Вие как бихте постъпили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вие как бихте постъпили?
преди: 7 месеца, 8 дни, прочетена 612 пъти
Здравейте, жена на 35г. съм. Омъжена съм от 15г. , имам едно дете. Никога не съм изневерявала на мъжа ми, и през годините всичко е било нормално между нас, има ли сме хубави моменти, и лоши както във всяко семейство. Проблема е, че не се чувствам добре в тази връзка вече, и то от много, много години наред. Не се чувствам обичана, не се чувствам желана, не се чувствам ценена и разбрана. Пиша си с един мъж от около половин година. От различни градове сме, около 250 км разстояние. Той е всичко за което съм мечтала, винаги съм искала да срещна такъв човек като него, има много силно привличане между нас, много хубави емоции, смях, споделеност и ми е много приятно когато знам, че е отсреща. Преди два месеца си оговорихме среща, но не се видяхме. Беше ме страх, притесних се много, това беше възможно най- глупавото нещо което направих и съжалявам, но това е. Той спря комуникация с мен, и аз напълно го разбирам, каза ми ако искам да имаме нещо, че трябва да взема решение как ще продължа на пред и е прав. Не знам какво да правя и какво да предприема, хора. Много го искам, нуждая се от него и искам страшно много да бъдем заедно. Знам, че това е моят човек, и отсреща усещам същото нещо, знам, че и той много иска да сме заедно. Има много обстоятелства и пречки и това ме плаши и ме парализира, не знам нито какво да направя, нито какво решение да взема, много ми липсва този човек, не искам да го изгубя, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 84dbf7edc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Отде знаеш, че е твоя човек, като не сте се виждали никога? Че и искал да сте заедно, как разбра от писанки? Ей, това жените адски вярвате на виртуали! Лапета имаш, малко по-сериозно. Какъв пример им даваш?

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 031741d2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Направи това, което ще те направи щастлива.
Нищо ще си първия човек, който е разстрогнал брака си, нито последния. Само прецени как да направиш нещата, така че да няма последствия за детето.

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 9c8aca885f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На първо време да се научиш да си щастлива и самодостатъчна сама. А да не чакаш някой да те измъква от кофти положението ти. Така ще имаш токсично привързване към другия и няма да имаш здравословни отношения.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 74c41e61ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Вкопчила си се в човека, който си адаптирала към илюзията си.
Няма лошо да се срещнеш с него щом нямаш вече "съпруг" но 2 важни момента.
Все още имаш съпруг макар и само по документи, с който сте под общ покрив. Бъди коректна първо към семейството си- мъжът и детето.
Срещнк се с другият, но си така обсебена, че той е решението на проблемите и нуждите ти, че чак си успяла да излъже зрелият (се очаква) си мозък, че той едва ли не е любовта на живота ти и всичко с него ще е по мед и масло, а може просто да е Интернет чикибоец...

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: a7d25e2366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вземи решение да напуснеш връзката си, ако ще си добре и сама, без друг човек. Ако всичко е свързано само с разочарование и с преход към поредното може би такова, това може да те върне назад. Много жени са в твоето положение, мъжете с годините свикват и не оценяват човека до себе си, нито какво прави за него в бита или за общите им деца. Рядко мъж събира пари за семейна почивка, много мъже карат половинките си да си плащат дяла, нищо, че взимат малко пари или са в майчинство. Много са като теб, което ме прави тези неща нормални, също толкова много мъже обожават половинките си.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 0ae6fdf6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Човек на 35 трябва отдавна да е осъзнал, че това, което имаме в представите си за хората от интернет са именно това - наши си образи и представи за тях. Ти докато не го видиш на живо този човек, докато не усетиш енергията му на живо, не прекарате време заедно и въобще не се запознаете няма как да си влюбена в него и всичко е в твоята глава. Аз това го осъзнах още на 16, не знам как е възможно да има толкова заблудени уж възрастни хора...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: 94907cf843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Организирай си среща с него, опознай го и реално, имаи връзка с този мъж, реализирайки всичко това, щастието е неизбежно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 02fadd0181
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На авторката много и се иска, но не и стиска. Не пише дали обектът на любовта и е женен, има ли деца, макар че той може да се представя за какъвто си иска. Дали го е питала иска ли да се жени за нея и да гледа чуждо дете? Ама то не и важно, нали усещала, че е нейният човек? Интересно като е ТОЙ защо досега не отишъл да се видят, на 2 часа и нещо път е, не е на друг континент?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker