Дали не ме лъже гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали не ме лъже гаджето ми
преди: 7 месеца, 8 дни, прочетена 1259 пъти
Здравейте,
Аз съм доста чувствителен човек и често се засягам на приказки и действия, извършени дори от най-близките ми хора. Опитвам се да не се впрягам толкова, но реагирам спонтанно.
Имам си гадже, което уж много си ме харесва и се държи мило и любовно, но на моменти се чудя дали не ме използва и лъже. Онзи ден ми дойде на гости. Беше ми казал преди това “Какво ще ми сготвиш” и затова реших да му приготвя нещо. Неочаквано обаче каза, че ще дойде по-късно - към 22:30. Реших, че сигурно вече ще е ял и няма смисъл да готвя и затова нарочно му звъннах да го питам. Попитах го какво да сготвя и той каза, че не знае можело и нещо да поръчаме. Тотално останах с впечатлението, че ще яде, когато дойде, затова се постарах, сготвих му много вкусна храна, изкъпах се, оправих се, изчистих. Той ми беше писал към 22ч. “Какво правиш”, обаче не съм видяла, защото съм била в банята. Звъннах му към 22:30 да видя защо не идва и той чак тогава каза, че тръгва от Студентски град, което е на половин час от вкъщи с кола. В крайна сметка дойде чак в 00ч., каза, че трудно е намерил къде да паркира. Естествено въобще не яде, даже не погледна какво съм направила, нищо че предложих. Не ми стана приятно, а още по- тъпо ми стана от това, че идва прекалено късно и на следващия ден щях да съм уморена и недоспала на работа.
Точно така и стана. Заспахме чак към 3. На мен ми се правеше секс много, но той и двата пъти свърши за 5 минути. Обясни, че бил много превъзбуден и затова не можел да се сдържи. Странно, при положение, че изпи цели две чаши уиски вкъщи и по-скоро би могло да не му стане от алкохола, отколкото да е толкова твърд и да свършва веднага. Още докато му правех свирки, ми каза да спра, че още малко и ще свърши. Беше много страстен, както винаги. Аз съм супер възбудена с него. Чудя се дали не си измисля причини за бързото свършване и просто да не му се занимава да правим секс и да прави с друга. Изключвам варианта да има проблеми с ерекцията. Той има опит в леглото предостатъчно, не е причината, че не се е научил да се задържа. В момента не живеем заедно. Виждаме се един- два пъти седмично.
Някакси му нямам много доверие. Вие виждате ли нещо притеснително в поведението му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 18514ed6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Да. Този е цъфнал в полунощ като при някоя жрица. И то безплатна. Че и си седяла край печката, чистила, а той идва да те оноди и да си ходи. Явно уж връзката ви е само сексуална. Едно нормално гадже щеше да купи нещо за ядене и да дойде наистина да хапнете. А не от вратата и в спалнята. Дано не си стояла гладна да го чакаш.
Не знам какъв акъл имат някои жени, как с готовност искат да са жрици. Как някакси ги кефи да са принизявани до дупка. И на това му викат връзка и любов? !
Не го мисли, хич не му дреми дали му вярваш или не. Идва, ползва и си заминава. И не плаща.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: f9d448b436
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти на колко години си, на 19?

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 31b4beb3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Виждаме проблем в твоето поведение, ама карай. Много си мнителна и човекът ще бере ядове с теб, това ми е мнението.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 375269640b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Още като прочета Студентски град и ми иде да заплача... :Д
Толкова горчив опит, колко съм чакала и аз, колко съм готвила.
Защо? За кого? За едни кретени...

Скъпа на момчето изобщо не му дреме за теб, а на теб ти дреме прекалено много за него. Харесваш го, затова си му и готвила.
Изказването му за храната може би е било с цел закачака, не знам, но това, че не е докоснал храната говори достатъчно.
Първо пита за храна, второ не я яде, трето идва късно, четвърто сексът е скапан и пето ти си на работа, на другия ден.
Значи хем, не те уважава, хем сексът е смотан.
Не виждам къде е плюсът за теб?
Търсил 2 часа къде да паркира в Студентки? !?
Айде бе, тарикат! :Д
Там живях 7г знам си аз местата, отделно не всички студени са дошли, места си има бол и бол. Лъже!!!
Ял е вкъщи, може и навън, дошъл е в 12ч умишлено, за да нямате време за друго, освен за секс. Не си глупава, личи си, не се поддавай на такива прости мъже, да си играят с теб.

Според мен така и така се виждате 2 пъти седмично, пробвай и с някой друг да излизаш на срещи. Ако търсиш серизона връзка, защото аз останах с това впечатление, при този мъж няма да я намериш.
Както са казали хората, ако искаше, щеше. И си е така.
Успех! :]

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 18a35d37e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много грешки правиш. Готвиш му, чакаш го до полунощ, на другия ден си на работа недоспала. Прави ти се секс, но само той е задоволен накрая. Тъжна история.
Той те използва.
По- рано през деня какво е правил...
Още веднъж ако те остави незадоволени, не го кани урока, на и че си заета.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 25a0af229c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Звучиш ми като бившата ми. Звучиш и доста ограничена, щом питаш в някакъв сайт вместо да говориш с него.

Аз ако съм, ще ти бия шута.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 4e3e09df56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не знам дали те лъже, но определено не държи много на теб и се отнася с неуважение.
Да идва на гости посред нощ от Студентски град. При това знае, че си на работа на следващия ден.
Ако толкова е искал да бъде с теб, щеше да бъде в нормално време.
Купонясвал е някъде с приятели, пил е или е забивал други. Не е намерил с коя да се прибере и е решил да мине през вас за поредната порция секс. Това е горивата истина.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 58339551f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ми лъже те, да. Още с първите изречения си личи, че нещо ти хлопа. След като можеш така спокойно да се опишеш, значи разбираш и осъзнаваш симптоматиката си. Това е първата крачка към излекуването ти. Следващата е да отидеш на психиатър и там да повториш първите изречения от темата ти. Спокойно, има лечение.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 8ca0f3835d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Здравей Авторке, добре прочетох ти цялата история и от изключението което направих е, че нямате и 2 месеца връзка щом не сте се опознали толкова добре и да забравих да отбележа за старанието ти, че си сготвила да му угодиш ама човек като него явно трудно ще го забележи и добре свършил два пъти за 5 минути как става тази работа? Не ми казвай че имаш големи карпузи и докато му го смучиш на момчето се изхвърля като кон, по малко любовна игра минавайте направо към същественото, и накрая писа за доверието??? Защо не отбеляза колко време сте заедно, не знаеш ли, че точно доверието се изгражда с течение на времето и действията от човека? И пак казах от началото на бас се хващам че нямате и 2 месеца заедно щом ги пишеш тези работи... МОЯТ съвет към теб е ако го харесваш много остави работите да се развиват сами помежду ви не навлизай толкова дълбоко в някои работи като тази например...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 6c04df95e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Приятеля ти свършващ за 5 минути има проблеми със секса. То пет минути може и да е нормялен акт, но на тази възраст не мисля. Не мисля че ти изневерява, след полов акт би трябвало да издържа доста повече време, въпрос на налягане на семето в семенните мехурчета.

Вероятно проблема му е чисто психологически. Може би срама да не се изложи го кара да те избягва. Може даже да си мисли че като не си отговорила от банята си правила нещо без него, защото него не го бива. Или просто е в сътояние на продължителен срес.

Трябва да засилите доверието един към друг и той да има доверие във сексуалните си способности. Понякога просто ако кажеш "искам да свършим много бързо, харесва ми" обръща нещата в обратната посока. А може би ти си искала прекалено от него в секса? То става, но изхабява.
Най-добре идете някъде са ден два сами в покойна обстановка без да чакаш нищо от него.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 5783c9c5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Не го е правил с друга същата вечер. Щом толкова бързо е свършил, и то цели два пъти! Може би е просто шемет и затова е закъснял. Следващия път като закъснее го отпрати да си ходи вкъщи. Да не свикне все да закъснява...

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 24556d919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Явно не знаеш нищо за мъжкият организъм. Ако беше правил секс с друга, въобще нямаше да иска да прави секс с теб няколко пъти, а най-много веднъж. Когато мъж е за първи път с една жена, тогава може да издържи без да се изпразни дълго време. Щом свършва за 5 минути, това означава, че много го привличаш. Жените все се оплакват от бързото свършване на мъжете и ги разбирам, но това става когато много те желае. Колко време да издържа е друг въпрос, но не бива да имаш никакви притеснения, че е бил с друга. Ако същият мъж си легне с друга, непозната за него жена, няма да свърши за 5 минути, а ако въобще свърши ще е минимум след 40 минути. Може и въобще да не свърши. На третият, четвъртия път с нея, пак ще свършва за 5 минути. Спомни си защо ти хареса сексът с него за първи път! Не беше 5 минути нали?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 04a1151cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Така ще бъде както не живеете заедно. Прекалено ви е волна програмата. Що се отнася до комбинацията вкусна храна, уиски и секс два от компонентите са противопоказни след О'ОО часа. За три часа не можете да попълните и задоволите липси от 30 часа. Нередовния, неправилния и бързия- отбий номера, секс води само до разочарование. На другия ден сте кисели, заядливи и непроизводителни в служебните дела, например. Модела ви е тинейджърски и отношението като цяло несериозно. Промяната е належаща и при двамата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 4dd0713f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До номер 13!
Що за глупости пишеш и объркваш момичето.. "Когато мъж е за първи път с една жена, тогава може да издържи без да се изпразни дълго време. " " Ако същият мъж си легне с друга, непозната за него жена, няма да свърши за 5 минути, а ако въобще свърши ще е минимум след 40 минути. ' - пълни глупости си написал...! Напротив... ако една мацка е нова за един мъж, именно точно тогава ще свърши по-бързо....!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 86f8db7a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Твоето поведение би трябвало да те притеснява повече и да се замислиш над него. Не живеете заедно, пък ти си взела да се правиш на готвачка и безплатна проститутка на някакъв си льольо? Толкова малко ли цениш и уважаваш себе си? Като/ако заживеете ще започнеш да пускаш теми как си се превърнала на слугиня, докато той си хойка по нощите, а сексът няма да е и 5 минути, защото ще захърка като легне.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 1a44b75338
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Не мисля, че ти изнверява. Щом свършва бързо, значи му е кеф да те блъска. За най - сигурно му дай да те блъска и в гъза, по този начин ще си го запазиш само за себе си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 4df38131ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Мило момиче, с най-искрени чувства искам да ги споделя, че това момче не ти изневерява, защото ако беше така, той изобщо нямаше да иска да бъде интимен и да прави любов с теб в 3 през нощта, а какво остава за цели 2 пъти. За да се презастраховаш, може да му дадеш и в дупето. Така няма да помисли за друга и винаги ще бъде само твой.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 470605746e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката: Ама много сте черногледи. То по тая логика с никой не трябва да се занимаваме. Мъжете се опракват във форума, ме не им дават шанс жените. Като дадени шанс на някой, пък сме курви, слугини, проститутки. Повечето коментари са много злобни. Това не е някакъв съвет, ави хейт. Искам да получа нормални съвети ход формата на изказване на мнение, а не някой да си избива злобата. Като не готвиш - що не готвиш. Като готвиш - е ти си слугиня. Е няма угодия.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 86f8db7a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   А бе вие наистина ли сте толкова глупави? Като му пуснела изотзадзе щял бил да и е верен? Как пък не! То други няма дето си дават задника, тя е единствената в света!

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: d526db2316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До номер 23
Личи си, че повече ги разбираш нещата и явно си от тези, които си дават задника. Може да споделиш дали тази стратегия действа, или са те минали отзад и са те разкарали след това.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: c836500bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз съм номер 12, жена съм. Според мен ти си готова за сериозна връзка, а на приятеля ти му трябва повече време. Ти създаваш домашен уют, на него му се купонясва... Моят съвет е да не го притискаш, а да оставиш нещата да се случват естествено. Дори и всичко да правиш добре, ако не сте един за друг, отношенията ви няма да станат по-сериозни. За да си щастлива приеми хората такива, каквито са. Ако твоят приятел на този етап не е подходящ за сериозна връзка и това те дразни, говори с него директно и се изяснете.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: b6970120a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Това че свършва бързо не е повод за някакви съмнения, на човека му е хубаво с тебе и на доста мъже им е трудно да се контролират. Тези неща отшумяват с годините като намалее тестостерона, ако е между 20-30 е нормално да не издържа толкова дълго
М 31

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 93b130a050
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Много ми е забавен коментара на №13, та Вие инвертирате половата физиология на мъжете на 180 дегр. Когато някой е за първи път с ново момиче или с друга жена / не съпругата му/, първият път се изстрелва за минута, даже и това е много, затова бързо се повтаря и е вече значително по-продължително. Не е лошо да се запознаете с "Половият въпрос " на Август Форел, в България има няколко издания в периода 1932-1944 година. Това е така, защото момчето или мъжът е пренавит в очакването, целият му организъм и психика са насочени в една посока. На всеки се е случвало, включително и на мен. Споделял съм и с приятели, и при тях е същото. Когато е нещо планирано и не е в Родината, а примерно в бившият съветски съюз, и се случва да завържеш контакт с красива млада рускиня, на възрастта Ви. Тя Ви кани да гости в домът си, тя е самостоятелна, родителите са и някакви отговорни другари на някакъв голям строеж в далече от града, където се развива действието. Ами добре е да си поиграете малко със себе си в хотела, за да не сте скорострелен, но и тогава забавянето е малко, чак след това е по-продължително. Някога постъпвахме в казармата девствени като току що навалял сняг и въпреки брома в чая, въпреки марш на скок, който те изцежда до последната ти силица, през нощта се случваха срамни моменти, да се събудиш мокър отпред на гащетата. Нарича се полюция - или мокри сънища е спонтанен оргазъм по време на сън, който включва еякулация при мъжете. Обикновено е свързано с еротичен сън, но резила е реален той не зависи от момчето. А сега си представете, ако не ни лисваха сериозно количество бром. Не случайно чух двама старшини, като единият казва да другият "Абе да не повредиш момчетата", а той му отговаря "Нищо им няма, само за момичета мислят, ама ще им ги избия от главите тези момичета, а те даже не са целували момиче. " //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 939b466ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   22, авторке, как очакваш нещо по-различно?
Уж е щял да идва да вечеряте. Изчистила си, сготвила си, ОК. После пък се присетил да идва към 22-23. Тоест направо за кекса. Пълна неблагодарност по отношения на времето ти, готвенето и всичко. По това време на вечерта се търси за booty call. Бил на по-приятно място, ама понеже там не дават, ти си сигурния секс. После пък цъфнал в полунощ, отново за секса, ама тоя път без да ти обръща внимание много. Сръбнал си. Свършил работата не много качествено и захъркал. Цялото това поведение е като към жрица и безобразно.
Това не може да е гадже и не може да е нормално отношение.
Това не е черногледство, а реално мислене. Имаш странни представи за живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker