Постоянно ме сравнява с майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно ме сравнява с майка си
преди: 7 месеца, 28 дни, прочетена 601 пъти
Той е на почти 40 години, не се е женил и доколкото знам не е бил в сериозна връзка повече от няколко месеца (с която също ме сравнява между другото).
Майкини му живеят на съседната улица. Нямам проблем с това, даже се радвам, че ги уважава и т. н., обаче забелязах разни неща. Винаги, когато сме заедно и минава 19ч, или майка му, или баща му се обаждат да го питат къде е, което за мен означава, че той явно всяка вечер се отбива при тях (и може би прекарва нощите при тях). Няма лошо, ама не е на 15 год. Попитах го веднъж защо го правят - едно време попадал в разни екстремни ситуации и им е останало като навик.
Другото е, че постоянно като се случи нещо хубаво или лошо, той казва "същата си като майка ми, тя реагира по същия начин".... "като майка си".... и т. н. Отново нямам проблем с това, но започвам да се чудя каква роля играе тя в живота му.
Уж не са много близки, а пък той е все при нея, все се храни там и т. н.
Понякога се държи много агресивно с нея и дори му се карам, защото мисля, че прекалява. Той ми казва "не се меси". Но хем я наранява, хем разчита на нея за много неща - пране, чистене, хранене.
Странно е, чудя се в какво се забърквам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 27 дни
hash: b3b9e16391
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мамино синче и женкарче-типичен Ганьо.
Ако те кефи садо-мазото, още го забавлявай.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 35c4fc99a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мъж след 30 живее ли при майка си не бива и връзка да се прави с него. И аз съм чувала подобни истории сядат семейството вечерта да се видят и се присещат едни разговори с майка, баща, брат, сестра: ще кажеш нещо безобидни, но като жената всеки ден е готвила и на вечеря може да разменят няколко думи, а се водят задушевни разговори с роднини, докато иначе е цъкане на телефона е обидно. Много мъже, предимно 40 мислят, че като една им роди са я вързали, слугинче им е винаги, не я извеждат на вечеря, кино, никъде, почивки да не говорим изобщо: жена с дете не можеш да върнеш. Можеш да я вържеш с отношение. И ако един конфликт от ревнуващата майка на мъжа мъжът пред жена си не я защити, той е един глупак. Защото често майките им на тия мъже почват: тя не готви като мен, не си гледа детето както аз бих, не е трудолюбива като сестра ти, не е и не е и това всява конфликт и мъжът си мисли, че не е като идеалната му майка и сестра. Първо жена ви не ви е нито майка, нито сестра, второ тези две първите изобщо не са идеални и сестрите ви не са толкова трудолюбиви, колкото майките на мъжете ги изкарват. Но те, тези майки със злобата си посяват семенцето на съмнението у мъжа и той почва да има проблеми във връзката си. Тези заклети ергени или на по 37 не направили семейство, живеят при мама уж за по-евтино, ама тя се факто им взима парите за един нормален живот няма оправия. А мамините синчета, които са успели някак да закрепят жена и дете майката с годините настройва сина си тотално оттам проблеми във връзката и винаги такива отношения се разпадат и той дърт презрял не отива на квартира, а се връща да живее при майка си и тя е супер доволна.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 5fe0535dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За 100 ен път се убеждавам:Няма вече истински мъже... Като този, дето му казах, че съм бременна, а той ми вика:Женим се!!! , А пък баща му взел, че му казал: "Ама аз не я искам тази за снаха!! ", "Ти може да не я искаш, а аз я искам!! ", и така 38 г. Какви са тия глезльовци и мамини татини синчета, още дето де държат за полите на мама.... А, и между другото, бременността сега е на 40 г. , с мисленето на баща си, истински мъж...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: d2ebc8c0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ти току-що преразказа сериал "Всички обичат Реймънд".

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 9defd52756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На бъркаш се в каша голяма. Чети историите тук и ще разбереш.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 35c4fc99a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   3, мен не ме искат за снаха, а дори не си правят труда да ме опознаят. Гледам си добре детето, живеем в мое жилище, вече като следва и един удар буквално реших да прекратят всякакви отношения там, майка му триумфира, защото той ще си води детето като ерген по празници без мен и каквото тя целеше, това и постигна.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: cb81dc1376
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До #6: остави голямото синче на мама да си го тутурка, а ти, щом имаш свое жилище, ще се оправиш винаги, детето на градина, ти на работа и нещата се нареждат.... всичко се постига в тоя живот, само за смъртта няма решение, все ще намериш правилния, и аз съм свекърва, но не съм от тези, дето ще го кърми до 50 г.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: fdffeca1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хахахах е как не схващаш. Той има доминантна майка и обсебващи родители. Прекалено близък е с тях, като детенце. Затова не е имал сериозна връзка никога. Супер задръстен е. Може до 30 да е бил и девствен. Виж, че го дундуркат още. Хванала си си пълен смотаняк!

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 9a7cd5addb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката, вместо да негодувате тук пост фактум, не е ли по-лесно и по-нормално да не се събирате с такива и да ги оставяте на мамите им?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 22719eea8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Той не живее с тях, живее до тях, което май е същото като се замислиш. Много пъти съм му засичала служебната кола пред тяхната порта, което за мен означава, че той явно или стои там, когато не е с мен, или винаги се отбива след работа да яде.
Странно е, че уж не се имат много, много, беше им взел ключовете за неговата къща, ама онзи ден ми разправя пак как майка му ходила да полива градината. И как става този номер, ако нямат ключове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker