Какво се случва с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва с мен?
преди: 7 месеца, 9 дни, прочетена 2568 пъти
Мъж съм на 35г. сам и досега си я карах сам и си бях окей. Тази година обаче нещо взе да ми става самотно и почнах да си мисля за семейства, деца и като цяло нещо сериозно. Само да кажа, че бях сгоден преди три години но всичко се провали заради нейното откачено семейство и самата нея която им слушаше глупостите. Както и да е след нея животът си ми е окей, но не знам защо и откъде ми се набиха в главата тия мисли и дано да се разкарат в най скоро време. Не за друго не съм против семейството и т. н., но все попадам на откачалки, филмарки и егоистки който само гледат да имат някаква изгода от мен. Предполагам ще кажете гледаш "кифли" и тем подобни ами не. Абсолютно нормални жени изглеждащи на пръв поглед, но с времето се вижда защо са били сами всъщност!
Тази година имах дори не знам какво бе флирт ли връзка ли, но жената с която се виждахме уж искаше сериозни взаймоотношения и ме убеждаваше колко е сериозна и в момента в който аз споделих същото виждане тя дръпна рязко назад. Дори я попитах какво ти става а тя ми отговори цитирам " Нещата найстина се получават и ме хваща страх и почвам да давам назад". Така изведнъж след шест месеца тя почна да ме отбягва да не ми отговаря да не ми пише и аз също спрях контакта с нея и вече минаха два месеца откакто пак се озовах в същото положение където се чудя на акъла си защо се набутвам между шамарите. За мен всички жени един дол дренки едни и същи глупости и простотии. Или просто аз нямам късмет нз!
В случая ме е яд на мен си, хем си знам хем пак....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 8866c55921
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Тя да не е била зодия Рак?

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 5cc73b4627
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

2.   Нямаш правилно отношение към жените. На жените трябва да НАРЕЖДАШ! Да ги командориш. Ако е необходимо да включиш и няколко пестници, за да те запомни кой си и че с тебе шега не бива. Да не се лакатуши като гемия, ами като и скръцнеш със зъби да е в бойна команда и от страх да ѝ избива пот на гърба.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 5c6d706d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

3.   Жена над 30, ако е сама - определено и има нещо. Особено ако изглежда добре, значи нещото което и има е още по-страшно.
Това го разбрах по трудния начин, макар че всички ми обясняват колко свестни жени има над 30 - сигурно са много свестни но не стават за сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 621edc6f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Еми имал си връзка и те е отрязала. Само, не е казала защо. Не е защото са станали сериозни нещата, това е лицемерно оправдание. Търси причините на друго място.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 77de1fc83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Ти си ги избираш според твоето ниво и нужди.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 48807f7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

6.   Ти си егоистичен женкар. Наближаваш 40, ни дете, ни коте. Замислил си се за деца, ама бягаш. И, да, гледаш кифли, ама уж те ползвали теб. Ти милиардер ли си, принц ли, че да те ползват?
Сериозните отношения не си заявяват гласно, че и многократно. Само с плямпане не става.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 75e6fc8e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   До

1. Не беше Рак а Скорпион

2. Плестници не съм им играл, но ясно им показвам, че да си правят гаргара с мен няма как да стане и може би това е едно от нещата който хич не им се нравят. Подкрепям казаното от теб държиш ли се добре ти се качват на главата и те правят на маймуна.

3. Приятел според моя личен опит и под и над 30г. не виждам разлика. Бил съм и с по малка и с на мойте години и с по голяма от мен.... все същите са си.
Номерата и чалъмите са им copy/paste на всички.
Думата "свестни" за жени съм си я извадил от речника си. Имало е такива динозаври някога, но вече няма.

4. Възможно е. Имах и подозрения, че поддържа контакт с бившият си. Не бях сигурен, но беше споменала веднъж, че са останали в добри отношения. И по начина по който се изрази спрямо него останах с впечатлението, че ако я потърси тя ще му върже отново. Не я питах нищо повече защото ми стана противна а и нещата вече бяха разкиснати.

5. Избирам? !? Не не съм търчал подир никоя че да избирам. Ако стане стане ако не майната им.

6. Ако ще и 140 години да наближа все тая! С такива "жени" няма как човек да не стане егоистичен! Няма как да ви толерира /както обичате да се изразявате/ един ИСТИНСКИ и читав мъж! Истинския мъж такива ги оправя по бързата процедура и им показва вратата защото за друго не ставате. Моме аз нямам кой знае какво да ползват от мен и това е един от проблемите ви на съвременните "жени". Цялата ви схема е да вържете някой потенциален в случая РОБ да опъва каиша докато вие насреща гледате само как да го стопанисвате, да му давате команди и за капак да му вговнясате и живота! Видях ги вашите "сериозни отношения", затова аз и още стотици мъже предпочитаме да си стоим сами отколкото да си набутаме поредният таралеж в гащите. От такива "жени" деца не ми трябват.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 48807f7fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   7 от 6
Ми стой си сам, какво ревеш? ! Защо се обясняваш? Никой реално не се вълнува. Това са ти критериите за жени, това те кефи и това избираш.
Плащай си за секс и така. Нямай поколение, май е по-добре.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: fd111b3bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

10.   Н 7 (авторе) ами хем брутално, упорито Прост, хем на гол задника искаш семейство, хем бързо ги "оправял" жените... опрявеният си останал ти и си точно там, където ти е мястото.
Сам, злобен, без голяма вероятност да съсипе чужд живот.
Аплодисменти иначе за това, че дори и така... вместо да погледнеш в себе си и се "ремонтираш" продължаваш да обвиняваш жените, а те нищо не ти правят, дори не те отчитат, игнориран си напълно, та за какво са ти виновни? !

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 75e6fc8e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   7.
Кажи къде точно ме виждаш да рева? !!?? Обяснявам? !? Не бих казал просто споделям!!! Нали е spodeli. net. За секс не ми е необходимо да плащам такива с лопата да ги ринеш (то всъщност за друго не като цяло и не стават). Поколение и да имам и да нямам каквото такова. От една страна добре от друга не така, че това ми е някакъв моментен импулс който бързо ще угася.

9.
Явно въобще не можеш да вникнеш за какво говоря въобще....
Нито се чувствам сам, нито трябва да се "ремонтирам".
Всъщност това между другото с ремонтирането ме разсмя беше "добро". Та за кого и какво да се ремонтирам? !? За тях ли? ! За жените? !? !
Не си ме разбрал/а изобщо. Нито ги обвинявам нито съм злобен спрямо тях а и как да бъда? Те просто са ми елементарно глупави и първично невежи същества с които да имаш нещо повече от секс е невъзможно.
Това, че тук споделих някакво временно усещане не значи, че това променя мнението ми поначало.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 958c777087
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Авторът си противоречи. Хем не му трябвали жени, защото не ставали за нищо (интересно той за какво ли става) и можел сам, хем "нещо взе да ми става самотно и почнах да си мисля за семейства, деца и като цяло нещо сериозно. "
Като цяло познат прочит на приказката за лисицата и гроздето.
Авторе, споко, има и друг пол освен женския и както е тръгнало, ще разрешат еднополовите бракове.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 8d2d7292ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Авторе, адекватен съвет тук доста трудно ще получиш. Както виждам, повечето коментиращи са някакви озлобени индивиди, които си измислят какво ли не, само за да продължат да си злобеят. Аз съм изцяло в твоята ситуация. Винаги съм искал стабилно семейство, никога не съм се стремял към трупане на бройки или подобни глупости. Досега обаче попадам основно на изключителни използвачки. И наистина изобщо не са кифли и подобни. В крайна сметка обаче нищо не мога да направя - продължавам напред и каквото стане.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 301c355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   12.

"Интересно" мислене имаш значи мъжа трябва винаги да е някой да може нещо или да има капитали за да си позволи да има "жена". Да, точно така правилно си ме разбрал/а имам и аз свойте емоционални моменти за това как стоят нормално нещата със това да имаш читаво семейство и дом, но в живота сега всичко е тотално изкривено начело с хората и "жените", като дори ти в случая с отговорите си го показваш.
Не си противореча а казвам какво искам и насреща какво виждам което е масово, но ти и това и не разбра...

13.

Да приятелю за жалост навсякъде е така та дори и в анонимен сайт. Тези които са със злобните коментари са "жени" отново. Те обичат да хвърлят злоба и жлъч върху мъжете когато не им играем по свирката. Останали сами и бесни на факта, че не е станало на тяхното можеш да ги разпознаеш лесно навсякъде!
Няма как всеки от нас продължава напред, с надеждата за по добро и да срещне някоя по нормална, но уви.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 2f9bd415fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

15.   Останах с впечатлението че за теб жената е "свЯСНА" ако не иска нищо. За радост такива вече няма. Свърши се онова време, в което жената търпеше и изпълняваше. Свърши се и с времето на определенията "стара мома". Жените са напълно в правото си да бягат от голтаци - предлагате само нещастие и мизерия. Сама с моята заплата си се справям идеално, имам и наследен имот, имам и кола. Естествено че ще очаквам мъжът да има поне толкова. За какво ми е да приема да ми се нанесе някой голчо. Само тук има десетки теми, в които жените осигурили жилище се оплакват че бунака живее на готово. Ай сиктир

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 746cad8aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Авторе (11) объркал си номера, не 9 а 10 съм.
Да, да се "ремонтираш"! Не, не за жените, а за себе си, пък може би с времето даже и жена и семейство да имаш.
То за теб вече времето дава назад в този смисъл, де... защото ремонтът ти е и за повечко време, но можеш да опиташ.
За вникване, вниквам аз, ти не можеш да вникнеш в себе си, а очакваш някоя жена да го направи и да ти даде това, което и ти не знаеш какво е, сам не можеш да си дадеш, нито пък да отговориш с реципрочност, но да те захранват някак емоционално и енергийно.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 7f6c10cdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Номер 12, не ти ли писна непрекъснато да разправяш как имало и друг пол освен женския и как мъжете да ставали обратни, щом не ни харесват условията, при които ни поставят жените, и безумните ви изисквания? Не, няма да станем обратни. Мирясай малко разглезено момиченце, което си мисли, че разбира от връзки и мъже. Още си твърде малка с жълто около устата, за да даваш съвети на много по-зрели хора от тебе. Отваряй си книжките и си гледай училищните занимания.

Аз ще кажа на жените да се готвят да стават наложници на турците, които ще завладеят България. За един ден ще се събудите във вече окопирана БИВША България и в нова подопечна територия на турската държава. Държавните земи и богатства изведнъж ще минат под собствеността и управлението на турската власт в Анкара, а цялата ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ще мине в ръцете на първите настанили се турци. Ще има кръв, колене, може и бесилки да се издигнат на някои централни места.

Идеята е, че щом вие българките толкова не успяхте да оцените българския мъж, щом не ви "кефим" и не искате да раждате от нас, то ще получите напълно заслуженото. Може да си включите фантазията и да си представите, какво ви очаква съвсем скоро във вашите домове, но с турски мъже. Какво ли ще правите тогава? Как ще живеете? Замислете се!

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 2f9bd415fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

18.   Станало му самотно и решил, че иска семейство. Ама няма какво да даде на това семейство. Затова решил да оплюе жените, че не искат да си скапват живота и да обрекат себе си и детето си на мизерия. Типичният озлобен голчо. Еми, какво да ти кажа, провалил си се, не си надежден, не си учил като е било време, затова сега не можеш да предложиш нищо. Поне някаква хубава професия да имаше поле за професионално развитие, да учиш още... Ама най-вероятно си от хората, на които оправданието им е че нямат връзки. Познавам сираци, които от касиери и продавачи се издигнаха до регионални мениджъри, управители, главни архитекти... Ама не са спали и продължават да учат. Имат и по 2, по 3 деца, щастливи семейства с добри съпруги, обикалят света... Никога за нищо не съм ги чувала да се оплачат, въпреки че на единия приятел баща му уби майка му, когато беше на 9г.
А ти си един обикновен хленчо, на 40 се сетил че няма семейство. "Късно е, либе за китка", е твоето.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: ebaf4073b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Като ви чета се замислям, света тотално деградира. Очаквам скоро някой да натисне червеното копче на атомната бомба. Деградацията е превзела хората. Тотал щета от всякъде. Няма нищо нормално нито в семейните взаимоотношения, нито в подрастващите. Само негативи отвсякъде и това защото се мислим за най развитите във Вселената, а сме най ниско развитите забравили своя Създател, измислили свои правила и закони и затова страдаме.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 301c355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   Това женските индивиди толкова са ударили дъното, че като чета направо се бия по челото.

Като чета 15 коментар на какво се основава мисленето й се плаша що за ниско плоско мислещи жени има. "С нейната заплата тя била добре мъжа трябвало да има това мъжа трябвало да има онова. " Кажи ми моме недолюбено коя си ти че ще казваш кой какво да има и какво не? Като не ти харесва стой си там сама кукувица със жилището, заплатата, колата и къде казваш нямало стари моми ли? Хахаха! Моля я пак? !? Влез в Тиндъри, Бадута и гледай няма ли има ги всякакви от млади до стари със и без деца търсещи мъж самотни, но като се приближиш до тях лъхат на алчност, злоба и интереси а като ги опознаеш съвсем малко почват като теб да искат и изискват и на фона на какво??? На какво бе???
А ДА те били жени и по право всички мъже трябва да им робуват и да им дават и носят от дядо през тати и до зетя! Да ама вече и мъжете не пасат трева! Така, че живей си в наследеното жилище, карай си количката харчи си заплатката, че кат чукнеш 50г. с нея ще купуваш уискаса на котката си понеже освен котка друго няма да имаш в това можеш да си сигурна!

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: ea01d07d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Номер 17, аз пък предпочитам турския мъж пред Ганьо Балкански.
И съм с такъв в момента, така че не знам какъв ти е проблемът, след като не си жена и няма да си с "турски мъж" така или иначе.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 746cad8aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Н 17, не ти ли писна да се надяваш Как турците ще оправят българките, че и теб покрай тях? !
Иначе българката оценява българскяит МЪЖ, ти не си разбрал защото се включваш сред тях, а очевидно не е атм местото ти... сред мъжете.
Ама спокойно, като дойдат турците ако и те не те искат, ще им се примолиш, ще измислят нещо и за теб.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 1a83391293
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Н 19 Прав си, такава деградация и липса на одухотвореност особено при по-младите е, че просто ми идва да хвана гората и да не виждам хора. Единствено мъжа и детето ми ме държат да не избия съвсем чивиите от това, което ни заобикаля. Човек в такава обстановка несъзнателно се капсулира в много тесен кръг, за да запази що годе нормална психика, което е тъжно само по себе си, но факт.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 109d947922
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Авторе, аз съм на 36 женен. Тая дето те е отрзала без причина не е точно така.... просто не покриваш някоя от точките в критериите й. По принцип при жените не трябва да търсиш логика. Аз например нито имоти имам, нито пари имам нито съм с тяло на боец, но въпреки това си намерих жена и то доста лесно. Дето се казва дори не съм се мъчил да си търся, просто един ден си казах като теб, че е време за семейство. Та какво е видяла в мен? Със сигурност не е видяла финансова сигурност, като е разбрала, че съм безимотен е знаела, че няма къде да живеем, в тяло съм напълно нормален. Та какво остава? Чар? Незнам за това жените никога няма да ги разберем.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 95654c1184
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

25.   Забелязваме някаква перверзна форма на американогейският, демократичен, неолиберален, джендеро-феминизъм. Това явление засяга и двата пола, но основно жените. Всеки нормален мъж обича три жени, като градация -дъщеря, съпруга, сестра/майка и баби, ако са живи. Другите жени той ги харесва, желае, може и да се влюбва в тях, да прави секс, но чак пък обич, едва ли. Някога една колежка след като вече си почивахме в летният, горещ след обяд, зададе екзистенциалният въпрос, "ти обичаш ли ме? ". Трябваше на дълго и пространствено, да И обяснявам, че я много харесвам, че я желая, че и двамата имаме семейства и деца, но, че обичта е при нас е заместена с чувството желание. Ами не остана доволна. Истинските жени не могат да бъдат изместени от от сърцето на истинските жени, той ги желае, търси тяхната близост, тяхната особена топлота, тяхната необяснима, но според мен съществуваща енергия, която кара мъжът да ги желае и да търси тяхната близост. От една страна, получавайки абсолютно равни права и възможности с мъжете (за което собствено се борели първите emancipées), феминистките не спрели при достигнатото. Днес те издигат искания, шокиращи дори обръгналите на всичко борци (по-точно „боркини” – простете за новата дума – това е още едно следствие от патриархалността на културата: много думи, в това число и думата „човек”, са от мъжки род) за женски права, а в безправно положение често се оказват вече мъжете, всеки непредпазлив поглед на които може да бъде изтълкуван като посегателство върху женската чест. Тази перверзия е характерна за САЩ и скандинавските страни. Според мнението на такива феминистки, днешните мъже трябва постоянно да изпитват вина за свинщините на своите деди и прадеди. Може би това донякъде е справедливо, но равенство пак не се получава. От друга страна, в борбата за равенство жената често не само се сдобива с нови права, но губи и предишното си обаяние, превръщайки се в нелепо подобие на мъжа. Но и това не е достатъчно на перверзията наречена неолиберален феминизъм, вече се готви следващата стъпка, мъжът дъ бъде приравнен до ниво на домашен любимец, нещо като дребно кученце или хамстерче. Имам далечен спомен как при един блус, след употреба на алкохол, казах на една колежка по-близка до сърцето ми, но на шега, че ще и спукам мат-ата от е-ане. Беше грубо и просташко от моя страна, но тя само се притисна и ми и каза, че ще ми се разсърди. Беше ми приятелче. Тя не беше омъжена и понякога и помагах в някои домашни дейности. Често ме возеше с нейната кола от института където бяхме и двамата научни сътрудници почти до нас и правеше анализ на моите постъпки. Много умна млада жена. За такъв израз сега сигурно ще ме разстрелят. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 301c355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   До 24 от автора наборе ами евала човек макар, че не те познавам мога само да ти кажа браво явно си случил на човек/жена. Надявам се и ти пожелавам нещата между вас да бъдат все така! Жените поначало немогат да бъдат разбрани, но сега в днешно време е страшно. Виждаш колко заблудени и с промити мозъци са и всичко това стана последните десетилетия със соц. мрежи, западния феминизъм и т. нар "равни права" тотално ги направи една аморфна маса без капка здрав разум. Ние израснахме в други времена със други разбирания нямащи нищо общо със сегашната деградация.

# Поздрави и бъди жив и здрав!

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 2f9bd415fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

28.   от 15 до 20. Мамин златен, припозна ли се? Естествено че предпочитам да купувам Уискас, отколкото някакъв голчо да ми се търкаля вкъщи. Ти не си способен и котка да имаш - сигурно си от изродите, които истезават животни. Освен да плюеш по жените, които не те искат друго не можеш. Зяпай Тиндър и чеши пилето.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 27de86fb32
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Десантчик- "мъжът дъ бъде приравнен до ниво на домашен любимец"
Да! Онези мъже, които настояват, че жената трябва и да работи, да ги обслужва, да носи на гърба си и дом. задължения и деца сама... са не точно домашни любимци, отвратителни паразити са!
И не, не са накзвани заради постъпки на дедите си, че те са по- зле и от тях! Дедите им поне ако не друго малко из полето са поработвали, някои са воювали, пак общо взето са си местения мъд•те от единия в другият потур, но днешните са абсолютно неспособни на нищо паразити!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: e4396e6522
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   Поредната тема в стил "Аз съм идеален " (защото мама така каза), пък целият останал свят е крив. Населението на България е към 6 млн., от тях да кажем 2 мнл са жени в подходящата възраст. Е, как пък нито една не отговаря на твоите високи изисквания? ! Да не говорим, че не лошо да се замислиш и ти какво можеш да предложиш на една качествена жена. Защото свестни жени има, но те са със свестните мъже.
Обаче, явно на теб ти е твърде трудно да признаеш, че не си идеален и трябва да промениш някои неща, ако искаш семейство. Ако не... и на 50 ще пишеш подобни теми и ще се чудиш защо си сам.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 7baabbf284
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Жив нарцисизъм!

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 95654c1184
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   До №29. Вие сте вътре в това явление и не го забелязвате като цяло. Аз съм по -възрастен и имам повече наблюдения, от поведението и на двата пола. Да съвременните момчета са според мен малко по мекотелести като в това определение включвам както физически така и морално -волеви качества. Аз съм от онова поколение, което след гимназия, кандидатстваше ва ВУЗ и след това се постъпва в казармата за две години. Като правило почти всички момчета на тези години, повечето не бяха и целували момиче. Лично мен едно чешко момиче ме целуна на морето месец-два преди влезна в казармата, ако не беше тя, аз нямах така смелост. Иначе обикновено момче от елитна столична гимназия, нормално учеше, тренираше джудо, не смееше да погледне момиче в очите, четеше книги. Служех в отделен парашутно-десантен батальон като старшина-школник, далече от София. За първи път бях с една умна, по възрастна с 10-12 години жена, бивша колежка на майка ми. Тогава момичетата бяха момичета и никой не ги наричаше кифли. Тъй като имам известни наблюдения върху сегашните, значителна част от момичетата имат поведение и държане на представителки на една древна професия. Феминизма нанесе много тежки щети на човечеството. Жените напират към мъжки професии, били си само-достатъчни, даже и дъщеря ми се обяви за такава, тя е софтуерен инженер с докторат Нещо жените не напират за професии като тези, които се завират в каналите, предполагам, че няма много миньори жени или такива, които поддържат високо-волтовите електроснабдителни мрежи, където една грешка и ставаш на въглен, а трябва да се работи при минус 15-20 градуса. Живота на мъжете е по-евтин, съдейки по моите дядовци и прадядовци, единият прадядо убит на Чаталджа, единият от дядовците ми убит на Дойран като старши подофицер от 34-ти Троянски полк от състава на легендарната 9-та Плевенска дивизия. Тогава жените са гледали по 3-5 деца, които са имали възможност са им давали. образование, грижили са се за цялата къща, нямало е кухненски роботи, миялни машини, перални машини, прахосмукачки роботи, миксери, блендери, социални мрежи, сега при всичко изброено, изведнъж мъжете се оказаха първи гадове на света. Съгласен съм, че мъжете не са идеални, не са от най-верните към семейството, но тяхна невярност, не носи тежки последствия, защото не могат да забременеят, а жените са пазителки на чистотата на родовата генетична линия. Както и да бъдат демонизирани мъжете, двата пола един без друг не могат. Стига се до такива парадокси, че ако подадеш ръка на жена при слизане от транспортно средство се смята за сексуален тормоз, ако отстъпиш място в обществен транспорт, сексуален тормоз, ако обърнеш глава, за да видиш дупето на жена, пак сексуален тормоз. Вече сигурно и да е някой импотентен, пак ще е някаква перверзна форма на сексуален тормоз, че не може да спи с жена. Има един роман антиутопия "Добре охранявани мъже" от Робер Мерл., библиотека "Галактика", темата е, че почти всички мъже на земята измират, а тези, които остават са подложени на преследване. За себе си мога да кажа, че в професионален аспект винаги съм бил в обществото на умни, високообразовани, културни и манипулативни жени, като правило винаги съм се разбиралдобре с тях. Даже съпругата ми е технически директор в иновативна фирма и ръководи над триста мъже и пак има време да се грижи за мен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 30334ba925
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Авторе, никъде не споменаваш думичката "любов" или "влюбен", или "обичах". Това ме плаши. Като неомъжена жена на близки години до твоите ти го казвам. Оставам с впечатлението, че ти самият бягаш от твоите чувства, от това да говориш за тях, най-вече от това да ги изпитваш. Страхуваш се да бъдеш уязвим, а това уязвява най-силно... Не търси връзка, само за да не си самотен. Само за да се отчетеш пред обществото с брак, деца и семейство. Само за да ти е удобно. Това е най-неправилната причина да търсиш партньор. Търси любовта. Или по-скоро бъди отворен за нея и тя сама ще те намери. Open your heart to love, and she will find a way to you... С това огорчение, което си натрупал, не си помагаш. Първо трябва да се освободиш от товара на миналото. Лесно се озлобяваш и вероятно това се усеща още от първите ти разговори с потенциална партньорка. Направи всичко по силите си, за да забравиш миналите неуспехи и болезнени преживявания. И спри да слагаш всички жени под общ знаменател. С това също плашиш... Чак тогава ще можеш да продължиш напред. Успех!

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: e68e5d6a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   Мдаа.. пак жените виновни, че мъжът не е успял и явно няма качества. Използвали го, едно и също виждал.. И отдолу му дават великите съвети да биел шамари и да поставял на място. Жените над 30 без половинка били луди, интересно за мъжете над 30 в същото положение какво да кажем?

Мъже, разберете най-накрая, че жените не сме благотворително дружество. Не ви се дължи жена по условие. И в наши дни, ако на една жена просто ѝ е писнало от използвачи, егоцентрици, насилници и прочие, това не значи, че на нея нещо ѝ имало, за да е сама. Щом и сами се справяме с живота, а вие все се пазите и в сериозна връзка да не се минете с нещо, значи може и без вас. Всъщност, мъже има и ще има винаги - онези, истинските, не които се водят по лична карта като такива.

Има една групичка мъжлета, които явно не са отворили календара да видят коя година сме и че старите номера не вървят. Стойте си сами по-добре и не губете времето на жените, които наистина търсят сериозна връзка и МЪЖ, на когото може да се разчита.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 78e174a696
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Тук недей да търсиш адектавни коментари, всичките са дървени философи.

Мъж на 35.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 301c355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   До номер 36 от автора! Един хубав коментар от жена!

"Никъде не споменаваш думичката "любов" или "влюбен", или "обичах". Това ме плаши! ".
Как да я спомена, като нещата дори не стигат до там, до тези нормални от живота неща бих казал. Никога досега лично аз самият не съм тръгвал към дадена жена с друго освен симпатии, чувства, обич, разбиране. Никога не съм искал друго от нея освен подкрепа и разбиране! Не мен не ме е страх да обичам и да си показвам чувствата дори точно обратното!
За жалост обаче, чувствата, уважението, доверието масово жените ги оставяте назад и това не се гледа. Важно е какво притежаваш и какво предлагаш да дадеш! Знаеш ли много пъти съм си давал всичко свое и това съм правил, но не и това не стига иска се още и още. Цялото това използване, недоволство, постоянни обвинения, мрънкане не е единичен случай. Никога не ми е било проблем да споделя всичко мое с някого когото обичам, но любовта я няма и за да я има трябва да я "купувам" било с пари или материални неща! Има едни чисти интереси и сметки. Това нещо е гадно, обидно и отблъскващо за всеки един човек независимо пола. Вече не търся нищо честно казано, а тук.... тук просто си споделих мислите аънонимно. Както можеш да забележиш дори и в коментарите не съм единственият мъж който споменава за същите проблеми за които говоря и аз. И защо мислиш, че съм злобен или се озлобявам? Просто споря и си изказвам мислите тук, това че на някой хора не им харесват създадоха ожесточени спорове. Да се озлобявам не, не съм злобен човек и не мразя никого по скоро съм дълбоко огорчен от това което виждам. След като човек е бил многократно лъган с годините му става все по трудно да си отвори сърцето отново, защото не иска да се повтори същото нещо и не е лесно да се освободиш just like that от опитът си.
Да на 20 си зелен и летиш обаче 30 вече е друго.
И още нещо не не слагам всички жени под един знаменател сигурен съм че има и нормални такива, но един живот може да не ти стигне да ги срещнеш за жалост. Поздрави!

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 95654c1184
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   Всички сме изпитвали страст, изпитвали сме и любов, но дали сме изпитвали обич? Често хората бъркат тези три чувства, но трябва да запомним, че между тях определено има разлика и трябва да се научим да я разпознаваме. Днешната притча ще ви подскаже именно каква е тънката разлика между тези чувства. ***Младият мъж вървеше до своя Учител. Скоро пред тях се ширна поляна, осеяна с макове. - Стигнахме, - каза Учителят. – Сега ще ти разказа една история с макове. А ти ще разбереш какво е страстта, любовта и обичта... Двамата направиха няколко крачки сред красивото алено море.
- Ето ни тук, сред това безкрайно поле от макове, - говореше Учителят. - Разхождаме се из него и очите ни се къпят в красотата му. Изведнъж погледът ти е привлечен от едно конкретно алено стръкче. Уж всички са еднакви, но ти не можеш да откъсне очи от точно това. Навеждаш се към него, докосваш нежните му листенца, очите ти го изпиват цялото. Искаш го. Да е само и единствено твое. Завинаги.
Учителят спря за миг, наведе се и откъсна едно маково стръкче...
- Протягаш ръка и го откъсваш. За да го запазиш за себе си. Без да си даваш сметка, че така го убиваш. После продължаваш по пътя си доволен, усмихнат... Докато макът не увехне и не го изхвърлиш, за да потърсиш друг.
Това е Страстта.
Учителят хвърли откъснатия мак и продължи. - Отново вървиш из полето, радваш се на красотата му. И отново погледът ти се спира върху едно конкретно стръкче мак. То ти се струва по-различно от останалите. Сякаш ти говори и сърцето ти го чува. Навеждаш се внимателно, виждаш само него. Не смееш да го докоснеш, за да не го нараниш.
Гледаш го, гледаш го, иска ти се времето да спре, да останеш тук завинаги. Иска ти се нищо да не ви разделя. Да умреш дори, само винаги да си го него... Но внезапно подухва ветрец и довява до теб омайващия аромат на някакво друго цвете. За миг забравяш за мака и тръгваш, за да откриеш откъде идва това прекрасно ухание. Макът остава в сърцето ти, усещаш мъка, когато мислиш за него, но... всичко това е вече минало...
Това е Любовта.
- А какво тогава е Обичта, Учителю? - Продължаваш да вървиш сред полето. Погледът ти танцува с вятъра. Изведнъж го виждаш. Стръкче мак, което сякаш е създадено за тази ваша среща. Сякаш ти си бил създаден за тази ваша среща. Сядаш близо до него. Не можеш да откъснеш очи. Знаеш, че най-сетне си намерил мястото, на което принадлежиш. Намерил си себе си. Това стръкче мак става смисълът на твоето съществуване. Грижата за него става твоята мисия. Правиш всичко възможно, за да го опазиш и да удължиш живота му. И оставаш там завинаги...
Това е Обичта. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 2f9bd415fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

41.   Прочети за Red pill идеологията. По света мъжете градят връзките си на този принцип. В България мъжете масово сте Blue pill - вярвате в безрезервната любов, която жената може да изпитва към тях, заради добрата му душа. Няма такъв шанс. Обичаш безрезервно само родители и детето си. Както казва една приятелка за родителите си като я ядосат "откачалки са, ама са моите откачалки и ще съм с тях каквото ще да става". За мъж - как, защо да приемаш някой, който не предлага това, което искаш? Масово мъжете не виждат гредата в своето око, тръгнали срещу жените. На думи са много велики, на действия - мишки. Запитай се какво мога да дам на това семейство. Ако е отговорът е "нищо' - тогава защо искаш? Просто така, да си имаш, да не ти е самотно и скучно. Много е "привлекателно" една жена да чуе това. Грешката е в теб. Докато не я поправиш, а я търсиш другаде ще си сам.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 301c355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

42.   41 тия прозападни Сорос идеологии за Blue & Red pill си ги чети ти! Явно грам неможеш да разбереш, че това е чиста доза пропаганда и пробутване на т. нар нови "западни ценности". Грешката е във вас във всички тези вас които попихте онази помия идваща от запад и всичко което се случва сега е в резултат на подмяната на човешките ценности с култ към всичко извратено като едно от тях е разбиването на междуполовите взаймотношения.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: c05fb20452
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Десантчик, много романтично пишеш понякога, почти възвишено за любовта, за обичта...
Но все пак не си пропуснал при всяка възможност да набиваш рогата на жена си, същата за която с толкова гордост пишеш.
Та... твоето е "вече не мога да давам лоши примери, за това ще ръст добри съвети".

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 95654c1184
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   До №43. Хайде сега ме разпънете на кръст. Ами Вие драги, никога ли не сте пристъпвали "чертата". Ако не греша има една турска поговорка, която харесвам. "Когато вълкът остарее, той става за смях на кучетата". И не съм се хвалил, а споделял. Преемете го като емоционално израстване или конкретните условия, почти са налагали такива постъпки.. Аз много харесвам жените, те са като опият, разбира се това е характелно за възрастта между 20-40 години. След това вече, тихо спокойно интелектуално /колко високопарно/ приятелство. Вече съм извън състезателната възраст.. Такъв е живота. Никога нищо насила или чувство на обида. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 2f9bd415fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

45.   41 до 42 - Е, какво да ти кажа, "всеки сам си преценя". Аз ти казах фактите. Единици са жените, които ще приютят голчо заради сините му очи или добрата му душа. Както виждаш и тук, и в живия живот жените могат да имат всичко сами. Както не се пречупих като тийн да слушам чалга, да пия и да пуша., за да съм топ вършачка така няма да се пречупя и да приютя необразован голчо за да имам връзка. Както не съм се пречупила да съм любовница на бизнесмЯни за да ме глезят, а съм имала възможности, така няма и да търпя търтей с 5 лева да ми дойде на готово в дома. По-добре сама отколкото в лоша компания.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: d8461057d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   45 Дефакто вечно сама.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: d8042504e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Десантчик (44) ами ти през целият си брак докато си можел, си бил все разкрачен над чертата, с единият крак отвън.
Интересното е, че очевидно вярваш, че жена ти не те е подредила за собствено удоволствие... няма нужда и ти да знаеш, че отдавна си е наваксала причината да продължава с теб.
Нито си вече млад, нито достатъчно глупав, че да се залъгваш.
Абсолютно невъзможно е жена като твоята да се примири просто така... щом от вътре стимула е бил пречупен, се е набави отвън.
Да, знам, че категорично ще отречеш, не върви с твоето възприятие за теб самият, но това е готиното с интелигентните жени- мъжът доволен, тя също.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: fe1bde55bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Имам един такъв ерген, на 38 години, който искаше да ми прави дете и уж да ставам снаха, обаче в същото време ме пренебрегваше заради мачове и приятели.
Вземете да пораснете най-накрая...

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 301c355f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   49 Може и да те е пренебрегвал това не значи, че у ние тук бихме.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 13222de8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   "Какво се случва с мен? "
Просто е: остаряваш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 95654c1184
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   До №47. Имате значителни грешки и пропуски в разсъжденията, и заключенията. Тя и аз знаем, че взаимно се обичаме и ако не звучи високопарно-безкрайно. На нея никога нищо в това отношение от моя страна, не И е липсвало, тя е асексуална, стеснителна и високо организирана с математическо мислене. Секса не И е приоритет, силата И е да ръководи, да поставя ясни изпълними по време задачи. Вслушва се в проблемите, предложенията на хората си и дава всичко от себе си, за да ги реши по най- добрият за тях начин. Всеотдайна съпруга и майка. А относно мен, не сте прав, понякога обстоятелствата са били такива. Също така съм винаги бил много дискретен, никаква промяна в поведението, навиците, дрехите, лексиката. Все едно стъпвам по тънък лед. Разсъждавате като жена-емоционално и заядливо //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: d8042504e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   54 (десантчик) разсъждавам като жена, защото съм :)
Подценяваш женската интуиция. Няма нужда да има видими промени в поведение, визия т. н А за жена на всичкото отгоре с остро, аналитично мислене... та!
Останала е защото е искала, не защото не е знаела. А дали си е наваксвала причини/мотивация... тя си знае.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker