Сериозна и несериозна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозна и несериозна връзка
преди: 8 месеца, 26 дни, прочетена 825 пъти
Аз съм мъж на 31 години и не мога да разбера какво означава да имаш, , несериозна" връзка? И аз доскоро така мислих, но след последната ми връзка се убедих, че такова нещо не съществува. Дори да си Брад Пит, да ти връзват всички жени, секс да ти е лесно достъпен, ти може да спиш с някоя жена, , несериозно". Като ти хареса секса, разговора с нея, емоцията, ти пак ще отидеш при нея. После ще отидеш и за трети път. От, , несериозната" връзка изведнъж става сериозна.

В същото време може да си, , сериозен", да нямаш късмет с жените, да спиш с една дори добре изглеждаща жена, ама да не ти хареса секса или жената. Тогава какво ще правиш? Ще я лъжеш и ще продължаваш да се мъчиш ли? Просто няма да продължиш отношения с нея.

Аз бях така в миналата си връзка. Тръгнах с идеята за просто секс, но ми хареса, продължих и се появиха силни емоции и в двамата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: e1c93d3343
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И така, докато ти омръзне тази и се появи следващата. ;)

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: b1acef26f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Еми и аз така разсъждавам като тебе, ама реално почти никога от просто секс не става връзка. Женкарите се притесняват за свободата си. Ти явно не си типа плейбой и гъзар.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 11dbf559f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сериозността се определя от плановете и действията към тях. Срещаш някого, харесваш го и действаш по план. Така разбирам нещата аз. Никога няма да тръгна с идеята за секс, пък видиш ли, след време да станело сериозно. Ако не стане сериозно след първата среща - не ме интересува нито човекът, нито сексът. Идеята на това да бъдеш с партньор е да се създаде семейство, а не да трупаш бройки, важи и за мъже, и за жени. Такива като теб, авторе, наричам ги курвари.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: c5ac86f2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Сериозна и несериозна отразяват настоящите намерения към другия на двете страни.
Несериозна е, когато ти се живее. Когато изобщо не оглеждаш тоя човек до теб става ли за съпруг/а, просто искаш да си изкарвате яко в този момент. Да правите хубав секс, да пътувате. Ако утре те зареже, ти ще си продължиш живота, намирайки друго гадженце. Несериозната връзка може да си продължи и с години. То не пречи да си се обичате и да си се кефите един на друг. Просто нямате някакво желание да минавате на следващи етапи.
При сериозната връзка и двамата желаят и търсят потенциал и развитие в отношенията. Връзката може да бъде прекъсната и на втория месец, което не я прави по-малко сериозна. Това са отношения, при които хората ясно си знаят: искат да се опознаят, след това да заживеят заедно, след това да се оженят, да имат деца и да почнат да взимат пенсиите, живеейки под един покрив. Не е нужно да си дават зор на връзката или нещо такова. Просто те са си заедно с тази цел. В момента, в който се види, че нещо на Петърчо му пречи да види Янчето като бъдещата си съпруга, тегли й чертата и продължава напред.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: b290cee37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Несериозна значи просто секс. Виждате се и с други и с тях спите. Някой изневерява и крие.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: e03f61b245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен времето показва колко е сериозна връзката. Сериозните отношения завършват със семейство, деца. При тях хората не си позволяват изневери.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 72167ebbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До 3 от автора. Това е така по принцип и на теория, но не и на практика. Започнеш ли да ходиш с някоя дълго време, хареса ли ти, ти се появяват планове вече за съвместен живот с нея. А ако искаш да прекратиш, ще е много трудно, най-малко защото трябва отново да търсиш нов човек и да започваш отначало, а също и защото вече имаш чувства и към дадения човек. В същото време може да тръгнеш с някой с идея за сериозни намерения, с начертани планове, излизате няколко пъти, нещо не ти харесва, прекратяваш.

До 2. Ако правят секс 1-2, най-много 3 пъти, то да. Но започнеш ли вече редовно да ходиш при този човек и особено да общувате, ще поискаш и нещо повече. Накрая и да искаш, ще ти е много трудно да се отлепиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: a305e1a2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не може да бъде. Един човек да разсъждава като мен и това е номер 4.
Мъж ли си? На колко години си и може ли да се запознаем?

 
  ...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 92813ff2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сериозна връзка започва със силно приятелство и ако се появят чувства се стига до брак! За мен семейство без брак няма! И е несериозно! Че като живеете под един покрив кое ви прави семейство? ! Какво сте си всъщност? ! Просто някакви взето от улицата! Не случайно р измислен законът който бракосъчетава хората! Тогава вече могат да се нарекат семейство! Създаването на дете извън брак не е доказателство за семеен живот! Това лапе с нарича к*п*ле!
За мен една жена / мъж с отдава на партньора си след брака! Ако някои те желае трябва да ти е законен някакъв за да има такива пра а над теб - правото да спи с теб! Такива са принципите на нормалният разумен мъдър човек!


Жена на 25

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: c5ac86f2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 8, жена съм. :-)
От номер 4

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 508201661a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хубаво е да си изживеете момента, това нещо има смисъл в живота винаги, поне знаеш, че си го почувствал, така и самочувствието ти е друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker