Стокхолмски синдром от женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стокхолмски синдром от женен мъж
преди: 8 месеца, 19 дни, прочетена 1012 пъти
Здравейте,
Наскоро започнах работа по специалността ми (първата ми работа в живота)и шефът ми в един от първите дни се разголи пред мен, обсъжадхме нещо в офисът му и си свали панталона с гащите и ме питали ще успее да ме задоволи. Въпросният мъж е женен и с деца, доста по голям от мен самата. Реших въпреки всичко да продължа да ходя на работа. Тук може би е и моята грешка, но изговорихме темата и той се извини и каза че повеч няма да се повтори. Няколко месеца по-късно нещата се върнаха, но вече и от моя страна имаше желание да бъда с него. Не съм спала с него, но е имало близости не адекватни за мъж с жена и деца.. Време по късно се запознах с друг мъж оказа се и негов роднина, на фирмени събирания съм пристствала с въпросния мъж и шефът ми отркито ми е задавал въпроса, защо му го причинявам, при положение че жена му на 50м от него. а върпросният роднина е до мен само защото не мога да бъда с шефа си.. Темата да бъдем заедно с щефа е коментирана многократно и е невъзможна, въпреки че ми е казвал че ме обича. От скоро имаме ново момиче във фирмата и получавам въпроси от него като, ревнуваш ли сега.. Та въпросът ми е възможно ли е да го искам заради това че се е разсъблякал и съм получила стокхолмски синдром, или защото е женен и е забранено и като цяло какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 18 дни
hash: ffe0863b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Какъв синдром? ! Това твоето е сексуален тормоз на работното място от някакъв чичо на средна възраст, който се мисли за велик сваляч! Обичал те бил! Леле!
Аз не бих искала да стоя в тая фирма нито ден.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 31d0970119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нищо не си получила. Шефа ти е гаднярче и те манипулира (с новата колежка например). А ти си лапнишаранче по принцип - ако тръгнеш на фитнес, ще си харесаш треньора. Да тръгнеш на църква ще е най-безопасно за тебе :)

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: d99697c88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не, нямаш никакъв синдром, най-обикновено глупава си. Не може да ти се помогне, карай си така.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 4297a84add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Самия факт че се чудиш и задаваш такива въпроси дава яснота, че нещата вървят към "изуй гащи". Ако бяхте с нормално мислене, най - малкото което е дори и да станеше нещо между вас, нямаше да е по този начин които ти описваш. За жена му не се притеснявай, тя най вероятно си го знае и за да получава свобода и спокойствие се прави че не вижда.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: d5456a47d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не е стокхолмски синдром, това е сексуално изнудване. Ако не искаш фирмата да се появи по новините и да имате Карбовски 2. 0, може да го докладваш на полицията, ако имаш доказателства. Плюс това ще предпазиш други момичета които си мислят че само със секс може да се издигнат, което повечето хора смятат за гнусно а и е незаконно.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 7d2377ce4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Много шефове назначават мацки само за да ги чукат, без значение дали са женени или не. Един от шефовете на фирмата в която работя е същия - човека е на 55 години, има 4 "сътруднички", които са на около 30, но всичките изглеждат зашеметяващо. Периодично се отганизират "семинари" на старосел или банско или други подобни места, където въпросния шеф ходи с една или 2 от сътрудничките. Явно им провежда атестация и след това има бонуси според представянето.
Дори една от "сътрудничките" роди преди 3 години и като гледам детето и причилиа много повече на шефа отколкото на мъжа и.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 9cad0492e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хубаво е да имаш връзка с него, сигурно така е свикнал, да има жена за удоволствие, нормално е, да не ти пука, изживеи си момента.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: f386f675e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Мацка, единственото ти оправдание е, че си млада и нямаш опит, за това моля, послушай какво ще ти кажат хората и МОМЕНТАЛНО НАПУСНИ ТАЗИ ФИРМА!!! Освен проблеми, друго няма да намериш.
Шефът ти още първия ден се събрякъл и ясно ти дал да разбереш, че си там не защото имаш знания, а за да му правиш денят по-приятен (по-удобно е отколкото да плаща на професионалистки, които да идват в офиса) и ти още работиш там? ! Че дори започва да ти хареса идеята...
Да, ми го врътне моя шеф тоя номер... охоооо, що пари ще получа за сексуален тормоз, да не говорим, че така ще го изложа, че един клиент няма да му остане. Лично ще се погрижа да го осъдя и всички да разберат защо, вкл. жена му. Пък да видим после дали ще посмее да се държи така с някоя колежка. Ако изобщо има бизнес и жена му не го е разорила при развода.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 862d0ac6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   За бога, това не го разбирам. Мъж съм, имал съм контакти, но те са били на друго ниво. Отвратително е когато използваш служебното си положение да изнудваш или принуждаваш, жени за сексуални услуги. Когато някой е мъж, да използва личните си качества, а не служебните. Може пък това сега някаква нова неолиберална ценност. Някога когато бях млад и всички колежки в моите очи бяха прекрасни, тогава жените харесваха едно момче заради неговото тяло, ум, чувство за хумор, знания, такт, възпитание и т. н. Сега вече сме в епохата на пазарните взаимоотношения и всичко е стока и се продава и купува. Секса, свързан с кариерното израстване също е стока. Няма достойнство, няма привързаност, няма любов, всичко върви по линията аз на тебе ти плащам, но не мои пари, а на фирмата, а ти ми даваш достъп до твоите сексуални прелести-отвратително. Това е характерно за слабите мъже, тези които никога не са били и няма да бъдат нормални мъже. Говоря за мъжете постигнали нещо със собствени сили или качества. Такива шефчета винаги са предизвиквали у мен чувство за нещо лигаво, като гол охлюв, чувство на презрение и отвращение. Освен това не разбирам това писане по разни соц. мрежи. Когато харесваш едно момиче, говори директно с него -очи в очи, хвани му ръката на момичето, усети неговата топлина, дишането му, близостта с харесваното или желано момиче действува зашеметяващо. Ама всички станахте големи писатели. Сигурно лаврите на Балзак, Достоевски, Дюма не и ви дават мира. От коментарите почти всички дават нормални съвети с изключение на капута, подвизаващ се под № 8, а може и да е обикновена курва, заложила на кариерно израстване по описаният начин. Някога преди много години съвсем случайно погледнах в тетрадката за лекции и упражнения по частни диференциални уравнения. На първата страница, написано с момичешки почерк имаше мотото "Честта е всичко, смъртта е нищо", а нямаше още навършени деветнадесет години. Много години по-късно това момиче, вече технически директор в голяма компания, отговори на някакъв безгръбначен, някакво мъжленце с думите :"Аз не съм дама, аз не мога да се превземам, да се лигавя, да бъда очарователно безпомощна, да пърхам с мигли. Аз съм инженер и ръководител, който уважава, държи и подкрепя своите хора. Държа на думите си"". Не случайно подчинените И понякога я наричат "центуриона". //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: b4b54e6c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Недей така. Спри с тези мисли и се осъзнай.
Преди няколко години работех в огромна компания. Една сутрин дойде преди всички и ме причака в кухнята. Опита се да прави секс с мен, направо ме притисна в ъгъла и започна да ме опипва. В този момент, обаче, влезе колега от друг департамент и спаси положението.
Видя всичко момчето, включително и как се опитвах да се отдръпна и ми каза, че ако е нужно ще свидетелства и да нямам грижи, че би искал някой да може да защити и неговата приятелка, ако нещо такова се случи.
Не го осъдих, защото моята дума срещу неговата в корумпирания ни съд нямаше как да мине - това е фирма на една от най-големите ни мутри, но напуснах още на следващия ден, като и до днес предупреждавам момичетата да внимават.
Ако не беше влязъл по щастлива случайност колегата ми, шефът ми щеше да ме изнасили без да му мигне окото.
Това не е любов, скъпа. Става дума за чист нагон на жалки утайки на висока позиция, които се възползват от властта си, за да се уреждат със секс от привлекателни жени.
Бих те посъветвала да напуснеш веднага.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: f725750feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм от малък град и също напуснах компанията заради женен шеф, който пипаше всички служителки (които са с 30 г. по-малки от него). Отвратително е, но е масово явление в 99 % от родните ни компании, които са само услуги, а нямаме реално производство. Не знам държавата как още не е фалирала, но явно я помпат с европейски средства.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: fafd6b022a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм мъж на 33г. Да, има не малко подобни началници. В огромна част от случаите, това са мъже, които на млада възраст са били трагични с момичетата, нямат никакъв опит в свалките и изведнъж на стари години придобили власт и пари започват да избиват тежки комплекси и да правят изцепки, като посочената от теб. Стават не рядко за смях пред по-отворени млади жени, но често и предизвикват притеснения в по-свити момичета. Някои внимават, защото над тях има други началници и могат да бъдат уволнени при едно оплакване и се пробват по-плахо, други без началници и придобили самочувствие, че никой нищо не може да им направи, направо стигат почти до изнасилвания.
Ще дам няколко примера в моята работа. Моят пряк началник преди 2 години бе уволнен поради две причини - едната самооблагодетелстване, ползвайки работното място и труда на колегите, а втората оплакване от колежка за сексуален тормоз, заснет на охранителна камера. Този бивш началник беше такъв типаж - като млад доста учил и работил, издагнал се в кариерата с труд, но за сметка на това жена не пипал. Изведнъж шеф, видял се във власт и пари, реши да избива комплекси върху по-младите и подчинени нему служители. Същевременно от няколко млади колежки тръгнаха приказки, как се опитвал да ги сваля, а като откажеха, започваше да ги тормози. Една показа как и е писал във вайбър - ами в прав текст попиляхме се от смях - 50 годишен мъж пише тотално нескопосано като 14 годишен пубер на момичето, което харесва. На друга колежка беше предлагал да и урежда някакъв специализиран курс, като и тя трябвало да "върне услугата". И нещата приключиха, когато решил да хване за гърдите трета колежка, която си е по устата. Не само, че тя пусна рапорт до директора, ами и се стигна до там същата да изиска заснетото от охранителни камери. На всичко отгоре беше набелязан, за това, че се облагодетелства незаконно от труда на останалите и буквално след 3 дни напусна работа. Ето как от глупостта си, един човек на средна възраст, който е добър специалист в своята област стана за резил и си загуби работатата. И повярвайте, такива началници има безброй. Има и стари коцкари и женкари, които знаят как да действат. Много от тях рядко биха се занимавали и притеснявали колежки. Други пък атакуват, но съвсем обиграно използвайки мъжките си качества, а не финансови възможности и позиция на работното място и при отказ не правят простотии. Лично като мъж, аз напълно избягвам всякакви свалки и закачки на работното ми място. Там съм за да работя и да съм полезен на обществото. Когато не съм на работа, ако искам ще се разбия от ходене по барове, по почивки и къде ли не за да свалям жени, но на работа съм на работа и точка. Да не забравяме, че има и доста хитри и обиграни жени, които с чара си могат да скрият шапката на подобни неопитни с жените началници в средна вързраст. И в много от случаите подобни хитри жени изобщо не допускат да имат интимни отношения с началниците си, а само флиртуват и ги баламосват. Със сигурност по тази тема може много по-добре да се изкаже, която и да е жена, особено работеща в голям колектив. Но аз категорично мога да заключа, че подобни действия са привични само за един тежък комплексар без мъжки качества, който се опитва да използва служебното си положение за да получи секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker