Какво "полезно" намирате в една връзка (освен секса) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво "полезно" намирате в една връзка (освен секса)
преди: 8 месеца, 12 дни, прочетена 4004 пъти
Здравейте,

Мъж на 31 години съм и имам следния въпрос:

"Какво полезно намирате в една връзка, освен секса, разбира се?"

Малко за мен - имал съм няколко краткосрочни връзки от по няколко месеца. Последната беше преди години. Напоследък си ходя редовно по проститутки и чат пат излизам "неангажиращо" с жени от сайтове за запознанства (Tinder и др.).

Страшно зает човек съм - работя на 4 работи (преподавател участващ и в образователни програми и министерски съвети, шеф на IT фирма, инвеститор в недвижими имоти и софтуерен архитект). Влагам цялото си време в личностно развитие.

Понякога имам по 1 свободен ден седмично, но понякога не - и да искам не мога да имам връзка в момента. Аа да - карам и докторантура :) Хубавото поне е, че първия милион почти го направих.

Да спомена - разбирам, че за деца е необходима сериозна връзка, семейство или подобен тип отношения, но като изключим тази "цел" (не планирам да имам деца в близките 10 години) - КЪДЕ Е СМИСЪЛЪТ?

Поддържам се (не зобя, че вреди сериозно на здравето), а и мога да бъда мил и да изслушвам жените, но и да бъда бърз и решителен (то при толкоз работя, няма как да не бъда).

Но дори да си поосвободя време - да напусна работата си като архитект (с която подкрепям другите бизнеси) и да имам време за нещо сериозно - искам да Ви питам:

КАКЪВ Е СМИСЪЛА? КАКВО НАМИРАТЕ В ЕДНА ВРЪЗКА?

Секс и сега си правя задоволително - веднъж, два пъти седмично. За повече немам и сили при това натоварване.

Изобщо не съм "емоционален". Имам приятели дето изпадат в тежки депресии ако са без приятелка, или почват да се отчайват, да се отдават на субстанции (пиене, наркотици и др. ), а аз нито пия, нито пуша, нито наркотици взимам... само кафе пия с туби буквално...

А и съм минал през 7-8 "прегаряния", мутри ме заплашваха да ме убият преди време... минал съм през много. Станал съм като робот - ако изскочи проблем, директно скачам без да се интересувам кой и какво е на пътя ми и го решавам.

Живея си сам, в собствено жилище и си правя каквото искам - чистя си, готвя си, чета книги редовно и тренирам винаги когато остане време.

Но да - въпрос към мъжете:

Какво получавате от жените си освен секс?

И към жените:

Какво давате на мъжете си съответно освен секса (а чета доста теми тука, че и това не го давате понякога)? :D

На мен не ми трябва "емоционална подкрепа" (като се наспя съм като нов), а ако трябва ще отида на "психолог", а за помощ в къщи ще си намеря "домашна прислужница".

Аз по-скоро имам чувство, че една жена би ме "изтощила емоционално".

Некак си трудно ми е да я слушам "колко и е бил тежък деня" - когато съм провел 10 разговора с клиенти и бизнес партньори, писал съм код, ходил съм със зет ми да оглеждам жилища и т. н.

Просто не го приемам на сериозно. :D

Ясно - като се замисля за деца, ще търся "жена със сериозни намерения", но както казваше Бойко Борисов:

"Не е сега моментът! "

И просто ми е интересно в някакви няколкогодишни връзки без деца - освен секс, какво друго получавате?

Имам не малко приятели и познати дето покрай такива "временни връзки" си съсипаха нервите и здравето. Не зная да са получили много.

Благодаря Ви предварително за отговорите!

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 8b04101f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

1.   Щом задаваш подобен въпрос, значи не е за теб тая работа.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 03911526a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

2.   Жена съм
Давам:
- нежност, топлина, доброта, грижа
Мъжът ми ми е казвал, че това, което има с мен е незаменимо. Че не може да го получи нито от приятел, нито от майка, сестра и т. н

И още - ние сме партньори. Работим рамо до рамо за мечтите си. Градим заедно.

Казваш, че си като робот. При нас примерно е нещо такова:
Аз съм едната ръка на робота, той другата. Заедно двамата скачаме, всеки път, за всичко.

Но, уви, нашите отношения са изключение. Около нас хората не са такива. Липсва тази екипност. Всеки си дърпа кой какво бил дал, какво получил, кой измил чинии, кой искал това… и т. н претенции.

Смисъл има… Повярвай ми има. Но си е на късмет дали ще намериш точната жена, с която да го прозреш.

Женени сме от 11 години

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 090fd2e625
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Какви са тия тъпотии. Кой каквото търси го намира, ако беше умен само с гледане щеше да разбереш кой какво търси. Няма как да търси льбов, емоции, пък да я виждаш че се хванала с последния пропаднал дебелак с мутренски джип, мисля е ясно.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 5fc243167d
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

4.   И като си толкова зает с работа, как и откъде намери време да напишеш тази тема. С по - малко думи пак щяхме да те разберем...

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 4ed9883399
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

5.   Жена съм, но не от емоционалните. В мисленето си съм като теб. Дори още по-крайна. Искам дете, но да не живея с мъж. Изградила съм си мой свят, моя програма, която е запълннена и няма място за нечии прищевки. Компромис бих направила само с детето ми. Имам си рутина която не бих променила защто на някой му се ходи на почивка или на ресторант... Моите нужди са на първо място. Без секс мога да не правя и с месеци, че и с години. Така че при мен съвсем няма смисъл от връзка. Не обичам и никога не съм споделяла проблеми с хората, само с една приятелка от детството. Както и не искам никой да ме натоварва с неговите проблеми. Да съм самотна майка би било рай за мен.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 533c5d1d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   То по принцип и аз се чудя. За жените смисъла е сигурност и стабилност(някой да и осигури дом, работа, пари да дава и да я тика). За мъжете да семеен уют(инкубатор, бавачка, чистачка, готвачка и секс робиня).
Сериозно, смисъл всеки си намира. Някои търсят изгода, други ги е страх от самота, инстинкт з продължаване на рода и подобни.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: af38d53fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

7.   От връзка с такъв като теб не искам и не ми трябва нищо. Ти си самодостатъчен. И съответно няма нужда да ти се предлага и дава нищо.
Какво давам на мъжа си няма да ти обяснявам, няма смисъл, не те и засяга. Важното е, че се обичаме, от години сме заедно и имаме двама сина.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d80f0c86cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   За човек като теб смисъл няма, не си губи времето, не са за теб тези неща.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 20583bcf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Жена съм. Давам любов и подкрепа. Но аз също много чета и влагам в себе си, отсрещния дори не иска да си смени работата и слушам всеки ден едни и същи истории без да има кой да ме изслуша. Правя изненади с последните си пари, на мен не ми се правят изненади. Провокира скандали с неща, които знае, че ме дрзнят. Къде е смисъла? Ако можех да върна времето назад, нямаше да имам връзки с емоционални инвалиди, влагах любов, пари, време и желание срещу това да ме оплюват пред роднини и през други хора, обули дънките от мен и тениската от мен. Няма смисъл във връзките изобщо.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: ece26e7815
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   До 5. Какво прави неемоционална жена във форум за взаимопомощ, нали си неемоционална, как така ти тежи нещо? Или има и друг вариант, да си толкова объркана че нямаш никаква идея какво ди и защо си.
Искала дете ама не и мъж, още по забавно. Кой ще го гледа това дете? Сама ще работиш, ще гледаш детето и няма да има проблеми викаш. Знаеш ли липсата на мъжко присъствие каква роля играе за едно дете и как му се отразява?
Слез на земята и хвани помисли къде бъркаш, преди да направиш още по големи простотии.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 5158a8173f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   На такъв като теб не бих дала и минута от времето си. Надявам се когато излизаш с жени да не ги залъгваш. Макар, че и да се опитваш, липсата на емоция си личи от самолет.
А какви консуматори има от коментиращите, плаша се.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: f0f2b7cf42
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Не си се влюбвал явно, да искаш и да мечтаеш да си с някой. Да се наслаждаваш на всеки момент с него, той да те допълва, да ти дава спокойствието, топлината, желанието вечер да се прибереш в къщи. Приятно чувство, че някой се грижи и мисли за теб, както и то за него, че споделяте хубавите моменти и имаш опора в лошите. Не е лесно да се намери такъв човек и не всеки го има/среща. Но си заслужава да го търси, намериш и задържиш в живота си. Сексът е необходимо, но не достатъчно условие за една добра връзка. Ето ти го получаваш достатъчно и без такава. Но има хора единаци, само са си самодостатъчни и са щастливи така, или просто прекарват много време сами и свикват. Липсата на социализация е проблем днес, казват го много психолози.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 050f8f440a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Е, ти що мислиш, че след проститутки някоя стойностна жена ще ти предложи каквото и да е? Хахха ръкав си там каквото имаш на разположение и не си задавам такива въпроси. Не си тип - съпруг и баща. Гледай си живота такъв, какъвто си си го създал и му се радвай.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 4e4b603673
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Зависи, всичко е индивидуално, но си е до емоции и каква връзка имаш с партньора си. Може да имаш дете, вкусна храна, подкрепа, компания, нежност, топлина.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 61cabc7ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Хахаха. До тук добре, само че
"разбирам, че за деца е необходима сериозна връзка, семейство или подобен тип отношения, но като изключим тази "цел" (не планирам да имам деца в близките 10 години) - КЪДЕ Е СМИСЪЛЪТ? "
Не планираш да имаш деца в близките 10 години, ами ти след 10 години ще си на 41. Като почнеш да го планираш след 10 години, какво си мислиш, че веднага ще се запознаеш с жена, с която да си паснете и ще успеете да съжителствате след като не си съжителствал с никой последните 15 години и за няколко месеца и семейство и дете ще има. Като си на 40, няма да искаш жена на 40, ще искаш на 25 и ще я натискаш за дете, тя че да се занимава с теб млада ще иска материална сигурност подкрепена с брак, имот на нейно име и тн. все пак ще е с един милионер в бъдещето. И за колко време ще го извървите този целия път.
Семейството е като пътуване, не е като крайна станция.
Ще имаш сериозна връзка като си намерил човека, с който наистина чувстваш, че искаш да си прекараш живота., не на определена възраст. Така погледнато, ако си намерил човека сега, през тези 10 години, които отлагаш в бъдещето, ще се радвате на живота заедно и ще си помагате. Като имаш финансови възможности си намери по-свободна жена, на която и харесва и разбира от това, което ти правиш и може да ти асистира и ще се разтовариш. На 40 си щял да си някакъв топ милионер, ок, ама нали има значение как живееш през целия си път, не в някаква конкретна точка от времето. Ето, примерно 10 години се бъхтиш, казваш, че си супер зает, нямаш време и за връзка, за да стигнеш до някаква въображаема точка, в която си казваш - да, направих го ето вече съм такъв и такъв и на следващия ден се гътваш. Вместо 10 години нормален пълноценен живот със семейство споделен и тн. 10 години сам и бъхтещ се. Нямаме 100 години да работим, още 100 да си почоваме, 100 после да създаваме семейства и тн. Важно е някой да извърви този път с теб, взаимно да се коригирате, да те види как си се развил, да ти види прогреса от 0 до 100, защото само този човек ще го оцени, който е бил с теб през целия път и ще знае колко ти е коствало. Какво, накрая ще си останеш сам и на 60 ще хванеш някоя жена за слушател да и разказваш историите от живота си, които ще са и изцяло чужди. Ехх, но ако бяхте цял живот заедно с една жена, с която се обичате, щяхте да се сещате с топлона в сърцата и да говорите за вашите съвсместно преживяни спомени.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: e086450ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Споделеност и смисъл.
Жена ми ми дава смисъл да се развивам. Преди нея пак съм си бачкал, старал съм се да вървя нагоре, но когато се влюбих в нея, исках да стана НАЙ. Най-добрия мъж, най-успешния, най-привлекателния, най-мъжествения, най-богатия, най във всичко отношение. Не съм се преструвал, че съм такъв в началото, но й казах, че ще вижда с всяка изминала година все по-добър мен. Ако тя не беше до мен, надали щях да съм постигнал всичко това, което имаме днес, защото ако съм си сам, честно казано, не бих се стремил толкова към успех в материален план, развитие в личностен аспект.
И ми дава споделеност. Навярно съм емоционален спрямо теб. Хубаво ми е като се прибера и разкажа за днешния си успех, да ми каже "Браво! ". Хубаво ми е като кажа, че искам нещо да направя, да ми каже, че вярва в мен. Хубаво ми е, когато съм се провалил, да дойде и да ме прегърне, знаейки че разговор няма да се получи, докато мисля как да оправя нещата.
А има и нещо друго. Сексът си е секс. Любовта си е любов. Едно е да чукаш готина мацка от бара, на която утре няма да помниш името. Друго е да любиш жена, която те обича, която ти се възхищава, която те е очаквала с нетърпение, която те намира за най-добрия мъж на този свят. Не съм ходил по проститутки, но еднодневки съм имал и за чесане на крастата стават, но не предоставят това, което получавам от жена си.
И още нещо, всъщност. Жена ми вкарва цвят в живота ми. Преди нея винаги съм бил прагматичен, живял съм скучно, не съм се забавлявал истински. С нея преоткрих света. Вкарва емоция в него. Вкарва изненади. Носи вълнения. Тя е импулсивна и динамична, една идея доста безгрижна и свободна. Това се пренася и върху мен, когато имам възможност да се потопя в света през нейните очи. И е готино да разпуснеш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 85bde56ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Любов. Нещо, което очевдино не разбираш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 6980c7dded
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Авторе, по принцип от прочетеното ми се струва, че си изливаш някакви комплекси. Такъв си, онакъв си, па гониш милион, па не знам си какво. Няма лошо, но ми е странно как реално зададе 2 въпроса, а преди тях си изписал цяло есе за това колко си страхотен.

Но, ще ти отговоря на главния въпрос:

Мъж съм и доскоро сложих край на няколкодишна връзка поради причини които няма да назова. Това което получавах от приятелката ми беше подкрепа, интимен живот, помощ с битовите неща, чистенето, готвенето и т. н. И двамата работихме, нямахме деца, но си живеехме доста добре. Зависи според мен от жената с която си. Качествените жени (които са доста малко като процент) биха ти дали много. Повечето жени на днешно време за жалост не живеят в реалността и е добре да нямаш нищо общо с тях.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 223fdb3161
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Авторе, още не си дорасъл духовно!

Разсъждаваш елементарно, материалистично и егоистично!

Първовото, което трябва проумееш е, че в живота духовните неща са много по-важни от материалните!

За мен примерно, духовните неща в живота ми винаги са били по-важни от материалните!

И съответно винаги съм търсил главно духовните ценности!

Затова и в определен етап от живота си достигнах до Бога, повярвах и след изследване на нещата - се въцъркових в Православната църква.

И слава на Бога, намерих си съпруга със същите възгледи, приоритети и ценности, и създадохме добро, сговорно и щастливо християнско семейство и живеем в мир, разбирателство и любов!

Имай предвид, че това не стана лесно и от раз!
Повече от 10 години търсих подходящата за мен жена(бях няколко години по-голям от теб като започнах да търся), защото исках тя бъде вярваща въцърковена православна християнка и да води и съответния начин на живот...
Естествено държах и да се харесаме и външно, така че да има някакво привличане между нас.

Мога да кажа, че жена ми е единствена, уникална и незаменима за мен! Харесвам в нея нейния чар, лъчезарност, усмивка, бодрост на духа. Двамата много добре се разбираме и се допълваме - действително сме като две половинки от цялото.

Освен това ни свързва и любовта ни към Бога, и общия църковен и духовен живот, който водим.

И се чувствам духовно богат и щастлив - зная за какво живея и как да го постигна!


Пожелавам ти и на теб същото!

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 8e1731cacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Според мен много добре си се преценил и ориентирал за жените, които заслужаваш и няма смисъл да търсиш "полезното", защото явно си по изгодата, щом и престъпници като Б. Б. цитираш! Една нормална жена на дали може да издържи подобен надут егоцентрик! С избора си на проститутки е ясно, че не си сериозен мъж и просто не ставаш. За мен лично проститутките са най-долното качество, до което може да достигне една жена - толкава да е неспособна, мързелива и зле сглобена, че да не може нищо друго да прави освен да си разтваря краката и устата пред всеки! Тялото трябва да е храм, а не кочина.

Ако ще и 101 неща да работиш, и млрд да имаш ти нямаш най-ценното. А истински неща с пари не можеш да купиш. И не е вярно, че не си емоционален, ти си емоционално кастриран. Най-смешното е, когато някой каже "О, аз не съм емоционален! ". Да бе, поне веднъж в живота си не си не си ли плакал на гроба на някого? ! Нито си способен да обичаш, нито си способен да уважаваш една жена! В твоята представа жените стоят по-долу, ти си ги обезличил и за теб те са само източник на моментно задоволяване, което можеш да си купиш.

Личностното ти развитие удря на кухо, щом не можеш да си отговориш на въпроса, който си написал. Но те съвременните коучове са такива - пълни със собствени бъгове, но тръгнали да подреждат света и другите. Но трупай още пари, ще ти трябват в бъдеще за още проститутки, които така и няма да могат да запълнят всички липси. Тогава ще се появят и още въпроси освен "ползите". Но за теб, който си един робот смисъл няма. Пий си от бензина - т. е. кафето, така сам ще се изтощиш, докато ти изгърмят надбъбреците и от робот ще станеш обикновено тамагочи.
Един нарцисист - егоцентрик нищо ценно не може да намери в другия, защото си мисли, че той е най и светът се върти около него. Така че няма смисъл и да търсиш, и да питаш, защото ще излезе, че всички останали хора, които са в сериозна връзка, брак и т. н. са тотални глупаци. Лекувай се.

А

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 9e86f59af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   Един от многото, спри да спамиш и тук. И не лъжи, че си софруерен архитект, посредствен паразит обикалящ фирмите напред назад. Нали точно във форума на bgdev-free се хвалеше как и 100 реда код не си написал за изминалата година. Жалко, че форума е затворен за нерегистрирани потребители да те видят четящите тук колко си изкукуригал.
Не си преподавател а джунка асистент в ТУ. Живеенето в гарсониера в Овча Купел 2 не те прави имотен инвеститор и нвмаш ама абсолютно нищо общо с държавни поръчки. Фирмата ти за препродаване на кадри тепърва ще видим кога ще се превърне от халюцинация в реалност. По-скоро никога. Клоун.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 9692a9245b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   6 го е описал най-добре!

Иначе, ти ако беше инвеститор в недвижими имоти, то вече да си направил единия милион. Освен ако не инвестираш в бараки!

Второ, ако беше софтуерен архитект (което е върха на пирамидата) и шеф на ИТ фирма, то пак да си направил първия милион отдавна. Освен ако не си шеф на двама ИТ готованковци, които си взел под крилото си!

Дотука поне 2 милиона да си направил още преди години, а ти се тътриш още към първия милион! Да ти се чуди човек как го правиш... Що се отнася до образователните програми, вероятно обясняваш на ученици колко е яко да си ИТ, но по-вероятно е да си го мечтаеш зад клавиатурата, нахлузил джапанки за 5 лева на краката, за да се проветряваш в жегата.

Дали си имал няколко краткотрайни връзки по няколко месеца - не знам, възможно е, но силно преувеличено. Но по-вероятно е да го караш на проститутки - 1 (една) на месец, а останалите 3 седмици да си биеш ч.... ии. Няма лошо. И 1 проститутка да виждаш на месец, па било и на снимка, пак е келепир да ти кажа.

Горе главата и като прехвърлиш първия милион нещата ще ти се наредят хептен. Очаквай мишка-богомолка да ти схруска джапанките, докато си се отплеснал за пореден път зад клавиатурата

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: c7839f4756
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   7, и какво му даваш толкоз. Обучила си го да те гледа и слуша, аман от такива като вас човек да не тръгне да каже нещо и на втората дума почват да говорят за себе си

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 7fb776ba64
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Още, докато четях първите редове първата дума, ковто ми хрумна за теб е, че си като робот, но ти сам си се определил по-нататък като такъв.
Хора като теб в България има много - лишени от емпатия и с малко емоции. Те са обратното на емпати, наричат се психопати.
Плащай си за проститутки, защото такива като тебе, ако създадат семейство, ще направят всички негови членове нещастни. Очевидно и секс от дъжд ба вятър ти е достатъчен, а в стабилните връзки секс се прави всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 564ca88c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

25.   Единствено и само заради секса.
Взех този, който се справяше най-добре и се скъсваме от секс всеки ден. Благодат!
Че иначе образование, работа, жилище и кола си имах. Липсваше ми само якия секс и си намерих готиния пич.
Нито си говорим, нито нищо.
Взехме се да се ебем. В това е същността на брака.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 94056624e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

26.   Стрелям 3 пъти на сляпо:
- Богати родители, дали старт и гръб, но твърдиш, че всичко си постигнал сам.
- Освен проститутките, мастурбираш гледайки порно - редовно.
- Кафето е не по малък буустер на допамин от другите, които си споменал - това те подвежда, че не си емоционален.

Няма да коментирам някои от нещата, които си противоречиш сам.

Съвет: Спри за 3 месеца всичките ти допамино "напомпващи" неща и ще усетиш какво е емоция, как ти бушуват хормоните и защо ти е сериозна връзка с жена.
(Примери: Мастурбация, порно, кафе, енергийни напитки, филми/сериали, телефони (нотификации от социални мрежи, тиндър нотификации) и др. както спомена проституцията,
Реалната причина за това, което изброяваш е, че имаш "brain fog" и не усещаш нормалните неща от живота, като емоция и чувства.
Ти решаваш дали да си, като робот или да живееш истинския живот.

Успехи, наборе!

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 6275ad0fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   ОФФ, почнах да чета с интерес, на като прочетох това за децата ме отврати. Ти си прост консуматор и егоист. Стой си така сам сто години. Какво губиш времето на жените само. Всяка ще иска дете след няколко години връзка. Просто не искаме да останем самотни и бездетни.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: add65fc831
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

28.   "Какво давате на мъжете си съответно освен секса (а чета доста теми тука, че и това не го давате понякога)? :D"

Давам всичко това, от което ти нямаш нужда - емоционална подкрепа, домашен уют, мога да готвя и да чистя. Харесва ми. Рядко отказвам секс и по принцип ще е, ако съм изморена или не се чувствам добре. Никога не съм разбирала това да "накажеш" партньора си, като го лишаваш от секс. Много е тъпо и незряло. Давам и финансова подкрепа, ако имам парите и никога назаем. Давам и закрила, доколкото мога като жена, също любов, грижа и романтика. Често поставям нуждите на човекът до мен над моите, което обиквомено е грешка... Смятам, че двама души в една връзка трябва да са тандем, едно цяло, но при мен това без любов или поне някакви чувства, би било кошмар и в такъв случай бих предпочела да съм сама.

Но коментиращите са прави, че явно любовта не е за теб, което не е нещо лошо. Хората сме различни. Вероятно би се чувствал добре с жена като номер 5, ако решиш да имаш деца, защото само би наранил жена, търсеща взаимна любов.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 4e73865b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   "Освен проститутките, мастурбираш гледайки порно - редовно. " - Аз приятелка и лбовница имах, че го правих, ти пак тоя нямало в неогавата ситуация, да го прави...

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 4e73865b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   "Що се отнася до образователните програми, вероятно обясняваш на ученици колко е яко да си ИТ, но по-вероятно е да си го мечтаеш зад клавиатурата, нахлузил джапанки за 5 лева на краката, за да се проветряваш в жегата. "

Аз работя ИТ и е яко, но съм с джапанки за 5 лева в момента, заото пухените чехли ми спарват яко, дори и да думка климатика...

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: a315a9ecf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   Добре де, защо я пусна тази тема? Ако не усещаш липса, тогава защо е? Минаваш да кажеш само, че си самотник на 31, който скоро ще направи първия си милион и после ще напишеш тема и за 2-рия.
В IT сектора съм и бих казала, че ме отвращава понякога с това гонене на парите. Все не са ви достатъчно. Но не са достатъчно, защото не удовлетворявате нуждите, които имате. Иначе нямаше да стигнеш до сподели. нет и да се чудиш какво дават жените. Няма да разбереш какво даваме, докато ходиш по платени жени и имаш еднократни забежки в тиндер. Ако смяташ, че една жена би ти попречила на успехите, имаш право да го мислиш. Обаче си оставаш самотник, сам със своите успехи. Но нали и такива като теб трябва да има. Само че ако не споделяш успехите си с някого, то за какво са ти? Планираш на 40 години да направиш следващата бизнес сделка, този път с жена, за да ти роди поколение. Като чета написаното и се радвам, че не си хванал някое момиче и да му отравяш живота.

Толкова голямо его имаш, че чак ми става лошо. Може да си се развил като добър професионалист, но като човек имаш много да учиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 4ed9883399
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   До 10 - Милиони жени по света гледат децата си без баща, защо да не мога? Имам много приятели без бащи - възпитани само от майка си с помощта на родителите й. Защо аз да не мога? Голям праз че няма да има търтей на дивана. Разбирам че жените като мен застрашаваме някои мъже да останат самотници без да има кой да ги дундурка, но това е положението. И при мен факторът пари изобщо не съществува. Ако ще да си милионер пак не бих нарушила комфорта си. Както казах аз съм на първо място.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 891a149a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Получаваме свидетел на живота си!

Виж, котката на Шрьодингер, никога няма да получи своя...

Ж49

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 891a149a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   5, хахаха, маце, не знаеш какво си пожелаваш!

Ж49

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: dc4d1c4d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

35.   Авторе, задаваш погрешния въпрос. По-скоро ги попитай следното:

1. Бихте ли се обвързали сериозно с мъж, който ви предлага насреща същото, което самите вие предлагате в една връзка?

Ето тогава ще стане ма̀зало! :)

И други въпроси може да им зададеш:

2. Щяхте ли да бъдете желани за връзка, ако липсваше мъжкия нагон към вас, срещу който толкова много надавате вой? Щяхте ли да се чувствате по-добре без всичкото внимание и одобрение, които повечето от вас сами си търсите и просите всеки божи ден?

3. Щяхте ли да си позволявате да сте такива нагли и устатници, ако не разчитахте да ви бъде простено изрично заради половия ви орган, който е основното ви разплащателно средство към мъжете (другото е маската, наречена грим)?

4. Щяхте ли да издържите повече от една година съществуване, преди да изчезнете напълно (взаимно изтребване или самоубийства), ако не разчитахте на мъжете да движат икономиката, промишлеността, услугите, поддръжката, чистотата, строителството, добива и снабдяването с храна, горива, електричество и прочее? Щяхте ли от утре да станете инженерки, строителки, миньорки, механички, електротехнички, багеристки, кранистки, боклукчийки, заварчички, стругарки, фрезистки, леярки, носачки, коминочистачки, алпинистки, корабни работнички, работнички на нефтени платформи, охранителки, войнички и други, за да има изобщо електричество, телесъобщения, храна, вода, горива, поддържане на обществените ред, сигурност и чистота?

5. Защо, въпреки огромното предимство да се възползвате от мъжкия интерес към вас, наред с множество безплатни услуги и предимства дори от непознати хора, преобладаващата част от вас сте вечно намръщени и недоволни киселячки; включително и огромен брой самотни майки с доказано погрешен избор на осеменител? Защо многократно сте избирали да разтваряте краката си за възможно най-долнопробните типове, макар да сте имали възможност за избор и на свестни мъже?

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 8c09647058
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

36.   Шеймингът от лабилни женски психики е потресаващ. Това жена да види доволен мъж без нейно съгласие е направо края на света за нея. Спокойно мили женички, АИ технологиите тепърва ще ви показват колко много има да наваксвате и като чувства, и като качества, и като отношение.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 20583bcf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   Да, Black Sabbath, аз също, но докато ти си попаднала на партньор и не те е разочаровал (към момента), защото си доста по-малка от мен и не си преминала през раждане, съграждане на дом и дете, но попаднах на човек, който ме остави на майка ми цяла бременност, изневерявал ми е и лълал, че сме без пари за бебето, докато давал стотачки по проститутки, събличайки панталоните, които аз му купувах, блузите и боксерките, защото много го жалих, че е без пари. Да не забравим, че живеем у нас, пари за квартира не сме давали, а на една почивка не ни е завел. Как ти се струва? И аз преди вярвах в любовта, раздаване, любов, секс, пари, всичко: от мен запомни, винаги имай едно наум и имай себе си на първо място. Ти не си мъжа да се грижиш основно за финансовата част, докато той си пести за мама или да пестиш да му направиш подарък пътуване, уикенд за двама, спа, огромна торта, а за твоя рожден ден да получиш тениска, купена в последния момент. Не ф въпроса в парите, въпроса е в отношението. Вярвах много в любовта и при друг човек сигурно още щях да вярвам, на мен не са ми правили изненада до сега по нито един повод. Аз колко съм правила? Безброй.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: aa23c6920c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

38.   Винаги съм ценял много високо близостта с жени. Може да звучи нереално, но смятам, че когато една жена изпитва топли чувства към мъж, тя като, че ли излъчва някаква енергия. Каква е тази енергия, дали я има реално- нямам представа, но някои мъже твърдят, че я чувстват и че тя оказва благотворно влияние върху мъжът. Аз също имам такива наблюдения, че жените или поне някои от тях, при определена ситуация, истински обичащата или влюбената жена, излъчва такава животворна енергия. Изпитал съм го лично, съпругата ми спи, а от нея струи някаква енергия към мен. Е, след като ми бяха изрязали една шепа лимфни възли и бяха ми изпечени четири полета на бетатрона, тази енергия, която струеше от съпругата ми, ми беше повече от необходима. Това беше преди толкова години. Нарочно го описвам схематично, пропускам повечето от случили се неща, по обясними причини. Не са необходими на четящите. Толково беше стимулираща тази енергия, че отново се върнах към спорта, но не за състезания, бях вече стар, а за кондиция. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 68cbcde626
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

39.   От Автора:

Благодаря на всички за коментарите. Гледам, че съм смутил и разстроил доста хора. Просто исках точен и ясен отговор на 2 въпроса, ама събудих чувства у хората. :)

Ще пробвам да отговоря на всички коментари:

До номер 1: Вероятно си прав!

До номер 2: Ще ми се да намеря жена като теб, но както и ти си писала - такива отношения са рядкост.

Лошото е, че дори и да искам - ангажиментите ми не ми позволяват "сериозна връзка" в близките 3 години.

Сещам се за няколко сериозни и успешни жени, които наистина биха могли да ми бъдат "партньорки" в живота, и проявяват интерес. Една ми писа да се видим наскоро, но и отказах. Просто не искам да ги залъгвам с "надежди" и ползвам "просто за секс".

И двете са над 30 и подозирам, че имат и "други цели" в живота и не искам да ги карам да чакат толкова. А на този етап в живота - не мога да създам семейство.

До номер 3: Ако беше прочел внимателно - аз не питам "кой какво търси", а "кой какво предлага".

А нека да сме честни - и мъжете и жените търсят "ако може всичко". Дори тези дето търсят дебелаците с джиповете тайно се надяват, че "ще отслабнат и ще ги обичат".

Мъжете пък почнаха да залитат по "инфлуенсърки", "тунинговани курви" и др. с надеждата, че "такива ще си останат" - те пък вземат, че се превърнат в най-обикновенни мастии.

Майката Природа има чувство за хумор! :D

До номер 4: Туй дето го пиша го пиша за час максимум. Пиша яко имейли на ден. Лесно е - като свикнеш.

До номер 5: По принцип съм си мислел да потърся жена като теб. Човешките отношения по принцип се изродиха много (а в България пък съвсем) и много хора живеят на "семейни начала" или правят деца докато "трае любовта" и се разделят.

Имам много приятелки, които са бизнес дами (проектови мениджърки, мениджърки продажби, със собствени бизнеси и др. ) и повечето от тях са самотни, в най-добрия случай "разведени с дете".

Някои за жалост станаха и лесбийки - и то доста сериозни мениджърки.

Просто жените изначално търсят някой "по-успешен" от тях или някой който да се държи "достатъчно мъжки" дори да не е толкова успешен, а както знаеме Ганьо е "юнак балкански", докато не го накараш да свърши нещо. Та е за туй - тези жени си остават самотни и не ги виня и не мисля, че някой има право да ги вини.

По-натам може да потърся връзка с подобна жена. И двамата ще знаем, че целта са "децата". Пък ако се получи нещо между нас - бонус.

До номер 6: Аз не търся изгода, изобщо не ме е страх да съм сам. Единствено бих потърсил жена за семейство (разбирай деца). Щото има доста семейства без деца и... ТОВА ИЗОБЩО НЕ ГО РАЗБИРАМ!

До номер 7: Радвам се за теб и за твоето семейство. Извинявай обаче, но не те питах какво искаш от мен, а съвсем друго, но както и да е. Бъдете щастливи.

До номер 8: Възможно е. :)

До номер 9: Много Ганьовци са така - стават "капитан Диван". Един куп приятели ги юркам да се "развиват", а те не искат.

Хах, иначе приятелят ти прави точно нещата, които действат подсъзнателно на жените, и ги задържат при мъжете (да бъдат използвани и провокирани). Предполагам имате сериозна връзка.

Споко - като във всичко друго човешко, би осъзнал каква си като те изгуби, ама вече ще е късно.

До номер 10: Защо и се караш? А нима мъж който е Ганьо и се е лепнал за дивана, страхливец е и е мухльо дава "мъжко присъствие"? Или един пияница или наркоман?

Истинските мъже в България са МНОГО МАЛКО, ама МНОГО МАЛКО. Зная се с не малко мутри дето са МЪЖЕ НА МЯСТО, нищо че са от "тъмната страна".

В България много хора "само приказват" и "нищо не правят". Това не са мъже за мен.

До номер 11: Ми точно за това си им казвам, че не търся нищо "сериозно".

Лъжа клиенти, лъжа служители, лъжа един куп хора - стига ми. :D Не ща да лъжа и жената до себе си.

Познавам се с един куп "играчи" дето "навъртеха бройки" с лъгане. Едно че бройките им едни бройки (дебели, обвързани, с деца, откачени... понякога комбинация).

Еми сега - едните гледат чужди деца, другите станаха чехльовци (домашни прислужници в дома на жена си), третите не могат да имат деца. А бе НАИГРАХА СЕ ЯКО! :D

До номер 12: Влюбвал съм се. Но да как да ти кажа - от "спокойствие", "топлина" и "опора" не усещам нужда.

До номер 13: Най-вероятно наистина не съм тип "съпруг и баща". И аз го усещам.

До номер 14: Бих бил във връзка по-нататък за деца. Нежност не ми трябва, че съм с изключително натоварен график и ако се "разнежа" - не се знае какви последствия ще има това. Подкрепа не бих отказал - ама верно е изключение да намериш такава жена.

До номер 15: До някъде си прав, но донякъде не. За да постигнеш нещо ГОЛЯМО в живота си - трябват и САМОЖЕРТВИ.

И аз искам хем пари, хем свободно време, хем любов - ама не знам как. Ако знаеш как - научи ме. :)

До номер 16: Евала - такава жена да иска човек. Да ти дава смисъл да се развиваш. Много "принцеси" искат почивки, снимки за Instagram да си правят и т. н., а аз нямам време за такива глупости.

Не бих отказал забава. Но до ти кажа, аз и сега си се забавлявам доста. Гледам на Света като на Монополи - развивам бизнеси, трупам контакти, развивам се. По ми е интересно от връзка поне на този етап.

До номер 17: А бе - сигурно не го разбирам, ама да ти кажа научно доказано е, че любовта е "химически процес" дето трае от 3 до 5 години (рамките в които една двойка може да създаде дете, и да го отгледа до определена възраст).

Страшно много "влюбени" и разделени двойки познавам. Любовта е "избор", не "чувство". Нищо, че Дисни филмчетата ни убеждават в друго.

До номер 18:

Прав си имам комплекс. Предвид, че се разчувствахме доста в тая тема и аз ще се "разчувствам" и ще си кажа.

Най ме е срам, че съм "българин" и то точно заради Ганьовското мислене. Точно затова живея силно нетипичен (да не кажа "противоположен") живот от този на повечето българи.

Аскетичната култура и саможертвата за да постигнеш нещо 10 хода напред е силно непопулярна сред Ганьо.

Много мои познати мениджъри са съм семейства в които жените им кръшкат (за няколко знам), с кредити, ипотеки, деца, шефове които ги правят на нищо. И те точно ме навеждат на мисълта да попитам - КАКЪВ Е СМИСЪЛА?

А и друго - докато Гана "курвее", а Ганьо си "играе" и двамата търсят "любов" с "правилния/правилната", Манго прави "семейство" с "неправилната" и 6-13 чавета и над 50% от новородените са ромчета.

А като на Ганьо и Гана им уврат главите - или имат по 1-2 деца (в най-добрия случай), или не могат да имат деца, или децата им стават пияници, наркомани и утрепки (щото имат "родители за пример").

Скоро ще участвам в едно НПО, което ще подпомогне ромските малцинства. Ще участвам с КЕФ. Тея хора си държат на рода, държат на семейството, държат на децата.

Радвам се че те са БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! :) А не "българите"...

До номер 19: Некак си като видя поп със златен часовник и "духовността" ми се превръща в "материализъм". Извинявай!

До номер 20:

Що се опитваш да ме анализираш? Не можа ли просто да отговориш на въпросите ми.

И не - не гледам на жените само като на "дупка за задоволяване". Говоря си с курвите - някои от тях са самотни майки с деца, които няма как да ги издържат. Други се грижат за болни роднини.

А за много българки смятам, че се държат много ПО-СЕРИОЗНО и ПО-МЪЖКИ от много българи. И затова са сами вместо да са с некви мухльовци.

Не говоря за "тунингованите курви" с над 30 бройки. Предпочитам да отида на проститутка вместо да бъда с такава (то реално разлика няма - само дето едната е пуснала обява в Интернет). А има мухльовци дето даже се женят за такива и им гледат децата от чужди мъже.

И напротив - смятам, че хората в сериозни връзки с деца и в бракове (пак с деца), са от малкото, които ПРАВЯТ НЕЩО СМИСЛЕНО.

Питах - какъв е смисъла на "безразборните връзки без деца"? Освен секса?

Толкова ли не разбрахте въпроса ми, или прости искате да си отговорите каквото Ви е на сърце?

До номер 21:

Заха, това ти ли си, бе? :D Още ли се "самоубиваш" неуспешно и чистиш клозети в Ирландия.

Софтуерен архитект съм брат - не биха плащали 13 бона за "младши програмист". :)

А не съм писал код, щото съм хитър, но това че не работя на работа не значи, че не се скъсвам от работа да си движа мои начинания и бизнеси.

Асистент също е "преподавател", а и лесно мога да си намеря работа в някоя IT академия (даже наскоро ми предлагаха).

Апартаментът в който живея сега го отдавах под наем над година и имам 40% възвращаемост. Ама на теб ли да ти обяснявам - ходи да чистиш лайна.

А и тея дни ходихме със зет ми да оглеждаме една къща за тотален ремонт дето я дават за 50 000 лв. - да я изремонтираме и да я пуснем за поне едно 50 000 евро, да не кажа че може да я спазарим и за 90 000 евро, ако я обзаведем и хубаво.

А за държавните поръчки - не бъди толкоз сигурен, и в други неща съм замесен, ама виждам те, че слухтиш. Няма да ти обяснявам. :) Завиждай, докато бършеш оаканите плочки.

Фирмата ми вече е реалност и продавам кадри - ама ти си твърде (айде да не използвам обиди) "специален" за да разбереш как оперира.

До номер 22: Да не си пак Захата?

От къде се изредихте такива "експерти", че да знаете как се "става милионер"? :) Милионери ли сте?

Има и шефове на "брокерски агенции", които не са милионери. Изобщо това да имаш имоти не те прави милионер.

Има и шефове на IT фирми, които също не са милионери. Особенно ако делят с много партньори, инвеститори, дават опции, имат огромен фирмен кредит и огромни разходи. Е тогава СЪС СИГУРНОСТ - няма да са милионери.

Ама Ганьо няма "финансова култура" и като чуе някой да каже "имам фирми и имоти" си мисли "Охоо - милионер! "...

Еми не - имам фирми и имоти, но ОЩЕ НЕ СЪМ милионер.

До номер 23: Не знам какво му дава, ама моля отговаряйте ми на въпросите дето зададох!

До номер 24: Да, аз имам "психопатски черти". И ако четеш достатъчно ще видиш, че 5% от хората имат такива черти и те са или "най-големите боклуци" или "най-успешните шефове на фирми".

За да си голям шеф трябва да си в много отношения "безчувствен" и да действаш бързо и точно, на база на "финансови критерии", а не на "как се чувстваш" към нещо си. Съответно и как да подходиш към свои служители с "определена манипулация".

Точно за това - с всяка година ставам все по-успешен и знам, че ще си постигна целите. Точно защото съм психопат! :)

До номер 25:

Ок - аз все пак питах, освен секс, какво друго получавате, но явно при теб, нищо друго. Благодаря все пак за отговора!

До номер 26:

Нямам богати родители - баща ми беше мухльо който надебеля много от нерви и липса на воля и майка ми трябваше да издържа семейството.

Заклел съм се НИКОГА да не стана като него.

Да - ходя по проститутки, гледам порно, излизам с някакви случайно. Тука ме нацели.

Нз за кафето - аз пия една голяма чаша кафе преди лягане. Не зная да ми действа толкоз "радостно".

А за съвета ти - да, ако искаш да спра и да работя и да си въртя бизнесите и ще "усетя, колко е як живота". Е аре нема нужда! :D

До номер 27: Че съм егоист - съм егоист, ама как пък ме изкара "консуматор".

Аа дочетох ти - мислиш си, че съм от тея дето върти и използва жените. Еми не - не обичам на мен да ми губят времето, но и аз не обичам да губя времето на другите.

За това и ходя по курви - бързо, лесно, за 1-2 часа и забравяш.

Напротив, наистина като намеря време за "сериозна връзка" с жена бих и предложил да ускорим нещата и да се стигне до дете.

Знам, че на жените не им е лесно също. Макар че понякога сами си правят да им е трудно.

В блока срещу мен живее учителката ми по английски от гимназията. Беше топ пичка едно време - с кеф ходехме на английски (дори тези дето бегаха от часовете).

Ама ходи по Англия да търси "богати англичани", дълго ги "подбира" - сега е на 50 и я гледам, че си живее с котката. Мяркаме се по балконите чат пат.

Та тука Ганьо е прав, че и жените сами си "изработвате" самотата понякога.

До номер 28: Възможно е да си права и любовта да не е за мен.

Насим Талеб - авторът на "Черния Лебед" е написал следното в една книга "Прокрустовото ложе" (много яка книга само с лафчета - чел съм я над 30 пъти и пак ще я препрочета):

"Във всеки отделен момент човешките същества могат да жадуват за пари, познание или любов; понякога за две от тях, никога и за трите. "

Аз жадувам за пари и познание на този етап. Не мисля, че ще спра да жадувам парите.

Дано в даден момент спра да искам да трупам знание (като си завърша докторантурата) и почна да жадувам и за любов.

Благодаря на всички за коментарите!

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: b08ea98230
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

40.   Пич, смисълът от връзките е личностното развитие. Съвременният човек, успешен и осъзнат, като теб и мен си е добре и сам. Всичко си имаме, нищо не ни трябва, а като ни потрябва - намираме си го (секс, психолог, шофьор, чистачка, приятел за ваканцията във Виетнам... ). Но в живота ти никой няма да те види толкова добре, колкото жената, с която имаш връзка. Ама трябва да е много умна и дълбока. Човек има нужда от "огледало", за да се себепознае и другият му служи за огледало, за свидетел, за светител, ако има такава дума. И съответно ти пред никой друг няма да се "покажеш" толкова много, колкото пред жена си. Да си сам е много по-лесно и затова и все повече хора от развития свят са. Има обаче нещо, друго, което си даваме един на друг и то е супер ценно. Ако не те влече - добре си си и така. Аз ти дадох моята причина да се мъча с приятеля ми :-))))
Ж36

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 68cbcde626
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

41.   От Автора - да отговоря и на последните коментари.

До номер 29: Да бе - колко теми има и за жени дето мастурбират и гледат порно в тоя сайт, тоя на мен ми държи сметка. :)

До номер 30: Да - тегъв е животът на IT-то. Добре, че се занимавам с още няколко неща, че да усетя умора като нормалните хора. :D

До номер 31: Пуснах темата за да питам, какво намирате в "безразборните връзки" (освен секса)?

Щото имам опции да си хвана 28 - 32 годишна за приятелка (я разни приятелки, колежки или от Tinder нещо), да не кажа и студентки (макар, че "не сера там където ям", а им преподавам все пак), ама само да я "залъгвам с надежди" и да я "ползвам за секса" се чудя дали има смисъл... то даже в момента повече от 1 ден в седмицата няма как да и отделя и без това.

Ако ще се виждаме - буквално за ебането и толкоз. :)

Впрочем аз не гоня цели за "само за пари" - просто ми е интересно какво е "максималното което мога да постигна". Но се хванах на хорото с многото задачи и ще го играя до край.

Едно време бях "човек" - помагах на доста хора, опитвах се да ги дърпам "да вървят напред заедно с мен". Ама видях много предателства и много простотия.

Имах приятели, дето малко да мръднат пред мен и вече се мислят, че са "хванали Господ за шлифера" и после като ги задмина пак почват да завиждат и да се депресират.

И ми е писнало от такива детинщини. Огледай се - огромна част от българите се държат като деца. Това МЪЖЕ и ЖЕНИ ли са за теб?

До номер 32: Напълно съм съгласен с теб! :)

Евала - всеки сам трябва да си решава и да не му пука за мнението на околните (и без това малко от околните ще ти помогнат в труден момент, освен най-близките... ама всеки може да те критикува и дава акъл).

Разбира се, че можеш да възпиташ едно дете и сама. На много българки им се налага.

До номер 33: Интересен отговор! :) Благодаря.

До номер 34: Може пък да знае!

До номер 35: Кифлоприземител - брат, чета ти веселите коментари на много места, ама малко прекаляваш.

Сигурно и ти си някакъв Red Pill, фен на канала "Само за мъже" или тея дето "знаят как мислят жените". :D

И за това изказваш омраза как "жените винаги търсят по-успешния мъж" и са "готови да зарежат гаджето" или да му "изневерят с нацепен батка".

Еми да ти кажа, брат - тоя канал е САМО ЗА МОМЧЕНЦА. :) Дето забиват момиченца без капка акъл в главата (или коври дето сами ти се свалят, докато се мислиш за "играч").

Верно има не малък процент хора дето си инзеверяват - 20-30% (ама не са всички) и верно при правилни предпоставки много хора и мъже и жени биха изневерили, но пак НЕ ВСИЧКИ!

Та недей да ГЕНЕРАЛИЗИРАШ - всяка генерализация е ГРЕШНА!

И ако си мислиш, че "феминизмът" е "изконното подсъзнателно държание на жената", а пък "играчите" са "истинските мъже" - задай си после въпроса:

ЗАЩО ИЗЧЕЗВА БЯЛАТА РАСА? :)

И гледаш индийците - некви тъпи циганета дето не са никакви "истински мъже" (ниски, хилави, послушни, бедни и др. ) се множат като зайци и са навсякъде (от изпълнителни директори на Microsoft, Google и т. н., до кебапчии и бакшиши).

Може би щото човека, освен "животински подсъзнателни характеристики" е роден и с "малко акъл" (който Ганьо и Гана се опитват силно да "пренебрегнат").

И гледаш как "топ жената" (със 150 бройки и 5-6 аборта) и "топ мъжа" (топ ебача, назобен на макс, но с разбити органи и пристрастявания) - не могат да имат деца, а циганетата се множат, защото мислят като ХОРА!

Та внимавай - има приятели "играчи" дето завършиха БРУТАЛНО ЗЛЕ!

Мене ме базикат, че ще остана сам. Ама има и по-лоши неща. :)

До номер 36: Не мисля, че АИ технологиите ще компенсират човешката простотия.

Майката Природа си знае работата.

В най-добрия случай - ще направят некви "роботи-коври" и "роботи-ебачи" дето ще бъдат изкупени от белите и ще се затрие съвсем тая "самодостатъчна" раса. :D

А циганетата нема да спрат да се множат. Тех тея приказки за "феминизъм" и "истинските мъже са играчи" не ги ловат.

До номер 37:

Искрено съжелявам за теб. Ето ти си една жена, която тотално не отговаря на описанието на момченце като Кифлоприземител.

Търсила си любов, а си попаднала на някакъв боклук, който те манипулира и използва. Надявам се, че не си с него вече?

Сестра ми също имаше проблеми със зет ми и неговото отношение (макар, че и тя му скъса нервите) и постъпи доста "мъжки" (събра си нещата и с 3 деца се изнесе).

Даже успях да я науча как да стане "програмистка" (а един куп приятели - мъже се опитах да ги науча, ама нито един нямаше волята да се научи до край), и сега си ги издържа сама.

До номер 38: Евала - ама не вярвам в "енергии", "духовности" и т. н. освен като ми дойде сметката за "ел. енергията".

Благодаря пак за коментарите!

Поздрави!

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: dc4d1c4d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

42.   Искам да поздравя тези няколко от жените в темата, които отговориха на зададените въпроси с доводи и спокоен тон! Ето така се прави!

Други няколко жени обаче предпочетоха "да блеснат" като мрачни и недоволни от живота си киселячки, които сипят грубиянщина и обвинения към останалите - и то към тези, които с нищо не са виновни за калпавия им животец.

Ще цитирам няколко мнения, прочетени под видео в YouTube със заглавие "Why NICE GUYS finish LAST, or: why women love jerks", които точно онагледяват трагикомичното положение с мисловната дейност на втората група жени в България, а и по света:

"Step 1: SAY you want nice guys.
Step 2: GO for bad boys.
Step 3: ASK where have all the good ones have gone.
Step 4: BLAME men. "

"Its odd because practically every woman's dating profile states kindness, honesty, and loyalty as what they are looking for. But that is only after you meet the criteria of providing the other more exciting attributes that they conveniently leave out of their profiles so that they don't come off as gold diggers. I question if it is all worth it or not, and I think not. "

"Everybody already knows this. The problem is the whining and complaining after making said choice then blaming a majority of men for their experiences"

"Projecting their past trauma onto innocent men. "

"Exactly I really don't care that women love toxic men I really don't I just wish they just stop lying about it and blaming men for their own choices and just admit they just love men who treat them like shit"

---------------------------------------------------------------

Номер 28 (Black Sabbath), ти защо избра горе да премълчиш за всичките "неща", които предлагаш на мъжа насреща, след като повечето хора тук те знаят колко си заядлива, груба, обиждаща, злопаметна, обвиняваща всички мъже за личните ти несгоди, които са следствие от съзнателните ти избори на мъже и среда на общуване? Дори си се хвалила неведнъж, че си псувала като каруцар и си посягала физически на познати и непознати. Показвала си се и като крайно несправедлива към редица други хора - и с думи, и с деяния. Това не са "качества", които са за хвалба, затова е разбираемо, че ти съвсеем случайно пропусна да ги назовеш в твоето мнение 28.

Лично ти си изтъквала десетки пъти из темите, че си дебела и грозна, а после обвиняваш пишещите в Сподели, че уж те били казвали така за теб. Много пъти си ги обиждала без причина, а после си надавала вой, че същите хора не били мили с теб.

А да мразиш целия срещуположен пол, заради еднократен провал в личните ти отношения, е най-голямото застрелване в крака, което можеш да си сториш! Такова пораженческо самосъзнание не те води към нищо добро, защото позволяваш на себе си да се озлобяваш към останалите и да мразиш с гняв в душата си хора, които не са ти виновни с нищо за това, което ти си решавала да се случва.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: c6febb17a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

43.   Авторе,

Имах време и внимателно прочетох коментарите ти. Голяма част от тях са в голямо противоречие! Какво пречи да имаш връзка с жена, въпреки че си професионално зает? ! Много хора работят на по 2-3 места, градят кариера, имат семейства - жена/мъж/деца, възрастни родители, същевременно си гледат дома, не са се отказали от хобита и интереси. Имат търпимост един към друг и са в дълъг брак над 20 години. Едното изобщо не пречи на другото! Имам такива примери около себе си и то не един или два!

Един нормален и сериозен мъж никога не би се захванал с инфлуенсърка, тиндърка и прочие накичени коледни елхи. Имам познати мъже с многооо пари - останаха със съпругите си, които на външен вид са прилично изглеждащи и нормални жени. Нима не могат да имат всяка, която си поискат? ! Повечето са разбрали истината, че зад всеки истински успял мъж стои една силна жена, а не курва.

Ти не познаваш всички жени в България, че да твърдиш какво търсят и какво искат. Има огромна разлика между сам и самотен. Жените може да са сами, защото така са решили, но да имат достатъчно неща, с които да се занимават и да не се чувстват самотни. А дали са лесбийки или не, това е тяхна свободна воля. Вероятно не стоиш да им светиш в спалните, за да знаеш какви са. Макар че има бум на хомо- и би-сексуални и от двата пола, което тотално ме отвръщава.

Тези лафове, че любовта трае 3 години ходи ги разправяй на откачения Бегбеде́р. Всеки, който е учил и задълбал в науки като физиология, неврология и пр. знае, че това са приказки от шипковия храст.
Само за едно съм съгласна с теб - за филмите. Илюзията за романтичната любов движи Холивуд, защото на държавите и корпорациите им трябват просто данъкоплатци и поощрявайки търсенето на любов и децата се издържа цялата система. Понякога и животът може да изглежда като илюзия.

Това за циганите е тотална тъпотия. Работила съм и съм обучавала роми. Там има поредица от бъгове. И да ги даваш за пример означава, че изобщо не им познаваш манталитета. Тези хора не държат на абсолютно нищо! На хора, които са спрели да учат в 1 клас или никога не са посещавали училище, или нямат една книга в домовете си, а се множат като животни от 12-годишни. За какви принципи и смисъл може да говориш? ! Те редовно си продават децата за по 5000 лв. и не им пука, щото имат още 10. Живеят в катуни и основната им мисъл е как да прецакат, излъжат някой. Може и да има тук-там изключения, но това е много рядко. Генът си е ген.
А това, че се радваш, че именно те са бъдещето на България ясно говори, че вероятно не си истински българин!

Ако беше малко поне умен щеше да знаеш, че отговори се дават, ако предварително има подробен анализ.

Благодарение на такива интересчии и нагаждачи като теб България е в това положение. Защото преподаватели и такива с научна степен стават не най-умните и кадърните, а най-амбициозните, които рядко имат покритие.

Човек, който обижда родителите си за мен лично не заслужава уважение. Те са ти дали живот и са се грижили за теб, а наричаш баща си мухльо? ! Пожелавам ти най-искрено някой ден и твоето дете да те нарече "мухльо", защото човек никога не знае какво ще му поднесе съдбата. Днес мислиш, че си на върха, но утре може да си на дъното. Парите са най-несигурното нещо, днес ги има - утре не. Недай си Боже някой да се разболее и ще видиш как парите изчезват за минути. И тогава няма да се грижи курвата за теб, нито професията ти, а ще останат само най-близките ти, които дълбоко в себе си презираш. От гените си човек не може да избяга.

А за измислените ти сметки след 3 г., след 10 г. - "Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си имаш планове! " Поне това е цитат останал от много години, а не преписана мисъл на нов пророк.

На въпросния философ-безделник Талеб 90% от писаниците му са тотални алабализми. Същите като на Дж. Питърсън. Но забелязвам, че коучове и пр. рояци от психолози им се възхищават. Няма такъв смях.

P. S. И щото много си учил, а за преподавател и доктор е недопустимо да не знае как се пише "някакви", а не "некакви", както и къде се поставя пълен и кратък член, обърни внимание. Недопустимо е такъв като теб, правещ се на перфектен егоист да не може да пише правилно.

А

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 75e6397750
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

45.   Добре, задаваш въпрос и настояваш само на него да ти се отговаря. Получи предостатъчно различни мнения на него. Замисли ли се обаче защо си го задаваш този въпрос? Или не получаваш нищо полезно, или усещаш, че не получаваш всичко. Във всички случаи акцентираш върху себе си и какво можеш да вземеш ти. Или ако е само за едното ебане, както се изрази, тогава можеш да отметнеш и тази точка от списъка ти като успешно извършена.

А какво полезно според теб трябва да се получи от една връзка? Ей така от всичко прочетено и видяно от близки, колеги и т. н., какво полезно трбява да има? Защото виждам, че нямаш опит по темата, а само каквото си успял да "купиш", което не е истинският живот.

След като коментира всяко мнение си пролича доста принизяващо отношение към жените. Курви... изневеряващи... доста обезценяващо. Бих те посъветвала да си гледаш живота, да си го караш както е по учебник и графика, който си го изградил, човешките отношения не са за теб. Виж бизнес - да, но взаимоотношения - не.

Много неща ти липсват, но защо да те насочвам към проблемните области, нали си имаш психолог.

п. с. номер 35, ако ти тежи толкова много, че си мъж (което като гледам е само генетично и физиологично обусловено, но не и като личност), имаш пълното право да смениш пола си и да заповядаш в живота на жените. Като чета коментарите ти, дано не се слагаш в групата на "свестните" мъже ;)

Вместо да мразите жените и да ги подценявате, се замислете защо те не ви искат или защо не получавате нещо повече от секс.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 7d949c551f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Авторе, моля.
От 33.

Ж49

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 910a91d581
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

47.   42,
Относно клипа, който си публикувал и погледнато буквално.
Била съм и от двете страни - със супер заплата, но с шеф тотален психопат и идиот. Била съм и на работно място с ниска заплата, но супер разбран шеф.
На 1 място издържах няколко години, въпреки ужаса и бърнаута, който получих. Не се поддадох нито веднъж да стана една от любимките му, с цената на орязване от бонусите. Имаше опит, в който "доброжелателни" колеги се опитваха да ме забъркат в какво ли не. Не успяха, защото имам високи критерии и принципи, от които никога не отстъпвам. Благодарение на всичките трудности, които съм имала в живота си за годините придобих силна воля и на инат мога да постигна всичко, което си поставям, като приоритет. Не съм кариеристка и не се стремя към високи позиции, защото нямам желание да "плащам" за това, нито пък да ставам известна. Предпочитам да бъда висококвалифициран кадър, с отлична репутация, знания, свобода и лично време. По-ценно за мен е на колко хора съм помогнала, а не колко хора съм унищожила, за да бъда аз на върха.
На 2 място се чувствах добре, но прецених, че с тези средства не мога да се справя и не трябва да се примирявам. Затова започнах и допълнителна работа.
Съчетах 2 работни места второ висше образование, нищо че преди това съм бакалавър, магистър и с почти готова разработка за докторантура.
Та, била съм и от двете страни.
Но мисля, че успях, защото имах късмета да израстна в добро семейство, макар и с куп трудности. От малка знам как се печелят пари и редовно съм работила и помагала на полето, когато другите са се чудили къде да се скрият да пушат. Всеки ден съм ставала в 05. 00 ч., за да стигна на време за училище, ходих на спорт, математика, шах, изкуства от малка, което изградиха в мен супер дисциплина. Цели нощи не съм спала, години не съм ходила на почивки, когато съм имала важни неща за правене. Лишавала съм се от много неща в името на нещо по-ценно за мен. А голяма част от хората не могат да се лишат дори от 1 ч. сън и се чудят как да се скатаят на работа...
А отнесено това към личните отношения мога да кажа, че никога не съм избирала успешен мъж с високи доходи, който да ми осигури добър живот или пък посредствен и добродушен мъж, който няма стремеж към никакво развитие. Опитът ми до тук не е добър. Избрах да бъда сама и да си следвам моя си път и се чувствам много добре с това. Да, понякога е самотно. Да, има въпроси от семейство и познати - защо съм сама, и не могат да разберат защо при наличието на мъже около мен. Но в нито един от тях не съм познала точния човек, с когото да бих опитала отново. А животът е твърде кратък за опит-грешка и си е мой и го живея, както аз реша. Смятам, че само тогава човек може да бъде в хармония със себе си!
Така че, теорията на въпросния г-н от клипа не е съвсем окей. Всеки заслужава партньора до себе си спрямо собствените си душа и сърце, всичко останало са глупости.

А

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: aa23c6920c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   Нещо като отговор до Автора. Цялото ни семейство съпругата ми, дъщеря ми и аз сме инженери в областта на разпространение на вълните, мултиплексиране на сигналите/информацията/, дъщеря ни и аз ме Ph. D. Като нейната дисертация е правена в така наречената бяла Европа, а съпругата ми е технически директор в голяма компания, като колектива над 90% са мъже. Колкото до енергията, за която говоря не е тази която може да се вмести в представите ни за силното ядрено взаимодействие, слабото ядрено взаимодействие, гравитацията, или електромагнетизма, за последното вършат чудна работа уравненията на Максуел. Може да не съм се изразил съвсем коректно, но близостта с обичаща жена, тя излъчва някаква енергия, поне аз така го чувствам, но понякога с познати, но не всички застъпват тази теза. Според мен има нещо, което не може да се опише с някакъв математически модел, поне с информацията, с която разполагаме до сега.
До №40, ама защо тези Ваши излияние и мисли много ми приличат на една жена много, много близка до сърцето ми. Говоря за дъщеря ни, в 85% се припокриват с Вашите, особено когато се раздели с един лигльо, за който от самото начало казвах, че не е добро момче. Но те двета, та даже и трите с балдъзата ми скочиха. Е прав бях, но след скъсването освен, че и се срина самочувствието, то за мен настъпиха тежки времена. В събота, ако няма свободна приятелка мъкне мен, а тогава тя караше БМВ 645 Спорт-кабрио. Отиваме в някое заведение, някак неудобно. Водеше ме по разни магазини за дамско бельо, вътре не влизам, но понякога вали проливен дъжд и стоя като кол до врата и имам чувство, че всички ме гледат. Тогава се залепвам за нея и гледам в земята. С приятелки, ходиха в Тунис, на залива Акаба, на езерото Ван, бродеше с фирмена кола из Израел. Западна Европа беше посещавала и живяла там, докато правеше дисертацията. Правеше си сама апартамента, не ни слушаше за избор, но тук случи, взе си по-голям, някъде към 115м2, нов, но тя го преустрои, лъгаха я всякакви майстори, дребни душици, като видят, че имат работа с момиче онагляват, крадяха материали, с една дума истински български майстори не искаше аз да се намесвам, била си самодостатъчна. Не приемаше съвети, тя знаела, имала разни дизайнери. От моят опит съм установил, че ако имам враг, предпочитам да е мъж, ако имам приятел- предпочитам да е жена, те като, че ли не предават толкова лесно. Имам една приятелка, с която съм израснали заедно, винаги когато са ми трябвали юридически съвети само нея питам. А може би защо съм израснал под грижите на баби. Та затова жените са ми близки. Родителите ми по цял ден на работа //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 0aee13ed43
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

49.   Хората се жененят за да се гледат на старини. Да си имат доверие. И най важното да си помагат взаимно. доверие.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: df231cf71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

50.   Когато човек иска, намира начин.
Като не иска - намира оправдания.
Оттам нататък, многословната ти тема е излишна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: dc4d1c4d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

51.   Номер 47, благодаря за споделеното от теб! Всеки личен опит е различен от чуждия, без значение от пола.
В долните редове ще ти отговоря относно ето тези твои думи:

"А отнесено това към личните отношения мога да кажа, че никога не съм избирала успешен мъж с високи доходи, който да ми осигури добър живот или пък посредствен и добродушен мъж, който няма стремеж към никакво развитие. Опитът ми до тук не е добър. Избрах да бъда сама и да си следвам моя си път и се чувствам много добре с това. "

Не е целесъобразно мъжете да бъдат делени само на двете крайности: "успешен мъж с високи доходи" и на "посредствен и добродушен мъж, който няма стремеж към никакво развитие". Повечето мъже всъщност са съвсем обикновени и попадат някъде по средата, т. е. нито са с твърде високи доходи, нито са посредствени и без стремежи. Обикновени, трудещи се хора с цели в живота. Знаеш, че няма как всички да са началници, защото все някой трябва да върши и черната работа. Затова и няма как за всяка мечтаеща си за "успешен мъж" жена - без значение дали тя, разчитайки на наличните си добродетели и постижения, има основания да изисква или не - да се намери именно такъв.

Проблемът на повечето жени е, че търсят непременно "каймака" сред мъжете, но мнозинството от тези жени никак не са стойностни и разчитат единствено на половия си орган "да ги дръпне напред в живота". И някои действително успяват, ако успеят да загърбят своята чест и да склонни да играят ролята на проститутка пред някой мъж с възможности над средните, лъжейки го, че го обичат и желаят. Това го правят и много от жените, хващащи се с обикновени мъже, НО само когато след прехвърляне на определена възраст тези жени вече "са се наиграли" с тъпкачите и установяват, че не могат да вържат някой готин пич трайно за сериозни отношения и брак.

От думите ти става ясно, че имаш високи изисквания към себе си и вероятно си склонна да се учиш от грешките си, затова е хубаво да помислиш къде е било препъникамъчето в досегашните ти отношения, с какви типове мъже не ти се е получавало поради различията помежду ви, и съответно с какви мъже си се чувствала най-спокойна в общуването и са ти давали усещане за искрени, стабилни отношения, лежащи на чисто човешки душевни качества, неподвластни на пари и външност. Отчаянието от няколко горчиви опита не бива да те обезверява и отказва от борбата да си щастлива със семейство!

-------------------------------------------------------

Номер 45, жената до мен е земна, умна, о̀правна, целеустремена, откровена, грижовен човек! Все съществени и редки добродетели сред съвременните българки! Събра ни именно това, че сме себеподобни! Пожелавам ти един ден да съумееш да оцениш някой мъж със сходни качества, за да можеш тогава да осъзнаеш колко ценно е да имаш такъв човек до себе си и да не си така черногледа занапред! :)

- Кифлоприземител

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker