Жени и пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени и пари
преди: 8 месеца, 12 дни, прочетена 5068 пъти
Здравейте, на 24 години съм, и колкото повече пораствам, толкова повече се убеждавам, че всичко е пари.. Дори за да си здрав в днешно време, трябват пари.

Темата е свързана главно за жените, любовта и парите, и от много време насам го мисля това, и така не мога да намеря отговор. За никой не е тайна, жените хващат предимно човек с пари. Не е задължително да е милионер, но да е заможен, да нямат проблеми с плащането на сметки, да ходят на почивка от време на време и да има горе-долу хубава кола. Така забелязвам, че са и момичета и жени, като започнеш от 18г. до 40 и нагоре. За мъжа няма голямо значение как изглежда, повечето сме чували този цитат " дебел мъж с пари - мечо, дебел мъж без пари - свиня :D
И това е навсякъде по света, не само в България.
Проблемът ми е, че всяка млада жена която срещна, я виждам като такава, и започвам да се замислям, дали си заслужава изобщо да се боря този живот да създавам семейство, като ако нещо се случи с мен - фалирам, или се разболея и не съм същия човек, жената казва "Вече не се чувствам както преди, да останем сами за известно време, за да видим как ще се чувстваме" и през това време си намира друг и казва любовта между нас вече не я чувствам :D
За мен истинската любов е това, независимо от ситуацията и положението, да сте винаги заедно един до друг независимо с пари или без, но наистина колкото повече пораствам се убеждавам, че истинска любов не съществува и, че почти всичко е пари в днешно време. За тези които ще кажат, че не всички жени са такива, ще отговоря, че такива които не са с човек с пари, защото явно не могат да бъдат поради една или друга причина.

Ще завърша с един цитат "Любовта може много, но парите могат всичко".

Очаквам вашите коментари, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 8 месеца, 12 дни
hash: c9276dc806
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Ми какво искаш да чуеш? Мисля че в този свят на никой не му пука за емоциите, както виждаш всяка втора ти казва, че само с льбов не можело, трябвало някоя хубава кола, там да види свят, да има забавления.
И не, парите не могат да купят всичко, нито здраве, нито любов, най-скъпите неща не се купуват с пари.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: ea230bdf8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Малко си преувеличил и си се фиксирал/комплексирал. Внимавай с тия мисли, защото ти като се фиксираш върху това, на края ще си вземеш точно такава, само за да потвърдиш подсъзнателно пред себе си, че наистина е така.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: c37940bf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Ами нормално е! Така както мъжете търсят красота, младост и фертилност, така и жените търсят пари, сила власт. Колко от жените, в които ти се влюби бяха грозни и над 80-90 кила? За любовта в добро и зло си прав, но когато мъжете спрат да изневеряват и да изоставят жените си след като те напълнеят, погрознеят и им се разбъркат хормоните след бременност, тогава и жените им ще спрат да ги изоставят след като свършат парите им. Това са абсолютно нормални житейски неща, които се дъвчат тук през три страници. Вместо да си губиш времето да се жалваш тук, по-добре се захващай да работиш и да изкарваш пари, за да можеш да издържаш семейството си. Изобщо недей да лежиш на кълката, че жената ще ти помага и ще делите разходите. Това е хубаво нещо, но периодите, в които ще трябва да се справяш сам са толкова много, че по-добре хич и не разчитай на това.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: cd42f1381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   Ами като само такива виждаш, такива и ще намираш. Как пък не се загледах те една светна. И а красиви, свестни жени, но са ви твърде скучни. Не въртят курвенски но ера, не ви искат парите, а отношение и ви стават скучни. Много го о ичаш, раздавал се кнакрая"объркан съм, не съм готов, ямамш същите чувства" същевременно е готов за някоя друга по игрива
Друго си е някоя парцалани да те върти на малкия си пръст.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: dd9e4e19eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Аз също съм на 24, само че съм жена, и също като теб имам доста финансови притеснения и страхове за бъдещето.

Въпреки, че имам хубава и обещаваща кариера, изкарвам ли достатъчно? Ще се покачат ли приходите ми, докъде ще стигне кариерното ми развитие? Колко от изкараното мога да спестя? Ами да инвестирам? Кога ще мога да си позволя да си купя жилище? Ами кола? Ако се появи едно малко човече ще мога ли да се грижа за него чисто финансово? Ами ако са две? Баща им стабилен човек ли ще е - ще харчи ли рационално, ще умее ли и той да спестява, ще мисли ли за семейството си? Ами ако се зариби по хазарта и започне да дава всичките си пари там? Ами други зависимости? Ще мога ли да продължа кариерата си след майчинството? То няма ли да ми попречи и да ме дръпне назад? В момента достатъчно стабилна ли съм, че да мога да се оправям и сама, независима ли съм? Ами ако някой се разболее - аз, децата, мъжа, родителите ни?

Не нося розови очила и знам, че приятеля ми е нормален човек и се бори с живота и трудностите точно както и аз. Знам, че няма вълшебна пръчица, с която да замахне и изведнъж да се окажем с многостаен, ремонтиран и модерно обзаведен апартамент, мерцедес в гаража и един милион в банката. За мен е редно заедно, рамо до рамо да се борим с трудностите и да сбъдваме мечтите си, но сама за себе си бих била по-спокойна ако мога да си позволя долу-горе нормален живот дори и сама, в случай, че партньора ми "кривне" от пътя.

В никакъв случай не очаквам някой да дойде да ме издържа - далеч е от разбиранията и морала ми. Да, може би ще е по-лесно, но самата аз няма да се чувствам удовлетворена от това, знаейки, че всичко което имам е благодарение на някой друг и едва ли не съм му длъжна. Чуде се на такива жени, ако един ден се появи по-млада и по-хубава от тях и им се каже "изнасяй се", какво ще правят и къде ще отидат?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 5149347513
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Най-щастлив в живота си съм бил, когато нямах пари. Включително и в любовта. Едно такова леко ти е на душата, че жената е с теб заради самия теб, а не заради въшливите пари, изкарани на гърба на хорското нещастие.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: da451f2d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Ако не си здрав, зависи от състоянието и много пари не помагат.
Ако един мъж не може да предложи нищо, предлага пари.
В България колко жени имат мъже с пари?
Не съм си търсила мъж с пари, не съм и намерила.
Реално е по- добре, ако си без работа да имаш мъж с пари. Но колко и пари да има, това ме значи, че те обича.
Много мъже предпочитат да поспестят нещо, отколкото да го изхарчат за жената.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: d182cba260
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Такова е. Търси си работна жена. Тия кифли гъзовейки, дето по цял ден киснат по заведенията търсят само чичко паричко.
Намали си малко критериите и ще намериш. Ако търсиш 45 кила, а джуки и изписани вежди-много ясно че трявбва пари да имаш. Най-малкото на тия за козметици и фризьори им отиват 500 лв. на месец, за заведнеия не мога и да оредполагам, за маркови парцали също. Каквото търсиш ще намериш.
Не е задължително мъжът да е богат, ако се млад и има амбиции всичко е ок. Трябва да има някакъв план и да е последователен, а също и да няма фатални пороци-алкохолизъм, комар и подобни.
Не можена 24 да имал дом, кариера, скъпа кола с твои средства. Може ако си дете чудо или родителите ти купуват.
Може обаче да учиш и да работиш. Може да се преклалифицираш и да драпаш за по-висока позиция, да изкараш книжка примерно, да си купиш кола(не е задължително да е скъпа).
Сега ако си на 30-40 години, да живееш при мама, без книжка и иола, на нископлатена работа, без образование(или занаят) и да хленчиш че свестни няма ще е смешно чак. Не може мъж на 40, 2 години кючеци по кръчмите, нищо да няма насреща и да реве и се оплаква. Утре прави едно дете и жената трябва да го дърпа него и дете да гледа. Много такива познавам, нищо не предлагат а с претенции. Ако жената не иска да ги погледне - рев че меркантилни. Ами за какво и е на жена тактв мъж. Тя ще го вози, дом ще осигури, дете ще му ражда, повече от него ще изкарва, ще слугува а той с ракийката на дивана да нарежда. То това си е харакири.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: ace185730b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Ок, стой си без жена като мислиш така. Твоя си работа, поне теб да не те мислим.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: cfd6239967
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

10.   Любов без оглед на материалното положение на мъжа има при жените до към 18-19, нааай-много (редки изключения) до 25 годишна възраст. Тоест докато жената не се сблъска с реалния живот (в който хляба в магазина е с пари) и не започне бавно тиктакането на биологичния часовник. Заложено ни е да търсим най-добрия мъж, който ще се грижи най-добре (тоест ще може да осигури най-много) на поколението си.
Мъжете не можете да го разберете това - естествено, разбирате го рационално, но не можете да го разберете емоционално, защото при вас липсва. Най-добрия еквивалент може би е това: Представи как ще се чувстваш, ако някое страшно красиво младо момиче се умилква около теб, прегръща те, целува те и иска да си легне с теб. Ако си нормален мъж, ще ти е трудно да не се побъркаш и да и откажеш. Ако кажеш, че не е така, ще излъжеш - просто в природата на мъжа е да бъде привлечен от женската хубост, то е първично, неконтролируемо.
Нещо подобно се случва и с женския мозък, когато отсреща стои мъж с големи материални възможности - първичните инстинкти се събуждат и трябва нечовешко усилие, за да устоиш. Значи ли това, че всички жени ще скочат на следващия клон веднага, щом мъжа им не може да покрие сметките? Има и такива, както има и мъже, които си развалят здравите семейства, защото някоя млада колежка им е завъртяла главата.
Не търси жена, която няма да търси парите. Няма такива - ако кажат, че парите не ги интересуват, това е защото или някой друг плаща сметките (примерно тати) или защото са наясно, че и да искат, не могат да хванат мъж с пари.
По-скоро търси жена, която има ценности, които надхвърлят биологичните императиви - тоест не само няма да те остави, ако легнеш болен, ами и ще продължава да те уважава като мъж и глава на семейството - въпреки, че си неспособен да и дадеш това, което до скоро си и давал. Много са редки такива жени, но има.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 2ed1ff5a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   И да, и не, има истина в поста ти, но си попресолил манджата. Чисто статистически няма толкова заможни мъже за всички жени, които искат такива (то всъщност всички искат, но не на всички им се получава). Така че ако имаш приличен доход за нормален живот, търси си жена с подобно положение и нещата ще се получат. Ся ако търсиш жена с манекенска визия, няма да ти се получи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: da451f2d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

12.   Според мен мъжете ценят искащи жени, ако една жена не иска нищо и те не искат да дават нищо. За някои жени дават всичко, а за жена, която ще се грижи за него, ще готви, ще работи, за такава не дават нищо. Дори на вечеря няма да я изведат, защото тя вкъщи ще сготви.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 5e1fca3fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Не забравяй, че така наречените финансово стабилни мъже реално не са много. Такива са основно хора със сериозни професии, самостоятелни умни и предприемчиви бизнесмени и т. н. Богаташките мамини синчета или незаконно забогатяли хора, нямащи си идея от финанси, предприемачество и т. н. не са финансово стабилни. Те само харчат, получените на готово пари. С такива се хващат основно не особено умни, алчни за богатство момичета. Също така идва и редът на най-голямата бройка мъже - представящите се за богати и състоятелни, а буквално нямащи нищо. Този тип профукват целият си доход за дрехи, парфюми, часовници и прочие. Често теглят кредити, кога за кола, кога за нов телефон. Силно активни са в социалните мрежи, където демонстрират "лайфстайл". С такива също се хващат не особено умни или наивни момичета, повярвали, че това е стабилен човек. Умните жени много добре знаят кой какъв е. Не рядко в днешно време се виждат млади жени, които са сами. Често това са наистина свестни, възпитани, културни и разбрани жени. Сами са, защото или са се опарили или просто, защото виждат за каква трагедия става на въпрос с мъжете и наистина не могат да намерят нормален. Вече разбира се, има ги и онези сами жени, дето са с претенции до небесата - за тях всички знаем. Авторе, какво бих ти препоръчал аз. Ами учи се да си човек, общувай с хората, учи, работи, не мързелувай, движи се. Постоянно бъди активен. Колкото и в сбъркан свят да живеем, не бива да се ръководим от заблудата, че всеки мъж е комплексар и простак, а всяка жена е меркантилна и глупава. Има куп свестни хора - мъже и жени, млади и стари. Горе главата!

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: ce100470a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Заклеймяваш реалността, която сам си приел за истината. Твърдиш, че дори да има жени, които не са с половинките си заради пари, едва ли не за нищо не ставали. В тотална грешка си. С моя приятел сме заедно откакто сме били на 16 години (сега на 24). Сам се сещаш, че това са времена, когато не парите са движещата сила в отношенията. Преминавали сме през всякакви финансови периоди и мога да ти кажа, че най силни сме били, когато сме нямали нищо. Недоимъкът може да гради връзката, ако хората са стойностни. Ще осъзнаеш, че има любов без банкова сметка, когато оцениш неща като опора, разбиране, подкрепа, споделени моменти. Дотогава считай че нравствено си също толкова стойностен колкото опитаните от теб златотърсачки.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 7d58d958f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   "Проблемът ми е, че всяка млада жена която срещна, я виждам като такава, и... :

Там е проблемът - такива жени харесваш. Мъжете така и не оценихте жените, които не търсим пари (освен може би, ако няма да имаме деца) и можем да обичаме и сега си сърбате надробеното. Аз лично също не съм по връзките вече, особено с българи, защото виждам какви жени искате и не, не са само батчиците, с които мъжете вечно се оправдавате, а са повечето мъже като цяло. Пък клинче да носи, пък гримче да маже, че да е "женствена", пък ако не смучка цигарки и алколохчета и не кисне по кръчмите, е "странна" и "смотана" за вас. Хем да е кифла, хем да не е. Еми, няма как да стане.
Мен колко пъти тук ме изкарваха грозна и дебела, защото слушам метъл, ако че в реалността рядко някой ми е казвал нещо такова, но пък за сметка на това в ме изкарваха курва и мърла, ако че се мия всеки ден и съм правила секс само с един мъж и всичко това въпреки, че имам идеали за любов и семейство (полу- традиционни и полу- патриархални). Обаче, ако е някоя кифлица, автоматично й прощавате и многото мъже, и не особено сносната визия под миглите и слоевете грим, и не особено голямата интелигентност. Всякакви оправдания и измислици ще изкарате за жените, които можем да обичаме един мъж, заради самият него, а не заради паричките му, че да не бъдете с нас, защото просто сме ви сигурни и скучни, и всякакви причини да простите на кифлиците миналото и тъпотията им, че да бъдете с тях, както и всякакви положителни качества, които нямат или са им в дефицит. Както от години повтарям - самички си го правите.
Иначе, много се радвам за вас, мъжете, че най- сетне си плащате цената за това, че отхвърляте и подигравате "странните смотли" със семейни ценности и боготворите златотълрсачки. Всичките години на възхищенията ви по плеймейтки, чалга певици и порно актриси също много допринесоха до това да развалите жените. Та, вие самите сте еквивалент на тези курви и затова и свестните не ви исакт. До свястна жена трябва да застане свестен мъж. А жените виждаме кои от нас харесвате, а именно предизвикателните и пошли жени, леките и лесните, и повечето стават такива, за да ги приемете. Мъжете няма да се възхитите на жени, постигнали нещо или на жени, които могат да дадат семеен уют и любов, а все на разни раздърпани коври. Сега и да ревете за нас, няма да ни върнете. :)


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 9f29096a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   До 10. Да бе, ние мъжете нищо не разбираме. Не разбират и бъдещите ви съпрузи, на които ще изневерите най-малкото емоционално, защото сте го избрали, защото сте неспособни сами да си изкарвате парите и искате някой муньо да ви носи, с вие цял ден айляк.
Най-смешното е че точно онзи ден в голяма компания една овцъ ги редеше точно като теб, колко бил труден живота на жената. В същото време глупака до нея седи и кима утвърдително, като плаща за всички нейни капризи и го играе типичния чехльо, тежи 150 кила, не прилича на човек, ама кима, щото тя трябва да е доволна, дори когато говори глупости. Тя хубавка, той не мяза на човек, ама според нея бил истински мъж, щото покрива сметката за глупавото и ежедневие.
Мерси за такъв живот, сметки, пари и всичко това за едно ебане на проста неграмотна полужена.
Познавам и едни други, които си скъсват задника от работа, развиват се професионално и естествено нямат никакви финансови проблеми, нямат време за глупости, умни жени, съпоставяйки това за какво говорят те с това което говориш ти, даже е смешно за обяснение, ядеш и ревеш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 39587d2fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Да, жените се занимават с много спрели мъже, защото по някакъв начин те имат пари. Всичко е пари, прав си. Няма как да видиш жена с такъв тип мъже, ако тия мъже нямат пари. Веднъж една от сайта ми обясняваше, че такива като мен завиждат на успешните мъже, но това колко и как са успешни го виждаме всички. Просто истината боли и тя трябва се казва, а не да се правим на слепци.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 11e76ed990
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Здравей, аз съм малко по-голям от теб и моят опит е малко по-различен. Парите са важни, но определено не са на първо място за жените. Първото и най-важно е просто ц жената да те хареса, т. е. да я 'кефиш'.

Парите няма как да накарат една жена да ти се кефи, ако не я кефиш а си богат просто ще те използва като банкомат, т. е. ще те разиграва и ще ти дава смесени сигнали докато ти я водиш, черпиш, плащаш й сметките и т. н.

Същото е и с уж приятелите, които ще се навъртат покрай теб докато има софри и почерпки, а ако останеш без кинти ще се изпарят.

Такива взаимоотношения било с жените, било с менте приятели винаги са много повърхностни и лесно се развалят, защото се крепят единствено на сметкаджийство и интерес, а не на взаимност.

Тоест, с две думи - и много пари да июмаш, една жена ако не ти се кефи заради самия теб, само ще те разиграва докато си й удобен и плащаш.

Не бъркай материалния интерес и сметаджийството с любов или привличане.

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 11e76ed990
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Между другото почти съм сигурен, че коментар номер 10 е писан от мъж, който си прави бъзиици.

Т. Т.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 1ffc2ab5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Любовта, та любовта... Аман! Любов се гради с време, не е онова първично влюбване от разбеснели се хормони и химични реакции.
Та докато дойде любовта (ако дойде) трябва да гради и доказваш морал, етика, уважение, доверие.
Ако ги има тези неща, пък си и устремен, с цели по- далеч от това да се прибереш и да ти сервират ракии, ще имаш и подобна жена.
Няма да имаш каквото ти не можеш да дадеш в една връзка!
Като си изгразиш любов- ще имаш любов, която няма да те остави в труден обект, а ако се наложи ще дърпа каруцата и сама известно време. Ако се наложи!!! Не значи да имаш домашна прислужница, която и да си те отглежда като изнвалидизиран паразит както много "мъже" искат! Тези- да си търсят мъже!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: cddc5a5115
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Номер 10 направо ме уби, нечовешко усилие било жената да устои на мъжа с материални неща, Боже, опази.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: c9276dc806
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Самия факт, че не една тук си заявяват, че не виждали нищо лошо в това, говори за деградацията и гладът ( морален и ментален) на днешната бг жена, кой каквото ще да ми разправя.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: b13ca55054
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   10, не приписвай меркатилните си наклонности на всички жени, ако обичаш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 6cc412f6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Авторе, правиш неправилен извод!

Аз пък, за разлика от теб, колкото повече пораствах - толкова повече се убеждавах и разбирах, че парите нямат почти никакво значение!

За мен примерно, духовните неща в живота ми винаги са били по-важни от материалните!

И съответно винаги съм търсил главно духовните ценности!

Затова и в определен етап от живота си достигнах до Бога, повярвах и след изследване на нещата - се въцъркових в Православната църква.

И слава на Бога, намерих си съпруга със същите възгледи, приоритети и ценности, и създадохме добро, сговорно и щастливо християнско семейство и живеем в мир, разбирателство и любов!

И се чувствам духовно богат и щастлив - зная за какво живея и как да го постигна!

За материалното - зная и 2 и 200. Имал съм и повече - имах собствен малък бизнес, бил съм и безработен с месеци.

Смятам, че тук балансът е да си в средно положение - да имаш достатъно пари за насъщните разходи, но без да са прекалено много, за да ги мислиш!

От няколко години съм горе-долу така, двамата със съпругата ми работим. Не вземаме много, но не сме под наем и харчим трезво и разумно, но без да се лишаваме особено.
Примерно ходим всяка година на почивка на море като отсядаме в прилични, но не скъпи хотели, намираме промоционални оферти... Пътуваме и на кратки екскурзии...

Просто имаме финансова дисциплина и пазаруваме за храна доста неща с намаление - живеем близо до Била.
Нямаме вредни привички - като цигари, алкохол(освен бира по малко лятото), хазарт и не харчим пари за излишни неща.

И спестяваме по някаква сума на месец, без да е строго определена, зависи от разходите през месеца.

----------------------------

Така, че ти трябва да си търсиш добра, сериозна, отговорна, скромна, смирена, благочестива и жертвоготовна жена!

Има такива жени! Просто я търси на правилното място - не по баровете и чалготеките!

Не бързай и не се отчайвай!
Тези неща много рядко стават от раз!
Имай търпение!

Аз търсих своята жена повече от 10 години, но не се отчаях и не се отказах, въпреки че бях много по-възрастен от теб!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: d78aa2100a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   "Проблемът ми е, че всяка млада жена която срещна, я виждам като такава, и започвам да се замислям, дали си заслужава изобщо да се боря този живот да създавам семейство, като ако нещо се случи с мен - фалирам, или се разболея и не съм същия човек, жената казва "Вече не се чувствам както преди, да останем сами за известно време, за да видим как ще се чувстваме" и през това време си намира друг и казва любовта между нас вече не я чувствам"

Или "Не чувствам, че нещата между нас ще се получат! "

"Щом не може да ми дадеш това, от което се нуждая, значи не ме обичаш! "

"Що за мъж си ти? "

"Какъв мъж си ти, ако не можеш да осигуриш семейството? " - разбирай ти да изкарваш 5 пъти повече от нея, тя да лежи на кревата и да си цъка нонстоп на телефончето или да се гримира по два часа, докато ти вършиш "мъжките" задължения по поддържането на дома - миене на чинии, чистене, "намиране" и слагане на храна на масата ( като че ли храната скача директно от небето в чинията на принцесата) и прочее.

Иначе, между това да фалираш и да се разболееш е по-добре да се разболееш, защото все още ще продължаваш да имаш някаква измислена връзка и привидна подкрепа от "половинката" си, навестявания в болници и т. н., докато ако фалираш - СИ ДОТАМ! АМА В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ! ЗА ЖЕНИТЕ ТОВА Е РАВНОСИЛНО ДА СИ УМРЯЛ. Те и затова напускат бедните и ги възприемат точно като умрели - никога не ги виждат, не ги чуват, не говорят за тях и не ги навестяват. Точно все едно си умрял за тях.

Важното е да си наясно какво означават думите проститутка и проституция. Докато не изгорят тълковните речници, можеш да сверяваш значението на тези думи. Сега не само тяхното значение, но и на много други думи, значенията девалвират. К*рва не е к*рва, а това е женското право жената да избира партньора си (независимо от това, колко често го прави този избор). Повечето жени са неспирно изправени пред нов и нов избор. Проститутка не е жена, която се продава, а жена, която мисли трезво и си обезпечава бъдещето. И други такива.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 151f2451ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   До Номер 4, къде си ги видял тия красиви и свестни жени бе? Я кажи да идем и да ги вземем за съпруги...

В днешно време заради социалните мрежи и многото мъже около жените, почти всяка втора е развратена и с много бройки. От там като тръгнеш, такова нещо като свястна жена няма вече. До 23-25 са с поне 15-20 бройки... Което брутално бъгва психиката им.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d0ea4613e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Виж, времената са такива, че ако анатемосаш джендърите, златотърсачките и гейовете, ще ти наскачат всички как не си разбирал нищо.
Истината е че не останаха чисти души на тази земя. От това което виждам на 90% хората се занимават само с интриги, глупости и гледат как всичко изкарано та даже и кредити да отиват за забавления и кеф, филмите за зомбита пасти да ядат.
Как искаш такива хора да знаят какво правят, та чак да бъдат обсъждани или да се опитваш тя да те разбере. Почти всяка стана материалистка и в същото време виждаш че е развалина, че е негодна да бъде майка, да бъде съпруга, да бъде даже нормален събеседник за обикновен разговор.
Останаха много малко читави жени, които са се затворили в себе си и не разбират и те къде е стигнал този свят. Трудно се срещат и заговарят, защото бе са много по “модерните кафета” и са доста срамежливи и достойни за да си позволят от първи непринуден разговор да се метнат в някаква авантюра.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 659d80d6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Ама защо е тази драма, та това е основополагаща мантра в американогейският, демократичен, неолиберализъм, а именно Всичко е стока, всичка има своята цена и кой е готов да я плати". Да се разбира любовта, чувствата, топлината е стока, ами щом е стока, което е в съзвучие с демократичните мантри, то тя трябва да има цена. Няма нужда от привързаност, няма прегръдка, няма болезнено свиване в гърлото, няма сърцето да се премести зад гръдната кост, няма тези странни вълни, които преминават по цялото тяло, няма звезди в очите на желаното момиче-навсякъде трябва да се виждат парите. Кратко, ясно и дълбоко съдържателно. Чувствата като обич, вярност, любов са излишни, те само размазват стайната неолиберална картинка. Нали. Който е прегръщал с безкрайна обич момиче и то е отвръщало с гореща целувка е вредно, не се вписва в мантрата, разваля модела на демокрацията. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 29e482c295
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Най-обичам обобщаващи теми. Жените били еди си какви - че кога успя да ги пробваш всички, че да правиш генерални заключения?

Ето и моята история, изключение от правилото - история на млада и глупава дама:

Бившия ми приятел - бяхме 4 години заедно (още от университета), обожовах го, мило и драго давах за него. Беше ужасно стиснат - и двамата тъкмо завършили, млади, работихме за не лоши парички. Той може би просто не е виждал живота си с мен, не знам, но вместо да мисли за НАС, той мислеше за себе си. Делихме си на 2 наема и сметките и после аз пазарувах необходимите неща за вкъщи - той спестяваше. Натрупа 12-13хил. лв в сметката си (което си бяха доста пари за младежи), но на мой гръб, защото аз го гледах (той даваше 400лв и другото си го пестеше). Аз нямах нищо против, защото го обичах и мислих, че спестява за нас - да си купим кола или за първа вноска за жилище. По едно време се отпуснахме - разходите ни станаха по-големи и моята заплата от 1500лв взе да не стига за двамата. Казах му го, че вече не стига, да видим да направим нещо и той направи - остави ме, върна се да живее при родителите си. Така останах без "любовта на живота си", без нито един лев в сметката си и давайки си сметка, че съм била използвана.

Да, не е голяма драма, не съм дала кой знае колко, да, бях много глупава и наивна, да, сама се оставих да ме използват. И сега твърдя ли, че всички мъже са такива? - Не, не го твърдя. Аз такъв си го бях избрала и си изсърбах попарата.

А ти, авторе, ако си търсиш от модерните дами, които са си коригирали всеки един недостатък и 2 пъти седмично са в някой салон за красота - еми, какво очакваш? Тяхната професия е да са красиви и щом техния мъж ги иска перфектни - ще си плаща за това.

След този, за който ти разказах, дали си търсих мъж с пари - и да и не. Исках работещ и раздаващ се мъж! А колко има - че то времената се менят, днеска има, утре няма - баланса в сметката не е важен. Важен е човека колко е склонен да даде за общото ви щастие и то не като сума, а като процент от "неговото" да стане "вашето".

И на база описаното, ще ти кажа, че според мен, проблемите ти с жените не са в парите, а в самия теб. Има някаква друга причина, която не ти позволява да си намериш стойностна жена. Колко грозници, колко бедняци, колко тъпаци са си намерили половинките, а ти не можеш. Дали е заради парите? Търси проблема другаде.

Успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d182cba260
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

30.   12 направо в десятката. Ето това обобщава всичко. Не бива в желанието си в началото(когато са влюбени и носят розови очилца), да се напъва, да угажда. Може и това да се прави от любов, но като свикне мъжа така, така си и остава. Като може да мине и без излизания, без подаръци, без екскурзии (по повод и рядко да е, не кифленски истории), така ще си кара. Защо мъжа да не си даде парите за негови си джаджи, хобита, жената по 3 часа да мята манджи в кухнята, да стъпва на пръсти и прислугва, тя глупачката нали е показала че може и с малко, като стане рутина и нададе вой за едно излизане(кафенце, не пищни чевермета и механи), за едно подаръче(един букет например) за ходене някъде(близка дестинация, дори и без приспиване и много средства), веднага ще и зине насреща-много искаш, глезла, , меркантилна и подобни. През това врвме, жените, които в началото са показали че се ценят, че няма да се забият слугини да стават(побе не през цялото време), че мъжът трябва да се постарае за нея, си щракат с пръсти и си живеят. Мъжът е завоевател и ловец пп природа, като получи жената на тепсия и без претенции се отегчава бързо. Не казвам че жената трявба да легне, да се яде само навън и подобни, но само слугинаж без удоволствия не става.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 044b3d3715
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   “Хубав кон и хубава жена не са за сиромах човек” - чудесна родопска мъдрост, а пред мъдростта на народа всички са равни. Това е поредната тема, която го потвърждава :)

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 37914d1c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

32.   Когато бях по-млада (и глупава) не исках нищо. Не исках подаръци, не исках цветя, изненади... като излезем на заведение все гледах да съм скромна - чаша вино и салата... Бях "оценена" подобаващо. Свърши се тая. Като искаш да си с мен ще даваш. Като не даваш - чупката. Скромни и срамежливи жени искат само мъжете, които нямат нищо. Да е скромна, тиха, да не говори, да не иска... ако може без да иска нищо от мухл, опа
от мъжа да готви тристепенно меню ще е екстра.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 8ea6ff8e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

33.   Не си прав, авторе! Аз съм момиче на 21 и имам приятел, който няма почти никакви финансови възможности. Абсолютно цялата му заплата отива за някакви разходи всеки месец, има 500 лв спестени пари САМО. Да, малко е гадно, че не ме води на почивки и да гледам другите как обикалят по другите държави, а ние ходим само до две места на 10-15 минути с кола извън града. Има моменти, в които не издържам, защото той все работи и няма време да се виждаме, а заплатата му е смешна за труда, който предлага. По-скоро не се дразня за парите, които получава, а за неоценения труд, който дава. С времето разбрах, че е много неоправен. Правил си е почивни дни предварително, когато нямам лекции и някой колега като му е казвал да си смени почивните дни и край... съгласява се отма. Били сме на разходка в почивния му ден и изведнъж шефът звъни и казва, че със стоката един човек не може да се оправи и той тръгва веднага, а сме си направили план какво ще правим... Много пъти се отчайвам. Понякога, това, че един мъж няма никакви възможности показва точно това - че е неоправен. Ние с него се разделяхме 3 пъти. Вече ми е все тая какво ще става, честно. Писна ми от промени в последния момент. Дори от другата седмица започвам работа, която отлагах, за да може с него да се виждаме - да имаме някакво време заедно. Еми извинявай, но аз повече няма гледам другите, а ще гледам своето развитие. Щом не може да си промени графика, за да имаме възможност да се видим, нека сега види колко съм заета та да му дойде акъла малко-по изчисления ще се виждаме 1 път на седмица/2седмици. И ако сега няма промяна вече... ще го оставя завинаги и не заради безпаричието, а защото ми писна до мен да има едно ДЕТЕ - неоправно и нещастно, което не може поне веднъж да направи жена си щастлива. Ще си намеря някой, който знае какво иска :) Време, любов, грижа и вярност! Това е всичко важно за мен

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: ae53d38cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

34.   ОК, приемаме, че всички жени сме меркантилни, гадни златотърсачки и не ценим истински мъжете.

А не е ли материалист този мъж, който много държи жената да е скромна, да не иска нищо, обижда на морал, години, килограми, въшност, но в същото време е твърдо убеден, че му се полагат 50:50 (от сметката в заведение на среща, от сметките вкъщи при сериозн а връзка)?

Как да определим мъж, който се събира с жена, когато още няма нищо зад гърба си и когато се замогне, първата работа е да я смени с по-нов модел? А тя е изнесла на гърба си бедността и мизерията, но явно не ѝ се полага нищо за благодарност после.

Как да наречем мъж, който уж е много за семейството и децата, но след раздяла прави чудеса да не плати дори издръжка и да не му вземат "неговото" жилище (в което обаче жената е плащала сметки, чистила и т. н., въпреки че не е нейно? ).

Как да наречем мъж, който хем плюе жените, че си искали, хем успелите мъже, че били мошеници и насилници, но цял живот не иска да се развива, обаче си взима жена с добър доход, подсигурена, хем работна, хем имотна и очаква сама да си покрива всичко?

Или "традиционалистите", които няма да изведат жената на вечеря, защото "как ще давам пари на тия мошеници", няма да ѝ подарят нищо дори за празник, защото "8-ми март е комунистически празник, а Св. Валентин - капиталистически такъв, годишнини не помня, пък и толкова ли е важно", но в същото време вкъщи трябва да ги чака сготвенкото и изчистенко, пък те само да си събуят обувките като гостенчета..

Или тези, които умишлено не оборудват жената с модерни уреди в домакинстването, за да не мързелувала тя, но иначе много държат "жената да си е жена".

Или тези, които намират пари за мама, колата, хобито, излизанията по мъжки, но за жената все нямат.

Или "естетите" - да е слабичка, поддържана, обаче някак без пари, че това са пари за глупости.

Съвсем реални истории.

Та... като теглим чертата и аз се чудя българската жена какво печели точно от една връзка. Тя открай време си работи и изкарва парите, образована е, оправна, изглежда си прекрасно. И ако се е спряла на някой мъж, значи наистина го обича. Тук и богатите мъже не се прескачат, а вече и щедрите са все по-малко. Та, преди да обиждате, помислете вие какво сте дали в една връзка. Благодарност ли, уважение ли, зачитане ли...

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: bcbcd7c36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

35.   Авторе,
прекалено си наивен, време е да пораснеш. За каква истинска любов говориш - независимо от обстоятелствата. Не е проблема до ПАРИТЕ, а до ОТНОШЕНИЕТО. Номер 33 много точно описва нещата - жените не искат още едно ДЕТЕ - искат Мъж.

Такова нещо като безусловна любов не съществува между мъжа и жената (между родители/деца - да). Винаги има условия. Представи си че ти си мъж, бачкаш здраво осигуряваш семейството си. В един момент нещо се случа с тебе - трудова злополука - вече си неспособен да се грижиш за жена ти и децата ти. Не можеш да им осигуриш храна, отопление, образование. Защо да е "длъжна" жената да те обича. Нейния личен интерес и този на децата е заложен на карта и ти си възможно най-слабата такава.
хайде, да не е толкова краен примера - представи си че просто загубиш работата си и по цял ден седиш на дивана и играеш плейстейшън - без амбиции, не си търсиш работа, просто "си почиваш" - е как да те обича някой - с какво точно допринасяш за благосъстоянието на семейството ти?

И обратното е валидно - имаш жена, живеете щастливо. В един момент (обикнвенно след сватбената торта), жената се запуска - става 100 килограма дамаджана. Отваъщава те дори да я поледнеш, какво соатва да правите секс. Ще я обичаш ли още? Амо ако спре да се грижи за децата ти, за домакинството, за тебе? Още ли ще я обичаш? Ако ти изневери?

Бъди реалист - нещата са такива каквито са. В човешките отношения винаги има условности, макар и неизказани. Целта на всичките тия коли, статус, власт, манипулации, гримове, и каквото и да било се върти около двете основни цели на Живота - оцеляване и възпроизводство. И всички познати техники и поведение са позволени, защото са АМОРАЛНИ - лъжа, заблуда, кражба, дори убийства. Не казвам че е нужно или необходимо но това е играта наречена Живот. В крайна сметка, като на Римляните им потрябвали жени - просто са отишли и са си ги взели.

Заложи на сигурното! Избери младите девйки!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: d182cba260
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

36.   29 Ти съвсем си се минала. То бива ама нямаш ли приятелки, по-възрастни роднини? Да те научат малко. Нищо, сега сама си се научила. Парите, ако са общи спестени, жената ги държи. Познавам едни туркини, те впоследствие се омъжиха, ходеха с мъжете си по чужбина и познай на двамата в чия сметка отиват парите? На жената, естествено. Те държат картите, мъжете им като искат нещо да си купят, казват за какво.
Как пък ще живяя с някой на семейни начала, моята заплата за двамата, а той ще къта? Да ти е за урок, пък тоя паразит никога не те е обичал, само те е ползвал. Ужас. Че си му и слугувала и безплатен секс и соестява на твой гръб, жена мечта. Как ви омайват такива?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: acd8ae69e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

37.   Ама какво ги жалите тези мъже! Те си пестят за мама и систъра! Глезла наричат жена, която да изведат на едно кафе веднъж на три месеца (ако може да си вземе най-евтините в менюто), за годишнини не взимат нищо, за личните й празници също гледат да минат тънко. Жената, гърби, готви (не готвила добре, щото не е като на мама), чисти (той измие веднъж, похвали се на роднините и те го подиграват пред жената, че е чехльо, реална история), той не я води на една почивка с детето, а тези, които ги водят, в разговора не говорим за тях (да не генерализирана). Обобщено, вие ги жалите, че нямат пари, от вашите дадени за какво ли не пари той спестява за майка си и накрая ако си искате изненада на фона на 100-те изненади, които вие сте му направила, ви нарича кифла. Много симпатично. И кому е нужно това доказване, че не сме меркантилни? Да докажем, 1 стотинка да не се похарчи за нас, от това има изгода мъжа и си е чиста манипулация на скръндзавия мъж.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 29e482c295
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

38.   От 29 до 36.

Хареса ми коментарът ти, хумористичен е, затова ще ти отговоря. Имах приятели и роднини, опитваха се да ми отворят очите, но влюбения и неопитен човек (без значение мъж или жена) е наивен и глупав. Вижда това, което иска да види и си мисли, че всички останали грешат и той знае по-добре. Как ме е омаял - това е една много дълга история и за да я разкажа, много ще разводня чужда тема. Но аз си научих урока по трудния начин и не съжалявам, така се учи най-добре и знанията се запечатват трайно в съзнанието.

Пак казвам - аз такъв си го бях избрала, не обвинявам някой друг и не казвам, че мъжете са използвачи, заради избора, който съм направила.

Авторът или има комплекси, че не е достатъчно финансово стабилен, или си избира жени, които искат повече от това, което той може да предложи. И в двата случая - той сам си е виновен, а не финансовото му състояние или "жените" - РАЗНИ ХОРА, РАЗНИ ИДЕАЛИ.

Хората са различни, имат различни представи кое е правилно и кое - не. Мога и аз като останалите жени да изпиша роман, опитвайки се докажа, че не съм като "масовката", но не виждам смисъл. Авторът вместо да погледне себе си и защо попада на такива, той решава да каже, че всички жени са такива. И каквото и да кажем - той пак такива ще си избира и пак това ще вижда във всяка.

Поздрави,
К.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: d121ec4e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

39.   То пък мъжете, защото оценяте жена, която не харчи...
Все съм гледала да делим сметка. Защото нали някой да не рече, че ме храни, пои, че съм кифла, интересчийка и т. н. Пък и така съм възпитана най-вече. Ако някой иска да ме почерпи, първо е цената и пак гледам да не го ощетявам. Не съм искала дрехи, обувки, почивки. Не съм врънкала да ми плаща битовите сметки.
И познай- стъпквана съм била всеки един път.
Българският мъж иска да дава, иска да го дои някоя, искат да е касичка.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: d8bca86803
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

40.   Номер 39, би ли обяснила от какви мъже си избирала да бъдеш стъпквана? Опиши се накратко като ръст, килограми, как се оценяваш според десотобалната система за физическа красота в лице, а след това опиши и съответните данни на мъжете, към които ти си се стремяла. Това ще нагледно ще покаже причините, поради които се оплакваш все от гадняри; както и доколко преценката ти е била правилна и дали имаш ясна представа за същинската стойност, която можеш да предложиш в едни отношения (били те краткотрайни или трайни и сериозни).

Сещаш се, че добрите момчета/мъже не се държат гадно към момичетата/жените, следователно ти - бидейки жена, от която зависи с кого ще излизаш и с кого обезателно не - си избирала да се занимаваш не с добри момчета/мъже, а изрично с гадняри.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 987648e29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

41.   40, срещала съм се с нормален на вид момчета от нормални семейства. Няма батки, алфи, татуси, лъскави коли и прочие. Нито един не е взимал много пари. Вървели сме пеш, с градския. Даже само един имаше кола. Виждала съм как и къде живеят. Смятала съм, че са сериозни хора, но после -яко разочарование. Мислила съм, че като се държа добре, като ги подкрепям, не ги овътрям с нещо, вярна съм, се оценя. Във всяка друга държава може би, но не и тук. Тук получих изневери, обиди и присмех.
Никой не би ме определил като грозна, дебела, даже напротив. Но тук са на почит Кифлите.
Българският мъж си иска кифлите, това е. Нямат значения за него кила, коса, очи, образование и качества. Някоя да му писне:" Милоооо, купи ми това" и той се разтапя. Мед му капе на сърцето като и плаща телефон, наем и прочие. Умира от кеф като му изневеряват.
Ти какво допринасяш за връзка и явно не достатъчно, щом си сам.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: d182cba260
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

42.   Кифльо, повечето мъже сте такива. Както ви научат жените. Не е до типаж. Просто някои жени са добри, наивни и са научени да не гледат мъж с пари. Когато това се прецени, естествено мъжът не се поръсва. Защо да не дава за хобита, за маминка или там за нов компютър, по колата, като може? Жената като е показала че може с малко, като е скромна и бачка като вол, неин си проблем. Той може и да е бил подготвен да харчи, но като може да мине тънки, защо не? Нека жената да се поти покрай печката 3 часа-нейна си работа, мъжът ще се занимава с хобита, няма да дават повече пари за готова храна(не казвам че готовата храна е вариант всеки ден). Пример е това. Защо да не я заведе в някое бунгало на почивка, да си кълнат буркани и да готвят на газов котлон, вместо на ол инклузив. Тя показала че няма претенции. Като някои се оценяват евтино така е. Обаче като се свикне така и жената се усети се почва-ти много си по живота, по лукса. Тия, които живеят нормално са сочени като материалистки, безсрамни и подобни.
Мъжът не цени работната и скромна жена. Да не говорим колко мъже се дразнят на децата си че ядат много, хабят памперси. Някои ако ги питаш бебе се гледа със 100 лева на месец и това е съвсем реално. Ако ги питаш ще вземе жената многократни памперси, ще ги пере на пералото, от 3 месец ще дава на бебето краве мляко, защото е глезла, харчлива и бабите едно време как са гледали деца.
То нормално, ти ако отидеш в магазина да купиш нещо и си нагласил 300 лева, но видиш че е на промоция пуснато за 100, какво, ще дадеш 300 ли?
И не е до кг, ръст и подобни а до това как се оценява жената. Знаеш ли колко дебели и невзрачни познавам се уредиха в живота и мъжете им на ръце ги носят, ама ония са ги стиснали и не си пускат стандарта. Като няма пари, гърчат си мъжете, да работят повече. Мъжете им ги боготворят, те ония в началото са си показали че няма да търпят да бъдат мачкани и са живеят като скотове.
39 просто е била скромна и добра с мъже, които трябва да бъдат тъкани, за да уважават жената.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: a9ca2116e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

43.   Мъж без пари какво означава? Некадърен мъж. Нали в това се влюбваме, в неговата сила, това, че може и знае и че един ден докато жената е заета в отглеждането на децата, ще има на пие силно рамо да се облегне. Ще му е удобно ли да го издържа жена му? !
Че нещата са се деформирали покрай мутрите и протежетата, това, е защото от ценностите на хората не е останало много. Но това не означава, че една жена, която иска да създаде семейство търси финансово стабилен мъж

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: ddd3ea4eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

44.   Подкрепям 42 и аз като 39 бях оценена по подобен начин именно, защото обичах безусловно и бях скромна. И получих точно подправки и простотии.
И сега понеже знам, че ще кажат ами ти си си ги избрала и защо избираш такива мъже, ще кажа, че те не идват и ти казват веднага що за отрепки са.
Кифлоприземител, кажи ми тогава след като са гадняри, защо за кигльоците и курволяците правят всичко, а за скромните не?
Какво значи това, че ценят повече тях.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 2954990426
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

45.   Кифльо винаги иска да изкара жените виновни, но няма да му се получи. Щото се чувства неоценен от тях, понеже някоя навремето била избрала по-мускулестия, по-богатия или по не знам си какъв от него.

Вярно казват № 39, № 42 и № 44. Кучето скача според тояга. И мъжът така. Колкото повече изискваш, толкова повече ще се старае и ще дава. Това за мъжете е предизвикателство - да се доказват пред жена постоянно и да се чувстват необходими. Така те получават удовлетворение и повишават самочувствието си. Кифлите пък с фалшивото си високо самочувствие без покритие умеят да въртят добрите и скромни мъже на малкия си пръст. Омотават ги точно по този начин. Защото когато мъжът види, че жената умее да се цени и да вдига летвата високо и той започва да я цени без значение дали тя в действителност е стойностна или не. Повечето хора и мъжете вкл. са повърхностни - щом така изглежда, значи е такава, т. е. щом една жена си придава важност, значи е много важна. Изобщо не задълбават да видят що за човек е отвътре. Да живеят фалшът и лицемерието.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: acd8ae69e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

46.   Мъжете са манипулативни. Виждат във свестните момичета, че ще ги жалят, че дори и пари ще им дадат и почват да лелечат, че нямат пари. Защо се хвалите, че сте гледали сметката винаги да се дели на две, да го разбирате и подкрепяте? И аз така гледах, какъв беше смисъла? При изневяра, толкова сълзи, направени от мен изненади, дете, подкрепа дом поне една красива рокля да ми беше купил? Да, да ги жалим, а нас кой ни жали, когато с последните си парички му купим изненада или дрешка за детето, той се оплаква, че няма пари, отваряйки си портмонето в магазина има пари: които на следващия ден на гости у майка му отиват в нейния джоб. За пред кого да се правим на хрисими? Прав беше коментар по-горе, сълзи изневери и пр. Никой няма да оцени, че не сме харчили 1 ст. и че сме и дали пари, нищо няма да се оцени.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: d8bca86803
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

47.   Номер 39/41, в мнение номер 40 ти зададох няколко въпроса и поради незнайна причина ти предпочете да не отговаряш на тях. А точно те биха дали яснота върху причините да си избираш все гадни мъже, които в началото сигурно не са показвали истинския си нрав. Ще повторя въпросите си отново, но този път с поредни номера, за да е по-лесно за теб да отговориш на всеки един от тях (ако желаеш да получиш отговор как би могла да попаднеш на по-свестни мъже от бившите ти). Добавям и още няколко въпроса:

1. Колко см си висока?
2. Колко кг тежиш?
3. Приблизително на колко години си сега?
4. С мъже с какъв ръст си се хващала досега и с какъв минимален ръст търсиш занапред?
5. На каква възраст си била, когато си била с въпросните мъже без кола?
6. Как определяш физическата си красота в лице по десетобалната система, която е между 1/10 и 10/10?
7. Имаш ли несъразмерни черти на лицето, части от тялото, изгърбване, видимо увиснали гърди, едри прасци, липса на талия, едри ръце, голям и/или гърбав нос, едра челюст или друго, което се счита за недотам привлекателно за мъжкия пол?
8. Търсиш ли мъже съобразно твоята привлекателност, или държиш непременно на мъж в идеална физическа форма, дори и ти самата да не си в такава?
9. Търсиш ли мъже с доходи, които са осезаемо по-високи от твоите такива?
10. Би ли плащала наравно с мъжа общата ви квартира и битовите ви сметки? А на ресторант, пътувания и прочее? Или ще очакваш той да плаща (почти) всички разходи? Преди как е било с гаднярите, с които си била досега?
11. Била ли си всеотдайна в леглото, или си била скучна? Държала ли си мъжа на сухо с цел да го "наказваш" и "превъзпитаваш"? (основата причина мъжете да не искат да са с дадена жена).

Уточнение: Много жени, когато са били момичета или малко след навършване на пълнолетие, твърдят, че НЯКОГА - на младини - са излизали с момчета и млади мъже без коли, но това не значи, че СЕГА търсят или са склонни да са с мъже без коли! Затова и ти задавам и въпрос номер 5. Важно е какъв мъж търсиш в настоящето, когато НЕ СИ вече така млада, здрава и хубава като в най-добрите ти години (18-24), а не с какви мъже си била преди 5, 10 или 20 години.

-------------------------------------------------------

Номер 43, според собствените ти разбирания, жена без пари е некадърна? Мнозинството жени в България са без пари и все чакат мъжът да ги издържа, което не бих нарекъл с твоето определение, но все пак ти си имаш някакви лични разбирания и не може всички да мислим еднакво. И защо, пишейки за парите, незабавно ги сравняваш и обвързваш с любовта? За теб любовта минава през мъжките пари ли? Без пари няма любов, така ли? Поне за теб? !

Незнайно защо забравяш, че докато жената НЕ Е все още в напреднала бременност, тя също е работоспособен човек и с равни права и възможности за учене и полагане на труд, както е и при мъжете. Дори нещо повече - мъжете са тези, на които им е по-трудно, защото обикновено от тях се очаква да черпят жените, да имат кола, да осигуряват квартира/жилище и прочее.

Разбира се, съвременният феминизъм много помага на жените, защото им втълпява колко силни, можещи и независими са те, съответно ги поощрява да доказват тези си способности, като плащат наравно с мъжете. Това обаче се случва основно на Запад, а в България има някакво яростно противостоене, при което хем жените се тупат в гърдите колко са можещи и заслужаващи, хем пък им се иска все мъжът да ги издържа и те само да харчат чужди пари. Няма как и двете неща да виреят на едно място. Или едното, или другото!

-------------------------------------------------------

Номер 44, под "скромна жена" закодираш определението "жена, която не е хубава и стройна"? Или друго?

И тези мъже, за които твърдиш, че "за курволяците правели всичко", същите ли са, с които ти си избирала да излизаш? Ставала си свидетелка как тези едни и същи мъже, с които ти си се сношавала, преди или след теб са се раздавали за курволяци? Така ли е наистина, или само си измисляш? И ако е така, ти какво направи, за да не попадаш отново на подобни мъже занапред, а да отсяваш по-свестните мъже и да си с тях, вместо с гадняри?

Защо, според твоите твърдения, си обичала безусловно мъже, от които си получавала само простотии и подигравки? Това значи, че ти самата си НЯМАЛА изисквания към поведението и обноските на мъжа, а това е признак за допусната глупост от твоя страна, която неизменно вреди на отношенията ви и най-вече на теб самата, защото в крайна сметка оставя дълбока горчивина в душата ти и мрачно настройване срещу целия мъжки пол! За в бъдеще не бива да си безотговорна към изискванията си към мъжа и неговото отношение, защото всяко затваряне на очите ти за поведенчески отклонения у него ще оказват поредното вредно влияние над теб.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 5a39dae849
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

48.   Еми не е точно така. Просто не искат да живеят в мизерия. Ти не може да искаш семейство и да се хванеш с мъж, който е безработен или изкарва 1000лв. Как ще живеете? В мизерия. Не сме цигани все пак.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: bb2bb2f3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

49.   Дам, поредните коментари показват, че от любов най-боли и най-пречупва. Читави жени обвиняват всички мъже за болката им, читави мъже обвиняват всички жени заради една парясница.
Всичко това, защото хората бе са силни, не са свикнали да се борят и резултатът е крехка психика и разбити животи.
На пръв поглед нормални хора се събират, обичат се и изведнъж се вторачват един в друг, вместо да си помагат започват да се държат като врагове, да си правят мръсно, да карат другия да го боли, такива са времената. Всеки драпа за нещо което му се вижда важно, а то след време се окаже че е маловажно и незначително.
Бе аз, годините ми го казват, колко разбити семейства, хората после се лутат като зомбита уж са добре за пред хората, но някак празни.
Само тези които са се борили и запазили големите си любови живеят, радват се и не е нужно да го доказват.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 53f04ede40
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

50.   До 42, 43, 44

Едва ли за вас ще има някакво значение да ви повторят това, което "уж знаете". ВИЕ СИ ИЗБИРАТЕ МЪЖЕТЕ!

Описаните от вас мъже далеч не са всички български мъже. Има страшно много добри и читави мъже, но още от ученически години до след като минат 30-така все си стоят сами за много дълги периоди. Това са именно онези, които са ученолюбиви, културни, възпитани, неконфликтни личности... , на които вие не обръщате и грам внимание. Даже съм убеден, че не знаете за тяхното съществуване. И проблемът далеч не е в културните и възпитани хора, а във вас. Аз бягам от идиоти и идиотки. Чудно вие как се натрисате все на такива? М?

В кого е проблемът?

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker