Любовница или съпруга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовница или съпруга
преди: 6 месеца, 19 дни, прочетена 1444 пъти
Темата е вид анкета към жените.
Ясно е, че за "всеки влак си има пътници", а някои предпочитат "самолет" също, че всяка има свободен избор. Не е темата.
Ако предположим, че изборът е между:
1. Съпруга на типичният български мъж, с типичните характеристики, които искат - работеща жена, домакиня вкъщи, защото домашната работа е женска (според тях), грижеща се за единствено или основно тя за децата и не на последно място да разбира и приема, че мъжът има нужда от разнообразие, но тя не трябва да разнообразява
2. Любовница - няма да описвам про и контра, вие ще кажете
3. Комбинация от двете възможности
4. Нищо
Какво бихте избрали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 19 дни
hash: a0f90f2e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз съм ерген на години, не съм първа младост, но мога да кажа че жените все още ми се лепят.
Търся жена, която да харесвам визуално, държа да има хоби, да знае какво да прави със себе си, защото ми е омръзнало от мърли, които нямат хоби, нямат интереси само ги еня Фейсбук, парцалки, дрънкулки и все някой да им е виновен че им е скучно.
Не ми трябва готвачка, чистачка или домакиня, работил съм и съч се постарал да работя върху себе си достатъчно, за да мога да си позволя всичко изброено.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: d0bf8df986
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Много плоски обобщения. Само жената се грижила за децата, докато мъжът се скъсвал да разнообразява. С какви заплати жените гледат сами децата си? Жилищата, в които живеят, чии са? Колите, с които се возят, чии са? Тя хем работи, хем деца гледа, така ли да разбираме? Може би, докато работи в офиса на бюро, децата ѝ пълзят в краката? Или на касиерките в магазините децата им лазят между щандовете? Няма баби, дядовци... Мъжът разбрахме, че ходи по коври. А жените във връзка никога не разнообразяват, така ли? Аз да ти кажа, повече жени изневеряват, отколкото мъже. За жените е много лесно да си намерят някой за секс. А вече какво предпочитали БГ жените, то е видно от това, което правят - все повече к*рволък и все по-малко деца.

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: b343353301
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   1, защото във втория случай съм само една дупка, с която някой се разнообразява, а микса между двете фази моите възгледи, че като си с един човек, значи си с него. Аз дори след установени изневери не отидох в отговор да изневерявам, пък камо ли да играя двойни игрички, вкъщи да си отварям краката пък и пред някой завалия, който буквално ще си ме използва, пък аз да си въобразявам колко съм вървежна (така са жените, а мъжът просто се кефи, че е намерил лесна, че и евтина любовница).

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 1bccc40b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Много ме разсмя, той да можел да избира и да е разнообразява, тя не можело. Ти явно нямаш опит със семейство и деца, ако имаше щеше да имаш друга гледна точка и ще уважаващ жената, която е до теб и ти е и жена и любовница

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: d76cfce953
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жена на чужденец, желателно от Канада, Австралия или Нова Зеландия.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 9f05b6f73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От всички изброени възможности най-удачна за мен, ми се струва комбинация н. 3. Да търпя да правя всичко, а мъжът ми да си хойка, няма да стане. Поне и аз ще си търся нещо за разнообразие. Да съм въобще без семейство и деца, също няма да ми е ок. Да съм само любовница, без самата аз да съм обвързана го възприемам като най-неприятният вариант от всички изброени.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 5e1100058d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Съпруга на чужденец в чужбина. Каквато съм и къдесто съм.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 6cd87c578d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Нищо. Не ми харесва нито да съм съпруга на типичния Ганьо, нито пък ще се принизя до нивото на нечия държанка.
За мой късмет намерих прекрасен човек, който няма нищо общо с типичния ганьовски маталитет, но ако не бях, най-вероятно щях да съм сама.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: d971bc4b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Н 1, така написано изглеждаш точно от най- предпочитаните мъже за повечето жени в днешно време.
А повечето жени сме- работещи, с хобита, социален кръг, нямаме нужда от постоянно внимание и "доказателства" за любов чрез тройно салта от възхищение в ежедневието. Имаме самочувствие, нямаме нужда от постоянна външна валидация.
Щом попадаш на жени "мърли, които нямат хоби, нямат интереси само ги еня Фейсбук, парцалки, дрънкулки и все някой да им е виновен че им е скучно. " - явно около такива се въртиш, такива те привличат.
Няма как да е иначе. Просто не гледаш в правилната посока, горната глава казва едно, но долната те дърпа към друго... имаш още какво да работиш по себе си. А това от жена, каквато твърдиш, че искаш за връзка, ще се усеща на мига и ще се дръпва- нормално. Такава жена пък не е склонна да си усложнява живота с мъж с когнитивно разстройство между двете глави...
Казвам го с добро чувство, ти можеш да си извадиш нещо полезно или не.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: d971bc4b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Н 2, много повърхностно четене и плоски заключения като последствие. Върни се да прочетеш 1- те три изречения, опитай да осмислиш и чак тогава ако имаш какво да кажеш- пиши.
Благодаря!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: d971bc4b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Н 4, прочети коментарът ми към н 2, важи и за теб.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 776fa60f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Хаха мъж дето е само с мен. Човек може и да не разнообразява, щом е решил че иска брак
Не го свързвайте с яденето, без разнообразие там не може, но без секс не се умира.
Много мъже в България са по- скоро тип 1.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: d971bc4b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ок, отговарям тогава аз директно на въпроса:
100 % любовница пред това да бъда съпруга на ганьо!

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: d129017860
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мъжете подлежат на дресировка. Научават се да помагат.
У дома си поделяме всичко. Например аз пускам пералнята, но той простира, той пуска прахосмукачката, а аз бърша прах, той реже зеленчуците с рендето, аз се заемам с всичко останало по готвенето- смесване, поетапно добавяне, подправки, разбъркване, наглеждане, той пуска миялната, аз гладя - всъщност не му давам никога да глади, това ми е любимото. Цветята и поддръжката за тях е изцяло моя грижа, за мен е удоволствие, само за купуването на пръст и засаждането на по-големите помага и т. н.
Приготовленията за децата са основно моя грижа.
Единствено помага със закуските сутрин, но за подреждане на чанти, гладене и пране на дрехи, помощ за домашни - насреща съм аз.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 часа
hash: e599d23ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   до 14

Това не е дресировка - а просто договаряне и разбиране между мъжът и жената в семейството!

Ти си се разбрала и договорила така с мъжа си. ОК.

А аз в къщи върша само мъжката работа и изхвърлям боклука и пазарувам. Всичката останала домакинска работа я върши съпругата ми, но никога не сме имали проблем с това, защото така сме се разбрали! А и аз винаги съм проявявал разбиране към нея и никога не съм я насилвал за нещо!

------------------------

до автора

Ще ти кажа от мъжка гледна точка - винаги съм търсил жена за своя съпруга! И слава Богу - срещнах такава и създадохме добро, сговорно и задружно семейство, и живеем в мир, разбирателство и любов!


Тези неща, които описваш са въпрос на договаряне и разбирателство между хората в семейството!

При мен за домакинската работа съм описал по-горе - това е в сферата на съпругата ми. Аз много рядко се включвам там - само, ако е болна или не се чувства нещо добре.

За децата - аз съм им отделял по-голямо внимание и съм ги възпитал главно аз - строго и скромно, но с много любов. И досега(вече са големи) много ме обичат и уважават и за всичко мога да разчитам на тях!

Разнообразие - по отделно почти нямаме в нашето семейство. Винаги си ходим заедно и по почивки, и на малки екскурзии, и на ресторант - когато имаме специален повод, и на разходка в парка...

По отделно - единствено отвреме навреме - тя се вижда с една своя близка приятелка и пият по кафе заедно, и аз имам двама приятели, с които лятото понякога пием по 1-2 бири. Но това не е често - 1-2 пъти в месеца.


---------------
Споделена история от Любов и изневяра

Любов, страдание и още нещо…


Аз също не съм се примирявал и съм започвал отношения, само, след като видя, че жената е свястна!

Сега, ако се случи промяна по време на брака, зависи точно за какво става въпрос. Ако не е свързано с изневяра, по принцип е по-добре да се претърпи, защото човек трябва да се стреми да си запази семейството!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker