Tinder е шит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Tinder е шит
преди: 7 месеца, 3 дни, прочетена 1394 пъти
Буквално. Регистрирах се, получих един лайк от профил със замъглена снимка (сигурно бот) и ми иска пари, за да видя от кого е, че да мога да ѝ пиша. Друг път!
Въпросът е има ли приложение или сайт, който да върши работа... В елмаз от моя град (Бургас) са супер грозни, които не бяха съвсем зле пък не бяха активни. За три дни преди да си изтрия профила получих един лайк от една от ВТ, едно съобщение от рускиня от Ямбол (друг град не ме устройва) и две от някакви олигофрени в стил "мъжко дупе чукаш ли".

Къде да търся тогава, ориентиран съм към лелки 40+, с прилична външност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 4f65be7487
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Излез навън.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 2f99c0ed81
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Абсолютно прав си. Само педали, травестити и ботове се навъртат там, но истински жени - НЕ. Още по-малко пък млади и красиви, забрави. Младите и красиви мацки не им трябва тиндър, за да си хванат мъж за секс. Достатъчно е само да излязат пред входа чисто голи, и всички съседи от мъжки пол ще им се изредят за 0 време безплатно, даже те ще им плащат на тях. Може и да има по някое и друго бабе 50 , но дори и за тях пак има що годе някаква конкуренция, не е съвсем без хич - нали все пак е жена. Така, че и за нея ще трябва да вложиш малко усилие и се потрудиш да изглеждаш атрактивно. Ако трябва даже си сложи снимка на някоя мускулеста батка от интернет, тях не ги интересува дали това си ти или не - важното е профилът ти да изглежда готино и атрактивно, и да ги кара да се подмокрят, като го погледнат. Сложи провокативен текст "искам да еба яки пичета без значение от възрастта", и ще ти налетят сумати самотни разгонени бабета на 40-50, които не са виждали мъж от десетилетие и повече, или съпрузите им не ги задоволяват. Намали си възрастта с поне 5 години, все ще е от полза. Ако почнат много много да те питат лични неща, кажи им "моя си работа, не те засяга", хич да не ти пука. Жените обичат уверени мъже, които не им пука за тях какво мислят и си имат свое мнение, което си отстояват.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 8cd028f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Tinder е елементарен бе, пич!

Просто работи за топ 5% от мъжете (най-секси гързарите). Щото жените са "фабрично предразположени" да търсят "топ мъжете".

Цъкни в Интернет "SMV Calculator" (Sexual Market Value Calculator), и виж какви са изискванията за да си "топ гъзар".

Аз съм в топ 10% на топ 1% по доходи в БГето и се писах шеф на 2 фирми (което е така по принцип), доктор на науките (кандидат доктор, но пак е близко) и още некви глупости и си качих некви снимки с костюм, нацепени снимки (по потник, без плочки) и събрах за 2-3 месеца 15 like-a, а да съм like-нал под 200 профила някъде.

Но аз го ползвам за да си правя ташак с българките - особенно с тея над 30 дето се ориентират към "стари моми с котки". :D

Писах по едно време глупости от сорта на:

"Не съм играч, а победител. Искам да намеря 'правилната' и да оставя династия след себе си. "

и некви 3, 30 годишни ми писаха... :D та махнах текста, че ми стана жал за тея...

Най-общо казано жените търсят "секси гъзар, който да им е верен само на тех и с който да създадат семейство"... то и аз търся "топ мега порноактрисата, дето да е топ домакиня и вярна", ама уви - нема такова животно. :)

Ако искаш да те търсят и пишат яко - направи следното.

Нацепи се на макс, плочки и т. н. и се снимай (или некой да те снима) - да покажеш, че си "секси". Снимай се в костюм, официален. Отиди на некой паркинг пред хотел и се снимай до некой скъпа кола. :D

Пиши се "бизнесмен", ама не обяснявай (запази "мистерията", жените я обичат). Снимай се със злата, снимай се на някаква топ дестинацийка. На конференция с костюм. Ползвай ако трябва и филтри и фотошоп.

То ние мъжете сме "елементарни" същества, ама жените - дори повече. Влюбват се в некви "илюзии".

Аз немам време за такива глупости - просто го използвам за ебавка, дори със сегашните ми снимки се получава добре. Нема нужда да се правя на "топ гъзар". :D

Те и 70% от българките се правят на "елитни принцески", а са "селски пръчки".

С неква се разминавам на НДК и се дзвера и си мисля "Тая ми е позната от някъде", а то една колежка от университета дето толкоз филтри си сложила, че реалността нема нищо общо със "социалните мрежи".

И кат ме виде, че съм се нацепил тръгна по мене (а аз отивах на една среща с инвеститори в едно заведение) и седна с най-добрата си приятелка, и нейния приятел на една съседна маса (уж да я заговоря случайно), ама и бих игнора. Дърпаше ми се кат бех дебел - ся като съм слаб се пазя за други путки. Гледам я видела се с бившия, ама още търси приятел, a вече удари 30-така. :D

Та така се играе в Tinder човек.

Ама на мене не ми се занимава, щото докато българите си играят на "играчи" и "курви", циганите се наплодиха и скоро ще сме малцинство тука.

Аз сега си трупам едни пари и си бегам за Израел където ще търся жена на мойто ниво. С българки само бих се ебавал.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 33c8fb13be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Е елмаз имах акаунт преди време, само платени мацки ми отговаряха.
Иначе една братовчедка си беше направила акаунт там и разправяше, че преди да си сложи снимка - за първия 1 час откакто си направила акаунта имала над 50 неприлични предложения, някои от които доста отвратителни.
Така че не си губи времето в тези сайтове.
Тиндер е същата простотия, но там ако изглеждаш добре, има шанс да намериш желаеща за еднократен секс. Друго няма да намериш, така че не си губи времето.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: a513738967
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Автора съм. За младите с претенциите ясно, освен с фалшив профил за ебавка, ама за какво да си губя времето с това, не ми се занимава с лигли. Искам да намеря лелки да им се ебе та две да не виждат, направо да ме канят у тях да ме посрещат по цици и да ги почвам от вратата. Не може да няма такива... Казвам го сериозно.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 1c381e2428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автора, до 4: ми аз точно това търся бе човек.

3, хубаво мото си избарал, явно дет се вика на английски, you got game, mate

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: fec25160bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Има в Тиндър хора, които са точни, търси такива, бъди упорит и ще намериш, някои търсят само виртуално, пазят се.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: b823e3e8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Леле, като ви чета и ми призлява! Щели да се ебават с бабета на 40, единият не искал българки, другият си търси разгонени кучки! Милички, на какво отгоре сте със супер мега изискванията и претенциите?

Жена на 40 не е нито лелка, нито бабе, а може да ти скрие шапката и да те накара да се гърчиш и виеш с месеци, ако изобщо ѝ се занимава с бебешор като тебе! За по-елементарен мъж от тоя, дето търси само секс, не се сещам, честно!

А относно препоръките за скъпите коли и златата - е, няма такава простотия! Колко трябва да си зле, че да кълвеш на подобна идиотщина, а и колко трябва да си зле, че да се регистрираш в тиндер!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 8cd028f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От номер 3 до Автора:

Благодаря за комплимента, ама не съм толкоз млад. На 31 съм - профилът ми в Tinder е истински, верно имам 2 бизнеса, и карам докторантура - просто използвам профила за ебавка.

А иначе фалшивите профили работят не само за лигли. То е и като фалшивите профили на тайландки и азиатки дето ти пишат във Фейсбук - същата логика. Има и "умни" хора дето им се връзват.

Не мога да разбера, защо търсиш точно "лелки", но това е още по-лесно човек. Дори Tinder не ти трябва.

Отвори Фейсбук и веднага ще познаеш, кои са недоклатените лелки - снимат се като "кандидат курви" във Фейсбук (летни роклички, бизнес облекла, напоследък почнаха да се снимат и с народни носии).

Разгледай им снимките, и ако нямат приятел - ги добавяй и им пиши. А дори да имат снимка с мъж - може да им е "временното гадже" (за 2 седмици до 6 месеца) и все пак да си търсят ебач.

Аз така надобавих над 1000 пички у Фейсбук и неколко директно почнаха да ми пишат - да ме канят на "масажи", "театри" и др. Ама това са по-загорелите дето нямат търпение ти да им пишеш и действат.

Мъжа трябва да е "инициативният", не жената. И не очаквай да ти пишат "ела у нас да правим секс" (освен ако не си ебати играча - ебач, или се знаете от много време).

Но ако те поканят за кафе у тях - то е същото. Не трябва да бъдещ като във вица:

Тя:
- Ела довечера у нас, да ми преинсталираш компютъра! Няма да има никой...
Той:
- Нали го купи миналата седмица, няма нужда от преинсталация...
Тя:
- Оффф... Ти, тъп ли си? !
Той:
- Ха! Тя не може да си преинсталира компютъра, аз съм бил тъп!

Впрочем, една вметка - ако си търсиш "лелички" - радвай се, все повече "лелички" ще има.

Има изследване на Morgan Stanley, според което до 2030, над 45% от жените между 25 и 44 ще са самотни (направили са изследването за да знаят в какви акции да инвестират в близките години).

Това е изследване за Щатите - нз как е в БГето, но нали и ние се правим на хамериканци, сигурно и тук картинката е подобна или по-зле. Някакви гурута твърдяха, че над 55% от българите и 35% от българките са самотни (ама не знаем какъв процент от това са "пенсионери", а ме съмнява да търсиш "такива лелички"). :D

А ако се чудиш каква е причината - цъкни в Интернет "Female Delusion Calculator" и виж, колко рядко срещани са мечтаните от жените мъже.
Резултатите са на база на статистически данни от Щатите, но в БГето картината е по-лоша (единственият ни плюс, е че има много повече "слаби" и "стегнати" хора, но сме дълеч по-бедни).

Примерно нищо, че аз съм в топ 10%, на топ 1% по доходи в БГето - дълеч съм от "мечтаният от жените топ гъзар". Но ето да видим хора като мен, колко са в Щатите (където стандартите са по-високи).

Шансът да жена да намери мъж, който е "неженен", "бял", "поне 175 см. висок", "стегнат", с годишни приходи "поне 95 000 $" e точно 1%.

Точно в кооперацийката срещу мен живее бившата ми учителка по английски. Беше топ пичка преди 15 години - с кеф ходихме на английски. :D

Ама се върте по Англия да си търси "англичанин", тука се ослушваше и сега се засичаме по балконите и я гледам - живее сама с котка.

Доста жени това ги чака, ако не си намалят претенциите.

Но и при мъжете е проблемът. Порното вдигна и мъжките стандарти много високо. :)

Един приятел "Мениджър Продажби" дето прави 5-6 бона и се тренира редовно, тръгнал да зарибява "някаква инфлуенсърка".

Викам му:

" - Пич, какво се занимаваш с неква инфлуенсърка? След неколко години и тая ще е с котка. Има къде къде по-яки и по-свестни момичета и жени, дето ще ти се навият от раз. "

Ама той си знае неговото. Щял да и праща букети и т. н. Била му съседка преди и и имал номера.

Казах му да и звънне и да я покани на среща първо, преди да започне с подаръците - да провери първо дали има елементарен интерес към него, ама той "иска да направи нещо специално". :D

Та мани - демографската криза в БГето ни е "в кърпа вързана"!

Впрочем има и "Male Reality Calculator" дето проверяваш шанса да срещнеш "мечтаната жена".

И за жалост шанса ми да намеря "неженена" негърка, "без деца", висока поне "150 см. ", "слаба" и "без доходи" между 18 и 45 години е 0. 392% :(

А в БГето - шансът е дори по-малък.

Та им съчувствам на жените. Ще си направя парите тука и ще бегам към Израел или Африка да си търся мечтаната жена. :D

---

До номер 4:

Не вади "генерални изводи" от "частни случаи".

Това, че ти не си намерил нещо за "повече от секс", не значи, че не може да се намери.

Ей тоя приятел "Мениджър Продажби" за който писах - бившата му приятелка беше от Tinder и бяха заедно над 3 години. Твърди ми, че "той я бил разкарал, щото го задушавала" (де да знам дали е така). А сега се занимава с глупости.

Та - има все случаи. Но трябва да имаш качествата на "мъж за сериозна връзка", за да те търсят за "сериозна връзка". То и за "ебач", пак трябва поне да "изглеждаш добре".

Няма търсене на пазара за дебели бедняци с "добра душа", както и за "дебели жени".

Макар, че съм бил с някои по-дебели (т. е. не стегнати, но не и много пълни), с по-дебели бедра и големи цици - и сексът е бил уникален.

А и си падам по по-сочните жени с повече месце (за туй и харесвам и негърки).

Тея слабите анорексички не ми харесват, даже се плаша да не ги повредя. Бил съм с такива и сексът е бил тегав.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 8cd028f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От номер 3 до номер 8:

Ебавам се със жени между 27 и 33 (когато почва да им идва акъла в главата).

И повярвай ми - и аз не разбирам баш що залатата и скъпите коли РАБОТЯТ, ама РАБОТЯТ. :D Да - работят предимно на "златотърсачки", ама доста жени попадат в това определение, та работи.

Бил съм с жени на 40 години и факт - наистина могат да те изчукат здраво. Ама забравяш един основен факт - такива жени се търсят предимно за секс.

То просто да ги търсиш за семейство не е много "логично". Едно, че за да не са създали семейство до 40 "има нещо", второ че е доста трудно за жените да родят около и след 40 години (въпреки приказките за замразяване на яйцеклетки и т. н. ).

А и нека да си кажем честно - изключвам Автора, но повечето мъже търсят "млади жени", не лелки.

Айде да кажем, че жената няма семейство до 40, щото е "кариеристка", ама там е друга греда.

Познавам се с много бизнес дами - в най-добрия случай (като изключим малкото със семейства), са или разведени с дете, или самотни, а някои станаха и лесбийки.

Една жена винаги търси "мъж по-успешен от нея", и като е "бизнес дама", малко мъже отговарят на "критериите", което води до разделите и трудното намиране на "свестен мъж".

Какви неща съм виждал. :D

Една кореняк германка (разбирайте "негърка") мениджърка, идва в България и сваляше една наша руса колежка, дето си е женена. Купува и подаръци и т. н. - притеснявахме се, да не я изнасили в клозета. :D

Та на бизнес дамите им е тегаво.

Сега работя с една бизнес дама дето си личи от километър, че е "недоклатена" и ми се сваля нещо, ама не ща да си развалям добрите бизнес отношения с нея (може да ми изкара добри пари).

Иначе е все по партита и се облича толкоз курвенски с приятелките си (и те на същите години и с подобни проблеми), че все едно се рекламира "Елате ме ебете! "

Ей такава пожелавам на Автора! :D

Аз си търся млади и тесни пичета - не ми трябват лелки.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 10 часа
hash: b38ec2c6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   8, някой май страда от липса на мъжко внимание, а? Не се изненадвам, като те гледам какви ги пишеш. От такива вкиснати нищо не търся, дори сами да ми предлагат.


9 готин пич си, брат, като те чета мисля че бихме направили страхотен тандем. Ако бях от София щях да ти предложа да ми станеш wingman, или аз на теб.

Това сигурно си го писал вчера, след днешните събития май Израел не е добра идея. А за негърките... на екрана да ги гледаш са атрактивни, доста хора май имат такъв фетиш, но на живо може би не си виждал. Трябва да ти кажа, че са също като циганките, единствената разлика е че са къдрави.
С тоя критерий верно няма да намериш, на 18 обикновено имат поне по две чавета вече

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 часа
hash: e430191ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Авторът е прав. Tinder е пълен шит. Веднъж реших да си направя социален експеримент. По принцип съм на 42 с доста приличен доход и визия. Имах профил там и сравнително скромни успехи т. е няколко срещи, половината от които сексуални. Веднъж, по съвет на приятел си направих фалшив профил, за да тествам положението с жените. Съвсем на случаен принцип от Гугъл избрах снимка на симпатичен младеж от англосаксонски произход, написах, че съм на 28, завършил в Англия и със собствен бизнес в България. Няма да повярвате какво се случи. Буквално имах по около 10-15 съвпадения на ден, разни жени предлагаха срещи, искаха да се видим… пълна лудница стана. По едно време даже ми писна да им отговарям и да отклонявам срещи.
Та драги читатели, сещате се какво е положението. Единият пол си търси едни неща, а другият други. Играта е стара колкото света и няма какво да се правим на изненадани. Мъжете търсят младост и красив външен вид, а жените материален успех, социален статус и евентуално добър външен вид.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 8 часа
hash: 84dd08c295
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   10, това не го разбрах:
Една кореняк германка (разбирайте "негърка") мениджърка

Кавичките какво трябва да значат?

Иначе правилно ме разбираш, само къде да намеря такива... Освен да се запиша на йога може би

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 9efaa747f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ми незнам , ама много котки се навъдиха

И много порно сайтове

Нещата не отиват на добре

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: b823e3e8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 8 до 3 Да, има жени, които търсят мъже с пари и прочие. Така е. Не знам, аз съм търсила други неща едно време. Става дума за качествата на мъжа. То с пари всеки може. И отношението към жената е много важно. Всичко се усеща, важното е какво търсиш. За секса е елементарно и животинско задоволяване на нагони. Животът не е това, ама ще го разберем всички един ден. Не знам за какво се търси жена на 40... Мен лично няма как някой да ме търси, щото аз не търся никой и нищо. Имам си. И самочувствие, и достойнство, и всичко. Обаче ти пък забравяш друг факт - съществуват и по-нормални мъже, които търсят дългосрочна връзка и споделяне с една жена. Става дума за емоционален свят, за приятелство, за това да си помагате един на друг в живота и всичките му трудности. Ще ти се стори доста скучно сигурно, но на млади години и аз съм разсъждавала по друг начин. По-натам става по-различно и без човек до теб (истински) животът не е особено красиво преживяване...

От 8 до 11 Ха-ха! Не, миличък, не страдам от липсата на мъжко внимание. Щастливо омъжена съм от цели 17 години. :) И не, не съм вкисната. Нали не очакваш нормален човек много да ти се зарадва на обидите и писанията, да бъде щастлив и да ти отговори любезно и мило. Няма как да стане. За мен пък цялостното ти възприятие за света е сбъркано. Ама ще се оправиш, не се притеснявам за теб. Повечко опит ти трябва. Не си мечтай много, не ми се вярва жена като мен да ти се натиска :)))

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 03f3d18359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От 3 до 8:

Е да "с пари всеки може", ама не всеки може да "изкара и задържи пари", та реално погледнато - НЕ ВСЕКИ МОЖЕ! :)

Аз знам какво търся и не търся емоции и успях да направя така, че животът ми да не е "труден". Та не ме мисли. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker