Тотално съм се загубила! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тотално съм се загубила!
преди: 8 месеца, 1 ден, прочетена 703 пъти
Намирам се в много сложна ситуация! Имам си гадже, живеем в един блок, аз съм на 19, К. е на 22. Ще бъда студентка сега, той също следва, в НСА. Излизаме от около 2 години, но проблемът е в баща ми, който е бил не ме оставя сама да правя избор! Не ни позволява да сме заедно, защото К. има малко по-своенравен характер и няколко пъти си имаше работа с полицията. Забъркваше се в дребни истории, но не смятам, че е някакъв едва ли не бандит или наркоман. Татко е граничен полицай и това, че К. няколко пъти в полицията престоя го гложди и ми каза, че изобщо вече не иска да ме вижда с него, че бил побойник, нарушител на закона, едва ли не боклук, изрод. Аз знам, че К. е перфектният, държи се добре с мен, обича ме, не буйства, но просто баща ми е против, не го осъзнава и вече 2 години сме в някакви скандали и караници. Казва ми, че съм пръдла и, че докато живея при него ще спазвам неговите правила и съвети, заключва ме понякога в стаята ми, за да не ходя при К. Досега никога не ме е удрял, само ми говори на висок тон, но се плаша. Виждаме се с К., само когато татко е нощна смяна, иначе не става. Майка ми е като безименна в цялата тази картинка, тя винаги подкрепя татко. За капак Напоследък баща ми не ми говори, подминава ме вкъщи, на вечеря също мълчи, мисля че ми е сърдит, това ме измъчва, защото аз си го обичам и не искам да сме скарани за глупости. Много ми е трудно в тази ситуация. От една страна не искам баща ми да ми е сърдит и да сме скарани, от друга пък не искам да се разделя с К. Не знам вече! Много ми е трудно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 8 часа
hash: fb13b49deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Малко са хората, които като имат проблеми с полицията си вземат поука и повече не правят такива неща... И да се държи добре с теб като един хубав ден дойдат у вас и го арестуват, вкарат го в пандиза за 3-5-10 години какво ще правиш? Не си ли го избрала точно, защото е "буен, своенравен и т. н. "? Нормалните момчета явно не ги забелязваш...

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 часа
hash: e510af9acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Баща ти е прав и вероятно знае или поне подозира неща, за които ти си затваряш очите.
Щом е бил задържан повече от веднъж, въпросният К не вижда проблем в поведението си и няма да се коригира.
Баща ти се опитва да те предпази. Може би докато не станеш пряк свидетел или дори съучастник в някоя от поредните "бели" на К, няма да ти уври главата. Ами ще патиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 час
hash: c386151d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Слушай баща. си. На 22 няколко пъти се забърквал с полиция. До 30. не го виждам. След 10 години как се виждаш? Аз те виждам в някоя мизерна квартира, с 2 деца, наркоманчо те пребива, чудиш се как да намериш пари за наем, памперси, мляко и пюренца и се намират по групите добри хора да помогнат(естествено дрешки и обувки е дадат), ама семейство, приятели ще се отдалечат от теб ако си с дегенерат. Децата ще растат в скандали, побоища, ще зъзнете и гладувате
Евентуално някой ден може да идеш в кризисен център. Родителите ти ако междувременно починат и не са те лишили от наследство, наркомани ще те натисне да продаваш, ще изпапа всичко, накрая ще свършиш в приют, а социалните ще ти вземат децата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 час
hash: 276cdc0175
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не се връзвай на поведението на К. — засега е мил и добър, защото не си му в къщата. Щом има проблеми с полицията на тази възраст, мога само да си представям как се държи зад затворени врати с най-близките си. Агресия и погроми 100%.

Стигне ли се до заживяване заедно, едва тогава ще го видиш в истинските му цветове. А дотогава — вслушай се в баща си, все още не е късно. Любовта не е достатъчно извинение за нечии неправомерни действия, а тези на К. са именно такива, щом неколкократно се влачи по районни. Не е случайно изобщо, вероятно те лъже и за причините — превръща се в жертва, не е искрен.

Това е реалността, дано не ми се обидиш. Млада си, а това понякога върви с липса на опит и наивност. Момчето си е беля — внимавай само ти да не се превърнеш в причина за следващото му „посещение“ в поредното районно…

 
  ...
преди: 8 месеца, 47 мин.
hash: 386eac3bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добре, че има още такива мъже и татковци като баща ти, че да видиш какво е да има истински мъж вкъщи! Ако ми прочетеш коментара, кажи му, че му свалям шапка за държанието му към теб и не е позволил дъщеря му да стане поредната утайка на обществото от тъпофилни тийнове, които след време се проебават и стават тотални парцали! Не знам името на баща ти, но, пич, ЕВАЛА ЗА ТОВА, че си пазиш щерката! Баща ти е полицай, добре, че не е военен, иначе досега щеше да си забравила да си имаш приятел доста време.

Гаро

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 4fde146adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Дам, ти как се казваше? Дебора номер 2?
Щом е агресивен с другите, ще дойде момент да е агресивен и с теб. Знам че като цяло това негово поведение е изключително секси и силно възбуждащо, още повече НСА, но... Нищо хубаво няма да излезе от това. Ще се отпуснеш, ще решиш че те обича и можеш да го контролираш, ще го погледнеш накриво и... Няма да е утре, но след година.... или две...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: df266f3344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Е какъв да е освен престъпник! Няма да е някакъв нормален тип естествено. Не мрънкайте после като ви съсипят живота и/или ступат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: c9d4ff97ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ""Аз знам, че К. е перфектният, държи се добре с мен, обича ме, не буйства, "" мда и старозагорчанката сигурно така си е мислила. Ама скоро ще свалиш розовите очила или К ще ти ги свали, само му дай време.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 8a12a09c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дебора но. 2, май май

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 7c2fcf4db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Вземете си се с отрепката, но после не забравяй да пуснеш тема "Жертва на домашно василие. Помогнете! "

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 0b884d1a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мило момиче слушай ме моля те!!! На 18г тръгнах с момче с проблеми с полицията които бяха дребни актове за шофиране без книжка. Точно като теб мислех това не е нищо сериозно не е бандит и тн. На 20г му родих дете тогава започна един тормоз психически една задушаваща ревност, той има проблеми с алкохола когато е пиян става тотално различен човек. При едно такова напиване ме направи цялата синя. Намразих си живота заради него спрях да се радвам на всеки един празник и излизане защото знаех как той ще се напие и какъв идиот става когато пие. Баща ти е прав. Сега не го виждаш по този начин но повярвай ми накрая живота ти ще стане кошмар. Затварях си очите на твоята възраст за много неща които не ми харесват и ми излязоха през носа в последствие и оттърване няма. Колко пъти съм съжалявала и съм се молила да си намери някоя друга и да ме зареже безброй са, но той просто отказва да ме остави. Вземи се в ръце преди да е прекалено късно, зарежи го поживей си и си намери правилния човек който да бъде нежен и да те обича истински, не да те има за негов трофей за пред хората. Ще съжаляваш горчиво, дойде ли и дете нещата вече стават необратими!
Ж 25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker