Обидно ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обидно ли е това?
преди: 8 месеца, 19 дни, прочетена 1327 пъти
Здравейте,
От няколко седмици имам гадже. Напрактика обаче е от повече време, защото той ме сваля от 4 месеца. Запознахме се преди 4 месеца, излязохме на ресторант и после той се държа пасивно. Пишехме си по Фейсбук, но нито ме канеше на срещи, нито предлагаше секс. В същото време интересът му към мен не спря. Аз се подразних от тая пасивност и след около месец загубих интерес към него. Оттогава си пишехме, но чат пат. Преди около месец той ме потърси пак и аз го обвиних, че е много пасивен. Тогава почнахме по интензивна комуникация. Той започна да става активен. Беше на море с приятели и аз отидох при него за уикенда. Там правихме секс за първи път и честно казано не ми хареса много секса с него. Първия път въобще не ми хареса. Втория и третия път беше по-добре, но нищо особено.
После аз се върнах в София, защото не бях в отпуск и си взех отпуск след една седмица. Той беше с приятел на морето и не ме покани да се видим. Обясни, че отдавна ми е казал, че ще има гости. Очаквах да прояви повече активност, защото бях наблизо и имаше възможност да се виждаме, какво като е с приятел. Аз бях в съседен курорт с баща ми, който има апартамент там. Предложих му да се видим и се разбрахме да е през деня и че няма да ходим на дискотека и да спя при него. Превихме секс пак, после се видяхме с приятеля му на басейна и после хапнахме малко. Тогава той ме засегна много и оттогава още не ми е минало. Обидих се жестоко, защото каза пред приятеля му, че преди 2 месеца е правил секс с една силиконка Ани. Показа нейна снимка - изглеждаше брутално яко, тунингована отгоре до долу. После бил спал и с други след нея, с нея веднъж само (да бе да). Нахвали я, като каза, че е скуъртнала от него. В същото време аз му бях споделила, че не мога да скуъртвам и тва е супер обидно. Чувствам се сякаш я смята за по-добра в секса от мен. Все едно да каже тя може да свърши от първия път, а ти не можеш. За капак на всичко, не стига, че я нахвали, че свършва, ми каза и то пред приятеля му веднага след това, че аз не съм скуъртвала с него, защото не искам. Един ред ме сравни с нея в леглото. Почувствах се тотално унизена. Не ревнувам от силиканката, а по скоро си мисля, че на него му харесва повече секса с нея и че тя го е отрязала и затова той е не е с нея, но е искал. Не е нормално да я величае така пред мен. Вие какво мислите? Обидно ли е това?
Моля публикувайте историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 19 дни
hash: a678e36bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Абе ти добре ли си, нали каза че не ти е харесало с него, значи е дърво в леглото и със сигурност си измисля как оня еди си какво, сто процента. Тука не виждам нищо, освен, че някакъв балък се хвали, ама е гола вода, щом не си останала доволна от него.
Аз като мъж особено при първи път с жена се раздавам на максимум, за да остане доволна тя, чак след време може би свалям нивото, защото секса си е секс, не е кой знае какво като цяло, но все пак ми е важно и жената да свърши и да е доволна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 3aed59cd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Да. Този е пълен простак. Как може да обсъждаш креватните умения на някоя си пред жена, с която си спал? Че и да си споделяш колко си минал. Да си ги обсъждат тия неща по мъжки, ама другото е абсурдно. Има доста ниска култура тоя индивид. Това мен би ме отвратило.
Аз щях да го бъзна, че силиконка или не, и без това той е кръгла нула в леглото, щом не ти е харесало. Пък сигурно е и излъгал, че изобщо я е минал, за да се комплексираш. На повечето мъже им се иска да забиват такива тунинговани, ама нямат нито кинтите, нито уменията за тях. Най-много да е лъскал на нейни снимки.
Не се занимавай с тоя тип.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: fc6b78cab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Чакай малко... първо казваш, че сексът с него не ти е харесал, после се обиждаш, че е похвалил някаква си.
Първото ми мнение е, че ти просто нямаш никакви чувства/тръпки към него, а второто е, че той го е усетил и това е причината, поради която ти разказва тези неща.
Егото ти излиза от рамките на нормалното. Какво ти пука с кого, какво е правил, след като не ти е харесало с него?
Ако не го харесваш/обичаш, не си четкай самочувствието... тъпо е.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 4a0fb990a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Този е супер леке. Зарязва го. Не отговаря на писаниците и повиквания та му и в никакъв случай не му пиши първа. Този изглежда да няма 23, а ако има много жалко. На акъл е пубертвт. Ти също звучиш като по-малка. Ако аз бях и беше казал така, щях да го попилея и да му държи много дълго време влага ама не от секса, а от това, че ще го навра в кучи гъз.
Твоите грешки са, че още от началото като си видяла, че не е активен, не е трябвало да продължаваш с него, дори и да е активен. Избързала си със секса с него. Не си го оставила да се бори за теб и да си го заслужи. Не само секса ами като цяло вниманието ти. Един мъж, който желае дадена жена, никога ама никога няма да говори така за друга пред тебе, особено в началото на отношенията. Говори ли го, не само, че не го е страх да не те загуби, ами точно това цели.
Именно за това ти казвам, че си из вързала със секса. Ако на мен така ми се хвали някой как е спал с някоя, особено в период, в който ме сваля, не само, че няма д а у пусна, ами ще му бия игнор и ще се насоча към по-сериозен.
В никакъв случай не си мигли, че си зле в лвглото или нещо такова. Това до голяма част зависи и от мъжа и от това колко те отпуска, колко те кара да му имаш доверие и тн. Този определено не е майстор.
Разкарвай го.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 4fccb6ca51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ок, че си наивничка...
Никакъв секс не е правил с Ани. Но знае много добре, че той самият е гола вода в секта и избива комплекси с измислинеи историйки, ти пък му връзваш.
Много ще ти пати главата с такъв ако продължиш. Помисли си добре дали си струва да му попиваш комплексите и отровата. Аз му бия шута на мига с милото "не си ти проблемът, аз съм, просто Пешо ме докарва наистина до якото оргазма и скуиртвам винаги".
На бас за каквото кажеш, че е порно маниак. Пристрастени към порно не могат нито да общуват с жена на живо, нито да правят нормален и качествен секс.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: d1cfbe7d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Т. н ти приятел е тъпак. Не очаквай да излезе връзка и по принцип, бягай от индивиди, които трябва да ги държиш за опашката. Младежът се мисли за много вървежен и цялото упражнение е за секс и впоследствие, за хвалби. Върти по няколко едновременно, в останалото време се хвали, докато с приятели ходят на лов по морето. Това е.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 3643bf166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, живееш разпътно и после се чудиш, защо това, защо онова?

Толкова ли е трудно да бъдеш морална и да не си лягаш с първия срещнат?

При теб е: каквото повикало - такова се обадило!

Аз примерно през живота си съм имал няколко приятелки и две жени(съпруги, не едновременно естествено) и съм имал интимна близот само с двете си съпруги! И никога не съм имал проблеми подобни на твоите!

Така, че се замисли, обърни се към Бога и принеси покаяние за всичко!

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 37bcdb5265
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Естествено, че е обидно да обсъжда други жени, с които е спал пред теб и то докато сте се занимавали. Не че ти даваш вид, че много ти пука за него, но той определено няма сериозен интерес към теб и не те уважава.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: b4b1fb752b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Прекъсни контакт с този, ако не искаш съвсем да ти смаже самочувствието. Как можеш въобще да се занимаваш още с такъв простак, който няма елементарно уважение към теб. Блокирай го и не се занимавай повече, ти да не си му изтривалка, щом от сега е започнал така, нататък униженията ще са още по-големи.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: c527003f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Обидно е да си причиняваш това с този, не ти е гадже. Той, че не става, е ясно, ТИ го допускаш до себе си, защо? ! Сама се обиждаш, съжалявам.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: c4e82d0f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   разсъждаваш като 12 годишна, пък отпуска щяла да пуска...

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: eb13cd2c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Според мен ти имаш някакъв проблем около мисленето ти за секса. Имат те за лесна, това трябва да те обижда, а не кой свършил и как свършил. Ако правиш секс ей така, за спорта, поне не бъди в ситуации, в които ти обсъждат секса с трети човек и то в случая са се опитали да те унизят. Казвам опитали, защото такива подигравчии са ми много любими и много ниска топка. Той може изобщо с нея да не е спал и да показва някаква си снимка, нали се сещаш?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 2812d53fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Този бунак като нищо може да лъже, а ти да се хващаш на тъпните му. Момченцата обичат да се превъзнасят колко са велики и да си измислят истории на база порното което гледат. Кой знае откога не е виждал жена, щом казваш че не е кой знае какво ама е решил да се прави на големия е. ач. Такива ги разкривам за 5 минути. Бунакът не струва, ама ти се чудя защо си губиш времето с него. Блокирай го на всякъде и го оставяй на сухо.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 91ab7c3055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нищо обидно не виждам. Вземете се и направете поне две деца. Чалготеките не трябва да остават празни, защото ще рухне икономиката.

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: b70f004e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Глупаво е това. И от негова и от твоя страна. Той не е проявявал особен интерес към теб, ти уж си загубила интерес, обаче му отиваш на крака, за да му бутнеш. После, макар че не те кефи много и не те кани отново се влачиш при него и му предлагаш среща. Простотиите по-нататък не заслужават коментар. Всяка уважаваща себе си жена щеше да си тръгне завинаги от този, ти обаче стоиш и му слушаш тъпотиите. Унизително е не само, че коментира толкова интимни неща, а че изобщо е бил с тази/тези, докато сваля теб. Че си взела и да питаш обидно ли било това. Да, обидно е. И всеки сам си решава как да реагира на обидите.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: b7bbec331b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не бих била с мухльо, който обсъжда сексуалния ни живот пред публика.
Скуирт не се командва. Идва спонтанно като ти е много яко с мъж.
Тоз галфон го зарязвай директно. Без да се обясняваш.
Колко простотия има на тоя свят, Боже!

 
  ...
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 0182d7a7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   По обидно е че едва ли не си се молила за още секс, за младите мъже е нормално да поддържат интерес към няколко жени едновременно "която върже". Ти си го обвинила че бил пасивен и не си искал секс, той е трябвало да изчисти името си пред теб за да не излезе име че е гей повикал те изчукал те.
След сеедмица пак молиш за секс. Казал ти че не иска да ходиш, но ти си се натискала все едно трепериш за секса с него, затова и се е подиграл с теб. Надява се човека да не го търиш вече, ако пак си поискаш натрапчиво ще те изчука, но вероято ще те сподели и с приятели, след като толкова те сърби че като ти кажат неможе вечерта ти казваш ще се ебнем по обед, за да си свободен вечерта.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 4b4ec5065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Защо обсъждате такива теми, много ниско ниво. А тази дето изглежда супер, колко ли филтъра е приложима. Просто се отдръпни от този мъж, какво бъдеще имате заедно. Научи се да селектираш най-важното, без обяснения, че си в с съседен курорт, пък на кой бил апартамента.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 71b476c2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Това момче яко фантазира и е доста инфантилен, казвам ти го като мъж. Но и ти си подходила доста наивно, явно сте на не повече от 18-20 годишни.
Бягай докато е време.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: d8f1d90810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От авторката до номер 18: Не му се натискам за секс хахаха, а започнахме връзка Той от първия уикенд заедно почна да бърбори за тройки с негови приятели… В компанията му говорят само за секс или поне пред мен. Правят се на много сексуални, на големите ебачи, ама не са… Има един як от компанията му. За него разбирам да е спал с над сто жени, ама да останалите…. Айде моля ти се…. Всичко тава са чупки стойки и фасони. Аз по скоро съм искала да покаже сериозно отношение, отколкото секс. Хич не съм умряла за секс с него….

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 0c5db6ce92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Е ти щом не знаеш обидно ли е, не е ли, то кой? Аз ли да ти кажа? Направо младите сте мега зле. Спиш с някой, който хич не е за тебе, после се чудиш защо е такъв. Секс не се прави с всеки, а с този, към когото имаш чувства (най-малкото).

И това, като започнете да се хвалите колко сте били добри в леглото, направо ми става ясно, че ама въобще не сте добри. Всяка ваша дума е изтъкване, фръцкане и лъжа.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: eb13cd2c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   22, Ами не е показал сериозно отношение. Не знам дали греша, но според мен тази компания не е за тебе. Надскочи егото си, че този не е показал сериозно отношение.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 0d143f2720
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Човека има комплекси от това че не е добър любовник и го вижда по твоите реакции в леглото. Опитва се аджеба да си избие комплексите и неуменията със видиш ли другите жени ги побърквам само с тебе не мога, очевидно проблема е в теб. Това се опитва да ти каже с 2 думи той е топ е. ач а ти си фригидната

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: ae9bcc0a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До №22""От авторката до номер 18: Не му се натискам за секс хахаха, а започнахме връзка Той от първия уикенд заедно почна да бърбори за тройки с негови приятели… В компанията му говорят само за секс или поне пред мен. """ Тези са много тежки комплексари. Нуждаят се от специализирано лечение. За предложението за тройки с приятели, ако зависи от мен бих поздравил момичето, ако резне трахеята на изрода.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 46bf734403
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От авторката до номер 25: Да, точно така се чувствам. Все едно се опитва да ме нацака в секса и ми се фука, че е по добър от мен, което е абсурдно. Все другите жени скуъртвали, ето и бившата ми също. Все аз съм срамежлива - не съм си свалила горнището на банския пред приятелите му. Ами свалям си го, когато се пека сама. Пред тях не е много умно, защото ще решат, че ги свалям. Той повече приказва, отколкото нещо да върши. Мързеше го следобяда да правим секс, аз поех инициативата и го накарах. После цяла вечер се прави на вечерята пред приятелите симе е супер уморен и съм го била уморила от много секс. От 15 минути секс не е каталясал толко много, но за на влезе въз филма и да звучи правдоподобно нарочно не обели и дума цяла вечер и няколко пъти каза коооолко е уморен, недоспал…. Дрън дрън та пляс. После вместо да отидем на разходка с тях се прибрахме. Другите явно си мислят, че за да правим секс, а ние спахме…. После ще каже на приятелите си Цяяял час секс правихме…. Много му е позьорско поведението. Не ми трябва самохвалец, а мъж, който действа повече отколкото само да приказва празни приказки.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 46bf734403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От авторката до номер 25: Да, точно така се чувствам. Все едно се опитва да ме нацака в секса и ми се фука, че е по добър от мен, което е абсурдно. Все другите жени скуъртвали, ето и бившата ми също. Все аз съм срамежлива - не съм си свалила горнището на банския пред приятелите му. Ами свалям си го, когато се пека сама. Пред тях не е много умно, защото ще решат, че ги свалям. Той повече приказва, отколкото нещо да върши. Мързеше го следобяда да правим секс, аз поех инициативата и го накарах. После цяла вечер се прави на вечерята пред приятелите симе е супер уморен и съм го била уморила от много секс. От 15 минути секс не е каталясал толко много, но за на влезе въз филма и да звучи правдоподобно нарочно не обели и дума цяла вечер и няколко пъти каза коооолко е уморен, недоспал…. Дрън дрън та пляс. После вместо да отидем на разходка с тях се прибрахме. Другите явно си мислят, че за да правим секс, а ние спахме…. После ще каже на приятелите си Цяяял час секс правихме…. Много му е позьорско поведението. Не ми трябва самохвалец, а мъж, който действа повече отколкото само да приказва празни приказки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker