Как се преодолява изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се преодолява изневяра
преди: 7 месеца, 9 дни, прочетена 1215 пъти
Или не се преживява? Има ли смисъл да се бориш? Не говорим за еднократен секс или прочие, а за паралелна връзка с много страст близо 2 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 59fbce526d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Там, където е имало изневяра, нещата в крайна сметка се развалят. Сама ще го видиш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: d4c1b1c9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не се преживява! Няма смисъл от тровене. Зарязваш, лекуваш се от травмата и намираш нова любов. Това е рецептата, но задължително в този ред, иначе новата връзка ще е провал.

Белучи

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 7a7cade3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не се преодолява, особено пък паралелна връзка от 2 години. На практика човекът, който е постъпил така с теб е предал доверието ти и те е лишил 2 години от това ти да живееш истински според критериите и очакванията, които имаш за живота, защото лъжейки те е лишил от информиран избор. Но така се е случило, не можеш да върнеш времето назад, това което можеш да обаче е да направиш правилния избор да не допуснеш повече този човек в живота си. Прекъсни контакт изцяло и завинаги и приеми, че който веднъж те е предател, винаги ще те предаде. Аз съм жена, която разбрах това по трудния начин - от горчив опит. Позволих си да се доверя на мъж, който предаде чувствата ми навремето и няколко години по-късно, залъгвайки се, че възрастта може би го е променила, се доверих отново. Еми излъга ме по същия начин. Не си позволявай да се разочароваш отново.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: e6543212d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Няма смисъл...
Ж

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: b708cafb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се преодолява. Ако останеш и се залъгваш, че си простила, ще започнеш да се "газираш" вътрешно докато започнеш да си отмъщаваш по различни начини и поводи, дори и никога да не споменаваш "събитието" отговорно за поведението ти.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 0c9de78926
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Свирен мач

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 8387e8aa40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не се преодолява.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: d86e90408f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми на мене ми се е случвало. Пускала съм тема за това. Не стига, че имаше паралелна връзка, ми и забременях, а той живеел с другата. Накрая един негов приятел се скъса да ми натяква, че бил с мене само за секса, а с другата бил сериозен. Да си мислят квото искат - връзката ни беше много сериозна. Тва, че той е боклук и не може без да си го навира редовно на различни, не е по моя вина. Не знам какво да те съветвам. То просто като намериш друг и ти минава веднага.
Въпросът е че масово са такива, изневеряват колкото могат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 0e01299630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това не е изневяра, а просто паралелна връзка, Ако се поставиш в положението на другата, ще видиш че сте в една и съща ситуация. Просто не си единствената, която обича. Би трябвало той да ти каже за тази връзка оттавна. Факта е че не ти е казал вероятно пораби страха му да те загуби.

Ако гледаш на това като на изневяра, не се преодолява, ще те мъчи много време. Но моногамията е сравнително ново явление. Би трябвало да се срещнете тримата. Може би не сте толкова несъвместими и да се разберете да живеете приемайки ситуацията без да се криете. То съществуват даже неща като тройка ;)

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 1d456d6c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Не само че не се преодолява, а с времето става много по-зле отколкото в началото. Сещаш се на всеки няколко часа, когато умът не е зает с нещо друго. В началото е било само мъка, но след време се прибавя яд и омраза. Викаш на глас обидни думи когато си напълно сам. Отсрещната страна си мисли, че като е казала, че съжалява и вече всичко е наред - нищо подобно. Нищо не е наред, дори да прави години наред добро на теб и на твоите роднини. Яд, мъка, омраза, непримиримост, това те очаква. Мисълта, че е искал/а друг/а правейки секс, не ти дава мира. Искаш да забравиш, да простиш, да се примириш, но не става. Нали знаеш, че ако направиш 100 добрини на човек, но само една злина, ще помни злината, а не добрините? Така е устроено това несъвършено човешко същество.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 7d561dbb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не може. Зарязваш я/го и я/го триеш от живота си. Аз така направих преди 2 години, но още се сещам от време на време.

Не си мисли, че ще е лесно, но не влизай в нова връзка веднага след това. Опитай се да си дадеш време, да осмислиш защо си допуснал/а такъв човек до себе си. Аз поне много анализирах и си дадох отговори. Още не се чувствам готов. Но каквото и да правиш, повтарям, не прави грешката веднага да влизаш в друга връзка. Дай си време месеци, година, две.

Успех и бъди силен/а!

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 87dd4b2681
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не се забравя, не се прощава. Зараства след време като рана, но винаги ще носиш белега.
Не прави грешката да останеш с предателя, колкото и да ти се извинява и разкайва (ако въобще съжалява, то е, че си разбрал/а). Плюй и отмини. Никой не е незаменим.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: a0ccf2c818
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Който изневерява си носи отговорност един ден пред Бог! Това трябва да те успокоява и да бъде като мехлем за теб! Да ще плачеш страдаш но Бог ще то даде сили да го преодолееш! Естествено ако си вярваща! Ако ли не.... жалко!


Жена на 26

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 7da8c5d8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няма никакъв смисъл. Значи моята история и аз не я разбирам. Бях с приятелят ми който твърдеше че много държал на мен. Накрая го хванах че излиза паралелно с мен и още една жена. А в последствие се оказа че даже има и трета и когато и трите говорихме по между си се оказа че лъже и маже едно и също пред всички а по-лошото е че ни представя и пред семейството си. Явно всички у тях са някакви побъркани. И накрая човека с цялата си наглост казва че ние сме били виновни че не се получавали нещата и затова правел така. Изобщо не се занимавай с човек който те е излъгал. Защото няма да спре да го прави особено когато види че ти му прощаваш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: d6b25d7b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не си струва човек да страда за някой който не го е оценил. Въпроса е има ли причина за въпросната изневяра. Разговаряхте ли за конкретен проблем. Давам пример при нас, жена ми има намалено либидо и леко по леко намаля секса, докато при мен желанието е доста високо. Разговарял съм много пъти с нея да промени нещо, подкрепям и разбирам, но от нейна страна никакво желание. Колко бих я чакал, бутаме към изневяра. Кой ще бъде виновен в случай я?

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 481325246a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 10 е прав. Точно така е. Личен опит!

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 170c5f9aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не говорете така всички! Аз съм жена изневерила на гаджето си (вече мъжа си) Той видя ужасната гледа от осмуканата си приятелка от врата до под корема почти... Бях достатъчно нагла и да му разкажа какво колко пъти и как сме правили и къде и колко ми е харесало и какво ли не, защото така и така ме беше хванал поне да си изкажа греховете :Д Той не знам дали ми прости, но определено не ми го натяква и не ме унижава и също така не ми дава повод по никакъв начин да го повторя това нещо. Накара ма с "хубавото" сама да съжаля и да осъзная, че сексът сам по себе си прекрасен, е бил нищо особено в сравнение с това, което може да ти даде един истински мъж, а именно любов, грижа, уважение и титлата майка на децата му! Всяка монета има 2 лица... Най-вероятно още се сеща, то беше потресаващо само дето не му призля от пикантериите ми, понеже не беше и еднократен секс, а напротив аз съм буквално под другият, докато моят ми звъни и аз после казвам, в банята бях! АЗ НЕ БИХ СИ ПРОСТИЛА, НО ТОЙ ГО НАПРАВИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ БИХ ГО ПРЕДАЛА!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: e634f3a054
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Изневярата касае пряко този който изневерява проблема е негов. Не слушай всички които казват, че това е края, Ти прецени точно с каква действията му те обиждат. Погледни книгата на Демиан Букай"изневярата", ние сме полигамни изначално, моногамията е по осъзнатия морален избор. И не сме незаменими, но сме неповторими, това е "грозната" истина.
Дистанцирай се за кратко, помисли как ти се усещаш, прецени си трезво всяка следваща стъпка. Открито поговори, но спокойно с него, защо се е стигнало до това да търси друг, какво ви е липсвало. Това в един миг да се търси друго тяло за удоволствие се случва, никъде не казваш от колко време сте заедно.
Не бързай да прекъсваш отношения, погледни в себе си, виж кое те обижда най-много. Криза в отношенията винаги е възможна, въпросът е кога точно ще се случи

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 75199e1b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не може, трябва да нямаш никакво самочувствие за да го приемеш обратно. Такива хора заслужават да срещат само хора постъпили като тях! Нека се надлъгват един друг.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 8d1601ffaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 19 а ако ти изневери и той и ти причини това същото и на тебе ще простиш ли? От любопитсво питам.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 8d1601ffaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 19, за мене лично мъжа ти е жалък. Аз съм с жена ми от 14 годишна възраст а и сме израсли заедно ( майките ни са като сестри ), ако ми беше направила това само заради примера който ще дам на децата ми щях да я напусна. Ако детето ви дойде един ден при баща си и му каже че са му сторили това същото което ти си направила той какъв пример дава? "Търпи сине щото ако я зарежеш не си истинки мъж!!! " Жалка картинка. И жалък човечец.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker