Бившия - интрига - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившия - интрига
преди: 8 месеца, 6 дни, прочетена 830 пъти
Здравейте! Преди 2 месеца споделих на бившия си, към който отдааааавна нямам никакви чувства или каквито и да е било намерения, че си падам по един негов познат. Оказа се обаче, че те не са просто познати, а доста близки. Били си говорили нещо за мен /уж хубаво/и от тогава това момче, за което му споделих се държи ужасно странно с мен. Като се засечем някъде сякаш се притеснява и смущава… А той попринцип никак не е такъв- доста е общителен с всички, / занимава се с HR/ но види ли ме мен- млъква. Преди намесата на моя бивш това момче ми говореше с ентусиазъм, радваше се, че си говорим- усещах много добра енергия. Имам чувството, че бившия ми ми е направил интрига- мислите ли че е възможно? А сега относно бившия ми- винаги съм правила най- доброто за него и няма причина да говори кофти неща за мен. Категорично. Аз гледам с добро и само по приятелски начин на него. Дори ми направи грозно впечатление, че след като бившия ми разбра че харсвам приятеля му в един бар се опитваше да ме сваля наново?? !! Приятелките ми казаха, че явно нещо е откачил.
Новия човек пък ме покани да играем билярд някой път. След като казах- окей може, той непрестанно си качва сторита в инстаграм на които или играе билярд, или просто държи.. не знам как се казва нещото с което се удря топката :D Приятелките ми казаха, че сигурно заради мен ги качва един вид да го закача и да кажа” айде де кога ще поиграем”, но на мен ми се струва детско. После ме посъветваха за да разберем дали сторитата се отнасят за закачка с мен да си кача и аз едно стори с билярд. Е, качих и той на секундата го лайкна. И ден след мен качи отново билярд. Извинявам се за инфантилно звучащата история, но моля ви дайте ми съвет - какво се случва с тези хора? P. S- в историята не става дума за 18 годишни, ами тези мъже са в диапазона между 35-40 г. Аз съм на 29. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 4d69a08a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Интригата ти си я направила, от какъв зор ще казваш на бившия, че си падаш по негов приятел? Типичните курвенски номера на жените, хем бившия да ревнува, хем и новия в леглото. Защо като общуваш с този познат не му показа направо, че си падаш по него, а казваш на бившия?

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 781075724a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Казва се "Щека".
А за историята - не е нужно бивш да ти мисли лошото, за да не иска да си с добрите му приятели. Някои уроци се учат по трудния начин, но след връзка често е по-добре да се обърнете към различни ъгли на пясичника. Просто ми се иска повече хора да разберат, че отношения с бивш и компанията му просто няма как да са равни и да няма значение, че сте били заедно. Не се занимавай с приятелите му.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 2cb880f681
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изревнувал е. Затова никакво общуване с бивши, свалки с общи познати и т. н. Бившият такива може да ти наклепа, че да се чудиш после. Може да те изкара нимфоманка, фригидна, психарка, глупава и т. н. Да те очерни стабилно.
Не се занимай с другия, защото е с промит мозък вече. И да се срещате, ще има една представа за теб.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: dcf09a666d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Иди да играеш билярд с момчето и стига си се правила.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: f5bbccbead
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз се чудя, че има хора, които на бившия обясняват за бъдещия, ама ей на, намират се и такива. На бившите мястото им е в миналото и си остават завинаги там. Лошо впечатление ми прави, че си му споделила нещо, а той го е казал на новия ти познат. Сигурно плюс доста други неща за теб. Но сама си виновна като не знаеш с кого да споделяш. Всъщност най-добре с никого. Иначе мъжете са същите клюкарки и интриганти като жените.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 12a49d4221
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Леле мъже по на 35, 40, които някои наричат момчета, да се държат толкова инфантилно? ! Направо не знам вече какво да кажа. Като чета кой бил притеснен, кой смутен, пък лайкове, пък намеци.. аз си мислих, че става въпрос за някакви хлапетии на по 20, мъже на по 40 вече трябва да имат деца на горе долу толкова. Я не се занимавай с инфантилни истории и си търси мъж, който знае какво иска

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 1ba39058ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Подкрепям коментар 1 и коментар 5. Всъщност сама си си го направила.

Онзи, по който си падаш, ако те е харесвал, се е отказал, след като е разбрал, че негов приятел си е топвал чушлето в теб. Ти какво - цялата компания ли ще минеш? Че я се замисли - ти била ли тръгнала с бившия на твоя близка приятелка? Да се чудиш дали нейния задник е харесвал повече? Или да се чудиш дали не сънува големите ѝ цици, а твоите са някакви си нищожни? Ами близката ти приятелка - тя ок ли ще е? Комфортно ли ще се чувства с вас в компания? Да гледа как бившия (с който са се разделили по някаква причина), ти се лигави? Изобщо всичко това би било ИЗВРАТЕНО!

Така че спри да се държиш като ученичка. Човека нищо не ти казва със сторитата си, защото не ги казчва заради теб. Сложил те е на заден план и просто не се интересува от теб. А това, че качваш сторита как играеш билярд за да му привлечеш вниманието, те прави жалка.

Ако имаш шанс с този мъж, то първа точка е да спреш да се излагаш и да провокираш. Дръж се естествено, защото жалките ти опити да привлечеш внимание, няма да ти помогнат. Ако е харесал нещо в теб, едва ли е интриганството.

И моля те, не обшинявай бившия си - бившия не ти е виновен! Сама си си го направила, ама нали това си искала - интрига да има?

Ж30

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: adb38a7b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В никакъв случай не съм искала интрига да създавам между бившия ми и новото момче. Нямах си представа че са толкова близки!!! Бившия ми изначало е клюкар и не изпитвам много отдавна абсолютно нищо към него! Разделени сме от над 2 години, той си има приятелка :D. Реших да му споделя, защото смятах, че сме приятели! Аз нямам какво да крия, нито съм направила нещо лошо на този човек/бившия ми/, че да има нещо което да ме притеснява като информация, която би могла да “ излезе”. Идеята ми е, че се чудих дали е възможно да си е сътворил някоя художествена измислица и другото момче да е повярвало.
Моя е грешката, че споделих на “бивш” - явно живея в друг свят, в който мислих, че можем да бъдем приятели. Но пък се чудя ако този новия веднага вярва на чужди приказки, колко точно е и неговия акъл… Между другото- бившия ми в началото като разбра започна страшно много да го обижда и да ми казва да не се занимавам с него, защото бил боклук така че сигурно и мен ме е нахлепал здраво :D Дано поговорката “ истината винаги излиза наяве” проработи в моя случай….. понеже аз нямам нито какво да крия, нито от какво да се притеснявам.
Авторката
Извинявам се ако съм отегчила някой…

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 2cb880f681
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, 8, приятелство между бивши няма. Има лицемерие, може би не от твоя страна, но от другата. Няма как да са дружки хора, които са били интимни, и са се разделили. Та хората и деца да имат, че не си говорят и се обиждат, пък ти очакваш приятелство от предишно гадже! Звучи добре на теория и е много зряло, но не е добра идея. Трябва да сте на здравей-здрасти само. Бившият те е изревнувал, нищо, че си има приятелка. Направил ти е мизерия, за да не си щастлива. Териториалното поведение си остава.
С другият просто внимавай. Ще знае всякакви ужасии за теб, истини или лъжи. Преувеличения и пълни измислици. Няма лошо да се срещате, но ще има изградено мнение за теб.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 8142a80c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   6. - 40 е новото 20. Така е и с жените. Днес в салона няколко 40г. жени се чудеха за друга че се е омъжила много рано - на 28. И няма нищо странно в историята. На мен 34г. хора ми се сърдят че не им гледам и лайквам сторитата, или че не пиша в груповия чат които са създали

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker