Мъжкараните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжкараните
преди: 6 месеца, 17 дни, прочетена 1497 пъти
Въпрос към мъжката аудитория. Мъже/момчета, какво мислите за жените тип мъжкарани(мъжки Гани). Бихте ли имали сериозна връзка с тях, биха ли ви развихрили фантазията, бихте ли създали семейство с такъв тип момиче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 17 дни
hash: a03e476712
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Авторе, каква фантазия с такъв тип жена, какви 5 лева?

Не, и последната жена на света да е - не бих създал семейство с нея! Ще си стоя сам!

Аз харесвам жени, които са нежни, женствени, лъчезарни, чаровни, добри, скромни, кротки, смирени...
И жена ми е с някои от тези качества.

Къде ме хвърляш в тиквите с мъжкарани?

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 767b1b1726
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Такива обикновено са си самодостатъчни. Започват да се състезават с мъжете си по всякакви въпроси и рядко са нежни, женствени и грижовни, каквито жени търсят повечето мъже.
Сигурен съм обаче че има и фенове на такива жени.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 2a49bb7b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не, благодаря, не съм с обратнорезбести наклонности.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 74b81ae424
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не.
Жената трябва да е нежна, да бъде женствена. Мъжкараните само като чуя две от думи от устата им и ми се струва, че съм с Ганьо, а не Гана. Мога да си лафя с такива, няма проблем. Но няма никакъв шанс да ме привлекат за секс или връзка.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: d6288d46c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Какво разбираш под мъжкарана? Не хълца за маникюр, обувки, дрехи? Не чака да и носиш пари и не клепа с мигли?
Ганьо го е страх от такива жени, защото не го слушат.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 26e66e939a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Познавам такива. Готина компания са, но не изпитвам към тях любовни въжделения и сексуални мераци.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 0909a97ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   За всеки влак си има пътници. Някой няма да харесва, но на друг ще му. Последното нещо, което съм мислила е на другите дали им харесва.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: ceae059697
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   От такива почвам да бегам бате

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: b837c455b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз познавам лично 2 мъжкарани. Едната е открита лесбийка, с която навремето бяхме в един клас, а другата е майка на две деца и ми е съседка. Много си овиква децата, особено като го няма мъжът ѝ. Говори им изключително грубо и сопнато, все едно е някакъв генерал, а те са ѝ подчинени. Става дума за момиченце на 5 и момченце на 8 годинки. В квартала ми има и още една. Отскоро живее тук с мъжа си май. Тя изглежда супер мъжка, късо подстригана е като мъж, а мъжът ѝ един много хилав, нежничък и някак женствен такъв. Всъщност не знам дали ѝ е мъж, затова казвам май, но все е с нея и бутат бебешка количка с близнаци.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 2a49bb7b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   9, ако е истинска историята кажи му на този нежния мъж да я зареже тая мъжкарана и да си хване някоя нормална, женствена, нежна жена и на нея да й направи деца. Своите също да си ги вземе, да не растат при такъв безполов изрод, че ще окаже голямо влияние на психическото им развитие, когато пораснат.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 767b1b1726
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Номер 5. Айде стига с това "страх го е от нея". От какво да го е страх?
На Ганьо просто му увисва пишката като види такава жена. Щото няма нищо женствено в нея. Ти си го тълкувай както си искаш, ама мъжете рядко се възбуждат от други мъже! Просто не ни е в природата, не е привлекателно, не е секси. Ганьо не го е страх, щото няма с какво да го заплаши една такава жена! Но не я иска. Ако иска да са приятели - може. Мъжете могат да са приятели с мъже. Ако иска жена - ще си намери жена. Тва дето е нито това, нито другото - не мерси. Не става за жена.
Сега си представи обратното - мъж на токчета с чорапогащи и маникюр. Пена дали ще е привлечена от такъв и каква е Пена ако не харесва такива мъже (щото има и такива! ) И защо не би харесала такъв мъж? Най-вероятно щото не е мъжествен може би? Или щото Пена не се чувства достатъчно заплашена от такъв мъж?

Аман от стандарти тип "според ситуацията".

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: 28fccea9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Категорично не, такива жени ме отвращават, нямат нищо женствено, а една жена трябва да е такава, женствена, да бъде жена. М39

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: d6288d46c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   11, страх го е, защото не го слуша и не може да я контролира. Не може да я държи в подчинение, да се страхува от него. Не може да се прави се на алфа.
Затова и искат женствени жени, разбирай кифли с 2-3 думи в речника, които чакат той да носи пари, а те пърхат с мигли и пускат лиги. Това е женствената жена за българина-с 2 тона грим, дрехи на магистралка и говореща като 4-годишно.
Ти веднага ги изкара обратни, че и мъже.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: f41edd3f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   11, не че нещо, но моя опит показва, че точно жените на топ позиции се обличат изключително женственост. Сякаш се опитват да намерят баланса между силата, която имат и женственото си начало.

"На Ганьо просто му увисва пишката" както се изрази, защото трябва да се потруди и да държи ниво, а Ганьо не свикнал на това, щото още от училище му се казва: ай, той момченце, нормално е да не му се учи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 8c6fbc2096
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Пишещите ще дадат ли дефиницията си за мъжкарана за начало, авторът също. Това има различни измерения, външен вид, поведение, енергия ли. Ако е само едра и натренирана визуално - мъжкарана, ако е дръзка, борбена и смела, но на вид е момиченце - мъжкарана, ако ходи с невзрачни размъкнати унисекс дрехи, ако е с къса коса, ако има само приятели мъже - мъжкарана, ако пие бира - мъжкарана, ако е на токчета, но изпсува - пак е мъжкарана, ако говори грубо и е агресивна, ако има мъжка професия също, ако изкарва пари и има кариера също е мъжкарана, ако има интереси присъщи на мъжете, ако не и харесва да е домакиня тн. Т. е. на кратко, ако една жена не прави неща характерни за жените и прави неща характерни за мъжете е мъжкарана в очите на мъжете.

Парадоксът обаче е, че уж мъжете искат нежни и женствени жени, че на техен фон поне малко да се почувстват мъже, обаче самите те не се държат като мъже, защото не са доразвили нужните качества и след това изискват от жените мъжки качества, да допринасят за всичко наравно с мъжа. В семейството трябва да се поема отговорност, да се взимат решения, да се прогресира, да се бориш с житейски ситуации и предизвикателства, да се върши физическа работа. Аз разбирам да си вземеш нежна хубава женствена мила млада спокойна жена, ама да поемаш тежестите ти, ако не - я превръщаш в поредната състарена от проблеми истеричка работеща на две работи, чистачка вкъщи невзрачна дето няма да и е нито до секс нито да е мила с теб.

Отделно на ръка, мъжете като се хванат с женствена баш жена, която няма мъжки интереси, мила, мека, излиза само с приятелки жени, гледа модни блогове, отделя време за външния си вид, а харчи и пари за него, ходи на танци, хоби и е да готви десертчета, чете любовни романи и т. н. всякакви стереотипни женски занимания - почват да се мръщят как им е скучно, как нямат общи интереси, как жените искали да ходят само на мол, как един мъж не може да бъде приятел с една жена, защото няма какво да си кажат и какво да правят заедно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: d67d9bc0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мъжкараните имат мъжко излъчване. Лично аз изпитвам примитивно отвращение на подсъзнателно ниво от такива. Може да са добри хора и така нататък, но не и в сексуален контекст. И противно на това, което тука някои обидени жени пишат - мъжкараните са най-лесни за контролиране просто защото никой друг не ги иска, но аз също нямам потребност от такива. Откровенно предпочитам ръката пред мъжле БРАТ.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 2a49bb7b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   13, я стига женски простотии! Било го страх? !? И от какво да го е страх? Жената да не е мъж, че мъжът да се страхува от нея? Точно обратното е! Жената се страхува от мъжа, защото е много по-силен физически от нея и може да я пребие когато си поиска, а тя няма друг избор, освен да го слуша, ако не иска да бъде бита. Мъжът винаги ще контролира жената и ще я държи в подчинение, защото като пол стои на по-горно стъпало в природната йерархия от нея и това е правилният алгоритъм за съществуването на човечеството, винаги ще бъде така и никога няма да бъде обратното. И да, женствените кифли са много по-предпочитани от мъжете, отколкото някоя космата, дебела, разплута, целулитна, грозна, воняща, зла мъжкарана-феминистка, дето да се прави на по-мъж от тях и да се слага наравно с тях във всичко. Нормалните хетеро мъже харесваме женствени, нежни, мили, срамежливи, учтиви, смирени и покорни жени, които си знаят мястото и тях ги избираме за майки на децата ни, а не късо подстриганите, дебели и грозни мъжкарани-лесбийки с мустаци и панталони.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: d6288d46c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, бъз го е, защото номерцата му не минават. Защото може да не е от тъпите жени, на които е свикнал. Защото не може да се бие в гърдите като горила и да го зяпа някоя с обожание. Че не може да я бие.
Харесвай кифлите. После да не ревеш, че имаш рога, че те е окрала.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 5bd95b341a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Лично аз харесвах момичета, които имат малко по-твърдо излъчване. Пиша в минало време защото съм доста възрастен. Някога по време на социализма бяхме на една селскостопанска бригада в едно АПК. През деня на полето до към 14 часа, след това се размотаваме, а вечерно време нещо като импровизирана дискотека. Бяхме студенти от елитният факултет на ВМЕИ първи курс и ние един от високите курсове. Ние момчетата от високият курс спяхме в класните стаи на първият етаж, а момичетата от двата курса на по-горните етажи. Първоначално момичетата си танцуваха самички на двора пред училището, а ние гледахме от прозорците. Гледах ги и им се радвах, чувствах се по-зрял и по-възрастен, все пак освен, че бяхме по-висок курс, а и всички бяхме минали през казармата. Та гледаме с другите момчета и им се радваме, направи ми впечатление, че едно момиче е някак по-свито, по-тихо, по-мълчаливо, по-добре облечено и с по-добър вкус. Някак не се само-изтъкваше, а същевременно беше като слънце, около, което се въртят нейните приятелки. Някак ме привличаше, беше спортен тип, но ме беше срам, да се запозная с нея. Та точно в един такъм момент, един от "свалячите" в курс, нагло заяви, че ще отиде и ще я свали. Как пък не, ще свали "моето" момиче и докато той обикаляше по коридорите, аз скочих от прозореца, беше все още останало нещо от казармата и скоковете и поканих момичето на един блус. Заговорихме се, оказа се, че ме почти съседи, апартамента на нейните родители е в ж. к. Изток, а на моите в ж. к. "Ленин" / сега Яворов/. Баща И бил някакъв зам. министър. Един ден стана скандал, че вдигаме много шум на двора до късно през нощта и се наложи да търсим място вътре в училището. С това момиче се насочихме към физкултурният салон и там за моя изненада, това слабичко и мускулесто момиче подскочи и се хвана за халките. Мислех, че иска само да се полюлее, но тя без загрявка направи възлизане и след това направи "кръст" на халките, бях изумен. Оказа се, че е много добра математичка, с голям брой грамоти от олимпиади по физика и математика от училище. Години по-късно вече като технически директор в голяма фирма в областта на високите технологии, понякога подчинените И, /а те са само мъже /, я наричат "центуриона". Друг спомен, който пробуди вчерашното земетресение в Пловдив. Преди около 10-11 години бях на среща в един офис с представители на фирма, с която щяхме да си партнираме. Вътре три момчета и три момичета. Офиса е някъде на 12-ти етаж, както си говорим изведнъж сградата се разлюля. Някакво земетресение, но какво ме изненада. Бях изненадан от реакцията на момчетата, те скочиха и започнаха да се "щурат" с трескави погледи из залата, а момичета станаха, впериха погледи в мен, и някак готови зачакаха, какво ще им наредя, как да действат. Бях много изненадан, момичетата хладнокръвни, а момчетата в състояние на паника. Ако някога се случи някой да ми пази гърбът, при някакви екстремални условия, предпочитам такива момичета, отколкото разни паникьори. Не съм сигурен дали това е мъжкаранство. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 2a2b199a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От 11 до 13 и 14.
Много ви е сбъркано мисленето.
"страх го е, защото не го слуша и не може да я контролира". Ти прочете ли го това като го написа? Първо, това може да генерира само отвращение, не страх. Но "страх" звучи някак си "могъщо", не е като да си признаеш че такива жени са просто отблъскващи.
И второ, в едно семейство трябва да има кой да води. Ако и двамата се опитват да карат влака, накрая катастрофират. На мъжете не им трябва някой, който да е постоянна контра и с който да се борят за шофьоското място. Изморително е. Борбата трябва да е навън, а не вътре в семеството. Така че просто си спестяваме тия ненужни усилия. Кой е луд да си дава тоя зор? ..
И трето - във вашите представи мъжкараната е велика жена. Всъщност, от мъжка гледна точка, една такава жена не ни носи нищо повече, дори напротив - само създава главоболия. Кой иска да го боли главата постоянно, все едно това е нещо хубаво? Защо някой мъж би си причинил нещо такова? Никой не е длъжен да се бори за такава жена. Все едно жените се борят за слабите мъже...
Като искате да сте силни и властни - бъдете си. Ама знайте че ще си стоите сами. Това е толкова непривлекателно, колкото и грозна жена.
Запомнете - мъжете не са ви длъжни! Особено в днешно време, когато половете имат равни права. Никой не е длъжен да ви харесва, да ви иска, че и да се бори за вас! Няма такова задължение, всичко е въпрос на привличане. Ваша е грижата да станете привлекателни за нас (както и обратното за мъжете - наша е грижата да станем привлекателни за вас).

13 и 14, ще ми кажете ли, какво би могла да даде една мъжкарана, властна жена, на висока позиция, на един мъж? Нещо, което да е ценно в нашите очи?

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 2a2b199a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И специално до 14.
И какво? Облечена стилно и (спорно) красива. Но властна.
Какво може да даде една такава жена на един мъж? Или изобщо не те вълнува тоя въпрос, по-важното е че никой не я иска и това със сигурност е проблем на мъжете?
Като цяло - красива, властна и напълно безполезна за някой друг освен за себе си. Като красиво, но отровно растение.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: d6288d46c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   20, страх, че не е мъж. Страх, че не командва. Ако е толкоз велик, да се пъне пред мъже.

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 214092b4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   18, бъз го било, ама друг път. Виж статистиката за убити жени от мъжете у нас за тази година и ще се увериш сама кой от кого го е бъз, и дали не можел да я бие. Както и да го увърташ мъжете са по-силни от жените и няма за какво да се страхуват от тях, а е винаги обратното. Номерцата на мъжа минават и винаги ще минават, докато има наивни женски овце, които да им се хващат. Женските номерца обаче вече рядко минават пред някой мъж, след като всички ви видяха колко струвате след феминистичната зараза, затова и не искат повече да се женят. Всички жени са тъпи, слагат рога и крадат парите на мъжете, ако им се даде тази възможност. Ако един мъж е постигнал голямо материално и парично богатство (като мен) винаги ще се бие в гърдите като горила и всички жени ще го зяпат с обожание и то с повод, защото сам си го е заслужил с труд, а такива като теб само ще се чудят как да си хванат някой такъв, за да го шушкат до гроб. И ще харесвам каквито жени аз си искам, не си ти тая, дето ще ми каже какви да харесвам!

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: d687ab9508
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Интересно е защо момичета стават мъжкарани? Защото бащата е искал момче, а се е родило момиче ли?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: d6288d46c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   23, като са толкоз велики мъжете, да се млатят с други мъже. Ама нямат силата за това. :)
Мразиш жените, защото ти крадат мъжете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker