Не съм добра по физическо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не съм добра по физическо
преди: 8 месеца, 1 ден, прочетена 661 пъти
Здравейте! Аз съм момиче в 9 клас. Може би има и други такива теми но все пак искам да споделя моята. Както знаете скоро тръгваме на училище. Аз съм отличничка и ме бива в повечето предмети. Освен физическо. Не съм дебела, но бягам бавно и не ме бива в баскетбола и волейбола. Живея в София и знам, че тук има възможност да се запиша на всякакви спортове, но ходя на пеене и испански така, че не мисля, че ще имам възможност да се запиша и на спорт. Притеснявам се, че ще ми се подиграват. Бива ме само в народната топка. Разбрах, че тази година ще играем баскетбол и волейбол, а в тези два спорта съм най -зле. Има няколко деца в класа които са добри по физическо. Когато разберат, че съм в техният отбор Казват с презрение, че съм бавна и със сигурност ще загубят с мен. Когато играем баскетбол и аз не уцеля коша започват да ми крещят как заради мен отборът губи. Неприятно ми е да ми се подиграват така. Намразих баскетбола и волейбола. Извинявам се ако има правописни грешки. Проблемът ми може да ви се стори маловажен, но аз се чувствам ужасно. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 20 часа
hash: 7038b85dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Като не си добра по физическо и не искаш да те критикуват можеш да седиш на пейката и да не играеш.
Другия вариант е просто да си играеш както можеш пък каквото ще да говорят другите за теб.
Аз лично смятам, че идеята на този предмет е не да се печели някаква игра - било то баскетбол или волейбол а учениците да се раздвижат понеже седят с часове седнали на чиновете от понеделник и водят застоял начин на живот, което не е полезно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 часа
hash: 916bebe880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Можеш да си вземеш извинителна бележка за целия срок и да не играеш физическо, това е решението.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 часа
hash: 5e952f7dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все едно аз съм го писала... Сега ще бъда седми клас, началото на шести клас много исках да играя волейбол с другите, харесваше ми. Обаче всички ми казваха, че съм слаба, когато не успея да ударя дори и господшна ми по фвс се смееше. Ами... не знам, опитвай да играеш, може мотив да ти е да им натриеш носовете- ха - ха - ха! Късмет и успех!!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 часа
hash: 052f4e7ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Скъпо момиче и аз мразя физическото. Въобще не намирам смисъл защо ни пишат оценки върху това, аз какво да направя, че имам хипермобилност на ставите и са ми халтави, и не мога да бягам като хората. Добре за раздвижване ама то едно раздвижване, да ми крещят и да ни пишат тройки заради една тъпа топка. Например във Франция пишат оценки по физическо като теория. Учат кой мускул за кое упражнения се използва, кой мускул как се казва, просто чисто теоретично. А тука в БГ все едно ще правим национален отбор.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 часа
hash: 23dfac83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като не си добра по физическо, просто отиди при някой лекар да те освободи за цялата учебна година, уж, че нещо си болна.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 9 часа
hash: 507aa3507d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами не си добра, щото си хилава. Нямаш сили, нямаш и двигателна култура. Не казвам да си културистка, но пак трябва да имаш някакъв тонус.
Така че ще е хубаво да почнеш да тренираш нещо. Ще ти е от голяма полза.
Не знам с пеенето и испанския до къде ще го докараш, но трябва да си намериш време да позаякнеш малко.
Майка ми като малък вместо на народни танци или някакъв спорт, плуване да речем, реши да ме запише на пиано. Мразех го. В последствие се отказах, но за сметка на това физически не се развих и до завършването бях най-слабия в класа. И сега съм си кекав, макар че се опитвам да спортувам по малко. В училищна възраст ефекта е най-голям! Помисли в тая насока.
Щото те подигравките ще спрат след завършването, но истинския живот си иска неговото.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: d1d1d034ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Никой няма право да те притиска да играеш волейбол или баскетбол щом не си в спортно училище.

Доколкото знам 'изпитването' по физическо е по конкретни неща: тичане, скок дължина и евентуално коремни преси за момиче/лицеви за момче.

Преди години, когато аз бях ученик момичетата повечето от тях просто си стояха по пейките и много рядко играеха волейбол.

Т. Т.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: e784392de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   3, 4 радвам се, че не съм единствената в подобна ситуация. Късмет и успех и на вас! Номер 6 може -би донякъде си прав, но от пеенето не бих могла да се откажа, защото ми е страст от малка, а испанският съм принудена да го науча. Все пак ще обмисля дали да се запиша на спорт. Приятен ден на всички!
Авторката

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: b8bfbb0ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хич не се притеснавай - аз като бях ученик бягах от часовете по физическо, а другите бягаха от математиката.
Сега аз съм високо платен програмист, а те са продавачи в магазини.
Наблягай на това, в което си добра - другото няма никакво значение. А дали ще ти се подиграват, би трябвало да е последната ти грижа в живота.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: e784392de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Благодаря на всички коментирали!
Авторката

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 2de2a89850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, много се надявам да видиш моя коментар, авторке, въпреки, че може би съм малко закъсняла да го пиша. Аз също съм 9 клас на 15 години.
В моето училище в 5, 6 и 7 клас играехме хандбал. В началото беше много объркано, но с времето свикнах и станах много добра (във всички постове). След това обаче, от 8 клас започнахме да играем волейбол. И да в началото много мразех волейбола, исках отново хандбал, но дори по някаква случайност госпожата да ни каже, че този час ще играем хандбал не се получаваше, защото новия ми клас изобщо не можеше да играе (става дума за момичетата), момчетата играеха футбол.
Но да се върна на волейбола. Мрезех го, защото винаги момчетата сервираха, момчетата си подаваха, а аз стоях като статуя и не правех нищо. Това много ме дразнеше, защото аз съм много спортно настроена личност (тренирам тенис, лятото ритам с момчетата) и реших да променя това.
Знаех, че единственото, което ми трябва е да се отлича от другите, за да ме приемат. И така, като веднъж ми дадоха да сервирам реших да пробвам сервис отгоре и като нищо се получи от първия път - по-бърз, с повече сила и другия отбор не можеше да го върне. Всички ме гледаха изненадани, понеже дори някои момчета още биеха сервис отдолу, но аз супер много мразя разделянето на момчета и момичета. Та постепенно започнах да се изкачвам в "йерархията" и сега играя в средата.
Обаче другия ден, в който имаме физическо ходим не във фискултурния салон, а в спортната зала и там не можем да играем волейбол и донякъде всеки си прави каквото си иска (момичетата седят и си гледат в телефоните, а момчетата ритат топката наляво-надясно). Това също ме дразнеше, защото не мислех да си губя физическото, заради обстоятелствата.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 2de2a89850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Част 2
Та така, исках да променя този хаос по физическо. С класа като цяло не се разбирам (особено с момичетата), никога не съм и опитвала, имам си достатъчно приятели извън училище. Та момичетата да ги организирам да правят нещо беше мисия "Невъзможна". Вариант останаха момчетата. Не, че с тях се разбирам особено, някои са ми много странни, други мистериозни, да съм си разменила две думи с тях, а с други не се харесваме от долните класове, с последните се мразим. От всичките, най-добър вариант бяха групата на мистериозните момчета. Не само, защото почти не ги познавам, ами и защото и те не ме познават мен. Та основно те ритат топката в часовете по-физическо, а освен това са високи, слаби, много фит, така че избора не беше много труден. :)
Още като малка най-добрият ми приятел беше момче и той ме научи на футбола и с него често бием дуспи и играем мачове и до сега, та нямах съмнения в уменията си, по-готиното беше, че никой от моя клас си нямаше представа за тях.
Та един час по физическо тази групичка момчета решиха да бият дуспи и сложиха на врата едно момче с проблеми(СОП, без да го обиждам), предполагам очевидно е какви са му уменията като вратар. Та просто реших това е моя момент и отидох при тях и казах - "Аз заставам на врата" и го направих. И така вече всеки час тия момчета, които почти не говорих ми бият дуспи (на теб лично бих ти препоръчала да започнеш с нещо друго, защото 15-годишните момчета бият доста-доста силни дуспи и ако нямаш опит като вратар ще ти е малко трудно), но пък има резултат шестици по физическо, уважението на момчетата и учудените лица на момичетата - "Ама как така не те е страх". Ами единственото, което ти трябва е смелост.
Другата седмица свършва срокът и не знам какво ще измислят за другия, но дори да е спортно катерене, аз пак ще си намеря начини да бъдат яки часовете по физическо.
Ти би могла да направиш нещо друго разбира се, но понеже никой няма да очаква и всички ще бъдат много изненадани, никой няма да те спре. Надявам се да съм те вдъхновила:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker