Не мога да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя
преди: 7 месеца, 11 дни, прочетена 825 пъти
Здравейте,

Искам да споделя своята история с вас...

От 1 година съм щастливо омъжена и имам син на 1 годинка. Заживявайки в дома на мъжа ми, разбирам, че живея недалеч от човек, който обичах и желаех силно.. За него отношенията ни бяха само сексуални, но аз започнах да изпитвам чувства към него, като това продължи около 2 години. Отказах се от него, защото виждах, че от негова страна нямаше нищо повече освен сексуални желания към мен... Бях го забравила, защото живеехме в различни градове, но сега премествайки се в този град, се оказа дори, че живеем и в един квартал.. Всеки ден го виждам, той ме поглежда и ускорява скоростта, та чак пушек се вдига. Започвам да се плаша, защото го сънувам доста често, а аз обичам съпруга си и детето си, щастлива съм, удовлетворена изцяло от това, което ми дава мъжа ми. Но този човек се появява като призрак от миналото всеки ден.

Моля, дайте ми съвет.
Какво да правя? Да се обърна ли към психолог?
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 11 дни
hash: aaceddfdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Да си гледаш детето, а не някакъв предишен тъпкач. Детето е важно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: e5e9e23add
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Съвет е трябвало да искаш някога, сега вече си в дълбокото. Имаш семейство, а ти даже не си на 70% в тези взаимоотношения. Съвсем друг е въпроса, че си казала “какво пък толкова” едно дете, пича ще ме приеме у тях, всичко ще е наред, типично по нашенски, само че ти не обичаш мъжа до теб, само харесваш че имаш къде да живееш и че има финанси.
Няма как да обичаш един, да се омъжиш и да родиш от друг, да бе си се преборила сама с емоциите ти и това да доведе до бещо добро. С времето ще намразиш мъжа ти, няма да можеш да го гледаш, само че нека оставим това на времето, ти като цяло взимаш грешен след грешен избор и ако мислиш, че това ще ти донесе страшно хубави неща, жестоко се бъркаш. Всеки си плаща цената рано или късно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 0294d7aa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Толкова си щастлива, че само за бившия мислиш

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: a779f8a231
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тва жените наистина не знаете какво искате. Не дай си боже да го получите, не знаете какво да правите с него.
Защо ти е на баир лозе? Гледай си мъжа, той се грижи за теб. Другия пак ще те изчука и ще те остави. Ама тия са най-сладки, нали?

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 2c65c62157
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Затова трябва да се взима девствена жена, а не да е имала един отбор тъпкачи преди това. Дадоха им на жените сексуална свобода, всичко, което те сътвориха, е разврат и помия. Както писах наскоро, жената е едно тъповато същество с два мазни бута и едно пикливо месо по средата, мъжкият нагон е единствената причина това същество да се възприема за красиво. Докато има балъци да взимат ебана жена и да й правят деца, докато ония си мислят за предишните ебачи, ще имаме такива темички като тази.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 69dbd92419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изчетох коментарите по-горе... общо взето така разсъждават повече хора. Все едно човека иска да е така/ да има такива чувства за друг човек/ , обаче това са неща, които не можем да контролираме!
Аз също от години съм в такава ситуация, но нищо не може да се направи!
Не съм изневерявала на мъжа си и държа на него.
Успех, някои хора сме прецакани с такива любови!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: a19aaee169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Все жените са ви виновни, ако мъжете не се пробват под път и над път къде да си го сложат, дали щеше да има с кого толкова да изневеряват? ! Все едно ние да обвиняваме мъжете, че им е слаб ангела. Каквото почукало, такова се обадило. Ако мъжете бяха толкова порядъчни и некръшкащи, а жените толкова лесно пускащи, надали щеше да има толкова проститутки. Когато жените не им пускат, мъжете ги обвиняват, че били труднодостъпни, когато пък са сексуално разкрепостени, веднага слагат етикет " курва". Хайде най-накрая решете курви ли искате, или светици, защото няма как да е две в едно. Знаем какви е мечтата на повечето-хем душата в рая, хем к. ра до края- хем да си хванете някоя наивна да не поглежда друг, ама ако може мъжът да си го слага настрани при първия удобен случай и това да е в реда на нещата. Ако бъде сгащен следва култовото оправдание: "Ама аз теб обичам, това беше просто секс, нищо не съм влагал". Нали имате нужда от много секс, тогава какво се оплаквате, колкото повече разкрепостени жени, толкова по-добре!

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7f61cf2484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   То нещата явно вървят към спорадични извънбрачни стречинг упражнения, но ако все пак искаш да не рискуваш да си прецакаш живота за мен има само едно възможно решение - преместете се в друг град. Не обяснявай на мъжа си защо иначе всичко ще се срине. Аз съм мъж и мисля, че мъж не би приел това жена му да му сервира, че сънува друг мъж с който е правила разни неща и иска да се изместят за да не се изкуши пак да ги прави. Измисли си причини защо не ти харесва града и го помоли да се изместите. Както аз казвам на някои познати - каква жена си ако не можеш да накараш един мъж да направи каквото искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker