Много ми повлия този разговор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ми повлия този разговор
преди: 8 месеца, 20 дни, прочетена 1203 пъти
Преди доста време имах около година отношения с едно момче (по него време, вече си е мъж). Пламна платонична любов, но той си имаше приятелка. Не скъса с нея, но им направи отношенията ад и се разделиха след няколко месеца. После страда заради това сигурно към два месеца и след това вече за няколко бяхме заедно, а щастливи бяхме може би за още два месеца. След това се появи някаква нова колежка и аз почнах да навързвам нещата, че съм бита карта. По някое време вече си ги видях тяло върху тяло и мъчението ми приключи.
От тогава няма нищо между нас. Не сме си говорили. Не сме си писали. Не сме се виждали. Не съм разпитвала за него. Веднъж-два пъти са ми казвали по нещо за живота му, но съм отвръщала, че не ме интересува вече и повече не са ми доставяли информация.
Аз преболедувах тази любов много трудно. Стигнах до там да сменя града, само и само да не се надявам да се видим някъде случайно и да се оправят нещата някак. Хем не го исках, разбирах, че не ми е нужен такъв човек, хем обаче... си го обичах.
За нашите отношения мога да кажа, че въпреки че крахът беше много лош, бяха силни. Много споделяне, много говорене, много изслушване и много разбиране. Сродна душа. Въпреки че и двамата нямахме особен сексуален опит (и двамата с по един партньор зад гърба), сексът беше уникален просто. Повече не ми се е случвало, но не ми се е случвало и така да се влюбя. Отношенията ни бяха много романтични. И имаха всичко, за което се пише по любовни романи. Наистина беше чудесно до появата на колежката му.
Гаджето ми след него ме заряза преди един месец. С него нещата не бяха същите, както може би се разбира от по-горе. Щом не пиша за него, може би схващате, че и по-лесно минавам през раздялата. Някак не ми е проблем. Липсва ми това, което сме правили заедно, но самият той - не.
Вчера ми звънна майката на "сродната душа". Изненадах се. Ние с нея по принцип се знаем дистанционно. Не съм се запознавала с нея очи в очи. Нито някога сме водили някакъв разговор. Номерът ми явно си го е запазила, защото веднъж й звъня от моя телефон заради повреда на неговия. Та... звънна ми и аз много се изненадах. След кратко встъпление ми обясни, че ми звъни, за да потърся сина й. Той вече над година с никакви жени не излизал, искал мен, обичал ме, но нямал куража да ме потърси предвид факта, че ме е наранил много. Не заслужавал обичта ми и някакви такива, да не разказвам всичко.
Аз останах в известен потрес. Питах я дали той е накарал да ми звънне, отрече, но аз си имам своите съмнения. Но който и да е от двата варианта да е действителен - не съм очаквала чак пък майка си да намеси... за нещо такова.
Не спирам да мисля и за разговора, и за нас преди. Даже почивен ден си пуснах, просто не можах да се концентрирам за работа. Познавайки го, напълно е възможно да не иска да ме търси от срам. На негово място и аз бих се срамувала. Но пък ако толкова ме иска и обича, би трябвало все по някое време да се пробва, не е ли така? Но пък той е от хората, които често играят ролята на жертва и един вид може да го "кефи" да си се измъчва така. И да си ме е определил като нещо, за което да може да си страда и да си се депресира.
Аз искам да вярвам, че това, което съм усещала от негова страна в миналото е било истина. Но... усетих и отдалечаването му покрай "многото работа" баш като се уреди с "помощничка", видях ги и на калъп, срещнах се и с първоначалната липса на вина за случилото се. Оттам ми е малко трудно да повярвам, че е възможно да не е спрял да ме обича. Може би просто се е сетил и той какво е било и му се иска пак да има същото. Но дали иска мен наистина или просто същите чувства и споделяния?
Не знам какво да направя. Тя ме помоли да се свържа с него. Ако ще и просто едно "здрасти" да напиша в някой чат, разговорът щял да тръгне и сме щели да си кажем каквото трябва. Ако се получели нещата, добре. Ако ли не, поне да знаел, че трябва да продължи напред. Ама аз... не чувствам, че е редно аз да се свържа с него. Той прояви такова неуважение към мен на финала, че просто... е все едно да му кажа, че може да няма елементарно добро отношение към мен пък аз ще си му прощавам. Не че не съм простила. Но тя прошката си е за мое спокойствие.
А и аз не знам дали го обичам още. Знам че бихме могли да възродим чувствата и емоциите си един към друг. Но пък от друга страна... искам ли? Как бих могла да му имам доверие, като след двумесечна връзка е литнал към друга? Да бяха две години, да кажеш, че съм му омръзнала. Ама за два месеца при чакане половин година да се съберем, нещо...
Сигурно ще последват тирадите за това как жените си падаме по лошите момчета. Но няма какво да направя. Искам просто да лея от себе си, за да обмисля ситуацията. Много ми е хаотично в момента. Лутам се между това че искам да се свържа с него, поне да разбера... какво чувстваме. И между това че не заслужавам да си причиня това. Лесно мога да му вляза в мрежите ама после ако пак постъпи по същия или сходен начин... какво? Пак години загуба във възстановяване. От друга страна ако пък станат, би било яко, защото тогава имах чувството, че просто сме създадени един за друг.
Айде толкоз от мен. Аз ще продължа да си мисля ама то е все едно и също дето се върти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 20 дни
hash: b33030590c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Той НЕ заслужава да го потърсиш и да бъдеш с него. Зарязал е приятелката си заради теб, после след два месеца с теб е зарязал и теб. Курвар е. Не ти трябва такъв. Това, че майка му те е потърсила, значи само едно - той е слабохарактерен и тя много добре го познава, ама си го жали, нали й е син. Майна и това е. Да се оправя. Не е последният. Никаква сродна душа не е, просто си неопитна, сама каза, че ти е вторият. Всички са горе-долу еднакви.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: c5186b217a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Създадени били един за друг... Глупости. Ако беше така, нямаше да се е-е с друга няколко месеца след като е с теб. Сменил предишната с теб, тебе със следващата и т. н. Наверно не са му минали някъде номерата и е останал на сухо. Ако се върнеш към него след всичките бла-бла на мама му ще се набуташ пак в същия кръг, от който си излязла. Не знам само колко месеца ще те "обича" този път до появата на следващата. На твое място няма да го потърся и да му дам шанс след като веднъж ме е наранил.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: fc30c6c36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   След такъв финал изобщо не е редно ти да го търсиш. Да ти пише той. А и на калъп след два месеца връзка и да се събираш с него? За какво? Той че страда.... А ти не пострада ли за това, което той направи? Точно ще си мисли, че рано или късно, може да постъпи така с теб. Не си го причинявай според мен.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 514abf6f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нищо не прави. Абсолютно нищо. Този е имал време да ти доказва, че те иска и си е пропилял малоумно възможността.
Сега пък накарал майка си да му е посредник. Пълен смях. Щях да и кажа да предаде точно това на синчето си. Не си им длъжна с нищо.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 89cb96dc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Въпросният е комплексиран, жаден за женско внимание, безумно лесен за всичко от женски пол, до което може да се добере. Не е уважавал нито теб, нито ще уважава която и да е жена. Под влияние на емоции понякога се взимат грешни решения, ако се поддадеш и го потърсиш твоето ще е точно такова. По каква причина майка му се е унижила да ти се моли да го вземеш обратно може само да гадаем. Това обаче не променя фактите, че нормална връзка с такъв няма да се получи. Не си виновна ти, просто човека не става. Другото е, че хората не се променят. При него си има модел на поведение, който не търпи промени. Едва ли му пука.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: c9610a0599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не е мъжко, що за хора има? Първо, не знам изобщо защо задаваш тея въпроси, трябваше директно да приключиш разговора с майка му и повече да не го мислиш. Второ, ти сама си казваш че винаги си била втория избор за този мъж. Що за жена би си причинила това? И да, правилното определение за този е тип курвар, и той не може да бъде само с една. Не знам кой разумен човек би си причинил това нещо, да страда непрекъснато, защото му изневеряват, и да създава семейство с такъв? !? Как можеш да разчиташ на такъв, като вие не можете да съградите нищо общо, утре ще отиде да се изчука със съседката, а вие ще кроите общи планове, в които инвестирате време, енергия, чувства и пари? Защото връзките са всичко това, да, време, енергия, чувства и пари, разходи битови и бъдещи планове за съвместно жилище, деца и тн.

Неслучайно го има правилото да не се събираш: с алкохолик, курварин и зависим от някакви вещества. С всичко друго някакви компромиси може да има, но с тези трите категорично не. Не виждам защо млада, права жена би си го причинила това нещо, че даже и да се чуди в тая ситуация как да постъпи. Може би ситуацията ти се е случила, за да оправиш критерият си за това какъв мъж търсиш за себе си. А и може би за да погледнеш малко по-дългосрочно зад нещата, и да осъзнаеш защо тези качества са важни. Едва ли си търсиш еднократен мъж, ти си тази, която говори за сродни души. Може би е време да осъзнаеш какво значи това определение.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 2a61ea639a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Разликата между неговата гледна точка и твоята е огромна. Това е мъж изпаднал в състоание на егоцентрично подхранване на самочувствието. Да доста е трудно да опростиш изневяра от такъв характер. Но като мъж в страдание мога да пусна доста лампички по случая. Както и да е. Интересно ми е как ги видя тяло в тяло, стана свидетел ли?

Моят съвет би бил да му пишеш и си му кажи всичко. Обаче не прибързвайте към срещи и прочие нито интимни връзки. Разбери, дали наистина си е научил урока и осъзнава грешката си. Не се дръж с него като доминираща, но му покажи онази си страна на това как те е накарал да се почувстваш. Не бързай/те, и не го съди постоянно.. той вече достатъчно се е осъдил :Д По-този начин ще разбереш той дали наистина е готов а и дори и нищо да не стане ще можеш по-лесно да превъзмогнеш болката и страданието си вместо просто да бягаш от тях. Разбери дали ще може да понесе удара и после пак да те обича по начина по-който е било. Ако не успее вече той е бита карта. Успех ;)

М. 32

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: e9a4f49430
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Също така исках да добавя, че това са комплекси на малоценност. Най-вероятно от някаква травма, но всичко зависи от детството, как е израстнал, семейство. Неща които би трабвало вече да знаеш.

Тази негова приятелка първа ли му е била и ако не е. Коя подред е? Това са въпросите които мксля че трябва да си зададеш.. Всеки може да се промени. Зависи вече на къде тегли везната.

М. 32

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 3abbb9f885
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   В любовта няма втори епизод.
Съжалявам, но е така.
Дори да се съберете… няма да е същото. Вие не сте същите. Спомените, които имаш, няма да се повторят.
Правила съм го това. Тц! Просто не става.

Трябва И Двамата да сте много помъдрели, за да се справите.
Моят, като му дадох втори шанс, беше друг вече. Стана след три години прекъсване. Няма да забравя колко често му го казвах: Не си същия! Не знам какво те е променило така, но сякаш те няма.
И накрая, след още стрес и караници, се разделихме окончателно.
Сега ме е яд. Трябваше да си запазя спомена и да продължа. Но поне пък разбрах, че никога не би се получило между нас.
А точно като при теб - голяма любов, споделяне, секс…
Все тая.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 02b41a3609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Благодаря ви много за сравнително категоричните напътствия! Някой друг ден по-късно вече съм склонна да послушам разума си и да не търся този мъж. Ако той ме потърси... е възможно да отговоря. Зависи какво каже, може и да се видим. Но по начало съм негативно настроена към идеята да се събираме, да му имам доверие. Не знам дали изобщо е възможно да му имам такова.
7, хванах ги на калъп. Тъй като ние дълго време се обичахме само на думи без действия заради приятелката му и след това периода след нея, в който трябваше да я "преболедува", в момента, в който се събрахме, той почти се премести в моята квартира. Веднъж-два пъти седмично уж ходеше у тях ама до там. И един ден той си беше на работа, аз също, но ми стана лошо и една колежка ме закара до вкъщи. Не успях да му пиша, че ще се прибера по-рано заради обстоятелствата и като се прибрах те си бяха с колежката му в кревата. Даже не разбраха, че съм влязла, нито че съм ги видяла. На мен ми стана още по-зле и просто си постоях в хола, докато свършат. Като вече се видяхме, само му казах да си събира нещата и да изчезва. Той ми се изрепчи нещо от рода на "Ако си мислиш пък че много ми се стои с теб" и наистина всичко си взе. Погледът му беше супер весел, нямаше грам тъга, вина, нещо. Не е правил опит повече да ме потърси, аз него, както писах, също. Това е и причината аз да смятам, че той в него момент не ме е обичал и да ми е странно сега от нищото да се е появила любов към мен. Ако имаше чувства, макар и увлечен по друга, поне едно съжалявам щеше да каже. Едно цвете щеше да донесе или изпрати. На някой общ познат щеше да каже да ми предаде нещо. Аз не го бях нито блокирала, нито бях сменяла нещо, много добре знаеше кога и къде може да ме намери. Не е искал обаче.
Тази преди мен си му беше първата в почти всякакъв аспект, пет години бяха заедно. По принцип аз разбирам, че навярно му се е отворил апетита за жени покрай моята поява. Както и че е възможно да се е наситил вече на разнообразието. Но аз не съм го притискала нито да къса с бившата си, нито да се събираме. Бях откровена за чувствата си към него, както уж той за неговите към мен, но не съм изисквала нищо от него. Казвала съм му, че ми липсва, че ми се иска да можем да сме по-близки, че го желая физически и някакви такива. Но не съм минавала границата, докато той не го направи. Съответно ако му се е искало просто да се забавлява в момента след дългогодишната си връзка, е следвало или да не ме занимава, или да ми каже каква е ситуацията. Ние си говорихме наистина много и уж бяхме откровени един с друг. Честно казано, аз наистина бях глуповато влюбена в него и ако ми беше казал, че не може да бъде сериозен към мен и че има нужда да си поживее, навярно щях да си го изчакам да си начеше крастата без да правя драми. Ама той се впуска в отношения с мен с мечти за бъдеще, обещания за утре, вече вдъхновен за сватба и голямо семейство, а на втория месец е между краката на друга. Със сигурност не съм му писнала за тези два месеца, в които бяхме щастливи. И след това си беше мил, грижовен, любящ като си бяхме двамата, стига да не повдигах въпроса за работата му, не вдигането на телефона и колежката му. Тогава рязко ставаше раздразнителен, трябваше да отиде у техните и т. н. Обвиняваше ме, че не мога да забравя как е започнало всичко между нас и заради това си въобразявам. Ама как да забравя, че преди половин година пред мен е обяснявал на приятелката си, че е в задръстване, докато ние просто си се разхождаме или че е с клиент и не може да говори, защото е бил вкъщи на вечеря. Като ги е играл тези номера пред мен, трудна работя да не навържа нещата. Исках да му вярвам и му вярвах, докато не ги хванах на калъп с колежката му. Но иначе си знаех, че няма как като е бил един човек да е смогвал с работата (била съм свидетел, че се справя) и като му се появи помощничката изведнъж да не успява. Просто до последно си налагах да му имам доверие, въпреки че всичко в мен ми говореше, че съм бита карта. Единствената разлика беше, че на мен не ми стъжни живота, както на бившата си, защото на нея беше почнал да й вдига скандали, да не й говори с дни, да не си спазва обещанията, да "пропуска" празници, да й обяснява някакви гадни неща за нея, да се държи като г*з един вид. Докато мен явно смяташе да си ме държи още някакво време, защото освен че липсваше във време, в което трябваше да си бъде с мен и през деня не можех да разчитам много-много да имаме връзка, през времето, в което беше с мен, си беше чудесен. Не е правил нищо да ме нарани. Радваше ми се, правеше ми комплименти, правеше подаръци и жестове, винаги е искал да правим секс, грижеше се в някакви аспекти за мен, държеше си се типично като за влюбен човек.
Май съм твърде многословна за него... Ама няма да го търся. Просто разказвам сякаш за да си се доубедя, че не си струва изобщо отново да говоря с него, камо ли нещо повече.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 6588926b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторке, текстът ти е грамотен, добре структуриран, звучиш като млада жена с висока емоционална интелигентност. Та, накъде бия? Ами, за твоя типаж си трябва също емоционално интелигентен, спокоен и стабилен мъж. Тоест, това твое “приятелче” не отговаря на тази характеристика, съответно остави го в миналото, където принадлежи и смело напред към чисти и хармонични отношения със стойностен мъж.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: ba160bd36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Хм... майка на две момчета съм. За да стигна до там, че да звъня на бивша на синът ми с молба да му се обади, че той бил я обичал и страдал... трябва да съм напълно сигурна, че синът ми е абсолютно неспособен на здрава връзка с нормално момиче. Само нещо подобно (и пак не бих, де) би ме замислил да постъпя по такъв коварно манипулативен начин, че да "уредя" си колега да е остане съвсем сам. Някоя по- лабилнича и зависима да му върже, за да се грижи за него...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 3d5a932f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мноооого мислиш, мноооого анализираш, преживяваш и драматизираш без да е нужно. За два месеца "връзка" много обяснения. Да го оставим него сега, нека да погледнем теб- как си, щастлива ли си? Още го "обичаш" значи и друг няма как да има? Не обичаш него, не обичаш и себе си. Егото ти е наранено и незнайно защо още е наранено. Той се е разделил с друго момиче, после теб те е заменил, закономерно. Ама истинско било, ама романтично.... ами не е точно така явно. Не осъзнаваш ситуацията, трябва ти терапевт, очевидно сама не можеш да се справиш. Важно е за теб и за бъдещите ти отношения с мъже.
На твое място нямаше да го търся, не защото е "изневерил", а защото е част от миналото ми. За теб не знам, щото още стоиш в това минало. Успех ти желая с осъзнаването!

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 514abf6f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Изкусен манипулатор е тоя. Че и мамино синче. Жив да го ожалиш, че стоял без жена, че и страдал! Пълни измислици.
Хич не вярвай на такива съжаляващи, разкайващи се и прочие фантастики. Както и на посредници под формата на приятели, роднини. Имал е възможността да е с теб-загубил я е. Край. Точка.
Даваш ли втори шанс, значи даваш нова възможност да си прецакана.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 514abf6f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12, типично по майчински, изкара авторката ненормална и лабилна. А не, че синчето е леко, лъжливо и не става в случая.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 9363159b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не бе, дай му пак шанс, всеки заслужава втори шанс.... да ни разочарова отново. Събереш ли се с него, със сигурност пак ще ти кръшне доста скоростно. Този е е***ти наглия тип, че и майка му също, щом има очи да ти звъни с такива молби след всичко

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 013c0060e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, явно типично за 2- 3 неврона, нищо не разбра. Точно това и казвам, като да: също и, че авторката е лабилна. Няма друго обяснение за "дилемата" и след подобно отношение...
А ти 16, пробвай да си помогнеш малко поне с гинко билоба.

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: b412c06449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, нормално е да и е странно. Това е манипулация и то доста смешна. Това, което ти наричаш лабилност, значи че е имала нещо към него, нормално човешко чувство. Той не е ставал, защото така е възпитан. Пък и доста плашлив, щом се крие зад полата на мама-точно това е лабилност.
Не е нормално мъжките мами да се месят в живота на синчетата си, да издирват жени, пък да ги молят да вземат златото им. Би трябвало да го научат да поема отговорност за действията.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 164f21f4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Както го описа тоя, излиза, че е пълен боклук. Баси, толкова ли свършиха свестните хора, че за боклуци тръгнахте да въжделеете...

 
  ...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: d8094fae24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Виждам, че си едно много добро, достойно, справедливо момиче! Моите Уважения. Човека наистина се е подиграл с теб във всякакъв аспект на вашите взаимотношения. Просто не бях сигурен какво наистина се е случило. За това и бях така двуомящ се във първите си два коментара. Явно е почнало да му идва в повече самочувствието, че да си изглади и прикрие комплексите. Съмнява ме даже да е бил достатъчно мъж, че да каже на първата си приятелка че вече не иска да е с нея и да се разделят по живо по здраво дори да си останат приятели.. тук едно там две. Разумен човек не се кара с хората. Дано се чувстваш по-добре след всичко това написано споделено тук. Искрено те уверявам, че ще намериш мъж който ще те оцени докрай! Самият факт че мислиш с душата и главата си едновременно е най-хубавото нещо което можеш да имаш според мен. Честно да си кажа ми се искаше тук да не беше чак толкова анонимно-хих. И престани да си повтаряш че си бита карта. Тестето ти е по-голямо от неговото. Разбирам, че заглавието ти идва от разговора с майката и бих искал да си зададеш следният въпрос, какъв син трябва да има тя за да е толкова манипулативна спрямо теб, че да успее да събуди съчувствието ти? Запази си гордостта и достойнството миличко и ако те потърси също. Той вече е загубил своето. А това се лекува с друга любов ;) нека си му е за урок. Един влюбен мъж достоен за семейство, ще си наложи като първа цел да не търси други жени. Може да гледа и коментира но не и да пипа. Съжелявам, че ти го казвам, (все пак си го обичала до известна степен), но той те е използвал и примамил с лъжи.

М. 32

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: be01cd32dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Дочетох и продължението ти авторке, няма смисъл да се връщаш към това момче, продължавай по пътя. Това е урок за това, какви неща може да сътвори всеки неориентиран младеж( без значение от пола), когато не се е наситил на секс и не се е наживял, както се казва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker