Предпочитаните мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предпочитаните мъже
преди: 7 месеца, 3 дни, прочетена 2817 пъти
Жени, какъв мъж бихте предпочели за сериозна връзка - брак- деца?
Опишете личностни характеристики и визия.

Интересно е да се видят както общите, така и различните изисквания/мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 886536e044
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Искат сигурен- демек да има кинти, или ако не е милионер, дори да не взима кой знае колко, да им дава всичко или поне да ги дава за почивки.
Искат улегнал- демек да е луд по тях и да си го въртят на малкия пръст, да играят мъже във връзката, да командват и да разпределят.
Искат да не е много умен подсъзнателно- тоест като кръшкат и си правят иширети онзи да си ги гледа все така влюбено, да прави всичко и да не ги притиска.

Визуално не ги интересува, дебел, грозен, недъгав не е важно за дългосрочна връзка, трябва послушен и изпълнителен. Хубав и висок за любовник и фантазии нощем, за партньор искат чехльо.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 23e17156a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прост и богат, че хем да ме дондурка, хем да не се усеща, като се търкалям с наркомани, създаващи емоции у мен.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: f06f3cfdc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Стабилен, грижовен, еблив.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: ce9da2c0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Обикновен мъж. Късо подстриган. Нито да има дълга коса, нито гола глава, избръснато лице. Да не си бръсне краката и ръцете като жена. Да има стил на обличане и да е спретнат и да си глади ризите. Да бъде мил и добър, да има чувство на справедливост и да помага на хората, да е искрен, коректен и точен. Да бъде лоялен към юен и да си споделяме всичко, да си помагаме. Да може да готви и да пре и да върши работи вкъщи, да е кавалер. Общо взето това.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 0cefec0d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Алфа за тъпкач, бета за гледач, Гама и Омега за плащач.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 995f98c1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Защо си правиш труда въобще да питаш? Ще ти кажат някой "мил, спокоен, финансово стабилен" и най-накрая такива въобще не ги забелязват освен ако не са над 35 и не си търсят някой балък да им гледа чуждите деца.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 53a556d2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Не съм жена, ама ще ти отговоря вместо тях, за да ти спестя чуденето - наркомани, мафиоти, убийци, крадци, трафиканти на плът и данъчни измамници. Те такива искат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: b3c6dd8fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Всъщност е доста лесно: без българин, арабин или негър и подобни. Другите все стават :)

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 9b8664bb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Мъж съм но ще отковоря от името на жените понеже съм навътре с тези неща.
Добър, скромен, спокоен, тих, послушен, помагащ, работещ като програмист или нещо подобно, или пък със собствен бизнес, в смисъл финансово добре. Също живеещ в собствено жилище и имащ кола.
Става дума за съпруг а не за мъж с който жената иска да прави секс.
Относно сексуалния опит и броя на предишните сексуални паркньори- всеки отговор е неправилен. Тук навярно може да се направи компромис стига да е повече от 0 (все пак секса в случая не е приоритет).

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: e11a1d3eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Няма да бъдат честни брат. Дори в анонимен сайт си личи толкова много, че лъжат за всичко.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 50907cb644
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Слънчев мъж, той е винаги върхът.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: ff7ca16844
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   За семейството и деца, а и за партньор в живота, разбира се бих желала грижовен и стабилен мъж. Стабилен не означава да ме издържа в никакъв случай, но въпреки това трябва да работи, тъй като бебето няма да те пита имаш ли пари нямаш ли... На първо място да ми бъде приятел, да градим заедно, да е целеустремен, борбен. Хубаво е да имаме и някои друг сходен интерес/хоби, но не е задължително. Най-важното нещо е да намериш човек, с които може взаимно да израствате, тъй като ако само единия бута, а другия лентяйства, рано или късно се появяват конфликти.

Конфликтни типове хора, избухливи, кибрити и прочие нямат място дори в приятелския ми кръг. Зависими също. Външният вид сякаш с време вече няма особено голямо значение за мен, по-важното е да има искра между нас.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7d5418fb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Дж. П. беше писал научно изледване, че жените искат мъжки събирателен образ на вампир, пират, върколак, хирург и милиардер. Също много важно е да никога да не се пита една жена какво предлага.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 1b10c15d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Да не е българин. Достатъчно им сърбах попарата, гледах как приятелки реват и страдат. Стига ми. Не са нормални хора.
Да не е комплексар, да не задява всяка, да не страда по бивши. Да е отговорен, да умее да комуникира и да иска да го прави. Да не пие, да не пуши или други пороци.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: a3de87405c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Много глупости са изписани за пореден път от огорчени от живота мъже... Все едно жените да напишем, че ВСИЧКИ мъже търсят слугиня за вкъщи и... за навън; че ВСИЧКИ мъже изневеряват и са боклуци; че ВСИЧКИ мъже са стиснати и не се грижат за жената до тях.

Естествено, че повечето жени търсят сигурност и стабилност и в това няма нищо лошо и осъдително. Какви да търсят точно? Това за "милионерите" горе в коментара е смешно, защото колко са те точно? И богат човек не е равно на щедър. И в двойките/семействата бюджетът е общ, плащат и двамата. Още не съм чула за случай жената да е издържана от мъжа си, а само чета, че масово българката не работела и чакала нещо. Къде са тези българки? И "почивките", които толкова бъркат в нечие здраве, се поемат поравно. Даже вече са все повече случаите, когато мъжете чакат на жените си. Или се успокояват, че понеже тя работи и имало "еманципация", няма смисъл да се харчи за нея.

Та, милионерите не се прескачат, но не е лошо човекът да има поне амбицията да се развива, да има трудови навици, а не да се оправдава с извънземните и световната конспирация, че му е малка заплатата и няма образование. Много неща зависят от самия теб.

Не знам и как се реши, че жените искаме наркомани и престъпници. Или се гледат определен тип жени и се съди по тях? Има и друг тип жени, но те обичайно не се забелязват. Те на много мъже са им безлични, безинтересни, там няма тръпка и така. Защото там ще трябва и интелект, а не само банкноти.

Колкото до "красотата", това, освен, че е относително понятие, няма как да продължи вечно. Можеш да направиш много, за да се съхраниш - пазиш се от лоши навици, не се озлобяваш към хората, избягваш стреса, храниш се умерено, спортуваш. И все пак самият живот си оставя следи и аз не виждам нищо срамно. Но в една стабилна връзка основата не може да е физическата красота на партньора. Иначе тя не устоява дълго. Това много жени са го изпитали на гърба си с някой по-повърхностен мъж до себе си. Тя "надебеляла", позволила си наглостта да остарее и той се чувства длъжен да намери "нещо младо" (точно така се изразяват - "нещо"), без да се е погледнал себе си. Още не съм чула за жена, зарязала мъж, защото е оплешивял или пуснал коремче. И болни жени има зарязани, а болните мъже жените си ги обгрижваме.

Аз лично и мъж, останал без работа не съм оставила, и за болни съм се грижила, а през цялото време си и работех, и не ми се е налагал и ден болничен. Толкова за "златотърсачките". Но пък съм чувала: "Е, какво си направила толкова за мен? "

Та, като нападаме едната страна грозно, нека се замислим дали пък нашият пол е идеален и не прави често същото. Не виждам някакъв наркоман или престъпник какво би дал на жената. Емоции и гадаене кога ще го пипне полицията или отстреля конкуренцията? Или си харесвате все такива жени?

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 907167499b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   То много лесно всяка жена ще си каже изискванията/предпочитанията, ама какво дава тя насреща за такъв тип мъж не е ясно. Като жена го казвам.
Познавам не една и две жени, които изискват от човека до тях да е мил, интелигентен, образован, грижовен и пр. Те от своя страна нямат образование (не им е приоритет), не са жени тип домакини, зарязват болните си деца по баби и лели, за да ходят по барове и дискотеки, харчат цялата си заплата за парцали, процедури и т. н. Тоест такава жена какво ще предложи на един интелигентен и успял мъж - разговори за клюките, които е научила в поредния салон за красота, манджи в тарелки или всеотдайност по отношение на отглеждане на дете?
Аз ако искам мъжа до мен да е отговорен, здраво стъпил на земята, имащ и устремен към целите си в живота, трябва да съм също толкова отговорна, да имам стимул да се развивам с него и да градим нещо смислено заедно. Не е редно единия да дава повече, а другия само да изисква без да има кой знае какво основание за това.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7900a54a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Търсят такъв, който да си плаща редовно издръжката след развода!

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 23e17156a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   15, добре, не всичк, а "само" 80%.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: b5aa724599
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Н 16, да, права си. Умишлено не включих да кажете и какво предлагате. Все пак виждаш, че в пост с въпроси насочени към жените- отговарят пак основно мъжете... а горе някой мърмори, че дори в анонимния сайт лъжат жените, които така и не успяха (се отказаха) да вземат думата на мъжете.
Мъжете си мислят, че налагат когато се изказват вместо нея, а тя мълчаливо наблюдава и си "записва" в паметта.
Можеха да замълчат поне веднъж и да оставят жените да си кажат, пък да помислят и си правят изводи.
И така- Изводите са очеизвадни.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 2bcba44b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   От 20г съм омъжена за западняк, който ме носи на ръце.
Уникален дом с всички екстри, собствен естествено, никакви проблеми, слънце, щастие, просперитет.
Имаме двама студенти в друга западна държава, грижим се, посрещаме ги и ги изпращаме, помагаме, идилия.
Никой с нищо не може да ни изкуши, защото от никого с нищо не зависим, а си го правим сами.
И двамата сме с ниско либидо от самото начало, няма панаири, скандали, изневери, а пълна лоялност и работа за общото благо.
И двамата сме с образование, той вади големите пари, аз съм му най-сигурния и верен гръб, работя като преводач и нямам оплакване за нищо.
Опитваха се да ни свалят с интриги и номера, но сме непробиваема стена.
Гордея се с този брак и това, което изградихме с четири ръце.
Няма да кажа нито една лоша дума нито за българин, нито за западняк.
Който както си го направи.
Всеки сам кове собствената си съдба.
Радвам се на всяка глътка въздух като изляза да се любувам на величествената гледка, откриваща се пред очите ми пред дома ми.
Знам как сме го постигнали и ми е кеф, че си е наше и с топ не могат да ни изместят оттук.
Никого не мразя.
Просто се радвам на живота.
Бъдете здрави!

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 7c5075fa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До 20. Бе да бе, виждам че всичко ти е перфектно, за рови видиш във форум за взаимопомощ, щото си много щастлива и всичко ти е наред. Щастливи хора не висят по болници и във форуми, от личен опит.
Написаното от теб звучи като себе убеждение. Всичко наред, пича ти подсигурява всичко, ок даже браво, ама не виждам нищо за емоции, виждам сметкаджийство. Не мога да те съдя, ама лично за мен това не е живот твоето и очевидно и теб не те устройва щом си по тез форуми.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 16f5b450e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До 12

"Външният вид сякаш с време вече няма особено голямо значение за мен, по-важното е да има искра между нас. "

Да разбирам, че през годините си се еб*ла вече с толкова много мъже, че ти е все тая как изглежда? А искрата явно май се получава с излитането на банкнотите от неговия джоб по посока на тебе, нали?

Как познах...

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 54baeb6e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Смях в залата... Питаш жени, а всички отговорили, са само - отблъснати от жените Ганьовци... , по злобните им коментари се разбира какви са...

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 0c4c3ab24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   От където и да се погледна, аз определено не съм от "предпочитаните мъже", по -скоро съм от стеснителните. Случвало се е , с позната да да си почиваме след изпълнението, а тя някак изведнъж да каже, "ама аз не те харесвам много". Това разбира се ме засяга и задавам резонният въпрос, ами тогава какво правим тук заедно в това нейно легло. Отговора е по скоро смайващ отколкото алогичен, защото отговор от типа " Аз не харесвам теб, а твоето тяло и физика ". Търпеливо обяснявам, че това не може да е отговор, това е по-скоро оксиморон. Така, че с жените, винаги съм бил много внимателен, все едно, че ходя по тънък лед, който не знаеш кога ще се пропука. От друга страна съм имал истински приятелчета, тя казва винаги истината, колкото и да е болезнена за мен, при това е права и в думите И има истинска загриженост, а не фалшиво съчувствие. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: ed229d6648
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   25,
Десантчик,
Има разлика между съпруг и любовник. Жените не искат секс с тези които харесват.
Пичове, от коя страна предпочитате да сте?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: ed229d6648
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   " Аз не харесвам теб, а твоето тяло и физика "
Май няма нищо по- хубаво от това.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: da3de07dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   24 ми то изначало автора не е трябвало изобщо да пита жените, защото е ясно какъв ще ви е отговора... хахаха. Въпрос за жените винаги трябва да се отправя към мъжете, а не към жените. Жените винаги ще излъжете и никога няма да бъдете честни, не може да ви се вярва. Така, че жените си мълчете и оставете по-умният пол да се изкаже компетентно за вас, без лъжи и лицемерие.

За сериозна връзка, брак и деца искат брадати, татуирани фитнес батки с надуваеми мускули, бръсната тиква, ръце и крака, скубани вежди, високи 2 метра, биещи се, викащи, псуващи, гледащи лошо, с голям опит (да са наебали поне 100 жени преди тях), пиещи, пушещи, друсащи наркотици, с БМВ последен модел 2023 година, четиристаен апартамент в центъра на Младост 1 и частен "бизнес" (далавери) със сводничество на проститутки, наркотици, пране на пари, поръчкови убийства, данъчни измами и трафик на деца. Е авторе, сега след като ти казах какви са строгите и задължителни критерии на бълХарките за мъже, си свободен да бягаш във фитнеса да зобиш за яки мускули, и да не забравяш да наминеш в тату студиото на връщане.

Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: b5aa724599
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Десантчик (25) общо взето защото си именно мъжът, който много от жените биха харесали и пожелали. Казвам го на база от изводи и впечатления след някои прочетени коментари от теб.
Преполага се имайки предвид спортовете, които си упражнявал, че имаш и добра физика.
И тук идва "но аз не те харесвам" защото си за обща употреба...
Разбираш ли?
Може да речем някоя да те употреби, защото я привличаш физически, интелигентен си- има и за какво да се говори с теб, говориш по един непознат за повечето млади мъже начин- романтично, но по мъжкарски- не ти излиза от вътре някоя скрита, истерична Барби, с уважение, здрав емоционално, нямаш комплекси, които да прикриваш на гърба на други...
Е, много жени биха пожелали подобен. И след "хапка" от теб идва: ама той е за общо ползване.
Също съпругата ти като личност вдига още повече твоето качество за поне едно ползване- жените не сме толкова лесни за разбиране от мъжете :))) за това имаме нужда да си говорим с други жени обикновено.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 часа
hash: 0c4c3ab24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   До №30, ще се наложи да Ви по разочаровам. Комплексиран съм, или поне бях някъде до 18-19 годишна възраст. В лицето бях като корнишон, та затова започнах да тренирам джудо, защото тогава по -малко момичета го тренираха, а и ми се отдава. Не смеех да погледна момиче. И по-късно, но вече след казармата пак бях комплексиран, защото другите бяха къде по-напред от мен с "материала", а аз "господин Никой". На море, заповеди от съпругата ми, "какво си се изправил, не се надувай, я сядай". Иначе като физика нищо особено, та ще трябва да Ви разочаровам относно, представата, която сте си изградили за мен. Станах един от най-младите научни сътрудници в института, , в който работех. Той не е в областта на "алабалистиката", а в областта на електрониката. Имам кандидатска /Ph. D/ степен. Специализации в различни водещи западни фирми, участие в симпозиуми и конференции, публикации, изобретения. Помагал съм на колежки, като да отидем с още някои колеги, за да И качим пианото, че онези от площад "Македония "искали безбожни цени, носил съм торби с цимент, при правена на вила на колежка или колега или пък при ремонт на баня, сглобявал съм секции на колежки, защото съпругът И е някъде из арабският свят, лепил съм тапети, ходил съм на вила на колежка да И бъда нещо като другарче, че я страх да е сама с майсторите, които слагат плочки, случвало ми се да преживея и нещо съвсем различно от това, за което сме отишли, а след това да сме леко гузни. Не си търся преживявания, може би защото съм наивен все на мен се случват и как това да го обясня на обичната си съпруга. Отиваме на море, а тя получава ежемесечната, така чакана "изненада", започва мърморене, пиене на метилергобравин, витамин С, превръзки, тампони, и разбира се на плажа съм само аз и дъщеря ни. След като се приберем, започва рапорт, нещо от типа "Мамо, едни какички ми купиха сладолед, мамо с една какичка плувахме, долна лъжа беше до средата на бедрото на какичката и тя влачеше поясът с дъщеря ни, мамо татко говори с друга какичка, но нищо не разбрах". Много интересно те бяха млади чехкинчета и гледаха един млад татко как не може да се оправи, сигурно от съчувствие са ми оказвали помощ. Няколко командировки в бившият съветски съюз и тогава разбрах, какво значи женски интерес. Не съм висок, някъде към 182-183, теглото 96-98кг, врат 46-47, гръдна обиколка при вдишване 128см, бицепси към 45см, талия към 78см, ханш 100-102 см. Мерки по "Теодор" / панталони №52 /нося джинси/, а сако №58-№60. Колежките, както и "гедерейските" и чешки момичета на "Златните" /някога/ са ме намирали за привлекателен. Когато чакам или съпругата си или позната пред хотел или ресторант, ме бъркат с охранител. Коса бяло-сива, сравнително гъста, нямам плешивина, сравнително къса 2-4 см, никога не съм харесвал дълга коса. Повече нося кожени якета и джинси, добродушно незабележимо лице, понякога ме питат и аз отговарям с леко закачлив коментар, а това дразни съпругата ми. Даже съпругата ми се ядосва, че изглеждам така и твърди, че мъж на моите години трябва да има коремче, защото иначе това било лош атестат за жена му.. Вече съм стар, сив и незабележим. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 часа
hash: 7b49a25a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Имах една колежка. Добре изглеждаща, вече преминаваща възраста за деца, но все още неориентирана семейно. Веднъж ми сподели, че не я бърка да се хване с грозен и богат. "Няма проблем, ще му изневерявам и готово". Това беше нейния отговор.
Като цяло повечето жени явно не се вълнуват от мъжете като чонешки същества. Явно сме се измъкнали от бедността, щото вече не се ценят обикновените неща, търси се най-луксозното. Ако не може с един - с няколко ще си ги набави. После. мъжете били лоши...

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 часа
hash: b2a44ed2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   За да бъдеш харесван от жените се изискват определени неща. И категорично това не са да си мъж на място, да си борбен и да се справяш с трудностите на живота, не е също и да си с богато дар слово, да си сладкодумен и т. н. Това, което е важно е - да си богат или да се преструваш на такъв, дори да нямаш пукната пара в джоба, да се правиш на голям мъж на приказки, въпреки че не можеш да се справиш с нищо в живота и другото е да си външен вид на модел. Т. е. трябва да си едно от изброените неща и всякаква жена ще ти върже - както глупава чалгаджийка, така и образована и културна жена.

 
  ...
преди: 7 месеца, 35 мин.
hash: 4a318859ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Номер 20 - сексът е дар божи, каза го дори папата. А да не говорим за секса с любим човек. Много си пропуснала с това ниско либидо, да знаеш

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: bfe70e4be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   До Десантчик от н 20

Здравей,

Може би сме набори с теб, бих била радостна да контактувам с мъж като теб в студентските си години - точно срамежлив, неуверен, но стойностен, забавен, интересен.
Нямаше как обаче да те засека по родните университети, защото заминах за Западна Европа веднага след гимназията, следвах хуманитарна специалност с ясната насоченост да съм преводач впоследствие. Срамежлива и нерешителна, бях доста незабележима. Мъж не ме беше докосвал и това още повече ме сковаваше. Не всички неуверени и срамежливи мъже обаче са стока, за съжаление. Първото ми гадже се оказа такова, взаимно се измъчихме, впоследствие стана ясно, че не е ориентиран семейно и в крайна сметка си остана стар ерген - засякох го 15г по-късно, случайно се видяхме и разговорихме, не беше мръднал и само още повече се беше свил.
Омъжих се за третото си гадже, пак срамежлив и по-свит, такива харесвах, нищо общо с първия.
Харесвам такива като вас, нешлифовани диаманти, не се набиват на око, но са скъпоценни.
Аз моят много си го глезя и обгрижвам, просто защото осъзнавам, че дължа щастието си на него.
Това, че един мъж е по-несигурен и плах, не го прави негоден за връзка, дори напротив.
Въпрос на лични предпочитания.
Синовете ни са възпитани на толерантност, деликатност, такт. Не сме от тези, които говорят високо и се врат навсякъде. Действаме си тихо и спокойно, не парадираме с нищо - щастието показност не ще.
Ето, другото лято ще вдигаме сватба на единия син. Животът е хубав, животът е радост. Който разбрал, разбрал.
А ти, Десантчик, такъв какъвто си се описал, нищо чудно, че те харесват. Тези, които имат усет към хубавото и ценното, рядко грешат :-))

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 0c4c3ab24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Е, браво № 30, добро попадение, но все пак научих и още нещо за моето "приложение", но пак "под обща употреба", води то извод, че съм мултифункционален, но не знам на какво ниво, ще се радвам, ако го науча.. """И тук идва """но аз не те харесвам" защото си за обща употреба...
Разбираш ли?
Може да речем някоя да те употреби""" Е, това не очаквах, та от цитираното, аз изглеждам нещо средно между моп и парцал за миете. Като, че ли мопът е "по-високо технологично", домашно приспособление. Ясно, да бъда моп е някак по-престижно и това е моето призвание. Няма да се обидя, ама чак да бършат нещо с мен, звучи доста екзотично, но употребяващата ме, трябва да е по внимателна, че съм много гнуслив. Ама какво се превземам, като, че ли някой ме пита. Все пак е добре, че ми показаха къде е моето място, в класацията на по- евтиничките домашни приспособления, само се чудя дали от дамска гледна точка съм по-полезен за употреба, отколкото примерно една кристална ваза. Това няма да го споделя със съпругата ми, първо от някакъв първичен, имагинерен страх от нея, а второ, че може да ми намери друго приложение, нещо още по -ниско в домашната йерархия на евтините помощни средства за почистване. Желая Ви приятен, слънчев и пъстър есенен слънчев ден. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 4ed8939f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 20.
Браво, отлично казано.
Аз мога да го кажа, абсолютно същото, с разликата че, съм омъжена за българин, и другата разлика е че, сме с високо либидо и двамата и се желаем всеки ден...
Заедно сме също от 20години, с две деца, които са също студенти..
Не се оплакваме не се и хвалим... но се радваме на живота..
Поздрави

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 7c5075fa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Ето едно мнение от мъж с пари, макар да не съм милионер.
Красив съм, здрав, с нормално телосложение, имам обожателки, но …. Тези пари ги изкарвам с много работа. Работя минимум 12 часа на ден, разпускам с хобита. Търся жена с подобен режим, която да има какво да прави със себе си, да не съм и патерица, да не трябва да и оправям настроенията, да не ме ползва за душевен удушник. За съжаление повечето жени в БГ в момента са точно такива, нямат професия, интереси и занимания, интересуват се единствено от дрешки, фейсбуци, от това да я водиш по почивки. Няма проблем, водя я, ама се оказва че и това не било достатъчно след седмица, иска внимание, иска отношение, иска разбиране, а в същото време тя не дава нищо в замяна освен да се съблича, не става, като и посочиш вратата се усеща, обещава ти че ще е друго, ама няма да е. Няма как хем да даваш, хем да не получаваш. Тия втората стока пък не ги коментирам, то амортизирана, човек с опит винаги ще го види, излезете някъде то всички казват здрасти, пък на всичко отгоре и да и плащаш, не мерси.
Забелязал съм че тези същите след време се ориентират пак към мъже които ги гледат, само че в другата категория, безформени и урудливци типове, ама намерили от някъде някой лев. Нямат гнус да си лягат с който и да било, колкото и да е потно и гадно, стига да получават другото, че за какво ми е такава жена без достойнство и морал.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 46f98c01db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Всеки с предпочитанията си. Нали темата е точно за това.
Ако вашето мерило за щастие е секс всеки ден, моето е съвсем различно. Колкото и да натрапвате вижданията си, аз държа на своите собствени и на живота си такъв, какъвто го живея и ценя.

н 20

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: b2a44ed2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Обръщам се до всички по-скромни мъже, които имат образование, професия, които са културни и имат различни интереси. Разбира се и не са темерути. Ако имате възможност за започване на работа в чужбина, която ви позволява да живеете добре и да имате приличен стандарт на живот въпреки високите такси и данъци - опитайте. След като сте културни, образовани, грамотни и можете да общувате с хората, намирането на жена в чужбина се оказва много много много по-лесно. Първо, че драстично ще се откроявате от типичния простоват български емигрант, второ, че броят на жените е десетки пъти по-голям. Не виня и българските жени, а цялото ни общество. Ние българите и мъже и жени сме едни брутални, жестоки.... и не знам как да се изразя още простаци и диваци. От това идват проблемите ни.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 0c4c3ab24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   До №40. Този въпрос е стоял пред много хора и всеки е вземал решение, което той сам си избрал. И ние мислехме да заминем чужбина и двата със съпругата ми сме инженери в областта на радио-електрониката, но / за къде сме без НО/ имаше редица проблеми от емоционално роднински характер. Дъщеря ни завършваше, родителите и двамата възрастни и непрекъснато се надявахме да дойде светлото американогейско, демократично и неолиберално бъдеще. И двамата със съпругата ми сме емоционално обременени. За България са загинали единият ми дядо, убит на Дойран, като старши подофицер от 34-ти Троянски полк. Това е полк от 9-та плевенска дивизия и при едно сражение изтрива от лицето на земята един шотландски полк. Любим вид бой, ръкопашен с хладно оръжие.. Другият кавалерист в Добруджа, а доколко си спомням гърдите при дишане, винаги свиреха, защото беше прострелян в белият дроб. Прадядо по майчина линия убит на Чаталджа. Аз старшина-школник от БНА. При съпругата ми положението е подобно, но при нея някакъв прадядо е бил десетник в една от македонските чети, а другият войник. Бил съм на специализации в чужбина. Дъщеря ни живя три години в чужбина направи дисертация и се върна в България.. Без да звучи високопарно, ние сме от тези, които се сражават до последният патрон- не изоставяме своите. Не съдя другите, както се казва "Всеки му своето". Е, този път сме избрали ние, за добро или лошо, освен това се обичаме толкова години. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 23 дни
hash: fa1218f8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   В идеалният случай:
Светлокос със светли очи, между 165 и 175 сантиментра, слаб, но атлетичен. Ако е практикувал боен спорт, дори вече да е прекъснал, ще е плюс. Ако има някоя и друга татуировка, както и ако си маха космите, също би могло да е бонус.
Да е емоционална интелигентен ми е едно от най-важните неща. Да е стабилен, да мога да му имам вяра. Ако думата му на 2 не става, ще е чудесно. Да е или работлив, или да има нюх да изкарва без много труд пари. В никакъв случай да не е готованкото на мама и тати.
Желателно е да е срещал някакви трудности в живота си, с които се е справил сам. Да ми разкаже, па да се възхитя.
Да не мрънка, а да говори като има проблем. Да не бъде агресивен и много ревнив.
Ако е романтичен, ще е просто прекрасно. Но не е задължително.
Да не е скръндза, но и да не е с широки пръсти. Да е като мен в това отношение, за да не се караме за пари.
Да може да води. Себе си, своя живот и съответно нас като двойка.
Да ме обича много, да ме желае.
Да имаме сходни интереси поне в някои направления и да имаме сходни представи за бъдещето.
Да обича животни. Да не иска да живеем с негови или мои родители или други роднини.
Това е от мен, отнасяйки се до идеален партньор. А най-близко до това е бил само един от партньорите ми, защото в действителност любовта забравя да попита този или онзи отговаря ли на твоите критерии. :-)

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 85af18bb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Как лъжите... харесваме боклуци това е чистата истина.
Наркомани, престъпници, ей такива за съжаление.
Там има тръпка, а с нормалните мъже не се чувстваме ок!

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: 15ea79912d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Трябва да има някаква таблица на изискванията, към така наречените желани мъже предполагам, че тя трябва да включва физически изисквания, като на първо място са височина, лице, очи, форма на ушите, кожа и т. н. Нещо като описания, по Чезаре Ломброзо. Предполагам, че на второ място трябва да са интелектуалните и когнитивни възможности на така желаният обект. Не съм сигурен дали тук трябва да е включено възпитанието, културата, семейната среда, в която е израснал. На трето място може би е материалният статус, разбира се от чисто практични съображения. На четвърто, но най -важното, това е финансовият статус. Според мен, ако някой, пред който Квазимодо е нещо като Адонис, но е много богат, то той ще бъде кат магнит за жените. Нищо, че е дебел, трътлест, късокрак, плешив, с огромен задник, то неговите пари го правят да изглежда в очите на повечето жени, нещо средно между Давид на Микеланджело и дискохвъргач на Поликлет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker