Проблем ли е жена да се вижда с други мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем ли е жена да се вижда с други мъже
преди: 7 месеца, 29 дни, прочетена 1792 пъти
Може би съм ревнив и параноичен, но не мога да се променя. Винаги ще ми бъде странно и некомфортно приятелката ми да се вижда с нейни момчета приятели, със или без мен. Не е въпрос на доверие, а на териториалност. На срещи винаги казвам на момичето, че ако иска да излиза с хора от мъжки пол, да забрави за връзка с мен. Не бих казал, че имам ниско самочувствие, както най-вероятно ще се изкажат някои в коментарите. Въпросът ми е колко от вас мислят като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 71363f0721
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Добре бе, хипотетично приемаме, че си прав, много териториален и голям мъжкар. Тая жена с никой не се вижда, ама нали на работа ходи? Там все някой мъж ще има. Не е в манастир все пак. Ако реши да ти изневери, гарантирам ти, че щв намери начин, ако ще да я препикаеш от териториалност. Това не е връзка, това е затвор и деспотичност. Все пак, явно за всеки влак си има пътници, някои се кефят на подобно отношение. За протокола, не съм жена, мъж на 34 съм и с това не оправдавам курвенските изпълнения на някои, които ходят да се умилкват около други мъже, колеги и т. н. Ама примерно, от 3 4 годишни се познават, играли са около блока и са приятели от тогава, да забраняваш на някой да види подобен приятел ми звучи малоумно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 527ee0bb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Катеогорично и ти можеш да забравиш за връзка с мен, ако ми кажеш нещо такова на първа, втора или която и да е среща. Кой си ти, че да ми казваш с кого да излизам и какви хора да имам в кръга си? Имам приятели мъже, с които се знаем от повече от 20 години, но виждаш ли, идва някакъв дрисльо и ми казва, че не трябва да излизам с тях.
За кой се мислиш по-точно? Неоснователно ревнив и комплексиран си. И определено ИМАШ ниско самочувствие, въобще не става дума за териториалност...

И аз съм териториална жена, но не забранявам на мъжа ми да си вижда приятелките си, дори излизаме с тях заедно в една компания. Същото е валидно и от негова страна що се отнася до моите приятели.

Ако ограничаваш жената до теб и ѝ даваш заповеди с кого да общува, само за да си спокоен и да не ти трепери под лъжичката, значи имаш психологически проблеми и имаш нужда от терапия.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 604c0b92b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Не е нормално, освен ако не са обратни. Такова приятелство не съществува. Или трябва да и е роднина.
И мъжете понякога въртят същите номера. Ама тази му била съученичка, пък колежка, пък не знам си какво и много се уважавали. Няма такива работи. Да се гледат в общи компании и в присъствието на половинките. Такива обвързани, пък седнали на кафенце с приятелка не ги приемам и аз. Или ще бъдем честни, или не. Добре правиш, че поставяш граници. Иначе добрият приятел може да е причината да имаш рога.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: a07f0da2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Представям си на първа среща някой голчо да започне с ултиматумите. Втора няма да има.
Никакъв не ми е, а започва с изискванията. Извинявай, ама от 1 среща да поставяш нещата така, ако заживеем заедно какво следва? Бурка ли?
То тогава и аз имам изисквания.
Да няма шкембе
Да не ме води при маминка
Да е издържлив в леглото
Да няма пороци (курванлък, комар, пиянство)
Да взима поне 5-6к
Да има дом
Да има кола
Да не циври и цвили
Да не е пъзльо, мекотело и мамино синче.
Да има коса
Да ми даде паролите си
Колко ли показателя покриваш, пък с претенции.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 6bd1e3ed16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз мисля като теб, жена съм. Но при мен има двуличие - изобщо не ми се нрави партньорът ми да има приятелки, но пък аз имам доста приятели от мъжки пол.

Ж30

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: ba47cfd556
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И с твои приятели ако сте ли така се чувстваш или въобще нямаш приятели? Искаш да е изолирана от всички и само с теб да диша и мърда? Че тя и с приятелки да излезе, ти пък ще се сдухваш, че където и да отидат все ще има и други мъже, дори да са непознати.
Не е "териториалност" баш си е комплексарщина.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: c431ac8801
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Нормална жена трудно ще те търпи. Сигурно ще имаш проблем и ако работи с мъже. Задушаващ и обсебващ си. На такъв аз му бих казала че няма шанс за нищо с мен. Жената не ти е подчинена и ти не си господар, за да казваш какво може и какво не. С това мислене оставаш стар ерген. Едва ли някоя ще те търпи. Или някоя льохма, която я мързи да работи и иска да е домакиня. Ама такива са малко

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: bb57b8fabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не бе що, от къде на къде ще ти е неприятно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 113dd1f531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами, усещаш, че си застрашен вероятно. Или я обичаш твърде много, което - сериозно - също е проблем. Аз нямам такъв проблем с прятелката си, дори я поощрявам. Това тотално ѝ убива желанието да го парви, чувството че е забранен хлод да се вижда с други мъже изчезва така. Току-виж и да няма нищо при нея, фактът че ти инвестираш толкова нерви в това прави много зенно за нея това да се види с други мъже - всигаш му цената на това преживяване за нея. недея така - девалвирай го - прави се че въобще не ги пука. Ва жената работата ѝ е да ни дразни, тя няма физическа сила, но други черти. Ако види, че ѝ се доверяваш, може да ѝ се изгуби всякакво желание за това. Но всеки си има път да извърви в този живот, на теб явно ти е трудно да я пуснеш. Имаш ли какво да правиш, да ти е заето съзнанието, или само за нея си мислиш? Значи, тя те притежава, ако това е така...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 43d8fd04f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ти не би казал, че имаш ниско самочувствие, но аз го казвам.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 547db33da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Абсолютно неправилно! Във всяко едно отношение. След примерно човек да изневери, това е една от причините за раздяла. Но не казваш на какви години си. Ако сте тинедйжъри ясно. Но ако сте на по 25 и тя още го прави, значи има огромен проблем. И е редно да приключи!

Няма приятелство между мъж и жена. В тия тъпотии вярват само жените, защото те без да дават секс, получават внимание, излизания, изслушвания, разбирания... Дори и почерпки и тн. Много ясно, че ще вярват, но реално у мъжа винаги има задни мисли.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 52673f5572
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Приятелство между мъж и жена няма. Но зависи от ситуацията за мен. Ако сте в сериозна връзка или дори брак, не е нормално единия от двамата да излиза с човек от противоположния пол сам. Не казвам, че нещо има между тях, но ако го правят редовно, неизбежно чувства ще се появят и някой ще поиска нещо повече. Ситуацията тогава би била много изкушаваща и опасна.

Иначе няма нещо ненормално да излизате заедно двамата с други мъже или жени.

Аз ултиматум не бих поставял, но ако забележа, че приятелката ми редовно си пише и излиза с мъж, който и е бил просто, , приятел", най-малко ще ми стане неприятно. Ако продължава да го прави, ще и направя забележка. Точно така една моя позната се събра с най-добрия си, , приятел". Гаджето и изобщо не беше доволен, че често общува с него, дори и беше предложил брак, тя му отказа и няколко месеца след това тръгна с най-добрия си, , приятел". Аз лично нямам близки жени приятели, много рядко изобщо излизам с жена като, , приятели" и ако съм във връзка, не бих излизал сам с други жени като, , приятели". Наясно съм, че гаджето ми изобщо няма да се чувства комфортно.
М31

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 396dbbb63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Както повечето коментари, аз ще изразя същото мнение.
Авторе, това, което правиш е грешка, ти се държиш с приятелката си така все едно ти е затворник. Мислиш си, че ако тя иска да ти изневери с някого ще я спрат твоите ограничения и заплахи? Ако искаш да имаш силна връзка трябва да си над тези неща, ако толкова много я ревнуваш това означава, че ѝ нямаш достатъчно доверие и чувстваш, че тя може да те предаде. Остави я, всеки човек има нужда от социален живот и не си ти човекът, който да ѝ заповядва. И както казва правилно номер 11, това, което ти налагаш на приятелката си е една от причините за изневери и раздяли.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 766bbfc240
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе, остави ги тук комплексираните, пардон, развратните лелички на по 30, за които е нормално да се "срещат" (сещай се) на по кафенце с Тошко и Гошко от гимназията. Когато (не "ако"), КОГАТО турците влезнат в България, за да се настанят като у дома си, то от първите неща, които ще направят е да разкажат играта на българката. Не ги мисли. Те сега се правят на много еманципирани, независими, успели, но времето им изтича. Свободните им дни, изпълнени с разврат и високомерие, приключват. Сега те контрират, че видиш ли бурки си искал да носят. Не ти, ТЕ ще ги видят с очите си тея бурки. Ти стой спокоен и гледай, какво я очаква българката!

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 9afd1f5341
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Тя, ако има много мъжки приятели аз дори няма да я викам за втора среща. Тези с многото мъжки приятели нали знаеш какви са?

От такива бягай с 300-та.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 3a76cb5d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Проблем е да, 100% Е ок да искаш това, само че си промени подхода.

Жена, която излиза с мъже приятели аз няма да поканя на среща. Стабилна връзка с такава жена няма да излезне. Няма нужда от ултиматуми и изисквания на първа среща. (Не е ок) Излез няколко пъти с нея и прецени какъв човек е. Подпитай я такива въпроси, да научиш ти каквото искаш, без да си директен и без да разбере какво си мислиш :). Ако не е твоя тип човек - я остави.
Няма нужда другите ВИНАГИ да знаят ти какво си мислиш, сеш се.


Бъди готов да предложиш и ти същото в замяна. Смисъл как да ти обясня, трябва да си прецениш ситуацията, може да излезе веднъж с мъж приятел, но има приятел И ПРИЯТЕЛ, излизане И ИЗЛИЗАНЕ, нали. Айде успех.

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: d1f8cc2790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Абе номер 4.
Тия мечти си ги имаш независимо от всичко. Недей сега се оправдава че ако мъжа имал изисквания....

 
  ...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: d1f8cc2790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 2
Ти някаква неомъжена лелка на 50 ли си? Какви са тия тъпи разсъждения?
Как така идва някакъв "дрисльо"? Нали за да отидете на среща си го харесала поне малко? Или просто си падаш по дрисльовци? Що за жена си пада по дрисльовци се питам аз? ...
И изобщо усещаш ли когато сама се обиждаш?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: d1f8cc2790
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Проблем си е. Най малкото говори за характера й.
Ако една жена има само мъже за приятели и не може да поддържа приятелски отношения с други жени - спокойно можеш да я разкараш. Не става, независимо колко е секси.
Официално са мъже приятели, но на практика са отбор резерви.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: d8844d7282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ако излиза на срещи с тях без теб - разбира се, че е проблем. Ако да речем се види с някого за кафе или обяд в обедната почивка - тогава не е.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 8801cb81c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Трудно са само приятелства между мъж и жена, освен ако мъжът не е гей. Не съм консервативен човек, но го казвам от опит. Жена съм и се опитвах да имам приятелства с мъже (поради разочарованието ми от приятелства с жени) и винаги се оказвам в някакво странно положение да сме говорили нормално и рязко да ми се задават въпроси с предложения за секс. Имам и връзка. Наистина никой не бива да налага мнението си на партньора, ако има много добър приятел, приятелка може да бъде болезнено подлагането на този избор, просто деля мнение, че и преди не мислех нищо особено и няма проблем, докато не се сблъсках с реалността. Да не генерализираме и до въпрос на хора е, но повечето пъти при повечето има искра или у мъжа, или у жената в такива познанства.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 103a156778
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ако ще и от родилното да се знаят, не е ОК.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 9d93d2ffdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Защо не се сприятелиш с приятелите и?

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: c25d5191c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Птичка в клетка ли ще си взимаш или жена? Класически пример за ниско самочувствие, че чак крещи. За твое успооение има още много като теб

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 5382916ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Интересно ми е, колко от коментиращите жени нямат проблеми мъжът им да се вижда насаме с жени които го искат за секс и/или връзка?

Защото 99% от техните "приятели" ги дебнат.
Жени, ако ви бяха "приятели" ще ви откажат секс за да не си развалите приятелството. Тествайте - предложете - ако откаже ви е приятел...

Авторе, всеки нормален човек мисли като теб. Просто жените обичат да имат резервни варианти.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: b382e17eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Не само че може, но и е задължително една жена да се среща с други мъже.... От полза е и за нея и за партньорът и.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: c5d53e7420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Човек може да има изисквания за моногамност, но не може да диктува на половинката си с кого да се среща. Много добър пример са дали нагоре - нали жената ходи на работа и има колега и от двата пола, нали често има приятели и познати от детските години и често са ѝ по-близки от братя и братовчеди...

И често тази "териториалност" води до насилие над жената и самонавиване, че вечно жените "си го търсели".

Но иначе ако жената недоволства, че мъжът я пренерегва заради приятели, я изкарват каква ли не...

Аз се отказах завинаги от ревнивците заради една особено отвратителна сцена преди години - мой родител постъпи в болница след криза и не се знаеше ще живее ли. Тогавашната ми половинка, вместо да ми бъде опора или ако не може поне да ме занимава със себе си в такъв момент, изведнъж се хвана за някакви служебни разговори от преди доста месеци. Какво чул, как ме разбрал, не попитал тогава... Е, не, тази няма да я бъде втори път! И още в началото изяснявам, че в нещата ми не се рови без мое разрешение; работя и доходите са ми важни; ако мъж познат иска да се видим, няма да водя мъж вкъщи без знанието на мъжа ми, но на среща навън отивам; ако е нужна помощ - ще се отзова. И не съм предмет, за да ме считат за нечия собственост.

Същото мисля и за мъжа до мен. Уважавам му приятелите, работата, хобитата.

Или оставяш човека до теб да диша, или не си играеш на връзки. Ако усещаш, че имаш повод за ревност, слагаш край. Никой не е длъжен да търпи нечия несигурност.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: abe7127a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   То по коментарите само се усеща кои са с психологическите проблеми. Авторът си е поставил границите и има свои предпочитания, на някои жени не им прави проблем това. Ще кажеш, че е забранил на всяка жена да се вижда с мъже, съдейки по агресията в коментарите. Номер 4, от къде знаеш, че не покрива изискванията? Защо автоматично правите презумпцията, че авторът е някакъв "голчо" и "дрисльо"? Аман от злобни жени.. ама поне малко да мислят преди да пишат. Критично мнение се дава точно като номер 13 - нито злоба, нито нападки, интелигентно изразено мнение. Прави ми впечатление факта, че тези, които подкрепят автора, пишат аргументирано и с емпиричен поглед над нещата, а жените, които се чувстват еманцирирани, само го хранят. Типичен селяндурски манталитет

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 97fb85c749
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Напълнило се е с еманципирани тъпи курви. Пък какво било станало с истинските мъже? ! Ами това е станало - отвратили са се, ужасили са се и са се свили в себе си. Никой нормален мъж не би трябвало да търпи подобно унижение - мадамата му да се шитка с всякакви други. Да не обръщат внимание, е нормално само мъжкарите от глутницата търчаща по разгонена кучка (в буквалния смисъл). Да се принизяват мъжете до това положение... може, но само в главите на разгонени кучки.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 516a1645a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Хайде пак за виждането с други мъже, че денят да започне със смях и веселба. Попадал съм на две девствени момичета. Първото държеше да се оженим и тогава, а аз не горях от желание. По -късно беше второто момиче, за което се ожених и вече толкова години сме заедно. Как някой ще си пусне съпругата да се вижда с мъже, хайде де. Може да сме европейци, но чак пък до там. Не, че не може, но когато сме в компания, заедно. Не съм чак такъв мюсюлманин. Някога когато бяхме млади, а тя имаше тоста хубаво тяло, не е висока, някъде съм 164-165см, тренирала в училище спортна гимнастика, пълна отличничка от елитна столична гимназия, с цяла папка грамоти от олимпиади по математика и физика. По -широки рамена, тесен ханш, доста едър бюст, тя се печеше на "златните" пред "Метропол"-топлес. Съседката също, но тя имаше по-бедничък бюст. Около нас всички унгарки, "гедерейки", чехкини, бяха така. Ами хубава гледка, но съпругата ми тихо ми съскаше, а аз съм естет. Харесвах когато играят волейбол. Така, че да се вижда с други мъже забрави. Тя е технически директор в голяма фирма и ръководи над 300 мъже. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 5ddff71b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   14, пак ли те, бе? Разчиташ на турците да оправят българката, щот' ти не можеш да увиснеш на врата поне на една ли?
Сульо

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 9bfbda4b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Като възрастна имам повече приятели мъже отколкото жени... (жените се озлобяват и завиждат много на другите жени като пораснат, женското приятелство е слабо и краткотрайно в сравнение е мъжкото, винаги има много интриги и са дребнави).
Мъжете, които са ми приятели или са гей, или са обвързани/женени... и имат повече състрадание и съчувствие към едно момиче отколкото жените.
Не знам защо за свободните хетеро мъже това е червен знак да имам повече мъже приятели... но по мой наблюдения мъжете не искат сериозни връзки... и ме държат да съм в "френд зоната".

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: c431ac8801
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Комплексарска тема. Комплексари са и мъжете, които подкрепят. Ти ли ще ми кажеш с кого да се срещам? Айде бе! Работя е смесена среда и с колегите си "гостуваме" по кабинетите. Или излизаме в обедната. Много пъти съм била сама с един или няколко от мъжете на обяд. И това ли не може? Ще изхвърчиш като коркова тапа от живота ми. Аман от киселяци и токсични хора. Ще си тровя живота и ще се ограничавам заради чужди комплекси и травми от миналото. По-добре сама и свободна отколкото робски живот с такъв като теб.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 79de1b0ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   34, тогава и мъже ще се вижда с други жени, ще илиза на срещи стях и какво правят не те интересува, това си е тяхна работа.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: fd3f830605
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   34, извърташ темата. "На работа" няма нищо общо със срещи след работа. На всеки му е ясно, че когато някой реши да кръшка, спиране няма. Но официално излизане на срещи (на заведение) при наличие на връзка... може, но ако е "отворена", т. е. и двамата могат да си "ходят" с други.
От друга страна е съвсем нормално курвите да не са във връзка - и мъжете доволни, че боцкат, но тайничко от обществото и нямат ангажименти и мадамите - щото няма кой да им държи сметка и да ги спира.
Така че успех в свободата ти! ;)

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 103a156778
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Жените, които се зверят тук, ако беше обратното биха стъжнили живота на мъжа. Ако той се размотава с колежки/ съседки/съученички/състудентки/приятелки по кафенета, заведения щяха да пропищят вселената. Ама щом е за тях, могат преспокойно да флиртуват с всеки, защото са свободни жени и никой не може да им се налага. Било насилие и посегателство.
Като на някоя са и толкова скъпи колегите и някакви от френдзоната, които искат да спят с нея, да си седи с тях.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 516a1645a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   За жените с много любов от един Ганьо. Прочетете го със сърце и душа, ако имате такива. Вероятно ще бъде изтрито

Сидела женщина за столиком в кафе
Красивая, печальная, уже немолодая.
Глоточек за глотком и чашку теребя в руке
Всю жизнь листала в памяти блуждая.

То искорка мелькнет в глазах
И на лице улыбка засияет,
То вдруг скатилась по щеке слеза,
О чем печалится, никто не знает.

Всё видела она - и радости букет,
И испытала привкус горечи измены.
Жизнь закалила, оставила свой след,
Не ждет большие перемены.

Во взгляде боль, в глазах тоска.
Что сделала не так? Где оступилась?
Украдкою смахнув слезу, подкрасила глаза
Богиней поднялась и удалилась...

P. S Остался только аромат духов
И чашка с недопитым кофе...

Лично мен ме трогва до сълзи, искам да я прегърна.
//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 36247f9769
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Не е нормално. Най-качествените жени знаят как да накарат един мъж да се чувства истински такъв. Така ще познаеш жената до теб. Ако те обича истински и държи на теб, ако има класа, сама няма да иска да излиза с други мъже, пък било то само като приятели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker