Как да си намеря гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря гадже
преди: 7 месеца, 4 дни, прочетена 1025 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15 години. За тези 15 години, не съм имала гадже, а мисля, че вече ми е време. Проблема е, че живея в малък град, където повечето хора се държат много гадно с мен (обиждат ме, че съм грозна, сватосват ме с всяко момче), а и някои момчета се бъзикат, че са влюбени в мен. Харесват ме момчета, които са цигани, глупаци или наркомани, а аз не искам да имам нищо общо с такива. Някои момичета от класа ми вече си имат гаджета, а аз все още съм девствена и се страхувам, че никога няма да си намеря гадже заради слуховете по мой адрес, и дори ме е страх, че на абитуриентския бал ще остана без кавалер. Понякога се късам от рев заради неща от външния ми вид - пъпките ми се виждат дори ако сложа три слоя фон дьо тен, косата ми понякога не се изправя добре, веждите ми израстват много бързо, нямам маникюр... Принципно винаги съм била ученичка с добър успех; разбира се, не мога да кажа, че съм най-умното и най-красиво момиче, но вече започвам да се депресирам от това, че нямам приятел... Помогнете моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 72f6bdf68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Социални мрежи не използваш ли? За жените в днешно време е супер лесно да си намерят гадже. За мъжете е точно обратното. Колкото просто и лесно е жена да си намери мъж за секс, толкова е трудно за мъж да намери жена за секс. Просто общувай с повече мъже, ако трябва и от съседни села и градове.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 77c15a516e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не мисли, че ти трябва приятел за да бъдеш щастлива. Щом досега не си си намерила никой, значи просто няма кой да те оцени истински. Не се притеснявай, все някога ще срещнеш правилния човек и по-добре той да те харесва заради характера ти, отколкото заради външния ти вид

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 3f4f2d4d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Нормалните момчета харесват естествени момичета, не такива с фон дьо тен и с оскубани вежди. А че не си правила секс още е всъщност твой плюс, не е минус (сега не го осъзнаваш, но е така).

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: a34d3cfd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не ти и трябва. Само ядове и нерви. Не е толкова готино, колкото си мислиш. Ако не обичаш себе си, никой няма да го прави вместо теб. На твоята възраст ще те използват за секс, че и като станеш по-голяма. За какво ти е на бала гадже-да се освини, да те обарва в някоя тоалетна? Да не разбереш нищо от вечерта от ревности, драми? Не си хващай от класа, нито от училище, за да няма клюки. Някой външен. Но не и 30-годишен, защото и такива ще ти налитат. Не се води по хормони, кола, пари и т. н. Гледай как се държи с теб. Не подражавай на другите момичета от класа, не се състезаваш с тях за гаджета. Важно е ученето и какво става после. Ако срещнеш някой като ученичка, срещнеш. После ще имаш предостатъчно време, че и ще искаш да си сама понякога, като ти дойде до душа от изневери и проблеми с мъже. Ще се чудиш с какъв акъл си искала гадже.
Грижи се за кожата си, грима замърсява порите и не е препоръчително да се китосваш. Ползвай медицинска козметика за акнето. Не си изправяй често косата-уврежда се. Още нямаш 20, а ще ти оредее косата от тия преси. Като гледам някои на 20-30 какви изхабени коси имат, ми става лошо. И аз нямах маникюр на твоите години, започнах като по-голяма. Не копирай чалгаджийския външен вид, а си създай своя визия. В България това е трудно, но пак става.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 06137299dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На 15 имаш още време.
Ще ти стане спешно и важно - ако минеш 30 и си все още без гадже.
Иначе как да го намериш - изчакай малко и иди да учиш в по-голям град - там нещата ще се случат от самосебе си.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 688f4d2d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Когато мнозинството те нарича грозна, може би наистина си такава. Погрижи се за външния си вид, оправяй си веждите, епилирай се, обличай се хубаво, оформяй си косата, носи бижута, и ако направиш всичко това, ухажорите ще се въртят около теб, повярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: c1cec0d9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   И аз съм така, мила! И аз съм на твоята възраст. Според мен си е до време, то ще покаже. Не се депресирай, ако не харесваш нещо в себе си - опитай се максимално да го промениш. Смисъл да направиш каквото искаш и можеш, и квото е, тва е. Не се внаниачавай.
Успех!

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: d61352c5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво си тръгнала да се сравняваш с кифлите? Я малко себеуважение

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 68e193fa07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Те тва е, аз на 15 се чудех фантичка или кока кола да си поръчам в кафенето, като се събирахме.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 44e074a61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Ох и аз бях така на 15. Всички ми се подиграваха че си нямах гадже, а аз се чувствах като дърта мома.... Няма да те успокоявам, първа година в университета ми е и съм на 19. Все още нямам гадже и се чувствам по-зле от всякога. Дано има съвети, но повечето ще са от сорта "Млада си, не го мисли. " прави са за което, но това го пиша само да знаеш че не си сама в това.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 628dfff545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От 1 до 10

И какъв съвет по-точно търсиш? Ти си на почти 20 в университета и гадже не си видяла! Далеч си от авторката. Много даже. Твойто си е направо вече отклонение. Сигурно имаш поведенчески проблеми, проблеми с общуването или твърде лош външен вид, характер...

Както казах за жена е супер просто да си намери гадже. Даже такова, което ѝ харесва на нея. При мъжете не е така. Направи си сметката значи...

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: aabf63d873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Момиченце, сдайте си на дупето и си учете уроците. Имайте поне някаква визия или поглед за своето бъдещо развитие. Какви гаджета, с тези лигльовци, какви емоции. Когато бяхме на Вашата възраст, за нас момичетата бяха една загадка, една "енигма". Може да сме били по актуална лексика задръстеняци. Спортувахме, учехме, много четяхме, а да поканиш момиче на блус беше като първи скок с парашут, а сега гадже та гадже. Той сополите си не може да избърше, а Вие искате гадже да Ви бъде. Да знаете момчетата много, ама много лъжат, а след това се хвалят на всички приятели, а като допълнителна екстра, лъжат и си измислят. Един приятелски поглед, една приятелска лека прегръдка и той е готов на всякъде да се хвали, че е бил интимен с Вас. Я по -кротко. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 257f6dab33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ха-ха, цели 15 години нямала била гадже, все едно като си била на 2-3 годинки си била в състояние да имаш, но си пропуснала тази невероятна възможност...
Я не се филмирай! Хората чукват 30-така девствени и пак успяват да създадат семейство и да си родят децата. За къде си се забързала?
То не е само хубост (пъпки или липсата им, коса и т. н. ), а и характер, и способности за общуване с другия пол (и с хората изобщо). На тези неща наблягай, другото самò ще дойде.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: a26d6f08f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Вслушай се в коментар 13 :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: 589daaddb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката - благодаря за съветите, но вие просто не знаете какви са тукашните момчета. Когато видят момиче с буйни вежди (каквито са и моите, ако не ги скубя редовно), й казват, че прилича на горила, а ако видят момиче с много пъпки, й казват, че е по-грозна от плашило. Като цяло живеем в малък град и почти всичките момчета са някакви простаци, а малкото свестни момчета си имат приятелки. Вече съм в девети клас и няма как да се преместя в друг град, защото 1) тъкмо почна учебната година, 2) тук са приятелките ми, семейството ми и всички мои познати, и 3) ако сега започна да полагам приравнителни изпити, ще се натрупа много стрес. Да, вярно е, че познавам и момчета от други градове, но просто е невъзможно да си намеря приятел от друг град, защото няма да имам време да уча, да ходя на танци и т. н. И да, ползвам социални мрежи, но в инстаграм ми пишат само някакви идиоти, които ми пращат снимки на членовете си, а аз такива като тях директно ги блокирам. Една моя позната пък реши да си направи бъзик с мен, като ме попита дали си търся гадже и ми прати снимка на циганин-плашило, който е по-възрастен дори от баща ми. Почувствах се много неловко от това, че тя ми намеква, че може би никога няма да имам гадже... Отчаяна съм!

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 688f4d2d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами като толкова много искаш гадже, направи си профил в тиндър, сложи си провокативна снимка и предложенията ще завалят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker