Лъжи и обвинения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъжи и обвинения
преди: 7 месеца, 5 дни, прочетена 577 пъти
Не търся упреци, искам чуждо независимо мнение!!!
Омъжена съм за човек, който постоянно ме лъже хващам го хиляди пъти но той така извърта нещата, че накрая винаги аз да съм виновна и разтроена!
В момента ситуацията е следната Той замина да работи в чужбина това беше преди 3 години за тези три години той е бил в България 5-6 пъти имаме дете сравнително малко, 5/6 годишно той пропуска всички празници семейни като рожденни дни именни дни винаги е много зает и няма как да присъства, ок до някъде преглъщам болката, но истинската драма идва от там съвсем наскоро разбирам че при него са настанявани жени от украински произход, за това аз чувам не от него

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 9e23810ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Късай с него и не се тормози за подобен боклук, те го играят играчи, но накрая са сами такива.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 0aa92e9af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Драмата май ти е, че праща парички и ти не можеш да се прехвърлиш на нещо по-удобно. Това вашето отдавна не е семейство, ти просто отглеждаш детето му и той си плаща за това.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 25f83bfb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мисля, че би било много наивно от твоя страна да се заблуждаваш, че няма други жени, с които спи. Даже и гадже сигурно е завъдил. Просто прецени за себе си дали така те устройва в името на детето, но трябва да ти е ясно, че това не е истинско семейство. Ако успееш да се пренастроиш, хващаш си и ти любовник и я карате така. Ако не можеш, се разделяй с него и почни начисто. Където има лъжи, нищо не може да издържи дълго, доверието е скъсано.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 88573e2d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като е отишъл за чужбина вероятно си си мислела, че ще те обсипе златен дъжд. Но винаги едно но, което се надявам да се разбере от все повече и повече жени и момичета. Златният дъжд, който очаквате да ви завали като пролетен дъжд обикновено се заплаща скъпо на по-късен етап. Явно кранчето е понамаляло и затова украинките вече са проблем. Няма защо да лъжеш цялата аудитория на този сайт, че ако кранчето е било развито до край украинките нямаше да са фактор. За твое спокойствие ще кажа, че както вие си харесвате чужденци тук така и жените в други държави също харесват чужденците. Дали е украинка, словенка или сръбкиня златният моментен дъжд ще се заплати от теб.

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 9eb5f64db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма нищо учудващо в ситуацията ти. Всеки мъж който работи в чужбина на трудов договор се прибира в бг само по велик ден и коледа, няма как да има европейска заплата и в същото време да присъства на именни и рожденни дни и семейните ви празници, ако се прибира за всеки повод няма ли да дава дохода си за пътни разходи?
Той пропуска да ти каже какви хора са настанявани в другите стаи в имота където той е под наем, защото знае че ще му се развикаш/мърмориш ще го обвиниш сякаш той е собственик на имота и той решава кой да бъде настанен в съседната стая.
Проблема ти е главно в теб, без да те обвинявам, но ти си взела решение мъжа ти да замине и то без вас. Защо мъжа ти е в чужбина без вас? Защо ако ти не можеш да идеш, и не можеш да преживееш празници без него си го пратила, защо след като си го пратила му мърмориш за неща които не зависят от него?
Не е ли нормално, след като сте решили той да работи в чужбина за повече пари, той да се прибира само по време на отпуски, не е ли нормално да крие неща които ако ти сподели ти ще му изсипеш негативна енергия върху него, при условие че не той е настанил жени в съседна стая? Искренно вярвам че хазяинът не е настанявал украинки в стаята на мъжа ти.
Моят мъж също искаше да опита да работи в чужбина, отиде, но с времето го убедих, че парите не са по важни от нас самите, от семейството ни, и не си струва да заплащаме раздялата си с по голямо охолство. Че за мен е по важно да сме заедно, въпреки че ще живеем по бедно, че за мен е по добре да готвя редовно по евтина храна и по добре да кърпя дрехи, от колкото да сме разделени само за да можем да купуваме пици и нови дрехи и нови телефони. Съответно начеса си крастата, върна се и тук в България намери работно място на което му плащат доволно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker