Хванах го да ми рови телефона - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах го да ми рови телефона
преди: 7 месеца, 5 дни, прочетена 1288 пъти
Съвсем случайно оставих телефона си с екран надолу, отидох до тоалетната и като се върнах беше обърнат. Преди това си пишех с една приятелка и явно му е станало чудно с кого толкова си пиша.
Имам парола и пръстов отпечатък, той не може да го отвори, но се чудя съмнява се в мен ли, какво ли. Нямам нищо за криене, но не искам да рови в кореспонденцията ми с приятелки + нито да знае историята на браузъра ми, защото понякога търся разни неща в Гугъл, които ще му се сторят странни.
Най-редовно гледа часа на моя телефон, преглежда известията ми и т. н., обаче съм почти убедена, че това не му е достатъчно....
Според вас да му дам ли паролата си, за да се успокои, или просто да поговорим?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 887db564c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   В къщи нашите телефони са "разхвърляни"- без кодове т. н.
Всеки има достъп до телефона на другият ако иска. Може би за това и не е интересно да си ровим чак толкова в личното пространство.
Даже някой път ако единият е в банята и се звъни, който е в банята вика "вдигниииии" или "Виж кой е".
Също имам неща, които са странни за него в моят телефон и обратното, но пак- може би защото знаем, не ни е интересно да ровим и откриваме "тайни".
Ако толкова те притеснява, изтрий си браузъра и започни да оставяш телефона така, че да го "ревизира тайно" няколко пъти и да се кротне.
Поне не е истерик да изисква, се опитва да задължава, ако не е и от токсично ревнивите, не виждам защо да не му дадеш това спокойствие.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 339f240b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Съмнява се. Ти пък какво толкова го криеш с хиляди пароли, като един среден хакер ще ти го разбие бързо? Няма защита и поверителност на днешно време, ама вярвай си.
Ако ти дава своя телефон, трябва да даваш и твоя.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: a625629103
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Недей отивай другия път до тоалетна, напикаи в гащите че да ти стигне акъла в главата

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: c0117f0a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не ти има доверие, като слушам и двамата не си имате доверие, трябва да седнете и да ги изговорите тези неща. Нещо което е работило при мен е било - даваш ключовете пък да прави каквото иска с тях. Ако найстина го цениш и обичаш, така е най-добре. Ние с приятелката ми си имаме паролите и сме си казали, че когато някой се почувства притеснен, винаги може да влезе и да провери - и знаеш ли, пародоксалното нещо е, че след като така направихме почти не сме си влизали в личните пространства, просто тая бариера когато я премахнете и видите, че от тук нататък сте отворена книга за другия - нещо се променя в отнишенията ви и отивате на по-високо ниво.

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 3c2cc6c57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А ти защо оставяш телефона си с екрана надолу?

Гаро

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: c0d54bf159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това вече е навлизане в личното ти пространство.
Гледа телефона ти понеже те ревнува.
Според мен вземи неговия телефон и ти почни да гледаш какно има там, за да се осъзнае че това не е правилно.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: e8612aa532
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   "не искам да рови в кореспонденцията ми с приятелки нито да знае историята на браузъра ми, защото понякога търся разни неща в Гугъл, които ще му се сторят странни. " - ми ето, ти директно сама си признаваш, че имаш какво да криеш и приятелят ти наистина ИМА повод за притеснение, и основание да се съмнява в теб. Кристално ясно е, че не е била "приятелКА", а мъжки приятеЛ, иначе нямаше толкова ревностно да криеш тези съобщения от него, и да искаш на всяка цена да попречиш, да бъдат разкрити. Хората, които нямат какво да крият се държат открито, честно, отпуснато и непринудено, а не драпат да си защитават телефона с всякакви пароли, пръстови отпечатъци и др. Така автоматично се издаваш сама, че криеш някаква голяма тайна, която вътрешно те гложди и държи в напрежение, защото знаеш, че ако тя бъде разкрита, нещата няма да отидат на добре за теб. Гузен-негонен бяга е казал народа, а както е при твоя случай "гузна-негонена бяга". Само ти си знаеш, каква пъклена мръсотия си намислила срещу горкото момче, което с нищо не ти е виновно. Сигурно да му кръшкаш с някоя назобена мутра зад гърба, а може би и с няколко такива наведнъж, както правите повечето разюздани разпоретини в днешно време, и те е яд, че шестото му чувство и вътрешна интуиция са се оказали правилни, и искаш да направиш всичко възможно, за да предотвратиш и без това неизбежното ти "сгащване на тясно". Е, това нас не ни засяга, оправяй си се сама.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 82a61c81d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За мен истината е някъде по средата. Когато ровя в мрежата за неща, от които някой може да тръгне да си прави по-специални изводи за мен, ползвам режим "инкогнито". Имам един скрит чат. Така съм сравнително спокоен. Не на 100% разбира се. Но за няколко минути "в чужди ръце", върши работа.
От друга страна, постоянното ограничаване на достъпа до телефона, си е подозрително и дразнещо. Като "апетитът" и вероятността за надзъртане се увеличават... Периодично го "забравям" даже умишлено. Намирам за полезно превантивното "удовлетворяване" на почти задължителните любопитство и мнителност. Иначе "на шега" не пропускам да отправя забелжка и да "се скарам" даже.
Би било прекрасно между двама да няма никакви тайни и да се разбират перфектно. Но това за мен са изключения. Важно е да познаваш добре партньора си, но не трябва да равиш прекалено дълбоко в душата му. Нормално е там да има нещо, което не те касае, но научаването му може да те обърка. То няма да е пълно (поне първоначално) и вероятността за грешно възприемане е много голяма.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 709ba04ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами те жените си пишат с много мъже в днешно време и всяка казва, че не го прави, нормално е мъжете да не вярват.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 5a3cb7230c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 7, нищо не е кристално ясно, защото няма друг мъж и никога не е имало.
А какво си пиша с приятелки си е моя работа и него не го засяга.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 85e9fb9ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   "Номер 7, нищо не е кристално ясно, защото няма друг мъж и никога не е имало.
А какво си пиша с приятелки си е моя работа и него не го засяга. "

10, тази твоя потайност и стремеж да прикриеш какво и на кого си писала в тези чатове на всяка цена, говори точно обратното, колкото и категорично да го отричаш. Така се държи точно една лъжлива, долна жена, която върти по 2-3-ма мъже наведнъж или повече, като междувременно никой от тях не знае за другите. Ако нямаше какво да криеш и от какво да се страхуваш (а очеизвадно имаш), не само, че нямаше така ревностно да се криеш, а щеше с готовност сама да му предоставиш всичките си чатове и история, за да ги види и да се увери с очите си, че няма за какво да се безпокои. Но не, сакън, за това и дума да не става. Ти си си сложила 1000 пароли на телефона, че и чак пръстов отпечатък, а за всеки случай може и гласова идентификация и сканиране на очите да добавиш, да го омотаеш с вериги и да го заключиш с катинар, за да се преосигуриш, че никой, никога няма да ти види "скъпоценната" тайна. Хората, които нямат какво да крият се държат честно, открито и отпуснато и смело си оставят телефона където и както им падне, без да се безпокоят, защото и сами си знаят, че няма за какво и не крият никаква мръсна тайна, която очаква да бъде разкрита. А ти се държиш по точно обратния начин - мнително, подозрително, страхливо, нервно и напрегнато. Сещай се сама, какво говори това за теб.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: f1be310c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Авторке, като е твоя работа и не го засяга, а той ти рови в телефона, ми напусни го! Ясно е, че криеш нещо!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: d020d71dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Е какво си пишеш с чриятелки, за други мъже разбира се. Щом държиш толкова на личното си пространство, това не е теоя човек и ти и той го знаете.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: df773298ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не си пиша за други мъже, пиша си за болести и за проблемите ми в работата... и за него, когато се държи зле с мен без причина. Прави сте, крия това...

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: df773298ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 11, добре ли си с главата?
Явно имаш някакви травми. Не съм казала, че не искам да му покажа чатовете и не си крия телефона, оставям го нарочно пред него, обаче все не му стига това.
Парола имам, защото живея все още със семейството си и не желая всеки да има достъп до телефона ми. Отделно от това си загубих предишния телефон и се подсигурявам, че поне информацията ми да е защитена донякъде, ако стане нещо с този.
Това. е.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 6814381637
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Някои хора в коментарите си проектират собствените неудачи в личния живот върху авторката и нападат човек, когото не познават. Изобщо не е задължително тя да е като жената, която явно ви е сложила "рога" някъде и някога. Преглътнете най-сетне този удар върху егото и продължете напред.

Ако пък сте патологични ревнивци, или по принцип не вярвате на хората, то защо изобщо се мъчите във връзки? Сами ще се чувствате по-добре. И други край вас няма да страдат от постоянните следствия като полицейски разпити и обиски.

Не е живот да имаш отношения с ревнивец и постоянно да му се доказваш, оправдаваш, отчиташ. Лично за себе си още преди много години след брутална случка си реших, че такова поведение няма да търпя и при втория опит да ми държат сметка и ровят вещите без позволение, ще покажа вратата на човека. Само това остава при иначе трудния живот на хората - вместо връзката да ти носи радост, някакъв вампир да те изсмуква, изпива, обезличава и променя по свой образ и подобие.

Ако и когато се стигне до реална изневяра, тогава - край.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: c9825b0508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15, много добре съм си аз с главата и нямам никакви травми, остави ме мен сега, ами по-добре гледай себе си. Явно ти имаш някакъв проблем, който те безпокои, след като си пуснала тема тук. Да, това, че го оставяш пред него не е достатъчно - а не е достатъчно, защото не му го оставяш ОТКЛЮЧЕН. Трябва да му го дадеш отключен, за да може спокойно и обстойно да го прегледа и сам да се увери, че няма за какво да се безпокои (ако наистина няма, което дълбоко ме съмнява), и чак тогава ще спре да бъде мнителен към теб. Вместо да се чудиш как и с какви методи да се криеш, най-добре е просто да не му даваш никакви поводи за подозрение, като изобщо не си пишеш никакви чатове с никого и не си заключваш телефона повече, за да е свободен за преглеждане по всяко време, когато той поиска. Само така ще заздравиш доверието му в теб и ще му докажеш, че няма основателен повод за притеснение, ако наистина няма. Не стана ясно колко години си, че все още живееш при родителите си, не си казала в историята си?

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 42f9ab5861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке така и не каза кой е този който ти рови в телефона. Ако предположа че това е приятеля ти, по добре се разделяйте, мъж от когото имаш притеснение да му покажеш какво си говорила с приятелки или какво си търсила в Гугъл, но пък спиш с него, не сте един за друг. Не даваш да бърка в телефона но в гащите ти даваш, до къде стигна този свят някаква машина да е по ценна от тялото ти.
Връзката между двама души за да е здрава трябва да е ментална, а не само сексуална. Връзка иградена само на секса в която криеш мисли и чувства се проваля много лесно и не си струва.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7f76e0947f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Крие се това, което не искаш да вижда партньорът ти, защото те изобличава по някакъв начин. Какви лични пространства, какви 5 лв, като го пускаш между краката си? Или там не е лично пространство?

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: ddf8a72de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Като човек, който е вече с горчив опит от такива ситуации, бих посъветвал хора в такива положения, да са открити. Не критикувам по никакъв начин авторката за реакцията и не оправдавам приятеля и, но съм на мнение, че трябва двама човека да имат някакъв достъп до телефоните си, щом са заедно. Иначе винаги се получава някакво недоверие, като често това дори е с право.

Моята бивша приятелка ми каза, че изобщо не се интересува и няма да ми гледа телефона. Уж за да покаже, че не е ревнива и ми има доверие, но реално го направи, защото аз да нямам доводи да гледам нейния телефон. Знам го това, защото съм почти 100% сигурен, че към края на връзката ни, вече търсеше други. Не и пукаше особено тогава и аз да търсих други. Такава грешка не бих повторил повече, бих бил открит, като бих очаквал същото и от приятелката си.

Много хора, включително и аз съм попадал в такъв капан, си мислят, че за да имаш успешна дългосрочна връзка, трябва да позволяваш на партньора си много дейтвия, като той също трябва да ти позволява и на теб много неща, доказвайки така, че имаш доверие и не си ревнив/а. Напротив, аз съм на мнение, че има правила в една дългосрочна връзка, които ако се нарушават редовно, се губи доверието, появява се ревност (често оправдана), от там и връзката страда. Едно от тези правила е това за телефоните, че хората трябва да са открити. Друго за мен е това с ходенето по дискотеките сам. Не може да очакваш половинката ти, да ти има доверие и да е комфортна с това, че ти ходиш редовно сам по дискотеки без половинката си. Разбира се, че ще страда от това, това не е поведение на човек в сериозна връзка. Другото правило за мен е непрестанното писане или редовно излизане сам/а на половинката ти с човек от противоположния пол, който ти бил просто, , приятел/ка". Такива близки приятели от противоположния пол, просто не съществуват в сериозна връзка.
М31

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: cbdf4e0db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не е редно да рови, но пък и ти не редно да кудкудякаш зад гърба му с приятелки. Яавно не ви стигат безсмислените женските простотии и сбъркани еротични фантазии, дето си ги ръсите с часове ами и допълнителни интриги.
Чак ми стана интересно какво пък нестандартно търсиш в гугъл. Защо не сподлиш?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 825bd8d550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторката е.
Вчера ми звъняха разни номера в негово присъствие (два непознати, за които и аз не знам кой беше, защото не отговорих).
Щеше да си счупи врата да гледа кой е, даже искаше да вдига вместо мен.
Това вече започва да ме дразни и дори се опасявам, че ще стигне до други крайности.
Мисля, че ще трябва да поговорим. Дори мисля да му дам паролата си, защото съм на ръба.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: ddf8a72de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От 20 до 16. Ами аз уж бях голям ревнивец във връзката с моята бивша, защото не се чувствах комфортно тя да комуникира интензивно с мъж, който и бил просто, , приятел", а след връзката аз и до момента нямам друга при мен, а тя тръгна с друг почти веднага. Уж тя за да докаже, че не е ревнива, не искаше да ми гледа телефона, даваше ми и сам да ходя на дискотека (не, че го направих след като ми даде това право), а накрая се оказа, че тези неща ги е правила, защото явно е искала аз да и давам право да прави каквото си поиска, за да не инвестира прекалено във връзката ни.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: fbd797ee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Бягай веднага от този бях с подобна личност няма да стават по -добре нещата напротив, аз съжалих веднага за решението си да се събера с такъв индивид едвам се отървах от него, беше чупил телефона и ръката на бившата си!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: fa49c5df92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   22 (авторке) н 1 съм и сега ми излиза този твой коментар.
А ако той кара някого да ти звъни (непознатите номера) за да види как ще реагираш?
Ако се окаже, че прави някакви такива постановки, забряви за горният ми коментар и гос режи ясно и точно, границите да са съвсем точно очертани!
Това вече определено няма да е поведение на нормален човек...

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 7e91e3c4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 20 е изключително прав. Аз си имам просто правило, когато отношенията са сериозни - телефоните и на двамата напълно открити и всеки може да ползва телефона на другия, когато поиска. Ако някой си държи на телефоните и паролите, може спокойно да си остане у тях заедно с телефона.

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: ddf8a72de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От номер 20. В момента чрез приложение за запознанства, започнах да си пиша с жена. Писа ми, че тя е обвързана, живее с приятеля си, а в същото време си пише с мен, дори е отворена да излезе с мен. Мисля, че е напълно ясно, че приятелят и явно и има доверие и не и гледа телефона. А както виждате, има абсолютно добра причина да и няма доверие.

Затова по-добре си споделяйте телефоните, ако искате да имате нормални сериозни отношения.
М31

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker