Бременност и любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременност и любов
преди: 7 месеца, 3 дни, прочетена 726 пъти
Здравейте! Аз съм едно 20 годишно момиче и моята история започна, когато бях на 19 с един мъж, който обикнах много. В последствие разбирайки женен с две дечица. И така вече с почти 1 годишна връзка, а аз познайте какво, бременна съм от него вече в 1 месец и разбрах едва снощи. Обичам го много, но той няма как да се раздели с жена му поради вяра и друга националност при която нещата стоят по малко по-различен начин. А аз плачейки не мога да взема решение какво да направя. Знам, че от една страна това е грях, знам че дори това не е моят човек, защото ние така не можем да живеем, но изпитвам огромна любов към него. Той е малко по-голям от мен на 27. Искам да си помогна по някакъв начин, за да взема адекватно решение, но няма на кого да споделя, затова реших да прибегна до тук. Той съответно желае бебето страшно много, но аз се колебая. Знам, че това бебченце вътре в мен е плод на нашата любов, която наистина е много голяма и когато се сетя много ме боли от този факт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 3 дни
hash: dfe019a0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ех тия чужденци... Ни им се нарадвахте.
От здравословна гледна точка, най- добре е да си родиш детенцето. Надявам се че ще има кой да ти помогне в отглеждането. Млада си, ще се справиш.
Лошото е че тоя няма да го забравиш и в бъдеще ще си създадеш проблеми и заради него ще си разбиеш и бъдещето си семейство... Така че умната. Няма вариант при който хем го обичаш, хем имаш собствено семейство. Накрая нещата ще се сговнясат! Задължително!

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 87da46f60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Той не се разделя с жена си не заради вяра, друга националност или други усложнения, а защото тя му е жена и майка на децата му. Ти си просто забавлението в момента. Не те обича, просто го привлича сексът с теб, защото все още си нещо ново и интересно. Ако не си ти ще е друга. Ако пък е мюсюлманин почвам да се смея с глас - те нямат равни в свалките извън брачното гнездо. Вече сме 21 век, има интернет и в него достатъчно информация. Има безброй теми за любовници и всички се развиват по един и същи начин. И завършват еднакво. ЛЮБИМИЯТ се прибира при жена си, а любовницата остава сама. И ако е била достатъчно глупава да стане на години, си загубва изцяло шанса за свое семейство и деца.
Четете, за да не ревете!

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: c6e42cffc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Този човек нямаше вече да е с жена си ако наистина те обичаше. Националността е оправдание, предполагам е мюсюлманин, но това няма значение. Просто за него си втора категория жена на която не е необходимо да предлага сериозна връзка и брак.
Докато има наивни момичета, ще има и такива курвари, които не им стига да го набутват само в една.
Относно твойто положение решението е твое дали ще направиш аборт или ще си самотна майка. Аз бих направила аборт, противно ще ми е да гледам детето на човек, който има такова отношение към мен. Освен това ти си на 20 години и животът е пред теб. Но абортът е убийство все пак. Помисли си вземи решение искаш ли да станеш майка сега или не. Главно от твоето усещане дали искаш бебе трябва да решиш
Няма толкова значение мнението на този мъж, видяла си че не е човек на който може да разчиташ.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 1c7a495b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Как може да си толкова глупава?
Спешно иди на гинеколог и направи аборт - медикаментозен или вакуумен.
Ако знаеш колко се уврежда тялото на всяка бременна и през ум няма да ти мине да бързаш да раждаш.
Всяка връзка с мъж с деца, женен или не, е чудовищно бреме.
Всяка самотна майка е втора ръка жена и нежелана за бъдещи връзки.
Да имаш връзка с женен лъжец и да я продължаваш е аморално спрямо децата и жена му, но и проява на голяма глупост спрямо теб самата.
Ако искаш да живееш щастливо, абортирай.
Ако искаш да се влачиш като червей, раждай.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7a29edcf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Труден избор. Кой ще се грижи за детенцето, той склонен ли е? Ако обичта ви е истинска, дай шанс да го има, ако нещата стоят по -друго начин мисли реалистично и здраво стъпила на земята. Родителите ти знаят ли? Говори ли с тях?

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: c6e55df40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ясно че е мюсюлманин. Те много държат на семейството, ама това не ги спира да ходят по чуждо. Като много иска бебето, роди го и му го дай, да си го гледа и да му се радва. Или да ви забира двете жени с децата и да ви води някъде в ислямския свят.
Сега сериозно- имаш още време, мисли сериозно вместо да ревеш. И вместо да питаш анонимните тук, питай родителите си какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 62713bd22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Стига с тая раждаемост, че това само води Души на тоя побъркан свят, които после страдат и оцеляват-заобиколени от злоба, мизерия и агресия. Престанете с това размножаване!

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 4e861447a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Милата, разбирам колко ти е трудно. Имаш само един изход и ти много добре го знаеш- да направиш аборт. Нали не искаш детето ти да израсне без баща или още по-лошо- някой ден да разбере, че ти нямаш брак с баща му. А друг е въпросът защо бъдещият татко започва такива връзки, въпреки забраните, наложени от неговата религия. Но преди това те съветвам хубаво да се наплачеш- изплати си всичко, каквото ти е на сърце, докато в един момент мисълта за въпросната случка ти носи болка, но без сълзи. Този човек нито ще е първият, нито ще е последният. Ще мине време и ще срещнеш нов човек, в когото да се влюбиш. Затова горе главата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: a47c71d123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ма как ще е грях. Не е. Неговият егоизъм е грях. Той защо не се е разделил с жена си досега? Значи те мотае. Ще те остави да му гледаш бебето и ти какво ще правиш после. Самотна майка на 20 ми звучи като присъда. Имай малко милост към себе си….. медикаментозен аборт ти трябва.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 75ba3bf41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Може да дадеш детето за осиновяване. Има много семейства, които искат да имат дете, а не могат. Обмисли всички опции.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: efc7ba9f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Мда, класика: мюсюлманин, който няма да остави семейството си заради вяра, обаче същата тая вяра никак не му пречи да хойка по чуждо и да омайва млади наивни момичета. Голямата любов е предимно в твоите очи, ако наистина беше такава за него, щеше да се разведе, и там има разводи и втори бракове.
Не си съсипвай живота, направи аборт, изтрий му номера, блокирай го отвсякъде и започни начисто. Това е най-доброто, което можеш да направиш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 3f2e85357f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да бе, 11, тя ако го роди, мислиш ли, че ще го изостави? !

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 9212a0a904
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Разбира се най-добре ще е да го родиш и отгледаш. Но това не става ей така. Ако можеш да разчиташ на роднини го запази. Гарантирам, че на бащата няма да можеш да разчиташ, защото ако не те зареже когато стане напечено, ще си гледа другите две деца и за това няма да има време.
Ако не можеш да разчиташ на помощ от никъде, направи аборт. Гадно е, но поне няма да се мъчи още една душичка в мизерия и глад. Да не говорим, че е възможно да няма никакъв досег с баща си, ако той реши да се покрие, което е много тъжно за малко дете.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker