Не знам кое е правилно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам кое е правилно
преди: 7 месеца, 29 дни, прочетена 777 пъти
Здравейте, на 26 години съм почти и не знам как да постъпя. Имам сериозни проблеми в любовта. Никога не съм имала връзка по-дълга от 5 месеца, а моите познати и приятели повечето дори са женени вече-което е нормално. От 15 годишна до сега съм преживяла 3 несподелени любови. Немога да си обясня от къде идва проблема, никога съм нямала високи изисквания. Просто момчета, които съм харесвала, никога не са се интересували от мен, както и обратното, когато аз съм била харесвана от някого-не съм отвръщала със същото. Винаги съм страдала, понеже съм имала 5 връзки без никакви чувства от моя страна. Повечето хора биха се питали защо започвам връзка без да изпитвам нищо... ето го отговора-чувствала съм се твърде самотна и съм искала да узная какво е да имаш, , връзка''.

По принцип човек със собствено мнение, също така доста решителна в много отношения, но стане ли въпрос за любов се омотавам като пате в калчища. Един ми казва, , които не търси, -лапа мухите", а друг, , Недей да търсиш любовта, тя ще те намери, когато най-малко я очакваш". А аз по цял ден ми се върти мисълта в главата, , защо нямам късмет в любовта, не искам да съм от множеството самотници".

Не ми изброявайте предимства за самотата! Искам мнения по темата, "Любовта трябва ли да се търси или тя сама ни намира, когато най-малко очакваме".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 613d4cabea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не се вглъбявай в някаква си любов и това да ти е целта в живота. Не го превръщай в мания. Ще се хващаш само с неподходящи, ако подхождаш толкова отчаяно. Там ти е грешката- хващаш се ей така, за да не останеш сама. Какво е толкова страшното на собствената ти компания? Ти обичаш ли се, за да обикнеш и друг? Били семейни другите. А знаеш ли колко ще се разведат/разделят след 2-3 години като ги налегнат битовизмите?
Развивай се като личност, не се вкопчвай в някаква илюзия за Велика любов и всеки ден да я мислиш. Занимавай се с хобита, пътувай. И наистина, ще срещнеш когато си готова.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 278aabc403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От изказа ти се усеща доста кофти отношение. Не те познавам в личен план и не мога да ти кажа защо се получава така, но явно проблема си е в теб. Мъжете не обичаме жени с вечно мнение. Защото такива като теб вечно имат някакво противопоставяне срещу мъжа. На нас ни харесва точно обратното.

Връзките ти са били кофти, защото ти си кофти - няма как проблема да е бил винаги във всички... Щом до 25 нещата не са се получили, явно от тук нататък много трудно ще се получат. Защото и мъжете, които ти искаш отдавна да женени или обвързани и няма коя да ги пусне. Ще трябва ти да се бориш. Или ще трябва да се задоволиш, че ще родиш дете или ще се ожениш с мъж, към който нямаш нищо. Или ще стоиш самичка. Късмет!

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 465676e6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто не се влюбваш, преди да разбереш дали е споделено. И трябва горе долу да знаеш кой би те харесал и с кой имаш шанс. Ако си падаш по мъже, които харесват много-по красиви момичета от теб, постарай се да изглеждаш като тези момичета. А и мъжете много чесро лъжат, че е спделено за да предизвикат интерес и после бягат.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 6593b6c9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Истината е, че любов на сила не става.
Няма как да влияеш на чувствата на другите - можеш само да бъдеш себе си и да разчиташ, че ще те хареса някой, когото и ти ще харесаш.
Разбира се - търсене може да има - може да се запознаваш с много хора, докато не попаднеш на подходящия. Само не започвай връзки с всеки срещант, защото повечето мъже не харесват жени, които са имали 100 връзки преди тях - просто такава жена не може да е сериозна.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: a3238d361e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Търси любовта ти, не чакаи на случайността, да не ти пука, важно е да успееш да я имаш, това е щастието в живота.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 6f40fce0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм същия, но вече съм на 35. Ами, аз също имах само няколко несполучливи любови-все те не харесват мен. Уж съм супер симпатичен и харизматичен мъж(така казват), пък все не ми се получава, а годинките летят. И все пак живея с мисълта, че любовта не се търси!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 191d3233b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм мъж на 26, от 3 години и малко съм в подобно състояние, не знам какво стана, нещо се промени в мен, но и аз като тебе се боря с тази дилема. Нямам съвет, тъй като и аз съм на това дередже, но имам няколко мисли. Опитай се да не рационализираш любовта, тя не е като работата - правиш едно, две, три и получаваш четири. Любовта е нелогична, понякога е хубаво да се пуснеш по течението. Мисля, че проблема ни е (поне в мен), е че хлътваме лудо по човек, когото сметнем за "правилния" и спираме да се контролираме, показваме намерение прекалено рано, а това плаши хората. (Не поливай цвете, което не е твое). Поставили сме си чел, че това искаме и трябва да го постигнем на всяка цена, и не сме спокойни докато не го постигнем. Повечето връзки, в които съм бил и е било споделено са се случвали ей така без да го мисля много, но тогава бях по-малък, не го търсех, не ми беше цел, беше ми се тая дали ще съм в една или не. Сега се боря да се върна към същото мислене. Дано съм помогнал!

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 85564da2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако си стоиш вкъщи, тъпчеш се с баници и дюнери, обличаш се като тетка и с теб се говори като с дънер - никога няма да дойде ''любовта''.

Хората са привлечени от привлекателни качества, външно и вътрешно, инвестирай в себе си, стани най-доброто, което може да си и ще дойдат и офертите.


Б

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker