Манипулатор ли е тя или ме обича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Манипулатор ли е тя или ме обича?
преди: 6 месеца, 20 дни, прочетена 829 пъти
Здравейте. Имам връзка с приятелката си от 3г и живеем заедно от 1. Грижа се много за нея, правя много компромиси, в секса ни се получава много, но в повечето случаи аз инициирам. Понякога като всеки човек и аз се изнервям на някакви неща, но тя винаги мисли, че е пряко свързано с нея. Обяснявам, говорим, успокоявам я. Като във всяка връзка, имаме скандали, но тогава тя много обижда - говори как не съм мъж, как не правя нищо за нея, как иска да я оставя сама, че да й мине. Говорил съм с нея, че не ме уважава и ми потъпква достойнството по този начин, говорил съм с нея да промени това в нея. Тя все казва добре, опитва се за 1-2 седмици и след това нова ситуация и пак същото нещо. Намира ми кусури за много неща и въпреки това обяснява колко много ме обича и как ще ме подкрепя във всичко. Дайте ми съвет, какво мислите в ситуацията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 5dbce75e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ми тя проблем няма, имаш ти. Не осъзнаваш ли какво става, балък ли си, всичко ще е на твой гръб.
Фактически проблемът е твой, защото си прекалено зависим от нея, тя знае това. Правиш всичко за нея, но реално тя смята че ти си длъжен по дефолт, а е така, защото сам си се поставил в това положение.
Съмнявам се че те обича, едва ли си чувал едно извинявай от нея някога, все ти виновен, все проблемите са твои, а същевременно даваш ли даваш за нея и даже не се оценява.

Тя бе е виновна, ти си този който е за бой.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: fb0457b292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Всеки е манипулатор в това число и ти, неизбежно е. Не ми е ясно обаче защо се появява думата толкова често из заглавията, така отчаяно да привлече внимание.
Може безпощадно да те манипулира и води в крайности и да те обича едновременно-съществува.
Това, че те обича пък въобще не прави теб перфектен, колко се грижиш е отново твое мнение.
А от нас какво очакваш да вземем страна и да те утеши, че тя е лошата (как смее! ), ние не сме били там.
Съвет какво мисля, не мога да ти дам.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 5b680f93f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Удобен си, прави те на маймуна, прави си каквото иска, мъж мечта си.
В същото време 100% мисли някой оставил отпечатък в нея, а ти си просто този, който е длъжен да се съобразява и да дава, иначе за какво ще си и... толкова те обича.... ако те обичаше щеше да е деликатна, внимателна, поне малко, не да се дъжи брутално.
Ти на глава с нея няма да излезеш, защото знаеш подсъзнателно че тя не те обича, знаеш че ако се опълчиш тутакси ще те отсвири, защото за теб 3 години са много, за нея са нищо, просто защото ти не си и важен.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: f276fc2935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз също мисля, че човек, който обижда, но обяснява колко обича: всъщност не обича. С такъв човек съм "обичам те", получавам всеки ден, но критики, битовизми, всичко се критикува, всяко мое решение се критикува, обижда ме уж от загриженост. Говорено е, файда няма. Според мен такива хора не обичат, а са интересчии, на които им е изгодно да са в тази връзка, замазват очите с "обичам те", но само обиди очерняне зад гърба. Отговори си сам дали те обича, май не.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 79193be36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нарцис. Вземи прочети какво е. Някой от двама ви е.
Какво правиш за нея, освен, че я сексаш? Помагаш ли в къщната работа, сметки делите ли? Какво значи, че се грижиш много? Дай примери. Приемате ли гости, вие ходите ли на гости, на почивки? Какъв е социалния ви живот- от работа вкъщи ли? Или някой път излизате само двамата вечер?
Явно си и омръзнал, или не може да свикне да живеете заедно. Може да не си човека за нея.
Щом ти намира кусури, значи ги има. Ако не е някаква дреболия, де. На никой не му е приятно да живее с нерваци. Да стъпва на пръсти, да си мери приказките. Тя да си променяла държанието, а ти да обърнеш внимание на кусурите си не щеш. Или си безгрешен? Поеми отговорност за това, което ти казва и виж дали не е така. Щом ти казва, че не си мъж, не си.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: d6aefb8ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За съжаление жените го правим това. А всъшност сме наясно, и виждаме, че мъжът до нас е открит, толерантен, обичащ. Простии и не се разделяйте, обаче покажи че се отстояваш, като открито заявиш, какво те обижда. Поведението и е урок, който трябва да научи. Аз също съм правила тази грешка, но после отивам при човека до мен и се извинявам, също се опитвам да не повтарям модела.
Това ще го преработите, с отработване, и като сте заедно

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 92d461597b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   С теб е защото и харесва секса, най-верояно. Ако и той не вървеше досега щеше да те разкара. Което и ще се случи някой ден.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 986ec72bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имаш си работа с нарцистична жена. Възможно е да направиш семейство с нея, но ще имаш тези проблеми винаги.

За жалост жените се поправят, но при следващия. Следващия ще обере нейната промяна и може би ще я остави. След години де...

Връзката ви е на приключване...

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 05229a3b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами някак пускаш във въздуха, че тя все ти намирала кусури, но не казваш какви.
Че си нервак, пък тя го приемала лично- не ти е копче за душевни отпадъци, та да се нервираш/рязтоварваш на неин гръб.
Иначе "всичко правя за нея" без да уточняваш какво е това "всичко"- виждаме, че всичкото включва и нервни изблици от твоя страна, които тя не трябва да приема лично...
Така написано изглежда, че манипушаторът си ти и така сигурен в себе си, че и нас искаш да манипулираш за да затвърдиш "правотата" си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 26ced1a153
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От автора: до номер 5 - домакинската работа ни е поделена, винаги й помагам като чистим, готвим и тн. Сметките ги плащам изцяло аз, тъй като взимам по-голяма заплата. Секса ни е доста добър. За промяна - промених се много покрай нея, преди бях по-нервен, по нейни думи “задушаващ”, но вече не е така и тя ми е казвала, че я вижда тая промяна. Относно кусурите - са някакви дребни от сорта на “ама защо сега му отговори на този човек така”, “ама защо погледна встрани, намери ли си някоя”, “защо не ми отговаряш веднага на съобщенията” и тн…

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: d7817239de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторе след като описа в коментар 10 нещата със сигурност си манипулиран, да плащаш сам сметките, да правиш компромиси, да се грижиш за нея, да помагаш в чистенето, при условие че кусурът ти е че не си отговорил веднага на съобщение и да ти кажат накрая че не си мъж това си е кръвна обида. Ти си мъж мечта, какво се иска от един мъж, нима при всичко което даваш дребните кусури не могат да се преглътнат? Та нали за да изработиш пари за сметките не може да си постоянно на телефона, да ти дават пък акъл как да разговаряш с хората е още по неприятно.
Какво прави тя за теб освен секса??? Ще се оставиш ли животът ти да е зависим от един женски полов орган? Защото всъщност ти правиш всичко за една П, тази жена не прави нищо за теб. Тя чака на теб да платиш сметките но домакинствате двамата заедно, обяснаваш й се успокояваш я и търпиш обиди. Тя какво прави за теб?
Сменяй я, много вероятно е да си намериш жена която наистина да те уважава и да се грижи за теб толкова колкото ти за нея, мъже като теб се търсят, жени като нея ги наричат нарцистични. Тази жена не си търси мъж тя си търси слуга и го е намерила в твое лице.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 79193be36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   10, 3 години заедно и ти е още Приятелката. А да ти идва наум, че може да иска брак? Че иска реално обвързване? Деца?
Докато си го мерите кой какво правил за другия, нищо не правите. Социален живот имате ли? Като пенсионерите ли сте? Каните ли гости, вие ходите ли? Нещо по-различно случва ли ви се от работа, домакинстване и секс?
Ти може да смяташ, че отговора ти към някой е нормален, а реално е груб. И тя да ти е казала. Ако ревнува безпричинно, не е права. Ама, ако през годините си и давал поводи, е права.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: df7bece547
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това да питаш дали една жена е манипулатор е все едно аз да питам в 12 на обяд дали навън е ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker