Мъже тип "от клонче на клонче" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже тип "от клонче на клонче"
преди: 7 месеца, 4 дни, прочетена 1177 пъти
Тръгнахме през 2016-та година.
Голямата любов, голямото чудо. Все ми повтаряше как не може да диша без мен и разни подобни очарователни неща.
Година по-късно вече бяхме сгодени и планирахме сватба. Планирахме, но през 2018-та, началото на 2019-та нещата започнаха да се променят главоломно и все едно не виждах същия човек до себе си, макар и между нас нищо да не се беше променило - нито отношението ми беше станало по-лошо, нито аз бях станала по-занемарена, както обикновено се случва за да има конфликт в "семейството".
Нещата, въпреки това, обаче, започнаха да стават странни.
Все ми беше сърдит за нещо, все нещо не му изнасяше и все не бях достатъчна за него и се пробваше да предизвиква скандали. Стана ми ясно, че нещо става зад кулисите. Питах си го директно дали има друга, но той отрече и ми направи нов скандал за това, че съм му "опетнила името така"... какво петнене на име, когато просто се опитвам да водя човешки разговор? !
Хубаво, но нещата продължиха да се влошават и в даден момент се случи това, което той се опитваше да направи - не издържах и стана голям скандал, покрай което той директно ми каза да си хващам нещата и да си ходя.
Изнесох се, годежът се развали, семействата ни спряха да си говорят заради случилото се, като в крайна сметка той ме обрисува пред своето семейство като тотална откачалка, което не е вярно.
Както и да е - около година след това, през 2020-та, той официално обяви връзката си с новата си приятелка. А в коментарите най-добрата ѝ приятелка беше написала нещо от сорта на "е то повече от година мина вече, маймунки", и т. н.
Тоест, въпросната приятелка е била "любовница" и реално е бил с нея докато се е опитвал да ме разкара по мега грубия начин, обработвайки ме и опитвайки се да ме изкара луда и лоша жена пред семейството си, за да си оправдае изневярата и новата връзка.
Освен това и разбрах, че е тръгнал с мен по сходен начин - докато е ухажвал мен и сме излизали, паралелно с това е имал приятелка, с която се е опитвал да скъса и после ѝ е правил мизерии чрез мен без аз да се усетя. Тя ми писа след като обща позната ѝ беше споделила, че не съм добре и ми разказа, че и при нея е било така и той просто си е такъв, че е нарцисист, да не го мисля и да не страдам, че е безсмислено и не си заслужава. И аз виждам, че е права за това и ходя на психолог да си отработя травмите, но няма как да излъжа, че не ми е тъпо от цялата ситуация.

Кажете, какво мислите за подобен тип мъже? Познавате ли такива? Разкажете своя лична история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 4567650ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Мъже боклуци. Лошо възпитани, малко бити. Нарцисисти, подлежащи на лечение и въдворяване. Коцкари и преносители на полови болести
Спасила си се. С всяка ще е същия. Накрая ще се окаже на 70-80, грохнал, изхабен женкар, който няма да има кой да му даде вода. Ако има деца, ще го мразят.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: df0357aebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Познавам такива боклуци. Само че ме искаха да съм от другата страна, тоест любовницата. Квартири са ми предлагали да наемат за да са с мен, екскурзии, подаръци... От 19 годишна такива ме преследват. Един 50 годишен чичка ми разправяше, че имал няколко "гаджета", жена му знаела, ама не й пукало. Друг бунак хленчи, че жена му била с него само заради парите му и редовно ми предлага връзка. Но никога не бих била с подобни утрепки. Отделно в офиса всеки се оглежда за "резервен вариант". По фирмени банкети и тийм билдинги пък е страшно. Като теглиш чертата ще видиш че няма защо да се раздаваш за мъж. Гледай само себе си и това е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 8afc523539
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъже не, но познавам адски много такива жени. Питаш какво е мнението ни, но това няма значение в случая, нито е хубаво, нито е морлано.
Въпросът е защо въпреки всичко което си преживяла покрай този човек ти ровиш да гледаш какво прави и как се чувства, какво те интересува, мазохист ли си?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 9ef377f666
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Обикновените мъже са често пъти невидими за другия пол, а жените своевременно налитат на бройкаджии, които си имат паралелни връзки. Радвай се поне, че не си самотна майка с дете в момента.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: d453e44268
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз имах връзка с подобен екземпляр, най-неприятното усещане, което съм имала с мъж през целия ми живот беше с него. Не бих го определила даже като мъж, а като абсолютна мишка, която използва жените за да помпа крехкото си его. По труден начин осъзнах, че става въпрос за абсолютен манипулатор и комплексиран женкар, който раздава илюзии на килограм. Още съжалявам, че имах " късмета" да попадна на такъв, защото срамът да си давал искрена любов на някой, който се е оказал пълен лъжец, е голям, а страданието и сълзите, които изпитах никой не може да ми върне. Явно обаче съм имала сериозен урок да уча чрез него. Този тип хора нямат никакъв проблем с лъжата, те го приемат за нещо нормално за това е трудно да ги разпознаеш, просто нормалният мозък не функционира по този начин. Това са нарцисисти, които са готови да те подложат без капчица съвест на любовно бомбардиране, да ти внушат как връзката ви е уникална, а през това време да си играят абсолютно безкрупулно двойни игрички, а всъщност никой не обичат, просто са празни и вниманието никога не им стига. Винаги гледат да си оставят вратички и с бивши и се пробват навсякъде където могат. Изпадат в мълчание или се покриват без обяснения в момента, когато нещо друго им е захапало егото или когато видят, че започваш да се усещаш. Избягват открити разговори за да не се разкриват и да те държат в неведение. Вместо това след време се включват отново все едно нищо не се е случило, когато са останали на сухо и започват да омайват с думи за любов. В крайна сметка когато огорчението и болката утихнат поне малко с времето, си даваш сметка, че те са тези за съжаление, защото човек с чувство за съвест и емпатия има шанс да си отвори очите и да се поучи от грешката си след такава връзка, но човек тип патологичен лъжец и психопат не може и е обречен на кратки и безсмислени връзки, вечни драми и на края остават сами. В случая става въпрос за мъж на 40 , не за някой невидял пубертет, просто си е до аномалии в психиката, не до възраст.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: a2666277c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За тези мъже мисля, че са най-привлекателни. Има нещо в тях, на което жените не могат да устоят. Или просто се чувстват много специални, щом такъв нарцис им обръща внимание. Не знам. Така или иначе, без жени не остават.

Не е луд тоя, дето яде баницата..

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 88988bb655
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Такива НЕ са мъже, а евтини Ганьовци.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: cee310ba0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Прочетох коментарите и кой знае защо не останах изненадан. За съвременните млади жени, всеки мъж, който не отговаря на техните виждания е по -черен и от дявола. Той е носител на всякакви отрицателни черти и прояви, а ако те не са достатъчно ще му бъдат вменени, други. Не отричам, че има такива мъжленца лигльовци и льоловци, въобразяват си, че са големи "играчи", но само избиват комплекси. Почти все мъж изневерява, някои повече, други хо-малко, а защо го правят и те не знаят. Както е казал Стефан Стамболов, когато го "отрязала " Мара Белчева, и той трябвало да се задоволи с една проститутка, та възкликнал "Каквото в царицата, такова и в магарицата" Такава постъпки са характерни за младите и не чак толкова младите момичета и жени, но те не прехвръкват от клонче на клонче, а на нещо друго, което е част от анатомията на мъжът. Разбира се, че това не е самоцел, а за финансово -материални облаги. По принцип мъжката изневяра не носи такива тежки последствия, колкото женската. Все пак мъжете не могат да забременеят от жена, докато обратното жени да забременеят от мъже е повече от възможно, а някой друг е потърпевш. Предположенията са хипотетични и далеч съм от мисълта, че съм повече от съпругата си, тя е повече. Всеки нормален мъж харесва, желае секс с жени, той в някои се влюбва, но обича само и единствено съпругата си. ВАРИАНТ 1-В един прекрасен миг всички мъже на нещастната планета Земя изчезват / примерно открадват ги някакви хипотетични амазонки от друга Галактика, които са установили, че земните мъже стават за нещо/. Там където е нощ ще има малки сценки от типа. Събужда се жената и не чува до себе си познато похъркване, първата и мисъл е, че онзи нещастник съпругът И има някакъв проблем с простата и е до тоалетната. Да ама той не се връща, става тя, отваря вратата, а вътре тъмно и "нещастника" го няма. Започва нещо средно между гняв и безпокойство и най -вече къде е. Първо предположение, че тихо се е измъкнал и е отишъл при онази "фльорца"от горният етаж, чийто мъж работи в "бяла "Европа, това вече е кара да се взриви от гняв. Как смее да И изневерява, това право е само на нейно, само тя може да се "чука", а той на "сухо". Спешно отива, звъни, фльорцата излиза, но онзи и там го няма. В това време някъде се чуват глухи тътени, избухват пожари, но няма сирени на линейки и пожарни. Утрото настъпва по всички прозорци женски глави, и се задава въпроса, къде са онези "нещастници" съпрузите им. Като това е добрият вариант, защото там където е било ден картината е апокалиптична, тежки камиони се качват по тротоарите и смачкват само пешеходки, самолети падат, но вътре само жени, огромни кораби се блъскат в пристанищата или в други, защото екипажите са изчезнали, масово умират пациенти на операционните маси, защото внезапно хирурзите са изчезнали. След настъпилата паника започва бързо да има проблеми с тока, водата, комуникации и т. н.. няма готовност никой да поеме тези дейности. Скоро спира тока, газта, водата, комуникациите, спират аецовете. Изчезват храните, животните се разбягват изчезват всякакви храни. Женското общество се връща в началото. ВАРИАНТ 2. Изчезват мъжете, няма как да не се отбележи, че е страшна драма. Мъжете остават без жени, шири се педерастията, но-функционалността на системата, макар и накуцвайки действува. Извод: Ако си представим цивилизацията като един небостъргач на 50 етажа, то при изчезването на мъжете, цивилизацията/ на жените/ ще е на ниво половин метър от тротоара. При изчезването на жените /цивилизацията на мъжете ще спадне с 10 етажа/, но ще функционира. Това показва, че двата пола един без друг не могат да съществуват. Въпросът е до кога //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 339a039d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз винаги съм се чудил на подобни мъже как е възможно дори да имат паралелни връзки. Аз дори в началото на връзка с моя приятелка, когато се виждахме нетолкова често (2 пъти в седмицата), просто нямах време или енергия да поддържам отношения с друга жена (изобщо не съм и искал, но приемам за примера, че съм тръгнал да го правя). Аз работя от понеделник до петък плътно по 8 часа на ден, след това вечерям, след това най-много да отида на някакъв спорт. Уикендът съм с приятелката си. Просто не знам как е възможно паралелно да поддържаш друга връзка. Такъв тип мъже са вероятно огромни непукисти, нарциси и фокусирани върху това животът им да се върти около разиграване на жени.

На мен ми се случи друго. С бившата приятелка скъсах след като ходихме близо 7 месеца, а тя тръгна с друг 1 седмица след това. Предполагам, че си е писала с други мъже последните месеци от връзката ни, когато нещата започнаха да се влошават. Със сигурност обаче беше изненада за мен.

М31

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7bd1b12a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Такива може и да са много желани на по-млади години, но ако не се установят навреме с една жена, накрая свършват зле - кварталния алкохолик, на когото и децата му (ако има такива), не обръщат внимание.

Една хубава външност или харизматичност не са всичко, може и да привлекат за кратко, но под кухата обвивка го няма другото, което може да задържи една жена.

Рано или късно свършват жените, които се връзват на глупости. Или порастват и разбират, че "лошите момчета" наистина не си заслужават, или още от рано странят от такива. Бързо се усеща кой какви намерения има и са малко желаещите да им се губи времето в безперспективност, или "спасителките" на изгубени души. Затова и на стари години такива търсят момиченца - не, че на връстничките му "нещо им има", просто зряла жена целия цирк вече го е гледала и няма да му се върже.

Ти си се отървала навреме и единствено може да почерпиш и за всеки случай да се изследваш за болести. Той и на "новата звезда" ще изневерява, и на всяка следваща. Докато не остане сам да си кукува. Някои мъже това заслужават. Всичко се връща.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: a059db28c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   То е ясно какви са такива - боклуци, само не разбирам с какво ще ти стане по-добре на теб, авторке, от това каво мислим за тях? И дали познаваме такива?

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 1521c87235
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   номер 5, Колко време го търпя този мухльо? Кога се усети?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 2106707cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Първо съжалявам че такива "мъже" петнят името на мъжете който могат да обичат и дарят любов. Истината е че аз мога да разкажа за същата ситуация за себе си но бях в твойте обувки. След 10 г ожених се имам деца всичко ми е тип топ, и все пак някой път се питам вътрешно защо след всичко преживяно и силни емоции бях лъган. Грозно е съвета ми към всички хора имайте достойтво и чест.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 9ccd5de894
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   А, не! Когато ти запушваше съзнанието с напудрени любовни фрази, си затваряше очите. Сега прогледна, изтрезня и взе да мислиш. Колко време изгуби? Нищо, вие сте като котките, имате монго животи...

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 572347bb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Е, сигурно повечето сме имали подобен опит просто защото повечето мъже са такива- на базови инстинкти.
Имах и аз подобен в миналото. Но пък като типична лъвица много бързо паля, .. докато паля, спра ли да паля и започна да се усмихвам на това, което преди ме е ядосвало- това само значи, че вече е просто "мишката" за мен и започва веселата част.
Минаха много години, още вярва, че съм любовта на живота му, още вярва, че не може да създаде здрава връзка с друга, защото според него съм аз, а истината е, че съм единствената, която му намести чакрите така, че още е в етап "реиницииране" на главния...
А аз съм си с настоящият от малко след това.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 7c95eb72d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Интересно как всички сте възмутени от този тип мъже, а само с такива ходите. Лицемерки!

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 099f91dab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, то не им пише на челото, че са такива. За манипулатори чувал/а ли си?

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 572347bb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16, поправка: този тип зарязваме. Но теб какво те топли това?
Наш избор е бил, наш опит, наше решение после да го пратим в 6- та глуха. С тях- без тях, при теб явно проблема е, че дори не си имал възможност за едно клонче, че да се огледаш и за второ.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 369fd2220d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 12 от 5 Този мухльо го търпях около 6 месеца. Преди да започнем тази илюзорна връзка, си пишехме отвреме навреме, той предимно търсеше контакт и провокираше. Явно това му е изпитана тактика, да пусне предварително кукичките, за да създаде емоционална привързаност, по-лесно да се доверя и после да е по-трудно откъсването. Още от самото начало имах интуицията, че нещо не е наред, някакво инстинктивно усещане, но както казах при патологичен лъжец е трудно толкова бързо да се усети човек за какво става въпрос, а и имаше привличане, което замъгляваше нещата. След 4ия месец маската започна по-сериозно да се пропуква и оттам нататък съвсем. Като реших да тегля чертата ме атакуваше още няколко месеца със съобщения, в които изпробва всички манупулации, на които е способен, за да ме успи, но вече бях осъзнала за какъв човек става въпрос, проявих воля и не се върнах назад. Не му липсвах аз, а това че губи резерва и опция да не седи на сухо. Пресъснала съм контакт окончателно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: db7c33072a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   16 къде са другият тип мъже? Горе-долу са такива, не един или двама, а масово и то от всяка възраст. И хич не гледайте кой имал семейство, това не е показател за добър човек, а просто един от двамата, в повечето случаи жената, си затваря очите за простотията на другия.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 369fd2220d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Към 16 А понеже мъжете уж не харесват курви, пък нямат нищо против да се занимават с такива. Ако нямаше толкова мъже мераклии, които да спят с такива, нямаше да има и курви, както платени, така и непрофесионални. Така че да търсим в случая кое е първото-яйцето или кокошката, е абсолютно безсмислено. Докато има търсене, ще има и предлагане. Лошото е когато читава жена/ мъж биват излъгани от курвара/курвар, които умело са прикривали в началото тези си навици. Тогава разочарованието и отвращението са големи.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: bcac949908
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Оооо, голямата ми любов беше такъв.
Големи драми, голямо чудо. Сега ми е смешно, но тогава в такива сериали се бях вкарала.
Мислех, че това е онази Любов, трагичната, единствена. Сродни души!
Докато не разбрах за поредицата “клонче за клинче”
Абсолютно същата ситуация. Аз съм била любовницата, после на мен с друга, на другата със следваща.

Знаеш ли какво направих?
Изчу*ах го с всяка. Ама го третирах точно като курва. Без да му позволявам да прониква в мен. Само за мой кеф и после, като звъннеше за още “Нищо не съм обещавала, просто си направих готино с теб”
Така три пъти. И сега да му звънна, ще доприпка, но аз вече срещнах своя мъж, с когото планирам живота си. И разбрах какво наистина е любов, уважение, да си специален, да си приоритет.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: c76a11e2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Да, някои мъже са царе да изкарват приятелките си "луди", но накрая лудите излизат те. Много силно поведение, могъл е да си каже като мъж и пред двете ви го е играл лицемер. Сега след години ще постъпи така и с другата, лудата ще е тя. Аз на 20 и нещо с един, то разправяше колко била луда бившата му, дебела, у тях не поздравила на вратата родителите му: ужасна картинка. Поради младост и наивност вярвах и се чудех как в могло да има подобна жена. Мен ме изкараха по-зле от нея, хора ми писаха да ме предупреждават какви ги говори той и то бе мои хора, негови. Сигурно са лъгали пак и че не съм поздравила техните, вероятно нещо още по-лошо. Злите хора, върти ги сочи ги, все са си зли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker