Обичам я, но може би така е по-добре за нея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, но може би така е по-добре за нея!
преди: 7 месеца, 19 дни, прочетена 915 пъти
Здравейте,

Моята история е дълга и може би като в приказка, не знам. Момче съм на 22, а тя е на 21. Заедно сме от години, но така и не стигнахме до момента, в който да се изнесем заедно. През цялото това време сме ту у тях, ту у нас, като нямахме проблеми с това, тъй като родителите ни често ги нямаше уикендите. Като цяло почти си живеехме заедно, виждахме се почти всеки ден и всичко беше перфектно. Обичахме се. И все още се обичаме, но от месеци насам ме гложди една мисъл, а именно, дали искаме едно и също. Тя говори за семейство, за деца, за женене и т. н. което си е нормално според мен за една жена. Въпроса е там, че аз не мога да й отвърна със същото или поне на този етап, не мога да си представя да имам деца с нея, или поне за сега. Но въпреки това, смятам, че за толкова години, ако не си представяш следващите стъпки с човека до теб, може би е по - редно да не му губиш времето и да я оставиш да намери щастието в някой друг. Или поне това е моето мнение. И така след доста размишляване по тази тема, събрах смелост и й го казах, разбира се не го прие добре, започна да плаче, от което на мен ми става супер гадно и мъчно, но й казах въпреки всичко, че искам да се разделим, защото не искаме едно и също на този етап от живота ни. След няма и ден, не знам навик ли е, любов ли е, обич ли е, но не мога да не я виждам и един ден, и вече се питам дали това, че не си представям деца с нея на този етап е причина, да се разделим. В крайна сметка, аз искам тя да е щастлива и ако аз не мога да я направя такава с тези неща като семейство и т. н. то защо да й губя времето?

Измъчвам се супер много и не знам дали съм постъпил правилно, съветвах се и с роднини, и с приятели и всеки ми казва, слушай сърцето си, другото ще дойде рано или късно, никой не е готов за това. Еми да, слушай сърцето си, но ако стане по-зле след време? В крайна сметка аз не искам да сме от тези родители, които ще се разделят след 2 - 3 години. Това е голяма травма за едно дете. Тя е невероятно момиче, прекрасно, грижовна е и характера й е просто страхотен. Но вече и секса става като задължение едва ли не, което също ми говори много. И не само от моя страна. Казах й, след няма и два дена след като сме разделели, че ми трябва време да усмисля всичко и дали е правилното нещо. Е вече е трети ден и все още не знам дали съм взел правилното решение. Постоянно мисля за нея, какво прави, за всяка наща лигавщина, за всеки един прекрасен момент с нея, за всичко и ме боли.. Не знам вече къде да търся съвети.. Ако някой е бил в такава ситуация, ще съм благодарен ако сподели! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 19 дни
hash: b93e53b56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не се обвинявай. Ти си постъпил като истински мъж. Казал си й истината, оттам нататък си е неин проблем как ще я приеме. А и всеки си решава дали иска деца, или не. Послепис :жена съм.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 1fbf6ac5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти си бая глупав. Ама си мъж, и се подразбира защо. Мъжете все не сте готови, и на 70 да станете. Все не сте достатъчно големи, зрели и всякакви. Жените като заживеят с някой, е нормално да искат деца. Ама мъжът е друго същество.
Живееш с нея от години, готви ти, чисти, спи с тебе, нашия все не е готов. Все не ще деца, ама ползва благините от съжителство с жена. Да и похабява младостта. Безплатна слугиня, жрица, ама без реално да иска нещо с нея.
Няма сигурни неща. И на 30-40 да имаш деца, пак след 2-3 години може да се разделите.
Спасил си я. Няма смисъл да я търсиш повече.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: ea94812a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   На 22г. е нормално да не можеш да си представиш да имате деца. Първо все още не сте самостоятелни, тепърва ще градите и кариери. Какви мисли за деца очакваш да имаш? В женската природа е заложено да мисли за деца, но едва ли и тя очаква скоро да стане майка. Къде ще гледате детето при твоите родители или при нейните? Явно ти е омръзнала и си търсиш причина да приключиш тези отношения. Относно секса - в 99% от връзките секса след 1-2г понамалява и вече изчезва еуфорията. В крайна сметка и двамата трябва да се грижите за връзката и да полагате усилия, за да пазите любовта и трепета във времето, трябва да си угаждате, да експериментирате, не само едно и също, защото омръзва. И следващата ще ти омръзне за нулата време, ако не полагате грижи за връзката си. Аз също на 21-22г нямах намерение да имам деца скоро, изобщо не се виждах като майка, но ето ме вече на 26г. бременна, а с мъжа ми сме заедно от 6г. Той е на 35г. Сега решихме, че сме готови. До преди това имахме други ангажименти - пътувания, дом, работа.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 32ded81b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Изживей си младостта с нея, ще е приятно, млади сте, имате време за хубавите неща в живота, след години, ще искаш връзка и дете, затова пази си щастието, така със сигурност няма да съжаляваш, и живота ти ще е пълноценно изживян, това е ключът към щастието.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: dbd39d285e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не, сбъркал си. Първата любов е най - силна. Оттука нататък а ти предстои само да сменяш жени без любов и да ги ползваш за секс, но същия уют никога няма да изпиташ. Имам купища приятели на по 40 години сами. И те така като тебе са се направили на велики и са разкарали сериозните си гаджета и сега са самотни. Самата аз също се разселих така с първото ми сериозно гадже и после така и не срещнах по сериозен от него. Мисленето се променя след първата любов, първия секс итн. Оттук нататък животът ти ще става все по-пошъл. На любовта си теглил черта. Послушай сърцето си е тъп и клиширан съвет. Ти бягаш от отговорност и не искаш бебе, но и на 30 няма да искаш повече от сега.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: a1251955b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора
2. Не съм съгласен с това, тъй като когато сме сами, единия прави едното, другия прави другото, никога не съм приемал жената като слугиня и няма и да го приема. Тези неща се споделят и всеки трябва да прави нещо.
3. Смятахме да се изнасяме скоро, но просто аз не си представям на този етап деца. И близките може би 3 4 години, докато виждам, че тя не е така, тя е готова и го иска.

В обобщение мога да кажа също, че ми липсва страшно много, всяка нейна дума, целувка, прегръдка, обичам я тя е невероятна просто, особено за света, в който живеем. Все още гадая дали просто живота ми не е щастлив, а не връзката с нея.. В работата ми идва толкова голямо напрежение и умора, че не можете да си представите просто, колко и смешно да звучи. И може би това ми влияе психически и емоционално на всичко друго (до този извод стигнах днес, след поредният 13 часов работен ден :)). От друга страна ме е страх да се съберем, защото знам, колко съм я наранил и ще ме е срам да погледна близките й със същите очи като преди.. Наистина ми е страшна каша в главата.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: a2f522852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Разделил си се с момичето - правилно, защо да си губи времето с недозрял дечко, който освен един гол х-- не може да и предложи нищо. Достатъчно свободни мъже има, не си незаменим. Затова жените предпочитат по-възрастен от тях мъж, който е отговорен и готов за семейство, а не гадженца дето още са с мама и тати. Ама да вземаш да осмисляш (не се пише усмисля) решението след като си го обявил говори точно, че си незрял и безотговорен. Остави на мира момичето, не го търси, не контактувай, намери си там някоя да се натискате у вас и у тях. На теб повече не ти трябва.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 484e437265
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И после жените не искали да раждат. Моля всички господа които постоянно крещят в сподели нет, как българката не искала да ражда, да коментират темата. Сещат се мъжете за семейство на 35 минимум и после реват, че няма жени.

До автора: не виждам в темата дамата да ти е казала, че веднага, до 2 месеца примерно, иска да е омъжена и бременна. Преди да се резделиш с нея говорихте ли как партньорката ти си го представя това? Има ли някаква представа за сроковете, в които всичко това трябва да се случи? Говорихте ли за финанси, детайли по съвместния ви живот и т. н.? Предполагам, че нито тя, нито ти на 21 и 22 съответно, нямате тези възможности. Ако не сте провели този разговор, защо? А ако сте го провели, какви са резултатите?

Сега вече е късно, не се връща при нея, нито отваряй темата. Счупеното и да се залепи не става цяло. За тези неща се мисли преди да се действа. Предполагам, че просто си търсил повод да се разделите, защото ти е омръзнало. Ти си знаеш в крайна сметка защо си го направил.

Лола

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 7b0b9b6d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е трябвало да се разделяш с нея. Можехте да си изживеете младостта още малко и след това щеше да искаш.. глупав

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker