Защо ме потърси? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме потърси?
преди: 7 месеца, 16 дни, прочетена 1176 пъти
Здравейте! Излизахме с една жена няколко пъти и поддържахме връзка с нея доста време тук в БГ а после аз заминах в чужбина за кратък период време (няколко месеца) на обучение. Бяхме се разбрали да се видим отново и когато се прибрах в БГ и писах, но тя не отговори. Иначе докато бях там през всичките няколко месеца се чувахме, говорихме бяхме си в постоянен контакт. След като не отговори а го прочете аз реших, че нещо е заета и ще отг. на по късен етап, но уви това така и не се случи. Аз се афектирах и повече и не я потърсих нито пък тя! Минаха цели два месеца и нещо, като онзи ден тя ми се обади да ми честити завършването на обучението, (бях и казал много по рано кога свършва то) сякаш нищо не се бе случило. Аз съвсем учтиво й благодарих и само попитах а ти къде така изчезна а тя отговори ми аз се чудих същото за теб и това ни беше разговора като цяло и й пожелах хубав ден! Честно казано аз бях направо бях изключил за нея, а също така доста й се подразних! Какво значи всичко това и как да го тълкувам въобще? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 283aab34be
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може да е от типа, които искат да видят по-активно търсене и интерес и да се е направила на интересна като не ти е отговорила, за да види дали ще си по-настъпателен, нещо като тактика, а ти не си реагирал. Може да е и друго-да си е хванала някой и после да са се зарезали и да се е присетила за теб. Трети вариант -ако не сте правили секс може и като приятел да те е възприемала.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: ff3f6c01c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Чукал я е друг, обаче той я е зарязал.
Ти си резервния вариант.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: c20d709db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Никак. Какво се прави на ударена и идва след 100 века да ти се прави на загрижена? Разбирам да беше направил някой гаф да спре да ти говори, но ти не си, доколкото разбирам. Не е станало с другия и сега търси теб, това е "станало".

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: c4560cf3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Присетила се е. Чуди се дали да опита пак
Жените сме хаотични, нелогични и емоционални.
Нищо не означава кой знае какво.
Сетила се е. Ей тъй, емоциалнална постъпка, типично женска.
Ако я искаш в живота си, ако още е останало нещо - звънни и я покани да излезете. Ако не - просто остави нещата така и толкова

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: b68f23d5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъжки номер от жена. Какво има да се чудиш, никога ли не си го правил?
Ти си резервата. Щом сте поддържали връзка през всички тия месеци, значи е искала нещо с теб. Ти си я потърсил веднъж и край. Може и да е очаквала повече мъжка инициатива и сила, ама уви. Поне е излезнала културен човек и ти е честитила. Можеше вместо да я захапеш като злобна женица да я поканиш да се видите, да наваксате време и т. н.
Дразни се, хората градят връзки със смелост и компромиси.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 229aa78563
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Защо не и зададе този въпрос на нея?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 023b16fd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За жалост аз също си мисля, че съм бил втора цигулка. Другото е, че тя изчезна просто така нито нещо да съм я засегнал нито нищо. И третото е, че аз съм човек който не харесва подобен тип глупости смисъл не съм на 20г. да играя игрички. През цялото време бях коректен и дори й обясних, че подобен тип действия ме отблъскват. Сега не знам дали да я търся въобще. Според вас струва ли си изобщо? Мога да кажа, че не ми е безразлична, но след тази случка буквално ми уби ентусиазма и всичко....

До 1
Честно казано и аз не знам кое ще да е от трите варианта които изброй, но най вероятно варианта с "резервата".

До 2
Абсолютно възможно е и това е... Резервист от запаса обаче аз няма да го играя.

До 3
Там е работата, че нищо не съм сгафил дори напротив държах се супер точно и коректно през цялото време. Явно както казаха и другите коментиращи е имало и друг.

До 5
Не ми е безразлична, но това ми е обидно. Особено когато може би е била с друг и не й се е получило сега аз да бъда спасителният пояс. Тъй като и ти си жена виждам я ми обясни как просто така изчезваш за дълъг период от време и то безпричинно и после се ей така се присещаш? Вярно сте хаотични и нерационални, но в случая не го вярвам да е това.
Няма как да не ти пука месеци какво става с някого и изведнъж хоп ставаш отново заинтересован? Обикновено така става когато останеш сам и от два стола седнеш на земята.

До 6
Мъжки номер от жена или женски номер от жена? !? Извинявай ама не не съм го правил аз това! Такива женски номера аз не въртя на хората независимо пола. Възпитанието ми не е такова което позволява да си играя с чувствата на хората и да скачам от клон на клон без да знам с кой какво искам. И не не съм я търсил веднъж а многократно през цялото това време, просто в един момент тя просто изчезна напълно. Не съм я захапвал и не съм се озлобявал към нея, а чисто човешки се издразних защото пак казвам аз съм коректен човек и такъв тип действия ме огорчават и отблъскват. Хората който найстина градят връзки ги градят с честност и разбирателство, а не с разни номера и безхаберие. Това, че прояваваш толерантност жена към жена не прави постъпката й по малко гадна. Спести си хейта никому не е нужен!

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 5e54378a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8 от 6
Този номер се прилага по-често от мъжете- сещат се след време и се навъртат. Като жена не съм го правила, но ми е прилаган. Питаш защо се е сетила след време? Ами не винаги става въпрос за резерви. Хората размислят, някой им липсва и т. н. Като не щеш да общуваш с нея, недей. Нямате връзка, а срещи. Никой не ти дължи нищо, че да го приемаш толкова зле. Останали сте си познати, не ти е гадже.
Можеше да я поканиш да се видите и да се изясните на живо. Като зрял мъж. Какви са тия писанки, сийнвания? Ама да и се зъбиш като те е поздравила си е чисто женска реакция. Аз не бих те потърсила повече след подобно зъбене и фасони.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 5e54378a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Първо се чудиш защо не те търсила, сега пък защо те търси. Няма угода.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 283aab34be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До автора За съжаление не всички хора постъпват по начина, по който ние постъпваме и каквито са нашите разбирания. Аз съм жена и имах сходна случка на твоята, един мъж постъпи с мен по подобен начин, а е мъж на възраст не някой пикльо, просто се убедих, че си е до човек. Блъсках си като теб главата, как е възможно да постъпва човек по този начин, задавах си въпроси, не проумявах как може да постъпва така несериозно, но в крайна сметка като мине време и си прекъснал изцяло контакт, нещата се оталагат, вадиш си уроците, порастваш и продължаваш напред. При мен мъжът беше този който ударно влезе в отношения с мен, държеше да ми обяснява колко ме обича, уж големи чувства, започнахме връзка, но от един момент като от нищото се отдръпна емоционално, разреди тъсенето без обяснения, току се включваше отвреме навреме все едно нищо няма, когато исках да разговарям какво става той отбягваше разговорите, което беше много обидно. Абе усещах, че нещо не е наред, но не бях сигурна какво, защото не прекъсваше контакт и с мен, но и не казваше на какво се дължи промяната. Топло и студено ми играеше. Еми накрая се оказа, че в този студения период е правил опити да си връща бившата, срещу която имаше лицемерието на мен да ми говори колко е гадна. И мен ме е държал като резерва защото не е знаел какво ще стане. Когато явно е разбрал, че тя си е хванала друг засили пак към мен интереса, защото се усети, че ще остане от два стола на земята, само че и аз се усетих и реших, че резервна гума няма да бъда и го оставих. Най-обидното е чувството, че някой те е използвал по подмолен начин, лъгал, манипулирал, а когато си търсил отговори на нормални въпроси за какво става въпрос, си получил изчезване, мълчание и лицемерие. Все едно си предмет, който бива оставян в ъгъла или ваден от там, в зависимост от това кога какво му е от полза в конкретния момент.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: f0e83b7c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До 9 и 11 като цяло момичета искам да ви благодаря и на двете за готините коментари/отговори!

9.
Знам, че никой не ми дължи нищо и ние с нея сме просто приятели/познати, но от това цялото нещо ми стана много гадно. Затова и първично се издразних защото си спомних, че тя ми бе говорила за бившият си и че той все още иска да бъдат заедно. По тонът й се разбираше че на нея не й е безразлично също. В момента в който тя спря контакта с мен това бе първото нещо което си помислих и честно казано се надявах да не ме потърси никога повече! Немога да бъда сигурен дали е това или е се е отдръпнала заради друго, но като виждам тук че 10 от 11 коментара ме посочиха като резервата... Гадно е и й се озъбих защото това ме нарани. Отношението й което не приляга на зрял човек особено ако си прави опити с няколко мъже едновременно и си "избира". Различни хора сме и аз това не го толерирам. При мен няма бивши и събирания с тях. Щом съм приключил с даден човек значи край. Никога не бих подвел някоя жена независимо коя по този начин ако не съм наясно със себе си. Още поначало бих и обяснил точно и ясно, за да знае как стоят нещата при мен и като такъв тип човек очаквах същото, но уви. И сега не знам да продължа ли контакта с нея или не. Понеже ако продължа рискувам в бъдеще да ми скрой от същото. Както се казва "вълка кожата си мени но нрава не.

11.
Съжалявам, че и при теб се случило същото. Както обясних по горе на номер 9 и аз подозирам, че е свързано с бившият й (както и в твоят случай).
И за мен това е адски обидно и сега не знам какво да правя като цяло надявах се да не ме потърси въобще! Мой приятел директно си ме посъветва да я разкарам и не съм далеч от тази мисъл. За мен подобен тип поведение е отблъскващо и неуважително независимо мъж ли си жена ли си!
Хем ми се иска да продължа контакт понеже ми бе приятна хем в същият момент не заради постъпката й.
Аз също не бих го играл втора цигулка, но няма как да разбера дали е това със сигурност а тя едва ли ще признае подобно нещо. Честно казано за момента не знам какво да правя.

Автора

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: b484fd0354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Както са писали някои по-горе ти си резерва за нея, т. е. някой си там, който, абе става, ама... Моите наблюдения са, че когато една жена харесва някого, то нещата се случват бързо и няма подобни номера. Останалото си е чисто използване. Аз не бих се занимавал с подобна.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 1175d3a6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Жените имат огромен избор. Просто докато те е нямало се е захванала с друг, не се е получило и сега те е потърсила. Потърсила те е също, защото изглежда, че си перспективен човек. С образование си, бил си на обучение в чужбина, явно имаш добра професия. И аз имал дори 2 такива случая. В единия след 2 срещи се наложи да отсъствам от страната за 1 месец. Пишехме си през това време. След около 2 седмици директно ми написа, че е срещнала друг. Добре, няма проблем за мен. Може би не съм и допаднал, само 2 пъти се бяхме виждали. След 5-6 месеца същото момиче ме потърси и ме кани на среща... Отказах разбира се, защото си бях направил извод каква е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 5e54378a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да обобщим- няколко срещи с жена. Не се разбра реална връзка имали ли сте месеци, наистина двойка да сте били, или само за секс сте се гледали. Или само писане и излизания като познати.
През цялото време, докато си бил извън страта, тази жена е поддържала контакт с теб. Това не се прави от неизантересована жена. Ама щом си си наумил, върти те. Върнал си се, писал си и. Не ти отговорила, защото ти си и най-голямата грижа. Невиждани очи сефзабравят. Ако сте били двойка е разбираемо да се ядосваш. Влюбен ли беше, тя в теб? Ти там с други занимава ли се? Беше ли и верен?
По твоята логика трябва всеки да се сърди, ако не му се отговори веднага или ден по-късно. Фръцнал си се и не си я потърсил пак. Тя е запомнила, че имаш завършване и като човек те е поздравила. Ти като дете си се нацупил.
Сегашните мъже реагират като жени.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: b444eebd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От 5

Не мога да ти обясня, уви, защото не съм “вътре” в историята.
Но и твоето са предположения, нали? !
Може да е от два стола…
Може да ѝ е станало тъпо
Може да е имала здравословни проблеми
Може да се е уплашила
Може… всичко
Ти реално не знаеш нищо.
Затова ти казвам… не го приемай така.
Потърсила те. Толкова.
Въпросът е, че сега топката е в твоето поле.
Или връщаш жеста, или зарязваш нещата дотук.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: f0e83b7c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 13 и 14

Абсолютно, като вариантът с резервата е най вероятният в случая!

До 15

"По твоята логика трябва всеки да се сърди, ако не му се отговори веднага или ден по-късно. Фръцнал си се и не си я потърсил пак. Тя е запомнила, че имаш завършване и като човек те е поздравила. Ти като дете си се нацупил.
Сегашните мъже реагират като жени"

Абсолютно невярно описал подробно всичко как точно стоят нещата! Това което казваш ти в коментара си въобще не отговаря на описаното от мен!

До 16.

Много точен коментар съгласен съм с казаното от теб! Найстина са предположения и няма как да знам с точност. Когато обаче се интересуваш от някого не изчезваш току така без да обелиш и дума в продължение на месеци (независимо причините).
Да така е и още обмислям какво да правя всъщност. Дали да предриема нещо или просто да оставя нещата дотук.

Автор

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 5e54378a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Уж сте само приятели/познати, а се сърдиш и ревнуваш. То бивши, то евентуални други. То резерви. Ето затова не трябва да има приятелство между мъже и жени.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: b68f23d5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   17, вие не сте двойка, а само приятели. Ти гледаш на нея като жена и затова се дразниш. Но вие Не сте двойка, всякакви дразненици се обезсмислят.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: c8af6dcd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Питай я директно, това е правилното решение, поне ще знаеш, какво да правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker