трезво. Може да си наистина красива, сгодна, секси... но въпреки това конкретен мъж да не те желае поради негови си причини. Може да е разочарован от отказа ти тогава и да не може да ти прости (поне още известно време). Ако си настоятелна, може и да размисли. Но не ти го препоръчвам. Кофти е стартирала тази твоя тръпка. Ако си решила, че имаш нужда от секс навън, дай си време и обмисли нещата. Заиграването с колега е много лош вариант!
Кажи ни нещо за отношенията със съпруга ти. В интимен план?

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 9dc1b70649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Да не си му писала.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 3e9479ccd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Съжалавам, но не изглежда много да те е харесвал. Пробвал е, отрязала си го, дотук всичко е точно. После защо го търсиш? Не те харесва, това е.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 426de87234
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Знаеш ли авторке, нужен ти е един шамар от съдбата. За да исъзнаеш какви ги мислиш.
Представи си мъжът ти да си ги мисли и да си ляга с някоя, и тогава ли ще бъдеш ок и толкова ларж?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker