Не знам как ще го "заваря" като се прибера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как ще го "заваря" като се прибера
преди: 7 месеца, 12 дни, прочетена 1345 пъти
Не знам вече има ли му нещо, на мен ли ми има.
Разделяме се сутрин, всичко е наред, даже повече от наред, а като се върна, все едно сме пред раздяла.
Ние не живеем заедно, но все пак се виждаме всеки ден.
Пресен пример от днес - сутринта дойде до вкъщи от банката (беше ходил да пита нещо за сметката си) от вратата започна да ми разказва вечерта какво е станало с родителите му, сутринта какво му казали в банката и т. н. Разделихме се много добре, казахме си "до скоро" и всеки отиде на работа.
Следобед се връщам вкъщи (той има ключ), заварих го в кухнята на масата. Говореше с един свой приятел, когото не понасям, ама както и да е. В момента, в който влязох вътре, от него никаква реакция... все едно изобщо не съм влязла.
Той си продължи разговора. Бях си взела една пратка от Еконт и започнах да я разопаковам пред него. Той ме изгледа на кръв, изключи високо говорителя и така още 5-6 минути разговаря с с приятеля си. След приключване на разговора ми каза "отново тропаш, припъшкваш... народен театър "Иван Вазов". Каза, ми че си търся внимание, преигравам и т. н. Попитах го "какво пак ти има? "... каза, че нищо му нямало... проблемът си бил мой, аз съм си правела всичко.
Това нещо е ежедневие. Никога не знам следващото ни виждане в какво настроение и състояние ще го намеря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 002ebb2e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Очевидно имате някакви проблеми, но те не са тези от описаната ситуация, това е само удушника.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 9dc2c79dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нервак, може и психичноболен.
Идва у вас, че си и позволява да ти държи сметка как ще се държиш в собствения ти дом. Сериозно? ! По-скоро той театралничи, че и наглее. Това мъж не е, човек не е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 0ee7901eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Прав е с театрите. Когато разиграваните театри от една жена не хващат почва върху някой мъж тя полудява, чуди се как така и стига до това да пише теми в този сайт. За да нямаш повече такива проблеми си хвани някой льольо, той ще е съгласен с всичко, каквото му наредиш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 64ae48f123
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   А, представяш ли си ако живеехте заедно какво щеше да е :D. Да си взимаш ключовете обратно и да сменяш бравата, как не ви е шубе да раздавата ключове на разни хора, дето явно са психо не знам....

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: eda0d4ead4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Значи първо няма как да допусна в моя дом някой да ми говори така.
"проблемът си бил мой, аз съм си правела всичко. " - вкъщи ще си правя повече от всичко.

Разкарай го този. Нахалник страшен.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: fede54c247
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти казваш: Като дойде у нас. Дала съм му ключ от вкъщи. Тоест ти очевидно не приемаш този човек като бъдещ партньор, а като моментен заместител или нещо от сорта. Повечето жени отиват в апартамента на мъжа, от там вски мъж ли натяква че това си е негово, дори пред непознати във форум.
Другото което прави впечатление е, че наистина той ти е някакъв вид развлечение там да е удобен за нещо, не говориш за него като някой, който обичаш.
Сега за него. Вижда ми с с нерви лабави за да ти говори така, също така нито е умен, нито е тактичен. Средностатистически простак, който обаче ти си избрала съзнателно. Остава да кажеш защо си с него и всичко ще е ясно.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 878940ca7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Никак не е добре това. Дори не живеете заедно. Представям си, ако имате и деца какво ще стане...

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: ff2fafc2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Този нормален ли е? Като мъж на 30г мога да ти кажа че този човек е недорасъл или е психопат. Ако бях жена така хубаво щях да го сложа на мястото че нямаше да смее такова държение с останалите да има!

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: a1f37462cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Дала си му ключ на този за у вас? Смени си ключалката и да идва само с покана и като си носи и доброто отношение :)

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: bb48ba74d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   То не е до настроение, а отношение към теб, това не разбираш. Така се почва. Това са грубости, които не бива да търпиш изобщо.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 4fdbbad8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Напълно съгласна с н 10- първо веднага смени ключалка, да не забравя, че е гост, евентуално може да бъде партньор или не...

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: dc974fad4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   "Бях си взела една пратка от Еконт и започнах да я разопаковам пред него. "....
Защо? И защо пред него? И защо докато е зает с нещо? Не можеш ли да изчакаш 5мин? Толкова ли е важно точно в този момент, точно докато говори по телефона? Какво очакваш, да зареже всичко и веднага да ти обърне внимание?
Просто го обсебваш. Лепка им се вика на такива жени. Нездравословно е. Научи се да имаш малко уважение към личното пространство на другите. Ако не - да знаеш че ще те зареже.
Защо припъшкваш? Това не е ли преиграване - "уф, виж ме, тука съм, правя шум, преча ти докато говориш, трябва да ми обърнеш внимание, не че е важно, но не понасям нещо друго да ти отнема вниманието, аз съм най-важна! "
Имах такова гадже. Цял ден сме заедно и изобщо не ми обръща внимание. В момента в който почна да се занимавам с нещо, - да гледам ТВ, нещо на компютъра или нещо из къщата, веднага, буквално същата минута се събужда и се почва - побутва ме, сяда между мен и ТВ, или направо в мен, "какво правиш, обърни ми внимание, ти изобщо не ми обръщаш внимание, чакай за ти кажа нещо и т. н. "
Ненормална работа. Никой няма да издържи на това дълго! Никой и не е длъжен да го търпи!
Но каквото и да ти кажат мъжете, няма да си промениш поведението. Ти си знаеш какво искаш и смяташ че си права.
Така че, живей си живота и се подготви да си сама след време.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 12c3ac382a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Разкарай го, докато не си забременяла, че после отърване няма!

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: bce5626b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Говори по телефона, какво очакваш!? Пратката може да почака. Отиди до банята, освежи се и го яхни. Сигурен съм, че други думички ще изрече след това. Ама и вие се правите на ущипани моми...

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 7d945678b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Значи той се държи неуравновесено и неадекватно, а ти си "драматичен театър"? И това - вече мъж, а не хлапак с полудели хормони от пубертета.

А после жените сме били луди и истерички.

И това явно не е моментно състояние, лош период, т. е., нормално за всеки човек, а си е такъв - никога не знаеш какво следва. И тотално неуважение към теб - ти се прибираш, той не прекратява бързо разговора..

Не бих търпяла. Да искаш уважение от мъжа не значи "льольо" (към едно мъжко мнение нагоре). Ако същите неща ги прави жена постоянно, мъжът няма да търпи дълго. Но от жените традиционно се очаква да отстъпват, да се съобразяват, да преглъщат.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 9dc2c79dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   13, жената си е вкъщи, ще прави каквото си иска. Той е гостенин, те се съобразяват с домакините, а не обратното. На това му се вика липса в първите 7 години.
Уж приятелят е поредният, незавършил за актьор лигльо, който знае само да се зъби.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 2a4afa579d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   При описаната ситуация... може би прекалих, обаче... го направих, защото от него не видях никаква реакция при моето влизане - все едно влезе дух. Не мисля, че е нормално, при положение че не съм му съседка или случайна позната... та той дори не ме погледна. Може би защото беше във видео разговор с онзи, за да не забележи другия, че съм се прибрала явно.
И пак повтарям... това не е инцидентен случай,
Разделяме се с добро, срещаме се, започвам нещо да му говоря, той "твоя си работа, ти си знаеш... " и все едно му е през... и после наново се връщаме към доброто отношение. Не разбирам на какво се дължи това. И му е трудно да комуникира, все повтаря "не се ли сещаш като направя това... онова", "не усещаш ли кога съм изнервен". Ми не, не се сещам, искам да ми го каже... да го обсъдим, да говорим. Не мога да му чета мислите.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: a1f37462cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ей, веднага скочиха някакви сельовци да го защитават и да обиждат момичето, че била драмаджийка. Я си знайте мястото. Те не живеят заедно и ако прочетете темата добре, момичето си казва, че работят и двамата - т. е. не се виждат постоянно. Много ясно, че ще иска внимание като се видят. Той защо е отишъл в дома ѝ, ако не за да ѝ го даде?

Момичето се прибира У ДОМА СИ от работа - място, от което той има ключ без да го е заслужил с каквото и да е, и той вместо да я посрещне като хората, си продължава разговора с някакъв приятел - а какъв е тоя приятел и дали не е някой дилър, примерно, кой знае.

Критикуващите как биха се чувствали, ако са във връзка и си дадат ключ от дома на партньора/партньорката и един ден се приберат от работа уморени и го заварят в дома си без каквото и да е известие - човекът си дошъл ей -така, все едно е в тях си, и даже и една усмивка не дава, ми и има претенции, че му вдигаш шум.
Батко, ако ми се падне такъв - право за претенциите и през терасата.
Дошъл ми в дома без покана и без да ме пита дали е ок, говори си с приятел докато аз съм вкъщи и ми се мръщи на всичкото отгоре, иска да му стъпвам на пръсти. След като е дошъл в моя дом не за да види мен, какво прави там, за какво е дошъл? Че и ще ми се сърди?

Съвсем сериозна съм, авторке. Смени си ключалката и ключ - на никого повече. И ако бях на твое място, директно бих прекратила контакт с този човек - не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 78ceb22ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Това ми е познато. Според мен в случая- Издразнил се е, че си се върнала точно в този момент. Може би е искал да си говори на спокойствие с приятеля. Сигурно си говорят за неща, за които не иска да знаеш. Не е трябвало точно тогава да разопаковаш пратката си. Трябваше тактично да отидеш в друга стая и да изчакаш да приключи.
По-сериозния проблем обаче е, че има лошо чуждо влияние. Дали е на приятеля му, дали е друга жена или роднини... Този човек се влияе от околните и затова си сменя отношението към теб.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: f6da1133ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 18- авторката.

Свкаш се опитваш да ни убедиш в нещо, в твоята гледна точка, сякаш ти си непълнолетна и не виждаш какво става. Тива ми говори че си неуверена, търсиш съпричастност, яко внимание и даже не се усещаш къде е границата.
И не, този не е читав, поведението му не е мъжко, нелепо е, сякаш сте се намерили един друг обаче и двамата имате дефицити и някак това напрежение ви изнася.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: d00d44fae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Този е биполярен. Щом си у вас, ще си правиш каквото искаш, той да се съобразява. Като не му харесва- чупката!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 39dee05ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   "В момента, в който влязох вътре, от него никаква реакция... все едно изобщо не съм влязла. "- никой не ти е длъжен да те отразява, тъпа пача, не си центъра на Вселената, че всички да ти обръщат внимание.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 9dc2c79dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, това е поредният нервак с тенденции да стане насилник. Да ходиш на пръсти покрой него, да му пазиш тихо, до си мериш приказките, действията да премисляш и т. н. Сещаш се какво ще последва при неподчинение. Дава ти индикации, че психиката му не е наред. Не влизай в омагьосаният кръг на Стокхолмския синдром още от сега като не сте си никакви.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: c6cafe6e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не е за теб. Просто те използва. Явно си прекалено дашна и това те прави като човек, който се раздава а мъжете не харесват такива жени или поне няма да са толкова арогантни. Не знам с какво те е спечелил, но един мъж за да те уважава, трябва да го държиш под напрежение всяка минута. Лубовта трае от 3 до 7 месеца и се нарича любовна слепота. Явно е дошъл момента в който си започнала да проглеждаш, че той не е това за което си мислиш или си искала да бъде.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: af4ae28dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 20, наистина започвам да си мисля, че има лошо влияние. Когато е бил с някого, който открито не ме харесва (бях колежка с въпросния му приятел и го хванах в злоупотреба) после все едно е друг човек.
Прави ми впечатление, че когато говорим по телефона и наближи да влиза при майкини си, веднага ми затваря.
Същото е и с някои от приятелите му. Не знам дали ще мога да се преборя с този факт.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 560a32b093
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Какво те държи при него изобщо? Общи деца имате ли, брак имате ли, ипотека нещо, общо жилище? Какво те кара да продължаваш да се изтезаваш?

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: e019307cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Защо си му дала ключ? Виж колко бързо забравят къде се намират и пробват да наложат ганьовския си манталитет.
А ако живеете заедно докъде ще стигне? Дори в твоят дом?
Хайде у ляво... или да завари друг гост 7 сам да си търси друга приемница, на чиято глава да дудне.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 7d945678b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   На мисля, че проблемът е в авторката.

Просто си има такива мъже и жени. Като черна дупка са. Все ще ти намерят кусури. Ако не беше влязла и прекъснала разговора, щеше да я пита защо е отишла в другата стая, а не веднага при него - явно не я интересува, не ѝ е липсвал особено.

Ако не беше "драматичен театър", а по-сдържана - аха, явно не ѝ пука много за него.

Тя го пита какво има? Той "Нищо", ама все пак - сещай се ти какво ми има.

Да не би пък да се опитва да скъсат и за това да го играе лошото момче, та тя да сложи края и да не се чувства той мръсник. Мъжете често го играят този номер, когато не им се слушат женски "драми". Тъпа реакция, вместо просто като нормален човек да си каже, че явно няма да се получи и по-добре всеки по пътя си.

Авторке, говорихте ли?

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 03e9b46499
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Трябвало е просто като я е видял, че се прибира, да й се усмихне и поздрави. Той нищо. Тя пък за да му привлече вниманието ходи и му шуми с отваряне на пратки. Това е простак, но признай че ти нарочно отиваш при него и му шумиш, затова ти е казал - театър.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 3369dfb599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Признавам, че го направих нарочно.
Проблемът е, че той не осъзнава своето поведение също.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 03e9b46499
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Това е лошо, защото не осъзнава грешката си. Ако ородължава с липсата на уважение към теб и продължава да те неглижира, моя съвет е да го зарежеш. В бъдеще ще става по-зле.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker